Путин, Макрон и Меркел обсъдиха сирийската криза

Руският президент Владимир Путин обсъди днес сирийската криза в телефонен разговор с френския си колега Еманюел Макрон и германския канцлер Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Путин, Макрон и Меркел обсъдиха сирийската криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да оставят путин на спокойствие да си преброи труповете,че явно има проблем с броенето и да си правят сметката без него.

Дира, хайде стига с тези борци. Кажете си го с истинските им имена -терористи и всичко ще си дойде на мястото.

Путята изчезна и го хвана дъмлата след случкта с наемната му армия.Руснаците измряха,а лидерът им се крие

руснаците ще направят всичко за да няма мир в Сирия и тяхната марионетка Асад да остане на власт,ама ще загубят

Моше, дали няма да остане Израел без "Голанските възвишения"? Дали няма Нетаняхо по 5 пъти на месец, да" бие глава "на килимчето при Путин?

Дали пък Нетаняху не ходи на крака да кандардисва Жужака да не си играе с огъня в Сирия защото ще се ударят една от най мощните и свръхтехнологични армии на света:IDF и примитивната воюваща със стари технологии от ВСВ и немски тактики от времето на ПСВ и третият райх!И резултата го видяхме в Дейр аз Зур!

Явно руснаците пак са опаткали хамериканските съветници в Източната Гута и сега по навик американците плачат за хуманитарно примирие ...

Явно споделяш шизофренията на путлямистите и техният къс и глупав вожд в Кремъл който скочи на голямата мотика за пореден път в Дейр ас Зор наскоро

"Ние разчитаме на чуждестранните покровители на екстремистките антиправителствени групи да гарантират, че техните подопечни ще спрат бойните действия, за да могат транзитните хуманитарни конвои да преминат възможно най-бързо и безопасно" Много ясно е казано пред цял свят, кой е покровителя на престъпниците!

Тази реплика потвърждава нежеланието на Русия да помогне за разрешаване на кризата в Източна Гута!Предизвикана от сама та Русия!

Да бе, тия дето ги изведоха от Алеп и ги предислокираха там и които се опитаха няколко пъти да влязат в Дамаск, ама не им се отвори парашута. Интересно сега къде ще ги предислоцират и докога руснаците ще се оставят да ги правят на бунаци?

бабишкерата как си представя събитията без навмесата на Велика Русия, как подценява нещата и нали гласува мерките срещу Русея, а сега се присламчва, срамно и позорно поведение на политици с претенции, живи нагли страхливци и тъпунгери, никакъв компромис от руска страна е не заслужават, направо да духат супата

Вуйно , научи българския правопис мари !

Отмъщението е най-сладко , когато е неочаквано Не очакваха толкова бърз отговор "демократите" Но затова пък ще е изчерпателен...до последния кравар

няма да постигнат бе нашиО ерудът-лингвист от село Банкя.Нейсе.

Със всеки изминал ден очаквам западната истерия по въпроса да се усилва и молбите отправяни до Путин да стават все по-горещи...

Ще му се на Путин да ходят и да му се молят,но истината е,че му налагат санкции и трпят спецнаъзт му! Дипломатичният тон на взъпитаните Европейски и Американски дипломати се взъприемат като мекушавост от простака Путин!И величаещите го подлиъурки!

Западът вдига целия този шум около САР в опит да спаси около 2000 западни инструктори, воюващи срещу сирийците и обкръжени от тях в района на източна Гута. Сирийците и техните съюзници, няма да се съобразят с това примирие, т.к. то не се отнася за източна Гута. След едноседмични бомбардировки, днес сирийците са започнали наземна операция "Дамаска стомана" в източна Гута.

Напълно в стила на Путин е да си отмъщава на невинните защото не може на американците и не може да си пукне кратуната за поредната глупост която без негово знание,а може би и планиране нямаше как да стане край Дей аз Зур!Извършвайки варварските бомбардировки в Сирия той си мисли,че отмъщава на САЩ,но си спечелва омразата на сирийците и на мюсулманският свят които ще си отмъщават на всички руснаци по целият свят и главно в Русия!

Говедата го отнесоха четвъртит, ама както само БРАТЯТА си знаят. 2000 серсема говежди станаха на въглени. Ха сега квичи, нали ти беше кеф за Вагнер??

Твоите хора са най - големите специалисти по тепането на цивилни. Това поне е исторически факт.Например Дрезден.

Разбира се че си прав за Дрезден но не е само той !Пияндето Чърчил е искал да изравни и София както Дрезден и е казал че искал в Софийското поле да се сеело картофи !Сринали са половин София и са избили цивилни нищо неподозиращи както в Дрезден който е сринат и пак са избити хиляди цивилни но сега са първи защитници на цивилните в Сирия !

