Художник нарисува портрет на Тръмп с фекалии (видео)

Художник представи в Лондон портрет на американския президент Доналд Тръмп, който направил със собствените си фекалии.

Обратно в новината

Коментари - Художник нарисува портрет на Тръмп с фекалии (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя вдъхновението му идва в тоалетната.

простотия, миг на идиотско прозрение в дрогирания мозък на този велик художник! А и като го гледам на снимката, той е явно от онези пришълци от Близкия Изток, които налазват като скакалци Европа и все нещо искат, все нещо не им е наред, все някакви претенции имат да ги хрантутим. А тази ислямска зараза вече става особено рискова за християнството.

ми.. шитхол са. даже си го признават.

като е почнал да ги кара по ред сега е ред на предишния - Обонго , той и без това си е кафен

Едва ли някой ще пожелае да му стисне ръката за великото фекално "постижение".

Това е доказателство за психическа неуравновесеност и крайна отмъстителност срещу една истина. Да не би да е лъжа, че там хората продължават да мрат от глад или че спин тръгна от Африка? Тръмп е прекалено директен за някои лицемерни общества, свикнали да живеят в лъжа. Този е за психото.

МАѝ И ХУДОЖНИКА СА ГО ПРАВИЛИ ОТ СЪЩОТО!

Добре ,ама не е използвал правилен материал.Трябвало е да вземе рядко ,оранжево лайнце от тлъсто американче.Също не-много добре е изографисал портокаловата кожа на дъртия перверзник!

иии защо да е перверзник? защото не си пада по малолетни момченца ли?:)

Изказването на Тръмп е 100 процента истина. Който не вярва нека посети Хаити. А срамът нека да е за онези, които са платили и промотират призведението на този некадърник.

Къде са психиатрите, да го приберат този с усмирителна риза?! Момчето е болно - обича да си играе с лайната си!Вместо да го приберат на топло и да го лекуват, му дават сцена за изява - "свободния" западен свят явно е много болен вече. Мир на праха му.

Не е оригинална идея да се използват фекалии. Други са го вършели преди.

и аз ще почна да рисувам нашите говна в парламента ама с концентрат,чисти говненца ,без боя,да стане по-реалистично.

Поредното падение на либерал-фашизма.

Този е кросфит-веган-гей и рисува с протеинови лайна!

Даа, в днешно време активната дейност по оплюването на Тръмп и Путин е най-важното, но също и достатъчно условие за успешна изява и щедро признание във всичко, а този т.нар. "художник" дори се е престарал до нас...ране.

даже не се и усеща, че само потвърждава думите на Тръмп за третия свят. Ама явно толкова си може! Прочее като гледам колко червено има по тоя портрет трябва много да го мъчат хемороиди.

Поредното доказателство, че само боклуци и лайнари са врагове на Тръмп. Да не забравяме, че имаше и вещерско сборище против Тръмп. Каква откровеност.

Ами ,верно ли?Все едно че в Америка имаме най тъпия и най корумпирания президент( на последно място с 12 точки) за нещо повече от загоряла фекалия.

На тоя извратеняк явно му харесва да работи с фекалии! Глобалистите са болни в главата!

Асен Генов

Още като прочетох заглавието ми стана ясно, че рисувача е маймун! :)

тоя е обикновен посерко като модератора дето два пъти вече ми трие коментара

С нетерпение и парфюмирана кърпичка чакаме следващия шедьовър - Тръмп, нарисуван от Тръмп с фекалии на Тръмп.

Що за човек може да излага собствените си л--на (в съвсем буквалния смисъл!!!) пред други хора??? И, още по-важно: що за хора са тези, които са му позволили, са организирали (!) това? Ако нищичко, ама съвсем нищо не знаех за Доналд Тръмп, самият факт, че такива нищожества го мразят, щеше да ме накара поне мъничко да го уважавам.

ПРОПАГАНДАТА В "Работническо Дело" БЕ СЛАБА РАБОТА ПРЕД ПОЛИТКОРЕКТНИТЕ И ПАРТИЙНИТЕ "новини" НА на "Дир-а"!

Те и лудите от четвърти километър с по-малко успех, но не с по-малко ентусиазъм рисуват така, аз все си мисля, че изскуството трябва да е на по-виско ниво от банан в дупето или или мазане с нечистотии.

Той Тръмп, че не е стока не е, ама си го избрахте, сега го рисувате с лайна. Ами да сте мислили бе, кауни!

Тоз пишман художник некво мюсли ли е?!

Едно време преди да влезеш в Тутракан имаше голем плакат. РЕИГЪН ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТУТРАКАНСА СЕЛИЩНА СИСТЕМА. и ко събори СЕСЕСЕРЕ без пушка да гръмни

ако му трябва повече материал да помоли нашите управляващи ,които го имат в голямо изобилие .

даже червеното ще е без оцветител .

... без джендърски реплики, моля...

Малей, феновете на демокрацията не моат се разберат кой е най-правилния демократ. Ама са се изпередстили сички, преди 100на години такива спорове са се решавали с куршуми.... а, сега се мажат с лайна.

Повечето тъмнозелени "художници", изпълзели от лай..ните си дупки от Третия свят, могат да произвеждат единствено това - лай..а. Виждаме по редица клипове в нета как го правят директно по улиците на цивилизована Европа... Този пък го е направил върху платно (но няма голяма разлика, въпреки "идейния" му напън), с който акт потвърждава напълно правотата на Тръмп за shitholes. Психиатричното дружество на Великобритания трябва спешно да прибере "художника" за електрошоково лечение или лоботомия. Макар че едва ли ще помогне - при такъв тежък случай лечението трябва да бъде "връщане обратно на палмата".

не били фекалии, най-били лайна. не бил художник, бил циганин. Какво невярно има? Употребата на българските думи ли?

Sm3hurk0

картината ще се разглежда с противогаз.. :))))

Ето това е картината, която искат да нарисуват в България либералните Соросоиди и техните подлоги от БХК и подобни. Такива картини ще рисуват върху децата ти, народе!

Аз давам моите и даже ще почерпя,някой да намаже,пардон -да нарисува Пастиркин.

Художник???

Да! Модернист-фекалист

Хаха! В добавка - и политически "просветен", с "гражданска позиция" ;)