Премиерът: БСП ги е яд, че ме канят в Европа

И други искат да ходят, ама не ги канят. Човек не може да се самопокани. Това е като във футбола - ако си слаб, никой не те търси за мачове. Яд ги е.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: БСП ги е яд, че ме канят в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тогава ще им отговоря на БСП, но не като европеец. Сега стискам зъби". А сега им отговаря като ервропеец =" Ами то е като футбола......"

Канят ме мамо, на тежка сватба. Ще ме женят за Юнкер.

Да не забравя да добавя че този червен сайт е на червен депутат от БСП и цензурите тук работят в стил БЕРИЯ. Всичко неудобно за тях се трие. А всички червени гнусотии и цинизми изписани в ЧЕРВЕНО остават...

хей, пещерняк, Боко е канен така като се канят всички за тези редовни и задължителни сбирки. Доколко Боко е избран от народа- имаш много здраве! Боко е избран от циганите и от ДС с помощта на краварите, който с протекцията си над такива простаци доведоха страната ни до пълно опростачване. жалкото е само това, че българите са овце, бездушни, безинициативни , с робска , страхлива душица и го траят ли траят. Иначе той е срамм за нашата страна в чужбина с бай ганьовщината си.

Тези които споменаваш-циганите и ДС за последно управляваха в прегръдка и се провалиха. Тях повече никога няма да ги избере народа. Всички помнят каво изтрадаха през ЧЕРВЕНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО за половин век. Никога повече, ако щете си изповръщайте вътрешностите тук-НИКАКВА ПОЛЗА...

Защо българските крадливи комундета се сдухват толкова че Борисов го канят навсякъде, а за тях никой не се сеща-все едно че не съществуват. НАРОДА избира Борисов, за кой пореден път. НАРОДЪТ има памет и никога няма да избере крадците комунисти почече. Винаги , когато са идвали на власт червените са докарвали България до НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА. Кефя се как платените комунистическите мърши строени в редица пикаят газ тук... Супер. Включвайте се в системата за газ и с ваша помощ и безплатно ще изкараме зимата.

Я не говори глупости!! Избрал го народа, избраха го тия от факултето и столипиново!!

са комундетата за нас, които не сме членували в БКП, че нещо не ни се губи като в главите на тиквениците и "пропускат" тая подробност?

Правилно -никой не иска алкашите комунисти на гости. Могат да ходят само в Сибир....

Мале какъв смешник, плещи глупости и си вярва!!

Този човек комуникира на махленско ниво. Как може никой да не му каже, че това не е лична покана, ама той така приема всичко - моите министри, моите магистрали, моята ограда, моите, моите.........

Канят ме...и какво от това??? И като теканят и баба Меркелина те целува....показаха ли ти среден пр*ст за Шенген???

Естесвено, че европредседателството е успешно. Присвоиха си ЧЕЗ (половин България), поизчистиха политически противници, други си понапазаруваха, гласуваха си с ДПС да доограбят банката наЦветан Василев, Цацаров ги оневини за някои други кражби и престъпления, пробутаха си строителтво в още 43% от национален парк Пирин и почти си пробутаха третия пол... а през това време за всеки протест викат излагате държавата пред цяла Европа. Това беше изключително успешно председателство за правителството на Обединени патриоти и ГЕРБ Борисов 3 (ОПГ Б3). За България нито Шенген, нито Евро зона. Е, едни хубави пари взе Домусчиев за земеделие. Аве, Буда! Умиращите те поздравяват. Велик си!

Боже милостиви! Тоя к'ви ги дрънка? Аман!

За червените уродливи комунисти НЯМА БОГ. Така че излишно го споменавате. Няма да ви помогне.

Простак! Какво друго да му кажеш....

.... ама наистина дали няма да го поканят в състава на футболния отбор на Е.П... е тогава хем ще се гордеете, хем ще ревете, че ви липсва.... сега не можете да оцените нещата..... всичко с времето си... всеки ден го "галят" по главата, моге да излезе нещо от това. То се видя, че няма шенген, няма РМ2, няма визи за америка, няма Ю.поток, Газ от Катар, С.Арабия.... ще има ХЪБ... ама друг път..... среден пръст... само командировки.... сладки приказки, опознаване......

Точно така е! Умират от яд!!!! ама хайде сега да дойдеш и да разкажеш как спретнахте далаверата с ЧЕЗ в България. Иначе скоро скоро ще спрат да те канят. Нали видя, Тръмп не те покани тебе, а покани Цветанов .... сещаш ли се защо ?

ИНФАНТИЛЕН ТЪПАНАР!

Това може да го каже само един комплексар - дребна душа.

ТИ СИ ХРАНА ЗА КУРНЕЛИЯ, ВЪЗДУХЪТ И ЛЕГЛОТО - ТЯ С ТЕБЕ СТАВА И С ТЕБЕ ЗАСПИВА!