Както вече споменах 2 000 блекутъра вече са неделима част от Сирийската пустиня(при девиците) другото е разтягане на лукуми(риторика)...а на здраве

Защо не напишеш за планини от телата на непогребани още цивилни сирийци( жени,деца) по улиците на Мосул?

От тях нищо не зависи

медии гърмяха как рашистите мачкат Запада по всички райони на света, и как Западът гние и загива, иизведнъж се срути "великият" есесесер ???

Западът отдавна е изгнил. Не става за нищо. И това и от самолет се вижда, ама само от тоя който гледа.

И всичкото ватник се юрна на гнилото , със се рублята , пардон доларите

Двете евроджендърчета малко са закъснели. Гута вече е тлеещ спомен, така както и района в който свалиха Су-то преди 3 седмици. Инфо със снимки в гугъл: "Су-57 сутки ровняют с землей базы террористов в восточной Гуте"

Дирът използва доста витиевато изразяване, когато иска да каже, че нещата стават по волята на Русия.И както е наблегнато тактично в статията, Путин просто е уведомил нещастниците Макарончо и Шмеркелка, че резолюцията е приета, но поправката от Русия е важна.И тя е, че за обявените за терористи милост няма да има. Което и става, бомбардировките продължават, нито Русия, нито Сирия и Иран имат намерение да спират. Резултати ще има в следващите няколко дена.Целта е от капана в Гута да не се измъкне никой, който не заслужава

бомбените килими в Гута започнаха който има желание ще намери и клипчета.но не виждам ни един от тези които виеха от радост за убитите Вагнеровци нищо ги няма мишкуват ли що ли ?

Ми когато техният отбор го бият и накрая го изчукат не ще се скрият бай-Козяците но и гък няма как да кажат...2 000 блекуотъра при девиците , тва си е як бой...

преди малко гледах клипчета снимани са отдалеч но там да не си леллее има ги и дневни и нощни !

Всего 24 часа назад российский генерал вылетел на самолете ВВС России из Дамаска в Эр-Рияд (Саудовская Аравия), где предупредил саудитов: если саудовцы не вытащит своих повстанцев из Гуты, район будет уничтожен в стиле Грозного. Грозный это город в Чечне, который во время войны в 1999-2000 годах контролировался боевиками. Россия применила против бандитов термобарические боеприпасы, после чего генеральный секретарь ООН сказал, что теперь Грозный это самый разрушенный город на Земле.

Грозни сега е нов, красив город.

Да, руснаците го построиха.

...това да стане без нашият простак-полиглот????

Ама голяма ''завист'' ги гризе тия тримата след като не са поканили бокича да им даде акъл:))))) Незнам след като меркелката послушница на сащ абърква кризите с какви очи после се вре да иска да ги ''разрешат'' други

с тия две отрепки ли ще обсъждаш каквото и да било - защо се смъкна дотам

Путин, Макрон и Меркел си говорят за Сирия и не се сещат за Порошенко. Няма вече Нормандска четворка. Украинската "тема" досади на всички в ЕС.

За сметка на това, европейският съюз даде нов "заем" от 660 милиона евро на укропитеците :)

сега руските "наемници" нека пак да се пробват :::))), ако са останали някакви.

Дебил, самите руснаци са избили в Сирия над 8000 руски граждани - чалми. Ти не ги мисли, ами гледай говеждите "инструктори" как свалят гащите, като ги хванат при Хомс, Алепо и Дамаск.

Хубавец, да си чувал, че две неща не се връщат? Едното е бой, за другото ти най-добре знаеш!!

Не разбирам, защо другарят Путин си губи времето с двама джендъра от които нищо не зависи!?

и аз това се чудя. САЩ се месят с ориже и пари в Сирия. Германия се изтегли. Франсетата само плямнат!

Истерията на САЩ е разбираема. От своя гледна точка в по света те правеха всичко правилно. Корумпираха лидерите, превърнаха парите в идеология, преустроиха армията и органите за сигурност на превзетите от тях държави според свойте си нужди, отгледаха си главорези. С една дума, американците последователно реализираха в държавите от северна Африка, Сирия и Украйна крупна и обезпечена с ресурси и хора операция, която, според всички техни закони, нямаше право на провал. Значи, САЩ бяха длъжни да победят, а Русия беше длъжна да загуби. Москва обаче се намеси в точното време и подготвяният от години американски план с добре пресметнати ходове беше разрушен за да бъде доказана старата максима, че "Русия никога не започва войните, тя просто ги завършва". Така, че драги бай-Козяци, мислете отсега за личните си биографий на какви опорни точки ще се позовавате един ден....защото Москва хич не вярва на сълзи)))

представянето на желаното за деиствително не е признак на душевно здраве.

