Борисов: Само ЧЕЗ ли да изкупим, защо не и банките?

Сделката за ЧЕЗ се извършва в Чехия, като дойде в България ще я проверяваме, каза премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Само ЧЕЗ ли да изкупим, защо не и банките? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко, Боко - след подигравката с народа с Цецка сега този гаф ще те довърши. Таман почна да се кефиш на властта.

АМА ТИ ВЕЧЕ СИ ГО КУПИ !ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ИЗКУПУВАШ ТАКА ,ЧЕ СПОКО!

Сам ЧЕЗ Бойко, банките не! Банките вие ги ограбвате!

когато Боко е в играта започва да се прави на интересен. Боко ти какъв си в момента ? понапълнял си и гледай да не получиш сърдечен удар.

Вместо да говорите простотии, просто ПОТЪРСЕТЕ сметка от тези които РАЗПРОДАДОХА стратегически дружества!!!!Вижте за колосалните комисионни!!!! Не се правете на "ощипана мома"!!!!!

боко да не се прави на ощипана мома а да се спомни, че беше гл.секретар на МВР при царя така, че той тогава като участващ в управляващ има пръст в продажбата, то тогава можеше да изрази друго мнение да ама не

Колегите от БСП, да приемем, че добронамерено казват държавата да извади 380 млн. евро да я купи. Първо защо ги продавахме? Защо по време на техните правителства от 2005 г. не си ги откупиха обратно и защо само ЧЕЗ да купим, а Енерго Про и ЕВН защо не ги купим, попита министър-председателят. Борисов, за КЪСАТА ТИ ПАМЕТ, както и на коментиращите тук да ти припомня: 1.Правителството на НДСВ продаде 66% от Държавното участие на ЕРП. 2.Бойко Методиев Борисов - избран за депутат от ЛИСТАТА НА НДСВ в 40 НС м.Юли 2005 г. /отказва се за да работи в МВР/. 3.Бойко Методиев Борисов - Премиер в ББ1 - 2009 2013г , при управлението на правителството ББ1 са продадени останалите 33% на ЕРП. ТА .... Борисов я поне на мен /не съм с къса памет/ да обясниш КОГО ДА ПОПИТАМЕ ЗАЩО И КАК ПРОДАДОХМЕ ДЪРЖ.УЧАСТИЕ НА ЕРП? ...

....... българскит народ очаква с нетърпение изкупуването на всички печеливши фирми, банки и т.н..... Да не остане нещо неизкупено.... сега е момента.... когато масовоста към Терминал 2 е най-голяма и няма конкуренция....

Много е странен начинът , по който ББ говори и отговаря на въпроси. Той има маниерите на дребен хитрец. Научил се е , че не се отговаря , а се задава въпрос. Няма логика в това, което приказва, няма отговор - въпросът е да се отдалечи от въпроса и да говори безсмислици и фантасмагории.

Говорителката на ЧЕЗ каза, че сделката е направена по българското законодателство. А този говори друго. Ако приемем,че ББ е прав, защо никой не попита Кобурга защо гака е сключена сделката? Ама мълчат. Това е истиснки терор над населението-рая.

Бокооо, не се прай, маймункее, банките са на твойте работодатели, а от КТБ вече прибра парсата а Нефтохим Путин няма да ти го даде. т.е. и сега купуваш каквото можеш

Не мога да разбера какви са тия хора, които още гласуват за мутрата освен подправените гласове естествено. Мазохисти ли са, малоумни ли са? Най-тъпият отговор е, че той бил спирал комунистите и турците да дойдат пак на власт. Как може един сателит да спре партията майка? Стегнете се и мислете малко с тия глави. Кой създаде мутрите навремето? - червените другари. Гроб не е била и никога няма да бъде опция за спасение - не агитирам за никоя партия, всички са един дол дренки. Толкова ли изпростя останалият в Бг народ, че дава вече толкова време власт на едни и същи хора от един и същи произход без значение партията?

Ти нищо не си знаел за зделката нали ,тези ги приказвай на баба си от Банкя

За пожарникар и за физкултурника трета килия ,северното крило - Центален Софйски Затвор

Няма ли господ за тоя пожарникар и за физкултурника. За тия двамката и целия гроб трябва да има народен съд. И за поколенията им,ако не избягат в гори Европейски .

ВБА

Че, що трябваше да ги приватизираме, като сега ручаме жабетата.....и въобще държавата не е лош стопанин, а мисленето на тези, които мислят само за пари за собственото си благополучие и близък кръг от нагаждачи без цвят.. Където управлява олигархията, и мафията, където няма морал особено обществен рано или късно тази държава няма да има, никакво бъдеще или перспектива за хората в нея, а и като държава...

