Борисов даде сделката за ЧЕЗ на НАП и ДАНС

Министър-председателят Бойко Борисов възложи на ДАНС и НАП да направят пълна проверка на сделката по продажбата на електроразпределителното дружество ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов даде сделката за ЧЕЗ на НАП и ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаров,моля задействай НЕЗАВИСИМАТА ПРОКУРАТУРА и СЛЕДСТВИЕ..... трябва независима от ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ проверка!!!!

И от кога НАП проверява сделки между фирми ?

Ау,повярвахме ти,с всеки следващ ход Тиквоче затъваш в собствените си лайна все повече,тая лакомия ще ти изяде главата ,вари го печи го престъпника си остава престъпник,това е не щем оставка искаме ЗАТВОР за предателя Бойко Борисов ! И там при братята цигани на топло-ти да видиш...

Ех, народеее!

нека някои да ми обясни какво значи теменужка петкова е близка с фирмата и с гинка върбакова.каки ли сте ,свати ли сте ,чинки ли сте.големи енергетички ,смешни и жалки женички.мъже в българия няма ли вече,чу фусти ще се занимават с ел. енергетиката. грозна картинка

ами тая плиткоувна дърта мазна чанта добре си изплете кошничката и сега чака ...какво ..амеи заработените мангизи ...затвор и конфискация на имущестото за продажната гербаджийска сган !

Един вид - да го официализират !

Пере, та изпира.От бяло по-бяло

Не му ли стигна, че даде сделката на Гинка, а сега и на НАП и ДАНС ще дава?

ЧЕЗ не е частна фирма... Премиерът да не се измъква с това оправдание... Всичко е задкулисие, а сега се хвърля прах в очите на хората с разни проверки... Изходът от тях е ясен!

Боко даде сделката за ЧЕЗ на НАП и ДАНС. Онези си избързаха задниците с нея!!!

Защо се премълчава най-важното? Дал ги на НАП, БОР-КОР, ДАНС-МАНС... Но никой не казва, че ги е дал с инструкции какъв да бъде резултата от проверката? ВСИЧКО Е ПРЕДВИДЕНО! Както за шестапартаментния НАП не можа да установи нищо, така и сега - всички държавни институции под управлението на диктатора нищо не могат да установят!

Не са ли седем?Скоро беше на специална закуска и може да е икономисал нещо от доларес

Ако мене ме питате, единствен виновен за тези сделки, КТБ, дипл. клуб ,а сега и ЧЕЗ, са тези 80% дебили, които гласуват за ГЕРБ. Продължавайте в същия дух и ще го духате всички в най скоро време.

А тези, които гласуват за БСП и ДПС, къде ги слагаш!?

Ако имаше ДАНС и НАП,ти щеше ли да си М-р Председател? Не разбира се. Какво чудо ни сполетя в 21век.Чудо невиждано,един човек от една партия БКП да успее да ни затрие. Това даже турците не са успели,те са били по човеци от този.

Тиквата наредила проверка на ЧЕЗ от себе си на мене си....

Най съмнителното и страшното не е, че никому неизвестна жена купува енергоразпределението на 1/3 от България, а че тя е близка на енергиината министърка и тя подава оставка, което е признание за вина. Индиректно управляващите са притиснати и признават, че тази сделка е с тяхно участие, тоест, те приватизират под името на това селско момиче Ганка.

Няма такава държава!!!!!! Защо ДАНС до сега нее работила по въпроси касаещи националната сигурност.Спяут ли в данс или чакат какво ще им каже Боко.? Защо шефа на данс не излезна да каже каква информация имат и ако нямат защо?

ДАНС да не е БНТ , бе! какво искаш да ти кажат, какви разследвания правят ли?

данс ще открят школа по народни танци и свирене на кавал и гъдулка ,те хората там какво да се напрягат и без това повечето са малоумни , а и така поне малко ще оправдаят името на службата.

Народен съд и Растрел !

НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА. СДЕЛКАТА СЕ ПРАВИЛА ПО ПРАВИЛАТА В ЧЕХИЯ. ФИРМА В БЪЛГАРИЯ,СОБСТВЕНОСТ В БЪЛГАРИЯ!!! НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРОДАВА ПО БЪПГАРСКИТЕ ЗАКОНИ!!