Изключително точно. но пропусна България измежду превзетите от САЩ/запада/нАТО/ЕС... и Изтърбушени Морално,Икономически,ценностно ...дуржави от Изт. Европа.

Су-57 в небе Сирии: F-22 спасаются бегством

По данни на световните СМИ в Сирия от 1 седмица се намират 4 броя Су-57 и същите само за 2 дена интензивни бомбардировки изравниха със земята напълно източна Гута...по данни на разузнаването на Сирия там се намират около 2 000 американски войници( повечето от тях вече са при девиците) от състава на така наречените ВЧК и отделно неизвестен брой съветници от армиите на НАТО...след страховитите бомбардировки от СУ-шките загубите сред американските солдати са ужасяващи...Държавния департамент на пожар е започнал да звъни в Кремъл за спиране на бомбардировките но там никой не отговаря щото Путин нали е болен а когато човек е болен пие топъл чай , пие хапчета и не се занимава с телефонни разговори ...ха ха хааа...междувременно Павров съобщи в Мюнхен , че времето за преговори приключи и дойде времето за възмездието...нещо повече военните в Русия са бесни на американците за глупавата им авантюра преди 2 седмици и са се заканили, че нито един американец няма да излезе жив от котела в източна Гута...видео в Тубата има достатъчно ...русофобията почвайте да ревете на умряло...и накрая нека да честитя на бай-Козяците за олимпийската титла на отбора по хокей на Русия , както се казва който си може си го може...идилията сред западняците на тези олимпийски игри развалиха Германците като обвиниха сборния отбор на Норвегия за масово използване на допинг, но Норвежците се оправдаха че боледуват от астма та затова пият хапчета...ха ха хаааа

Добър пример колко лесно и колко коварно се пробутват фалшиви новини. Колко объркващо е това читателите, които разчитат на СМИ и сайтове да бъдат осведомени и как лесно биват предавани от продажни журналисти и тролове.

колко трябва да си мизерен и некадърен и мързелив да заработваш за копейки, продажни бг комунисти, последния комунист ще умре в БГ

Изрови си чл.карта на БКП и си смени Турската фамилия бе гьотверен

Интересно ми е, на тази широка мрежа от информатори, този център откъде намира пари за да им плаща. Все си мисля, че май не нито Асад, нито Путин. Та в този дух, дали са съвсем обективни или май лекичко извъртат нещата.

ПУТИН ИЗПРАТИ сУ-67 И КОЛОНИАЛНИТЕ МОШЕННИЦИ ВЕДНАГА ПОИСКАХА ПРЕГОВОРИ.НО ТОЙ КАЗА, ПРИМИРИЕТО НЕ ЗАСЯГА АНТИТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОПЕРАЦИИ ПРОТИВ АМЕРИКАНСКОТО ИЗЧАДИЕ ИД

Su-57 изравни с земята Гута заедно с американски войници "които не са там" - около 2000 ji-ai от американските PMCs ще останат завинаги в държавата Сирия

Както е ясно руснаците губят позиции,както в целия свят,така и в Сирия.Технологично изостаналата империя опитва да запази целостта си,но се пука и гражданите и бягат като луди на запад.

хахаха, на колко масура коноп си бе, соросопитек? :)) СВЪРШИ ТЯ, фалиралият колониален запад си отива!!

Днес Гута започва да усеща силата на Русия: новите Су-57 започнаха да вбиват игиловци,включително и американски наемници, в земята с ужасна сила. Четете новини в инета , не блейте

Веднага бих ги попитал, те защо не озаптят своите в Донбас и Луганск? Без "доброволно командираните отпускари" от руските поделения двете области ще се спихнат за две седмици. Защо не се съгласят с разполагане на сини каски на ООН на границата между Русия и Украйна?

Абе украински чукундуре това е български сайт- махай се от тука с твойта украинска пропаганда.

Български сайт ли?!!! Я не ставай смешен - 80% руска пропаганда и мокри сънища. Отвори руските сайтове и виж какво говорят хората за Вагнер. После отвори американски сайтове и ми покажи един, в който роднини на загинал в Сирия коментират. Опитвате се да представите желаното за истина, но трябват факти. А колкото до бомбите в Гута - логично е да се предположи, че освен да лети СУ- незнам си кой номер може да хвърля и бомби.

Свърши тя. Олелията в украйна беше заради военните бази в Крим. Ама Вова се усети и го нафърфори четвъртит на задокеанските говеда, та жо байгън рива като нацепен, га му даваха тиквен медал за заслуги към говедарника. Никой не се интересува от Донецк и Луганск, те постепенно ще си станат самостоятелни и така ще свърши всичко.