нова цена 20 ст/кв ч след смяна на фирмата 18ст/кв ч след три месеца 30ст/кв ч и така всеки месец по малко до лефче!?!?!?!?!?!?!?!?!!

Боже, прибери си вересиите!

Засрамете се! Не Ви ли стигна! Отново ли далавери?! Защо продавате държавата на 2 милиона абонати-българи! Ще стане киловатът по левче! Затова бягат българите в чужбина! Затова ще останат да живеят у нас само 3-4 млн. цигани? Но кой ще плаща скъпият ток? Известно е че циганите са безплатни абонати на ток! Осъзнайте се! И на детето е ясно че всичко е нагласено и има кукловод и марионетки!

Ами първо си открадно каквото моцжеш от ЧЕЗ, апък после ще измислите какво да откраднете от банките.... то и без това друго не правите- само кражби д амислите. Ще ми говори глупости за някакви си там измислени коридори, хъбове газови и прочее простотии, за да може народа да блее докато го обират......

Понеже някой изрази съмнение, че колкото и мащабен национален протест да бъде организиран, той няма да доведе до нищо и никой няма да ни отрази - всъщност има елементално лесен начин, извиващ ръцете им до счупване. ПРОТЕСТЪТ СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОВА ХОРАТА МАСОВО ДА СПРАТ ДА ПЛАЩАТ СМЕТКАТА СИ ЗА ТОК, и ако дори само 50% го направят, ще настъпи светкавична развръзка, защото не може на половин България да дръпнат шалтера! Ако го направят - ГУБЯТ ! Ако не го направят - също ГУБЯТ! И е без значение вече, че става невъобразим безпрецедентен световен скандал, по-важното е, че те нямат друг избор, освен с крясъци да скочат от потъващия кораб. Което не променя необходимоста от това да бъдат разследвани и съдени до дупка.

Аз те разбирам, въпреки че Бойко не е цвете, пред останалата паплач в парламента е златен.

Г-н Борисов, как така преди време, като мухи на л*но налетяхте върху "Дунарит" и "Емко" да ги одържавявате, а сега за най-голямото ЕРП се дърпате ? Какъв е този двоен стандарт ? Вярно, че сме в ЕС, и това е практика, но чак пък толкова !?

abasador

без коментар, без да се заяждам с другаря Борисов, и без да се заяждам с който и да е.... Постановление 181 на МС от 20.07.2009 определя стратегическите обекти и дейности, които са от значение за националната сигурност на Република България. В списъка приложение към Постановлението е записан с пореден номер V. Сектор "Енергетика" Лек ден.

как за една пътека в Долно Уйно, се сещат да поканят Боко да резне лентичката, а за стратегически обект или част от отрасъл са го пропуснали. Доматите се ядат без колците, не сте ли го разбрали вече?

Ако е в интерес на народа и държавата защо да не ги приватизирате?

Така де, ама не е в НЕГОВ интерес!

Ако продължаваме да Му верваме, то процента на тези де, как им викаха, е още по-голям...

"Само ЧЕЗ ли да изкупим, защо не и банките?" Хм ... Не питай такъв, ами щом имаш пари и за банките, действай!

по-добре кажете на всичкш, как се придобиха ЕРП, банки, предприятия, курорти, как се дадоха куфарчетата, кой добива златото от земята ни и колко милиарди се крадат на година!

Чак да не повярва човек- тока се оказа по силен от глада!

Сега разбрах защо бате Бойко толкова обикаля Европата... Явно става дума за сделката за Държавата...

abasador

колеги, моля да не се заяждате с далновидното изказване на премиерът Бойко Борисов, че "... като дойде в България ще я проверяваме, ..." Може би някой от вас ще ми възрази, ай стига бе Калашник, трябва да си много загубен и тъп за да не направиш проверка, откъде тази кака Гинка от Пазарджик има триста и двадесет милиона евро? Имам аргументиран отговор на въпроса ви колеги, господин Борисов не е нито е глупав, нито е изтърван, просто той знае откъде тази кака има парите! Защо да се губи време за проверки, когато той знае много добре кой е дал милионите. Значи остава за проверка сделката когато тя дойде в България. Аз зная и резултатите от проверката, който не вярва съм готов да сложим бас. Значи идва сделката в България и както винаги на сцената на "Държавният театъра на народните политици" се разиграва за кой ли не път, познатата на българският народ постановка по Уилям Щекспир ....(познайте коя е комедията)! Лек ден.