като задаваш въпрос е ? а не ! за мен най-голямата лъжа е АЕЦ Белене, малко по-скъпа от КТБ

Леле-леле, какъв филм спретна. КЪДЕ СА ПИТАМ СЕГА УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ? ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА ДА ПРОТЕСТИРА? ЗАЩО, СЛЕД КАТО Е ЯСЕН СЦЕНАРИЯ НА ФИЛМА И ЧЕ ГИНКА Е САМО БУШОН?! ТИКВОО, ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И ЗА ТЕБ!

аз не го виждам филма, обясни какъв е, ако знаеш. Потърси назад в коментарите, един пичага сутринта обясни в коментарите за какво става въпрос, без филими, пиеси и конспирации, с прости думи

Премиера дал сделката за ЧЕЗ на ДАНС и НАП, но нали може да дадеш нещо което е твое, но сега като го е дал вече не е негово...

Ако тая Гинка земе ЧЕЗ аз повече няма да си плащам тока. Не може аз да и плащам задълженията на тая селянка!

ще ти го спрат

За майора от пожарната вече важи правилото на Ал Капоне-"Знаеш ли колко много пари са необходими да бъдеш честен?"Та и при него така-след комбината с Пашата и Цв.Бориславова вече спокойно може да се играе на честност.Пък и обезпечението с бушони е повече от достатъчно.

добре бе защо трябва министърката след като е честен човек и професионалист да подава оставка аз това не мага да разбера

Ех този Бойко, всичко оправя сам. Защо ли си е избрал министри, само да го засрамват със задкулисни сделки и далаверки. Бате Бойко, ти познаваш ли Гинчето от Пазарджик??? А Теменужка, мила дружка, как така сключва сделки с Гинчетата без да осведомява вожда???

И какво, НАП и ДАНС ще проверяват Боко тиквата? Тоя с всичкия си ли е? И те сигурно ще го проверят и ще кажат, ми всичко е наред! Така поне Боко ще има индулгенция и кой го захапе по темата, ще каже, ами те НАП и ДАНС ме провериха и нищо не откриха. Приказвайте си от тук насетне каквото си иската. Тя случката с банката на Цветелина няма да е последна, ще се налапа хубаво и тогава ще каже, а стига толкова, време е да си отдъхна и да похарча малко от богатството си.

Чехите са известни със своята любвеобилност и състрадателност и са си казали* - Да продадем на Кака Гинка Фазата ЧЕЗ, та да може да си покрива загубите на фирмата.

Там където си дал сделката нема никой само кратуни и безделници с големи заплати.

баце баце 10 поколения твои потомци ще ти благодарят че си крал и убивал българския народ, браво! народа е прост ще забрави въпреки че си легендарен унищожител и душманин

И тази проверка ще бъде като онази, за имотите на Цветанов - всичко е свръх законно и в бяло. А с ЧЕЗ и Гинка ББ и компания осигуриха пенсионирането и на правнуците си. Изобщо кой еал еал ... пардон, управлявал.

Заедно с либовника си Румен Офчи открадна през швейцарската им фирмичка едни 300 милиона от енергетиката Що за КурНи да може, а за Гинка не ?!

