ГЕРБ: Нинова излъга, че ББР ще финансира сделката с ЧЕЗ

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изрече откровена лъжа - че Българската банка за развитие (ББР) ще финансира сделката с ЧЕЗ, заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Нинова излъга, че ББР ще финансира сделката с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега какво излезе,че това е истина?Делянчо,много лъжите бе моето момче

А пък вие щото, само истината казвате.

Стрика винаги лъже.Това е безусловен рефлекс гузни приватезаторки и политически хемемиончета.

А ти мазнико, защо излъга, че не си знаел нищо за Гинка, когато стана известно преди 2 дена, че ще купува ЧЕЗ?

Както казва Волен- тъз незаконна мъстия да си ходи в Хасково. Избра си кмет който му го тури през гащите и още му тегне. И Елена го направи на щайга- като какъв ми се изказва клеса- смешник.

Ами кажи коя е банката де!?!? Откъде са откраднатите пари за изпиране и кой ще се налапа? Да се зави дано!

Май се надпреварвате да лъжете!

От Хасково се излюпи Гришо, и за да има равновесие в Природата - изпъзя и делянчо! И цялата му рода, до 10-о коляно, отиде да лапа от държавната баница...

Делянчо, според днешната информация не е излъгала. Нещо оставка? Тя и без това е висяща, хайде мойто момче, балдъзите в Хасково те очакват.

Познатото познава най-добре познатото.

Че кат лъже нинова кажете вие истината, коя банка с какви гаранции ще покрие заема? айде, прозрачните, ваш ред е

Господ да ви накаже всичките за това което натворихте на българския народ!

Не ни занимавай с глупости, а обясни каква я свършихте!

По-големи лъжци от ГЕРБ НЯМА!

Нинова освен лъжи и саботажи друго не може да прави. АЛООООО комунистите, сменяйте това недоразумение докато не е станало късно, потъвате като партия столетница заедно с нея. Само показването й в медиите кара хората да повръщат, а ако пък си отвори устата да каже някоя и друга лъжа - направо отврата е пълен.

Г-жа Лъжа може ли да не лъже?

Ок, лъжа, лъжа хубаво, ама говорил ли е Борисов с премиера на Чехия за ЧЕЗ? На това отговорете. Защото Гинчето след този разговор на премиерите си грабнала багажа и хукнала за Чехия и там от радост знам какво е направила- изтървала си самолета, загубила си багажа, само 15 кила хартия стискала, като Гюро Михайлов, че да ги представи да си получи комисиона.

оти не питате курнела за техноимпекс не знаете, както и че синът и работи в банка на рокфелер в ню иорк, а не в русия ха-ха-ха-a-a.

тъпанар а ти къде работиш, в америка не става с връзки.

евреето по майчина линия навсякъде са с предимство...

предлагам за министър това заслужило лице

Оти не са скриеш у Хасково?

Как пропуснахме да го претрепем този дебил като ни падна в ръчичките през февруари 2013-та....... Престъпник, копеле на енергийната мафия! Бушон роднински...

Защо бързаш да защитаваш и плюваш момченце недоо оклатено.Тази "сделка" ще излезе толкова мътна и кървава ,че всички ще казват:не бях аз.

Спри се, бе момченце! Не знам кога и какво е излъгала Нинова, но вие лъжете всеки ден, че вече не се и усещате. Станахте за смях! Време ви е да се скриете, че омръзнахте на всички, с изключение на онези, които имат полза от вас. Но и те в удобен момент ще ви обърнат гръб.

вземи се скрий некъде ! За смех стана и никой не те .бава !

Пак се измества темата! Коя е банката която ще финансира сделката, какво значение има Банката за развитие може да отпусне кредит на Уникредит например и сделката да се финансира пак от държавата. Верятно са измислили схемата. Колежката Гинка трябва да каже от где толкоз пари??? А от къде толкоз мозък и опит за да управлаява едно такова дружество, от което зависят милиони българи???? ББ пак се и----- на метеното. Истанбулски конвенции- ала бала, а в това време ето какво се роди.

Може да финансират схемата като Кремиковци !?

