19-годишно момиче загина в тежка катастрофа

19-годишно момиче е загинало, а жена е транспортирана в болнично заведение след тежка катастрофа в района на пернишкото село Драгичево.

Обратно в новината

Коментари - 19-годишно момиче загина в тежка катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дето първо ти шибнах един, а после се оказа, че си добър човек с деца и няколко брака, та се почерпихме и си оплакахме битието?

Съжалявам за момичето, дано почива в мир. Съболезнования на всички близки.

джагалите от перник нема да се научат да карат.

Сигурно и тази си е забравила колана вкъщи!!

Аз си имам собствен метод да се разбера с наглеците на пътя, ама няма да го споделя, че ще ми образуват дело.Методът е ефективен и се разделяме.. като приятели добри !

О-О-О, дебили, пак ли шофирате просташки ?

село Драгичево е в Пернишка област

Страшно е да се пътува!

един ЗИЛ-151 с предна навесна система за лебедка.....който иска да минава под теб:))) Е,трудно се издържа на горивото но е сигурен.

и танк съм подкарвал,мога да дрифтя от София до Пловдив....пробвайте да ме изпреварите,няма и да разбера кой къде се е размазал.

такъв е нашия народ, много безотговорен и повърхностен, затова сме били винаги под чуждо влияние

???

d4

според статистиката излиза, че магистралите в българия са по смъртоносни от останалите пътища. визирам Хемус, Струма и Тракия. а би трябвало там движението да крие най малко рискове.

подробност,като стъпят на магистралата се имат за велики,газ до дупка и чалгата на 6....много малко от младите хора са учили физика.....

Предвид факта, че по АМТ, в участъка Пловдив-Стара Загора е невъзможно да караш в дясната лента и на двете платна, без да си потрошиш колата или да си повредиш бъбреците, понятието "магистрала" е доста перспективно.

По първоначални данни в района на бензиностанцията са се ударили два леки автомобила ============= Явно някой е излизал от бензиностанцията, без да се огледа...

само че като видя такъв изход кракът на спирачката и гледам другият какво ще направи.Шемети много....за съжаление. Пред къщата ми има малък площад.дрифтят като за световно...на сняг ще завъртя и старата барака....ама не ми е подарък.

Сто пъти написаха навсякъде, че условията са тежки, да не се пътува, ако не е крайно наложително, да се внимава много, да се спазват всички правила и ограничения ... И въпреки всичко, пак пътищата са пълни с коли, които се държат неадекватно, бутат се на бензиностанция - как става тоя номер?!, търкалят се по магистралите, засядат в преспи ... Луда работа, ненормални хора! Да си носят последствията от келешлъка тогава! За никого няма да заплача ...

седи си у къщи до кюмбето и си трайкай. Че, навън е бедствие, казано по еврогейски!

момичето. Само не ми е ясно как два тира се блъскат на магистрала.....заспал,пиян или и двете.

Всички са безсмъртни докато не гушнат букета.

ще го гушнеш и ти

да знаеш значението на думата "всички"?

Пак млада тунингована мацка с телефон в едната ръка и цигара в другата се и отправила по своя последен път... Статистиката с убийства по пътя е неумолима за тази възраст. Особено за младите гъзари, които са още по-агресивни с тарарясниците си.

КЪДЕ е написано, че 19-годшната е шофирала????

Как може да разсъждавате така, ако пострада Ваш бизък, как бихте се почуствали? Или Вие сте застрахован...