като бисер...ов

........ държавата( където е предмета на дейност) няма право нито да се меси нито да проверява една сделка извършена в държава на ЕС, където има закони, правила и практики, независимо това изгодно ли е за държавата където е предмета на дейност...... Все едно купуваш един МАЛЛ, който дере кожите на туземното население. Това , че Гинка-мискинка е подставеното лице по сделката е само за параван.... Нито данъчни, нито дансажии не могат да кажат нещо против сделката, защото е извършена по правила и закони в чужда държава, където нямат работа. Тя за това е направена в чужда държава, друг е въпросът, че всички са се правили на "балъци", знаейки какъв ще е резултата. А гинка с ЧЕЗ след 2 месеца ще смени собственоста срещу прилична комисионна и пак не могат да и попречат, защото това не е българско право. А тези дето сега крещят, че ще проверяват знаят резултата от преди регистрацията на фирмата на Гинка. Схемата е ала "Кремиковци". Нещо да се върна на държавата-среден пръст.... Тази схема е много, много пъти играна и всичко е заметено и изтекло в канала. Колко реклама си правиха преди изборите, че ще гонят ЧЕЗ. Сега ЧЕЗ ги гони за някакви 3 милиарда в съда във Вашингтон(за която Теменужка си трае.... но избяга навреме). Гинка е само са пушилка, докато се усетят и ЧЕЗ ще се препродаде и съда взема решение срещу КЕВР за 3 милиарда, схемата за АЕЦ дето "щяхме да шляпаме руснаците" един друг идиот Дянков с любовницата си която покори половин свят на държавни разноски...... банда ненаситни дебили.......

Има "нещо гнило в Дания' обаче.Става въпрос за "ЧЕЗ България " която е регистрирана в БГ по българското законодателство/Търговски закон/Дори собственика на капитала да е чешката държава,собствеността е на територията е на БГ и по какви правила чешките далаверажии правят търга в Прага по чешкото законодателство,зад гърба ни?Прикрива се и международната банка която ще предостави кредита.Освен това фирмата" Интерком"е била със смесено участие в търга,бивш чешки екоминистър и словашки милионер,които в последния момент излизат от фирмата и оставят Гинка самостоятелно в ЕАД,уж че изцяло е български купувач.И защо ДАНС да не събере данни,въпреки ,че вече са известни до голяма степен,но българската държава има пълното право да откаже одобрение,най малко заради непрозначността и явни съмнения за прикрита сделка.

Ами питам се защо боко не подава оставка след като от повече от 20 години познава и е работил с Пашата????? - да не изброявам другите му ''познати'' че ще му накърня ''доброто име''

Ох,на Курна Техноимпексова тролчета!

Само прокурори от Северна Корея, могат да направят истинска ревизия на сделката на 21-ви век.При нас ,институциите от които зависи правораздаването,са като едно огромно кълбо от свински необработени черва.Живеем в най баталясалата и обрулена държава на Балканите и в Европа.

Теменужка Петкова призна, че ПОЗНАВА собствениците от 20 години, а НЕ, ЧЕ Е БЛИЗКА на фирмата им. И аз познавам едни известен бизнесмен от 30 години, ама изобщо не съм БЛИЗЪК до фирмата му.

Себе си ли е дал на ДАНС и прокуратурата?

Се знае резултата от проверките,също стана и с ИК,пак се оправдава винаги с някой.Вече много си елементарен и нагъл,и алчен и подмазва и ето ти народната любов,в капка вода искаме да те удавим..ПРОСТО НИ ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ

Брей агенцията за тролове съвсем кара през просото.Сами си водят диалог,а дано някой клъвне на червено !ДАНС кога ще провери финансирането?

С този ход ББ цели узаконяване на сделката. След "проверката" ще се окаже, че всичко е законно и няма проблеми. И въпроса ще приключи, Както стана с "продажбата" на Дипломатическия клуб. Защо никой не се запита коя е банката, която ще осигури кредита по "сделката". Да не се окаже, че банката ще фалира по-късно. Всичко е пунт и пластика, или шменти-капели според някой известен политик.