Хасковското мОмче стана като круша в главата, откакто преяде с власт и уредени роднини! Така като го гледам, май бузките му се виждат и откъм врата! Не е от туршия! Със сигурност! А откакто го извадиха на светло с уреждането на рода и приятели до девето коляно в Хасково, взе че и бая пообнагля! Има няма нов ден и хоп!, изцвъка се на всеослушание! Поне да имаше малко мозък (освен за далаварите, разбира се!), да го четем и слушаме, а то....Кухо като бамбук милото!

Младеж много си ми симпатичен и за това ще ти дам един безплатен съвет,не си слагай пръста където се затваря вратата МНОГО боли,т.е не бъркай в лайната

квичат червените дзурли...малиииййй

червената с*иня излъгала?!не мой да бъде-тя никога не е лъгала

Тоя ако го оставят на една заплата и сам, със собствен акъл да си вади хляба и за сол няма да може да изкара...

Нема по-голем лъжец от тебе бате.

... да не някой от родата?

А ти откъде знаеш бе НЕЩАСТНИКО ???Нали първоначално си помислил,че става дума за ФАЛШИВА новина,а ? Скоро, ще те БУШОНИРАТ и теб ми се струва ???

Време му е на това безочливото

Крадеца вика дръжте крадеца! До такава степен е нагло това дребно момче, че има смелостта да застава пред медиите и да говори баснословни глупости, а себе си не вижда! Всичките сте от един дол дренки! А коя е банката/фирмата, която построи бащината ти фабрика? Безлихвените кредити за кого са? Подаръци за нагли, неграмотни и безцеремонни тъпаци!

Гузен, негонен бяга, та и Делянчо .

Финалът ще е в сметките за ток. --- Пълно противоречие - сметките европейски, конвенциите - евро-ейски, само стандартът на живот - български.

Нееее Не, финалът че е на жълтите павета с колове в ръцете, да няма къде да бягат!!!

само чакам да изпълзите от дупките си селски помияри и тогава ще видите какво става......само излезте

трябва да си глупав, за да повярваш на тоя мазник и началника му?

А бе, тоя мърльо защо не е в затвора?

щото е човек на баш-боса

като Нинова е излъгала, значи ти знаеш коя или кои банки ще финансират кражбата, кажи ги де. Или не е тайна, че Нинова лъже , а е тайна това, което знаеш. Намирисва на нещо много лошо.

България води дебатът за Европа...Водещ---Гинка Върбакова...

Абе, какво значение има тука покупката на ЧЕЗ от Гинчето? Я виж колко по-важно е, че някаква си банка не била дала парите за това, а друга!! А иначе вица за Гинчето е толкова плосък и изтрит, че даже вече не учудва никой в България! Имала едно апартаментче в Пазарджик, където въртяла губещ бизнес, милата! Но това не и пречи да купи ЧЕЗ с огромен кредит в евро! А пък Винету ни убеждава, че това била сделка между частни фирми!!! Ало-о-о-о-оооо, ЧЕЗ не е частна фирма!!! На кого Винету ще пробутва такива плоски лъжи, а Делянчо-Кауньчо? Или това няма как да се провери, според хасковския дерибей? И че Винету и калинките не били знаели нищо за сделката!!! И ние трябва да им верваме!!!

Брей! Хюмнето много се активизира! Явно има бойна задача от Суджука международник!

Нормално - сметките ни за ток ДД ли ще плаща?

Тоя пикльо твърди, че тези от ГЕРБ вярвали в "институциите"...ние пък простите хора не вярваме в никоя от тези институции, защото те се командват от такива като него.

Гинка=Курнелия!

Нали на теб сделката за ЧЕЗ ,ти прозвуча като ВИЦ?Сега защо пак лъжиш?Кога въобще си казвал някаква истина? Само в началото като каза ,че си започнал бизнеса си от една сергия. Бързо се ошлайфа в лъжите. Не лъжи и не кради ,бе човече ще плачиш за здраве.

А вие защо и се вързвате и минавате в обяснителен режим? Ако към една жена се отнасяш с пренебрежение това ще я убие! Разбираш ли,все едно не съществува? Така се лекуват злите вещици!

Добре бе Делянчо как на един от вас не му дойде от вътре да разбере че не ни интересува дали Нинова е излъгала или не,а сме притеснени за съдбата на ЧЕЗ!