БСП реши: Ще си правим телевизия

Националният съвет на БСП възложи на Изпълнителното бюро на партията да създаде телевизия, свързана с партията.

Обратно в новината

Коментари - БСП реши: Ще си правим телевизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.....порно с Корни ?

Чудя се за какво им е на БСП собствена телевизия. Като гледам, повечето телевизии (с изключение, може би на Атака, Скат и ТВ Европа) и сега са си на БСП. Някои повече, други по-малко. Но явно им е малко. Те си искат телевизия, в която открито да пропагандират своите болшевишки идеи. Сърпове, чукове, червени петолъчки, др. Ленин, др. Сталин, др. Путьо. Пък може би и Русия ще инвестира някой лев. така де, БСП е тяхната "Пета колона" в България.

И психиатрия е нужна на БСП. А ,относно телевизия ,всички знаем,че 100 г. е пределна възраст,настъпва деменция,немощ и е добре БСП да си поръча некролога и ковчега. Иначе няма да останат хора,които да я изпратят до гробищата.

Госпожо Нинова, просто дадохме съвет за електронно издание на БСП.

ОТ БСП ВСЕ КЪСНО СЕ УСЕЩАТ ЗА АЗБУЧНИТЕ ИСТИНИ И ЗА ПРОМЕНИТЕ В СВЕТОВНИТЕ ПРОЦЕСИ!ВОЛЕН ОТДАВНА ПРОУМЯ,ЧЕ АКО НЕ СИ НАПРАВИ СОБСТВЕНА ТВ,ГОЛЕМИТЕ АКУЛИ НЯМА ДА МУ ДАДАТ ДА СЕ ИЗЯВИ!!! ОТ БСП ПОЧНАХА МНОГО ДА ГО ПУНТИРАТ!

с пари от членски внос!

Малдите работят и изкарват пари, за да вдигнат себе си и държавата си. Правете си телевизии за бабите и дядовците ни, които така или иначе измряха. Вие сте обречени така или иначе. 100 години ви бяха напълно достатъчно.

Че защо не ? След разните му там алфи,омеги,канализации 1и 3 ,бит-ове и легенди...Упс - щях да пропусна тиквените бтв и нова...

нов порно канал?

RedTubeTV

щом въпроса е решен то да се обажда нинова на решетникова тоѝ на путин да праща парите пък ние си знаем .ще пооткраднем малко ще понаправим нещо пък знаеш ли може и някоѝ да ни гледа ура другари сега ще гледаме на всеки километър до припадък

Омръзна ни да гледаме и слушаме Б Б , ЦВ ЦВ, ФАНДЪКОВА ВСЕКИ ДЕН , ДА НИ БАЛАМОСВАТ С АМЕРИКАНСКИ ФИЛМИ ЗА В СВ ВОЙНА . ИСКАМЕ ГАРЕЛОВ , САШО , ВОЛГИН , ТОМА ТОМОВ / НЕ БИКОВ / ЕЛЕНА , ИВО ХРИСТОВ , ДЪРЕВА И ...... ИСКАМЕ ФИЛМИ РУСКИ И БЪЛГАРСКИ ОТ ДОБРОТО СТАРО ВРЕМЕ , ИСКАМЕ РУСКИ ПЕСНИ , ЕСТРАДНИ И НАРОДНИ НАШИ ПЕСНИ , ИСКАМЕ ПРОМЯНАІ

Навремето имаше един лаф: "абе, тоя филм хубав ли е илие или е съветски". Ама няма лошо, като за 80% дебили стават. Нали техния там матрапазин Иво Христов така ги определи. Основния проблем е че трябва да им ги дублират всичките на български - по-младите комуняги-социалисти не знаят бъкел руски, а по-старите не могат да четат.

Омръзна ни да гледаме и слушаме Б Б , ЦВ ЦВ, ФАНДЪКОВА ВСЕКИ ДЕН , ДА НИ БАЛАМОСВАТ С АМЕРИКАНСКИ ФИЛМИ ЗА В СВ ВОЙНА . ИСКАМЕ ГАРЕЛОВ , САШО , ВОЛГИН , ТОМА ТОМОВ / НЕ БИКОВ / ЕЛЕНА , ИВО ХРИСТОВ , ДЪРЕВА И ...... ИСКАМЕ ФИЛМИ РУСКИ И БЪЛГАРСКИ ОТ ДОБРОТО СТАРО ВРЕМЕ , ИСКАМЕ РУСКИ ПЕСНИ , ЕСТРАДНИ И НАРОДНИ НАШИ ПЕСНИ , ИСКАМЕ ПРОМЯНАІ

А прогнозата за времето ще чете Велислава Дърева само по червени кюлоти! Чакам предлюжения за водещи на сутрешния блок, които заради естеството на зрителската маса ще започва още в 05:00 ...