"Неприлични" са уменията на Кавръкова!?!?!?! Според Атанас Атанасов назначението на Кавръкова в ДАНС начело на финансовото разузнаване е кадрова сделка, която има за цел прикриването на аферата "КТБ". Това е човек от кадровата банка на Сараите (на Доган), който е минал по един особен път, за да достигне до това място. Нарочно е назначена, "ЗА ДА БЪДЕ ПОЛЕЗНА НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ", допълни бившият шеф на контраразузнаването. ===================== "ТОВА Е ЕДНА КАЛИНКА, ДОЛЕТЯЛА ОТ ДАЛЕЧНА ДОБРУДЖА, ЧИЙТО СПОСОБНОСТИ СА СВЪРЗАНИ С ЕДНИ ДРУГИ НЕЩА, НЕ С ФИНАНСОВИ УМЕНИЯ!!!... НЕ МИ Е УДОБНО ДА ГИ КОМЕНТИРАМ", извини се той. Атанасов допълни, че познава Васил Киров като много съвестен служител, КОЙТО Е СТАНАЛ ШЕФ НА ФИНАНСОВОТО РАЗУЗНАВАНЕ В ДАНС СЛЕД СПЕЧЕЛЕН КОНКУРС! Той стана заместник шеф на ОЛАФ за да се спаси. Избяга от тук. На него му е ясно, че в България не може да се работи, както повелява законът, коментира шефът на вътрешната комисия. Според него ДПС се опитват да спасят статуковто в ДАНС (нали всички си спомняме, все още не сме забравили скандала "КОЙ" с назначението за един ден на Катарзиса Пеевски на Хидромелиоратора Доган начело на ДАНС...), ЗАЩОТО ИМАТ ПОЛЗА ОТ НЕГО!!! Атанасов смята, че т.н. операции срещу т.н. "радикални ислямисти" имат за цел точно запазване на статуквото. "Това е целта и на тези съвместни пресконференции с главния прокурор", каза той. Сега Полина Кавръкова е член на КФН и Атанасов смята, че ТЯ Е СКРИТА ТАМ! ===================== АЗ НЕ СЪМ ГОЛЯМ ОПТИМИСТ ЗА ТЪРСЕНЕТО НА ОТГОВОРНИТЕ ЗА КТБ, ЗАЩОТО ИНСТИТУЦИИТЕ, КОИТО СА ПРИЗВАНИ ДА ГО РАЗСЛЕДВАТ СА ЗАМЕСЕНИ В ТОЗИ СКАНДАЛ!?!?!?! ====================

През 2011 година, когато Кавръкова е назначена в ДАНС, има и смяна по върховете на спецагенцията. През февруари Цветлин Йовчев подаде оставка, а на негово място бе назначен Константин Казаков. Преди Кавръкова шеф на финансовото разузнаване е Васил Киров. По неофициална информация Васил Киров дава сведенията за секретния доклад на американското посолство за банковата система у нас, изтекъл в Уикилийкс през 2011 година. Това е докладът за т.н. "гнили ябълки", който бе цитиран от сайта "Бивол". ============== В ДОКЛАДА СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ КТБ ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА АХМЕД ДОГАН!!!! ============== От доклада се разбира, че върху Васил Киров Е НАЛАГАН ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК!?!?! (и сега си спомнете съдържанието и заглавието на тази статия), ЗА ДА НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ БАНКИ! ВЕДНАГА СЛЕД ИЗТИЧАНЕТО НА ДОКЛАДА Васил Киров Е СМЕНЕН, А НА НЕГОВО МЯСТО Е НАЗНАЧЕНА Кавръкова!!! Сега Киров е заместник-директор на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ)! Цялата история се напасва, защото точно периодът 2010 - 2011 бележи експанзията на конгломерата около КТБ, към която междувременно СЕ КАНАЛИЗИРАТ СРЕДСТВАТА НА ГОЛЕМИ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ!!!! След като правителството на Борисов подаде оставка през март 2013, назначеното от президента служебно правителство на Марин Райков прие наредба, преустановяваща концентрацията на средства на държавни фирми в една банка, в случая КТБ!!!

А,защо само в управата!?

Пазарджишка Гинка герберска мискинка купи ерепето да пълни шкембето. Леля Теменужка пукна като крушка Боко мутрафона дръпна и бушона. Цецо баш кауна с празната кратуна до сряда се кани нов бушон да цани.

+++++++++ и още много , много такива.

Тече интервю с Нинова , според което неофициално твоите ръчички са протегнати към сделката. ДАНС , МАНС са рекламни плакати около бобслея по който ще се изпързаляш , ако това се окаже факт. Ако държавната банка за разните ще кредитира тази ти частна и лична сделка утече у канала.