Лакеите, слуги и продажници често ги канят да им връчат нови нареждания.

КАКЪВ ИНФАНТИЛ ИМАМЕ ЗА МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛ,НЕ Е ИСТИНА...

Що за изказване??! Без думи!

О(0)(0)О .....оо.....

тоя ще влезе в гинес ....

Само теб те канят, за да те връткат Тикво...

Аз пък мислех, че България била в Европа, а то не било, щом ще се фукаме, че ни канят в Ервопа. Хайде реформа и на учебниците по география, няма само "историците" да се облажват, дайте и на "географите" шанс.

Бай Ганю из Европа.

Еми , тиква...

даваите комунистически тролове. няма да се рзмине на нинова с техноимпекс

не ги е яд и тяхния ред се задава, а и нинова е хубавица което е истината

Бойко реши проблемите на народа в Р. България и после ходи къде искаш!

Докторов, ти серионо ли? Проблемите се решават сомо по подходящия начин. На матряла е разрешено да се дзвери от ужас, да пляска с ръце и да се чуди, следващия път как ще го ограбят. До сега бяха грабени спестените пари. Сега се подгатвят да ни вземат пари, които тепърва ще изработваме.

По-добре първо да ходи където иска, пък после хич и да не се връща!

О, български народе! Добре, че децата ти избягаха надалеч. Ако бяха останали тук, сега щяха да се срамуват не от ББ, а от теб. Как може все още .... И продължаваме да търпим!

Криво им е на БСП, кофти им е, че съм с лидерите на Франция, Германия, Холандия и др. Яд ги е.Това говори много за милите ни политици от ГЕРБ.Важно е да ни канят ,а това че проспахме продажбата на ЧЕЗ ,то било търговска сделка.И 50 години да е на власт,селският тарикат все селянин ще си остане и по мислене и по обноски(почти винаги хора родени в града се държат като селски тарикати)

всички ни е яд,че юхнер не ни пляска по тиквите,като олигофрени!

Яд ни било? НЕ СРАМ НИЕ

Малко напомня на един филм "Вечеря за идиоти". Там едни богаташи, канеха възможно най-големите идиоти които могат да намерят за да се състезават кой ще намери най-големия.

То и филма "Господин за един ден" днес май е по актуален отколкото за времето когато е създаден

Те се ебават с него, той мисли, че го канят. Ей тъй ще го наеВат и ще си мисли, че минава през тунела род Шипка!!!

как гинка ще дойде ли да говори с европейските ти колеги да им разясни как се прави бизнес в мангалистан?

За пореден път ви моля: хайде да отворим една СМС кампания, че да съберем парици за един свестен килър, че да отърве народа от това недоразумение! Хайде, модераторе- трий, ама и ти го мислиш същото!

канят те защото ги обслужваш,според интересите!..А отгоре на всичко и им плащаш,с нашите пари. А за народа нещо помисли ли ?

"Европредседателството ни е много успешно, отлично, това е оценката на колегите. В същото време БСП нямат желание да имаме успешно председателство и им е криво. Минаха два месеца, като войник в казармата броя дните до края. На 1 юли с голям кеф ще посрещна Джулая на морето, ...а на 1 август - Аугуста в планината". А July Morning къде ще посрещнеш?

С всяка покана на Бойко Борисов за снимки с лидери от Европа, с цел по-късно да се хвали с тези снимки на Маргините и на Румен Николов - Пашата, от България се изпаряват милиарди - без значение дали с концесии, с монополи, с картели и с други врътки, които Бойко Борисов дори не може да ги осмисли. Той е толкова малоумен, че дори не разбира как докато краде по мутренски, еврохитреците му измъкват по десетина-двадесет милиарда годишно. Но...Толкова може да се очаква от един невежа, набутан във властта с измама от организираната престъпност!

Когато си дадеш "задника" и Господ ще та кани, драги мутрьо. Ние си искаме Държавата, която ти раздаваш на ляво и дясно.

Драги Бойко, как няма да те канят, като имаш манталитет на луксозна компаньонка, много обичаш да пърхаш около богатите. На тях им трябват забавления. Ще ти пипнат мускула, ще те погалят по кратуната, ще те потупат по рамото. Те се развличат с едрия балкански шут и дават по някоя парица за усърдието и послушанието, а ти гордо ни убеждаваш, че си играч в голямата политика. На мен по ми прилича на политическа проституция.

момента всяка една нова партия с поне малка загрижвност за Б-я и останалата част от населението ни ще спечели изборите.

Дига гълъбите и се скрива там. Той си взе неговите милиарди $ вие го ........... Ще го вземат, длъжност ще му разкрият, ще си плати. Далеч от следите. Остава ГЕРБ на Дончев той се покрива. Пито, платено.

Да каже обаче "И Барозу ме гали по кубето"