Да, решиха да заменят радиоточките с телевизия...Браво!

А може ли да попирам: ОТКЪДЕ БСП ИМА ПАРИТЕ, НЕОБХОДИМИ ДА СИ НАПРАВИ ТЕЛЕВИЗИЯ?! За да се направи една телевизия са нужни няколко десетки милиона!

Е, те ако нямат пари....

КУРНЕЛА ПАДНАЛА ОТ КОБИЛАТА НА ТОДОРОВДЕН И ЗАТОВА Е УДАРЕНА В ГЛАВАТА.

Комунистите разбраха, че не могат да МАНИПУЛИРАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ и НЕГРАМОТНИТЕ, понеже пенсионерите и неграмотните не ползват интернет и нямат пари за вестник с манипулирани от комунистите статии! Та помислиха, как пропагандата им да достигне до пенсионерите и неграмотните, та решиха да си направят телевизия, понеже знаят, че неграмотните могат да щракнат копчето на телевизора и да пуснат БКП-канала с пропагандата против ЕС, НАТО, Меркел и хвалебствията по адрес на Путин, СССР, Русия, Москва.

Тия, които хвалят Путин са коалиционен партньор в сегашното управление.

Според БКП/БСП Бойко Борисов и ГЕРБ управляват държавата тоталитарно, българина бил васал на ГЕРБ и т.н. НО ПРЕДСТАВЕТЕ си какъв ВОЙ до небесата щеше да бъде и каква ПОМИЯ щяха да изливат БКП и техните платени тролове, ако ГЕРБ решат да си правят ГЕРБ-Телевизия!

А тв-европа какво е?

Добро решение! :)

пита ли те някой че се обаждаш

Как ще се казва порно канала?

Ще се казва: Да вдигнем самолета само с голи лозунги! Порнокралиците ще са с автентични партийни книжки от преди 1989 г. ... И най- важното - еднополоват любов ще е забранена.

е как така забранена, няма ли да има дружба между народите

БКП се подготвят за преврат. След някоя друга година, това ще е единствената телевизия в страната. Членовете на БКП ще получат конекс карти за Animal Planet, Discovery, руските телевизии и Eurosport.

не става.

Е най-после се събудихте, а за това от години ви побутваме да го направите! Ако си четете отчетно-изборните протоколи ще видите! А сега внимавайте в ръководството на ТВ , да няма джендъри от кръжеца на СтаниШев или ПадниШев!Как ли му е сега името? Малко са но са особено агресивни!

дали някой друг ще я гледа тази телевизия? Отсега ти казвам - никой. Не сме мазохисти.

Да проверят откъде са кинтите за тази телевизия.

Най-добре да я кръстим "Телевизия МАНДРА"

Също би било добре.

"Вечна дружба" ТВ или "ПутиНинова" ТВ

nacionalniiat savet vazlozhi na biuroto - to vazlozhi na stola - toi - na zhablianov - na stoinev I na kraia na gergov koito re4e - dobre ama drug pat! a ginka kaza-tok za tv - utre ve4er sutrinta ste vi pusna!

Половин година мъдрувате, а по това време всички телевизии, радиа и почти всички сайтове лижат дебелия задник на Боко. Щом Сидеровата Атака и Вареловия фронт имат телевизии, а вие се гърчите под непрестанни нападки от страна на гербавите мутри и техните хористи, какво още трябва за да се събудите.

И телевизията не може да спаси тази партия, щом има такива като другаря Жабленски, който в минутата за преклонение пред паметта на загиналите от комунистическата вакханалия се качва на трибуната на Народното Събрание, за да "громи" своите опоненти.

още несъздадената партийна телевизия ТВ"БСП.РУ". Съобразно преобладаващата зрителска аудитория и зрителски интерес,ще се завишава рекламното време на търговските фирми,продаващи памперси и одеала за еднократна употреба за възрастни,както и всички промоции на погребалните агенции.

кулинарну придаване кат на бат ути ши има ли ? ку мои да и в махалата и да готви повичи чи да идем секи ден - де курбан , де кибапи - то нимои саму пу изборти да ни хранити !