И двете фирми /продавач и купувач/ са български дружества, български юридически лица и сделката следва да се осъществи в България, а не в Чехия.

Елементарно, но неизгодно тълкуване. Е за някои.

на някой му взеха манжата ясно ще има нов за псуване-кой беше до сега ?

модератора че правиш връзка между коментарите, лично ли ме следиш и понеже не се повтаря е цензура

Бойко, за едната ЧЕЗ работи, а сега вече нямаш и чест. Върви си, нали вече си взе каквото ти трябваше. Само внимавай Тръмп да не ти запорира пак паричките. От това ще се разболееш.

Неотдавна, Боко обяви, че ще инвестира стотици милиони в офшорната зона Кабо Верде (Зелени нос). Сега офшорни фирми купуват ЕРПто на ЧЕЗ. Държавата (Боко) умишлено нехае за възможността да си изкупи ЕРПто. Дали не е пределно ясно кой иска да си купи ЕРПто, особено след като се очаква скоро огромно повишение на цената на тока и супер печалби за ЕРПтата?

Добре де, като всичко което свързано с тази сделка е извън държавата, защо трябва министър Петкова да си подава оставката?

Много рано гръмна бушонът.

Правилно. Държавата трябва да владее някои стратегически предприятия. Защо да не изкупи ЧЕЗ ?

За частната КТБ Боко има 3 милиарда. За частните панелки Боко има още 3 милиарда. За монополно ЕРП от което зависят 3 милиона българи - няма 300 милиона. Няма по-абсурдни твърдения и само дебили могат да му се връзват. Докога ще го търпим тоя!

А бе , Тикво международник, като взехте толкова кредити за сметка на българския данъкоплатец, толкова ли няма хазната 320 млн евро та да си върне обратно ЧЕЗ? Не стига, че продаде и жалките проценти, които принадлежаха на държавата, ами сега се опитваш да се оправдаваш? Ясно е едно, отдавна си се готвил да лапнеш всичко. Ще ти преседне, бай Х-й, така да знаеш. Никой нищо не е занесъл на оня свят, където ще се отправите с цялата си крадлива шайка, мръсни престъпници! Обърни се назад и си спомни, че всеки от управляващите тази територия е платил с живота на първородната си рожба, започвайки от Симеон I.

ясно ще има нов за псуване-кой беше до сега

Айде Щирлиц-нали голям го вадеше-ОСТАВКА КРАДЛИВИ БОКЛУЦИ !

Има по простичък начин мой,затвор за теб и безполезните търтеи в нар.събрание ,да не забравим и мазните курабии около теб и Цвъкита там разни и всякаква измет ,конфискация на цялото ви имущесто-демек краденото,авоарите в банките и ..ще се реши въпроса ,толкова е просто. и ако не си идете с добро......бой..туй му е майката...

Това е заплаха...?

Ама то започна от банката,а не от ЧЕЗ

Не се притеснявай Бойко,ще си купиш и банка.Пари имаш бол.Действай,но не забравяй много алчен народ е пукнал от преяждане.

Г-не даваш ли си сметка ,че хазната е напълно празна? Какво ще запълни гинчето,като пробойните са много. На дъното сме. Колко пъти и кой ли не ти каза ,че така не може да продължава с този жизнен стандарт в България. Ти уши нямаш ли? Какви мерки вземаш,като знаеш само да крадеш и не си само ти,много станахте,не се издържа вече. ОСТАВКА!

Това пък откъде го измислихте, че "хазната е напълно празна" !?!? Най-нисък държавен дълг в целия ЕС и бюджетът завършва на излишък, откъде ви дойде в главата това клише !? Откъде го чухте !? Не че защитавам Борисов, ама какво допринася за дискусията едно напълно неверно твърдение, освен да я отклонява от важното !?

Бай Ганьо, не виждаш ли, не чуваш ли, не те ли инетерсува народа български???? ПроЗ си! Нагъл си! До безобразие! Възползваш се от простите хора и се натягаш за пари на господарите си! НЕ СИ БЪЛГАРИН! МОЖЕШ ЛИ ДА ЗАСТАНЕШ ПРЕД БОТЕВ, ПРЕД ЛЕВСКИ, ПРЕД КАРАДЖАТА, ПРЕД ХАДЖИ ДИМИТЪР ...? Селски бег, кютюк!

Я се скрий бе ряпо-крадлив,лъжлив и нагъл тип ! Оставка !