Арестуваха мъж с боен арсенал, пребил сестра си

Две обвинения са повдигнати на 50-годишния Георги Табаков, който се барикадира в къщата си във Велинград и нападна сестра си, и заплаши с пушка охранител.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха мъж с боен арсенал, пребил сестра си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ичетох всички коментари и се убедих, че само платени тролчета пищат Дори не са разбрали, че скандала е със сестра му, не с жена му, ама са компетентни и по оръжия, и по истанбулската конвенция. Крайно време е партийните централи да ви спрат кранчето, защото нормалните хора само от време на време врътваме на коментар, а и дори да ви изчтем -ефект няма. Централките достигнаха това, което искат - с тролчетата ни отказаха да обменяме свободно мнението си, ТВ си ги овладяха, а за вестниците няма какво да се говори. Айде, по живо, по здраво.

Някой знае ли къде се продават бойни кабини? Искам да си поръчам една. Ще я ползвам за гюме.

Малко ни са собствените проблеми ами да си почешем клавиатурите с чуждите...

Малко ни са собствените проблеми ами да си почешем клавиатурите с чуждите...

Не я бил брат и ,езикът и я бил!

.... бяха приели истамбулската конвенция, това нямаше да се случи...

0000 свещена простота -простимо той не знае какво говори.

Само да му покажат 35 стр, конвенция и 75 листа пояснения, сам щеше да си понесе арсенала към бат Б Христов.

всеки ден биел майка си, а чак сега, като пребил сестра си, го прибрала полиция. Което значи, че майка му никога не е подала жалба, горката женица

А някои да чуе Георги Табаков? Всички се изкарват жертви, с помощта на медиите. Аман!

НЕ РАЗБРАХ ЗА КАКВО СЕ КАРАТ И СТРЕЛЯТ- ЗА ИМОТИ ЛИ?

Старомоден семеен скандал. Не се развеждат, и двамата предпочитат тази мазохистична връзка. Искам да кажа, че жената е в състояние да въздигне и да смаже мъжа. Той нея - също. На семействата трябва да се помага, а ИК вкарва в тях враждебност.

дядo_star

Погрешно адресирах репликата, съжалявам.

Случка от вчера. Съседите над нас посветиха следобеда на скандали. Той - най-гласовит, разбира се. Но тъкмо се поумори и се поумълчи, и оная го засили с тъничко гласче-жило по урвата. Слава Богу, побоища не се усетиха. Жените не са слабият пол.

Е сега този бой с конвенцията по главата да му дойде акъла. Много ми е интересно как ще го неутрализират. За това престъпление (всъщност са няколко) го грози присъда до към 5 години за най-тежкото (щото по нашия хуманен закон престъпленията не се сумират). При добър адвокат, без напън, 3 години ефективно, при бързо производство - 2. При много добър адвокат - условна присъда, щото пее в хора на момчетата и няма предишни провинения. Дори да влезе в затвора, ще излезе след година, най много две. И тогава жална им майка на сестра му и всички, които реши, че са му на пътя. Така че най-добре бой с конвенцията.

Не е нормално..когато започнеш такава воина доведи я да край с няколко трупа -така ели иначе си в тюрмето ако не се гръмнеш.

Имаше такъв филм със Сигел и бандата която складираше без разрешение отпадък от който хората получаваха болести.

Стефан Сегальов?

Чефо Циглата. Американският Левски.

"В къщата били открити бойна кабина, ловна гладкоцевна пушка и пневматична пушка с оптически прицел, преработена за стрелба с бойни патрони." Бойната кабина за какво я е използвал?

В кабината се крил от горския! А въздушна пушка, преработена в бойна няма... еле па китайския боклук който се виде по телевизията. ... и кутиите с халосни патрони

ВЕЛИНГРАД Е ВЕЛИК

С НОВИНИ ОТ СТРАНИ ОТ ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ, НО ТОВА СИ Е ЕЖЕДНЕВИЕ, В НЯКОИ ТЕРИТОРИИ НА ЕВРОПА

да му пъхнат изозадзе амонита и да запалят шнура

този е от аверите на тиквата

Вкараха в арсенала боен мъж, нападнат от роднини. В страната на брекзитите е разрешено да биеш жена си само докъм 21.00ч., защото писъците и воплите й пречат ва съседите да спят, не че ще се намеси някой да помогне - ба, чакай ти! И тази женица като я гледам, има много набито око за мъже - буквално. Поне като във вица за перничанката, пребита и насинена, но това там било да се изпробва стойността на жениха, та едва изфъфлила през останалите си два зъба "Стабиуеен!"

Руската Дума прие на първо четене закон за декриминализиране на домашното насилие, съобщават московските медии. Законодателната промяна е подкрепена от 368 депутати, които представляват 81,8% от всичките, показва справката от гласуването. Против е бил един народен представител, а друг един се е въздържал. В случай че законопроектът бъде окончателно приет, домашното насилие няма да се смята за криминално престъпление, а за административно нарушение. Все пак обаче има ограничение - допустимото "пошляпване" на брачния партньор е веднъж на година.

Джендърът, написал "новината" прави намеци за ИК, а? Хайде де, развей мисаля!

Все пак е разполакал с бойна Кабина!!!

На терена - жена. Обършваш 'и два шамара и стига. Ясни са няколко неща. дори и атомна бомба не може да и затвори устата, нито нож, нито пушка, а и няма смисъл. Няма смисъл и от шамар. Единствено мълчанието убива женското могъщество. Млъкваш и е мъртва. Защото жените са изградени като психика върху общуването. Как да не му пернеш един зад врата на един такъв и да не му го кажеш, но невежеството е могъща сила и се стига до селски безумия.