Програмата на пропагандна телевизия "БКП.FAKE.NEWS" 08:00- 09:00 Денят на комуниста започва с дрОгарката Ниновна 09:00- 10:00 Спортно предаване "Здравейте комунисти" Гимнастика и фи-зарядка 10:00- 11:00 Новини-Сегодня. "Икономиката на Русия чупи всички рекорди. Добрия чичко Путин" 11:00- 12:00 Реклама. "Лошия еврогейски съюз или 1 000 000 злини които ЕС ни докара" 12:00- 13:00 Игрален филм "Русское кино" 13:00- 14:00 Реклама "50 000 добрини, които Русия е направила на България" 14:00- 15:00 Реклама "Лошия НАТО и добрата червена армия освободителка" 15:00- 16:00 Политически анализ "Народният съд - най-справедливия съд в историята на България" 16:00- 17:00 Политически анализ "Лагерите в Ловеч, Белене и Скравена - върхът на справедливостта в Бг" 17:00- 18:00 Политически анализ "Колко хубаво живяхме по време на социализма" 18:00- 19:00 Реклама "Колко хубаво бихме живяли с Русия и колко лошо живеем днес в ЕС" 19:00- 20:00 Новини-Сегодня "Европейския съюз пред разпад. Русия върха на цивилизацията и благоденствието" 20:00- 22:00 Игрален филм "Русское кино" Великата октомврийска социалистическа ревлюция" 22:00- 00:00 Лека нощ комунисти с дрОгарката Ниновна

Пропуснал си: 24:00- Див пенсионерски с*екс.

голям. Тоше -комунистическата БКП строеше развития социализъм. Социалистическата БСП - либерални герои,само мошеници, строят див капитализъм. Да им се радваме заедно. И никакви псувни не се толерират.

ГРАЖДАНСКИ ПОСТОЯНЕН ПРОТЕСТ Троловете не само тровят чрез думи и образи останалите, но те и забраняват правото на свобода на словото и изразяването му от останалите. А сега какво. Eдинствено Б.Б. има смелостта да даде на всеки човек правото на свобода на словото и изразяването му, ето защо Б.Б. не е причината, а тя е във всеки от нас и никъде другаде. Б.Б. може на ни даде правото на на свобода на словото и изразяването му, но някаква си медия може да ни го отнеме, когато и както си поиска. Царят дава, но пъдарят не, нали.

И новините вместо с "Добър вечер Енвер Ходжа", ще започват и "Добър вечер другарко Нинова"! Явно и електоратът на Партията е станал колкото електората на Атака и НФСБ щом имат нужда от собствена телевизия. Иначе кой ще ги знае че още съществуват?

Леле, леле герберските тролове се задавиха от злоба!!!! Сега още по-ясна ще им лъснат голите задници!!!!!!Така им се пада.......

до циганите, които крадоха: калашников за вас! а педеругата серж отива на уволнение! масово уволнение!!! колкото до цензурката, която е недоебана с банан в гъза - отива в канала! в турския, заден канал!!!

Народният съд е логичен резултат от задълженията, поети от България към великите сили. Същите задължения са изпълнени във Франция където осъдените за фашистка дейност са 124751 души, от които на смърт осъдени 7037 души; Норвегия осъдени 46000 души; Холандия 45000 души; Белгия 50000 души; Унгария 26000 души; Дания 15000 души и др. В България са осъдени само 11122 души, от тях на смърт 2730 души, 1516 са оправдани, а останалите са осъдени на различни срокове затвор. Данните показват, че осъдените у нас са много по-малко от другите европейски

др. Червенков се хвалеше, че са най-много и викаше у, на всички, колко са мекушави. Сега пък били най-малко. Кога лъгахте повече? Тогава или сега? Защото истината всеки знае, че не казвате.

За да помниш думите на Вълко Червенков, трябва да си на 90-100 години! Да си осъзнаваща фактите личност, а не дете от началните години! Я се обади на Гинес, може да те номинират, за най- възрастният човек в интернет!

Платените плювачи от ГЕР Б се запениха.Нали сте демократи,защо се притеснявате от различното мнение.На хората им писна да гледат и слушат безочливите оправдания за суджук гейт,кум. Гейт,двойно по скъпите пътища и санирания, безочливите кражби и далавери в енергетиката,здравеопазването и къде ли не. И всичко това се лъже и маже от Б.Б. и сие, узаконява се от корумпираните прокуратура и съд, излъчвано от Н Е З А В И С И М И Т Е родни ТВ. Погледнете си заплатите пенсиите,вижте цените, абе вие слепи ли сте...Защо да няма и друго мнение по тия въпроси... Н А Р О Д Е Е ...СЪБУДИ СЕ...

Послушах те! Погледнах си заплатата - между 2500 и 4000 в зависимост от поръчките. Погледнах пенсията на тъщата - 620 лева. Кой за каквото е учил и кой на колкото се е осигурявал! Общия казан свърши отдавна!

Народният съд е логичен резултат от задълженията, поети от България към великите сили. Същите задължения са изпълнени във Франция където осъдените за фашистка дейност са 124751 души, от които на смърт осъдени 7037 души; Норвегия осъдени 46000 души; Холандия 45000 души; Белгия 50000 души; Унгария 26000 души; Дания 15000 души и др. В България са осъдени само 11122 души, от тях на смърт 2730 души, 1516 са оправдани, а останалите са осъдени на различни срокове затвор. Данните показват, че осъдените у нас са много по-малко от другите европейски