То и се га има наблюдатели от ОССЕ но укрите стрелят и по тях но ни гък из нашата "независима преса и медии " за това ! А укрите стрелят и бомбардират села и целенасочено избиват и прогонват жителите им въпреки че са цивилни а не военни но няма да го чуеш и видиш това ни по Нова ни по БТВ или по CNN

Когато се превземе Киевския Вермахт, тогава Донбас ще утихне.

Сценариите се повтарят както тук така и в Украйна.В Украйна укринската армия беше разбита тотално на два пъти и тъкмо донбасци да тръгнат и да ги попилеят и хоп вой-искат "примирие " и преговори а в това време се превъоръжават и получават помощи отвън е се започва пак.Ни Мински споразумения ни нищо. и тук е същото голяма офанзива на сирийската армия и хоп вой "хуманитарни коридори" и те така !

"Интензивността на въздушните удари намаля, но боевете на терен се увеличиха", обобщи Абдел Рахман. Този откри "топлата вода", браво! Голямо обобщение, голям експерт! Съвсем нормално е когато щурмовите отряди тръгнат в атака, да се намалят масираните бомбардировки, защото има опасност да избият собствените си войски.

Другарите в Москва, така и не проумяха една истина и продължават да допускат едни и същи грешки!?? Бандитите от Фашистка Америка и техните подлоги от Западаща Европа не разбират от добро, а разбират единствено от езика на силата! Ами " покровителите" ,не са ги изпратили тези главорези там да спазват някакво "примирие" бре другари !

За разлика от тебе, "другарите в Москва" имат мозъци и осъзнават, че РФ не е СССР и че няма силите за пряка конфронтация със Запада... Ако имаше "другарите в Москва" нямаше да ни предадат толкова пъти през последните 30 години...

stan_posta@

Да, така беше. Ама беше. Сега е обратното - западът няма сили за конфронтация с Русия.

Не могат да ти продадат.Не струваш и спукана пара.Размечтаел се.

"Рами Абдел Рахман, директорът на неправителствената мониторингова организация, която разполага с широка мрежа от информатори в Сирия" Защо му правите реклама на тоя? Каква мрежа, какви пет лева? Следи няколко туитъра и сайта и това му дава информация за Сирия. Това, което съобщава го знам и аз, без да имам информатори там. Достатъчно е да знае човек арабски и английски и това е напълно достатъчно.

Бавно, но сигурно, Башар Асад освобождава Сирия и я връща към нормален живот. Вярно, заради западните свине, от 24 милиона сирийци, там станаха 17 милиона. Но - не ви ли прави впечатление, че нищо не се пише вече за Хомс, Палмира и Алепо? - И няма да се пише, журналистите не пишат за спокойния живот, те търсят продаващи се сензации. Сега предстои да бъде окончателно очистен и Дамаск - дали сега или след прекъсване от 30 дни - все тая. Да живее сирийският народ и неговите руски освободители!!

Горд Европ., що за малоумно плямпане. Сирия е в руини-факт. Войната ще продължи десетилетия- ще е факт!!! А тази развалина могат да я построят само Турция /тя строи в Русия/ и запада аще плащат арабите. Това ще стане но доста късно. Сега номера е мин. заплата в Русия да е под 276 лв, т. е. икономически колапс и руснака да живее като през ВСВ. Олигархията да трупа и праща парите на запад. Туй то. Всички други химери са моментни емоции!!!!!!!!!!

ЩЕ дебил, пиши какво е в момента!! В МОМЕНТА АСАД ПЕЧЕЛИ СИРИЯ!!!!

А за иранците нещо да кажеш? Щото, ако не са персите са плащат сирийците отдавна да са паднали в лапите на брадатите изчадия...

Иран е ХИЛЯДОЛЕТНА ДЪРЖАВА и е с Асад. Защото е ФАКТ, че главорезите са само СУНИТИ, както сунитска е АлКайда и Ислямска Държава. И най- накрая шиитите ще победят, за ужас на сунитските саудитски чаршафи.

Такааа някой помни ли миналата година га руснаците и сирийската армия хванаха в чувал доста гловорези барабар със западните им инструктори какъв вой имаше по медиите и как се чудеха как да ги вадят ? Пак беше същото ООН наддаде вой да "спасява" цивилните "хуманитарни конвой " и тем подобни глупости но руснаците излязоха пичове и ги пуснаха барабар с "хуманитарните конвои " да напуснат поне инструкторите че иначе голям резил та и сега е същото никаква разлика ?

а вие да хварляте бомби и пари да пратят за храна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В няколко медии статиите се припокриват едно към едно. Понякога дори заглавията не променят. Все едно са спуснати отвън. :-) А дали е така.... :-)