Бившата шефка на финансовото разузнаване в ДАНС Полина Кавръкова е била назначена на този висок пост с протекцията на "Сараите" от Доган, за да покрие аферата в КТБ, коментира в петък депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов пред бТВ. Малко по-късно през деня той бе избран за председател на вътрешната комисия в Народното събрание. Понеже Борисов заяви, че дал тази поредна СКАНДАЛНА "СДЕЛКА" с огромни и от ключово важно значение за държавата активи и бизнес на ДАНС (МАНС, НАП и други институции под негов и на образа му в огледалото контрол), само да припомня нещо в тази връзка. Спомняте ли си "Кражбата на века" - КТБ, от която се изпариха едни 4 милиарда, които тези същите нафърфолиха най-бедните в Европа - българите, българският народ И ТЯХ ДА ИЗПЛАЩА, наред с останалите откраднати през годините на прехода десетки милиарди? Добре, хайде сега да свържем темите и да си поприпомним някои ФАКТИ, като тези например: Председателят на вътрешната комисия: "Сараите назначили бившата шефка на финансовото разузнаване да покрива аферите в КТБ След фалита на банката Полина Кавръкова е трудоустроена в КФН. 28 ноември 2014 година Бившата шефка на финансовото разузнаване в ДАНС Полина Кавръкова е била назначена на този висок пост с протекцията на "Сараите" от Доган, за да покрие аферата в КТБ, коментира в петък депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов пред бТВ. Малко по-късно през деня той бе избран за председател на вътрешната комисия в Народното събрание. Полина Кавръкова става шеф на направлението за финансовото разузнаване в ДАНС от нищото през 2011 година. Преди това тя е собственик на фирма за счетоводни услуги!?!?!?! с персонал от 10 души, която обслужва клиенти в Добрич и Варна. Кавръкова е освободена от ДАНС на 30 май 2014 година ПАК МНОГО ТИХО! =============== ТОВА СА 12 ДНИ ПРЕДИ ВЕСТНИЦИТЕ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДА ЗАПОЧНАТ АТАКАТА СИ СРЕЩУ КТБ И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ!?!?!?! ===============

Понеже Борисов заяви, че дал тази поредна СКАНДАЛНА "СДЕЛКА" с огромни и от ключово важно значение за държавата активи и бизнес на ДАНС (МАНС, НАП и други институции под негов и на образа му в огледалото контрол), само да припомня нещо в тази връзка. Спомняте ли си "Кражбата на века" - КТБ, от която се изпариха едни 4 милиарда, които тези същите нафърфолиха най-бедните в Европа - българите, българският народ И ТЯХ ДА ИЗПЛАЩА, наред с останалите откраднати през годините на прехода десетки милиарди? Добре, хайде сега да свържем темите и да си поприпомним някои ФАКТИ, като тези например: Председателят на вътрешната комисия: "Сараите назначили бившата шефка на финансовото разузнаване да покрива аферите в КТБ След фалита на банката Полина Кавръкова е трудоустроена в КФН. 28 ноември 2014 година Бившата шефка на финансовото разузнаване в ДАНС Полина Кавръкова е била назначена на този висок пост с протекцията на "Сараите" от Доган, за да покрие аферата в КТБ, коментира в петък депутатът от Реформаторския блок Атанас Атанасов пред бТВ. Малко по-късно през деня той бе избран за председател на вътрешната комисия в Народното събрание. Понеже Борисов заяви, че дал тази поредна СКАНДАЛНА "СДЕЛКА" с огромни и от ключово важно значение за държавата активи и бизнес на ДАНС (МАНС, НАП и други институции под негов и на образа му в огледалото контрол), само да припомня нещо в тази връзка. Спомняте ли си "Кражбата на века" - КТБ, от която се изпариха едни 4 милиарда, които тези същите нафърфолиха най-бедните в Европа - българите, българският народ И ТЯХ ДА ИЗПЛАЩА, наред с останалите откраднати през годините на прехода десетки милиарди? Добре, хайде сега да свържем темите и да си поприпомним някои ФАКТИ, като тези например: Председателят на вътрешната комисия: "Сараите назначили бившата шефка на финансовото разузнаване да покрива аферите в КТБ След фалита на банката Полина Кавръкова е трудоустроена в КФН.