Разбиха мрежа за проститутки в Банско

Полицията в Благоевград разкри мрежа за проституция в Банско.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха мрежа за проститутки в Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема проблем за наште специалисти да разбият мрежата. Догодина кат се построи и втората кабинка, както обеща бат Бойко а Валката прибра капарото, че изградим и втора мрежа. Всички благини ше ги осигурим двойно, дори и тройно ако требва.

Вероятно хора на ГЕРБ държат тази мрежа.

Интересно с какви средства полицаите са респектирали проститутките и по колко пъти.

Сега сакат пари а навремето що стахановки, бригадирки и обикновени гражданки и селянки съм имал за една баничка или боза или така по симпатия и свикване. Това общежитията на кремиковци беа пълни с курваляк! Немах време да починем. Друго си беше при Тошо !

Една мрежа е разбита, друга ще дойде. Има ли мед, има и насекоми. Когато един курорт е на принципа "каквото дойде", в него винаги ще има проститутки, алкохол и наркотици.

Така е, докато ти е напърчен кукуряка, все ще се намерят пчелички да му кацнат.

оставете ги на мира те работят за кипърския клошар тюлен!!!!!!!!!!!!!

Споко ве прибрали са ги за малко. Нека и полицаите топнат чушлетата.

Ма не може така - злоупотреба със служебно положение и власт. Ми да си плащат, па да топят ко щат чушлета, ко щат пръсти, ко щат да ближат направо от буркана.

Крайно време е да се легализира простутуцията по примера братските ни развити европейски страни!

Ама и в Бг има ли такива моми ?! Брях тия ''антлантически ценности'' ей ...!!!!

Россия,са много по големи "ценностите"...

Ако си бил в района на Банско, Сандански и Разлог няма как да не разбереш, че районът се е превърнал в бардак за евтин секс за гърците. Техните жени са признати за най-грозните в европа, но за сметка на това Господ ги е дарил с повечко пари и хубави и сирамашни комшийки. Защо да не се възползват и да спеделят новете "европейски" ценности?

"районът се е превърнал в бардак за евтин секс за гърците", но покрай гърците са възползва и всеки друг , който го засърби шлемника. за гъркините не мога да кажа, че са грозни, има всякакви

Физиномия - като сварена стара джапанка, задкик - като че ли преди малко в гащите си е скрила диня. Къси, дебели и космати крака. Самата мечта, нали? Грозна, по-грозна, най-грозна, гъркиня.

Щях да построя не само нови лифтове, но и нови бардаци в Банско! Нищо не поддпомага развитието на туризъма повече от нещо еФтинко за клецане, докато жената е шопинг или сауна.

от училищя помня че момичетата ни бяха доста умни как така стана че не можахме да ги опазим и станаха проститутки. Не знам защо но се чувствам виновен

Ми то точно умничките се плющят. Другите стават монахини и патки пасат.

Притеснението над тези отдаващи ласки дами е посегателство срещу ценностите на Истанбулската Конвенция ! Не на насилието над жени на работното им място !! Да живее свободата !!

А, тее безделници друга работа немат ли? ТА не остават жениците да заработват за хлеба!?

Поради каква причина да работят тези млади момичета , най добре е в бара с цигара и питие, за да имат хубав цвят на лицето си.

Ало,какво правим сега-закриваме най-древната професия.

Какво направи полицията, нови 20-30 безработни млади девойки. Властта ни облъчва че насърчава младите да се включат в икономиката,а прави точно обратното. Няма нов лифт, задържат девойките работещи в развлекателната индустрия, и после сме били най бедни. Не съм съгласен.

Б.Б. разчиства конкуренцията ...

а проститутката Цеко Минетчиев кога

След гаджето ти - Радан Кънев

така като чета коментарите си казавам ,еи какво нещо е жената?представете си само,че във нашите планински и наи вече морски курорти липсват млади и разголени момичета,ами то ще изглежда скучно и безинтересно и няма да има посетители,търговия и бизнес!еи това му харесвам аз на българският туризъм!

ах ..жената, жената.. е най-великото творение на красотата. тя знае нашата слабост мъжка и я превръща в хомот в бесилка, в гилотина в които всеки мъж си залага главата едната или двете яйца и сам си рита столчето. жените не са слабия пол те са хитрия пол. но аз ги обичам такива, каквито Бог ги е създал, а не изджендърени!

браво! похвално! начи може и без конвенцията на джендърите педофили! а кога ще разбиете мрежата на проститутките в народното събрание?

Е, ка мой таквоз нящо? ТВА НАДФЪРГА всякакво Домашно насилие!

Това село Банско трябва да бъде заличено от картата на България.Там се вършат само мръсотий.

А в Парламента -кога!?

Ееех, началото на края на секс куризма в еБанско.

Разбили...,колкото разбиха мрежата за проститутки при Ботевград. Само статистика,пуснаха новина в медиите,че са разбили мрежа за проституция край Ботевград и нищо повече,сега като минеш от там и гъмжи от проститутки... Полицейските коли минават покрай тях и им бибиткат с клаксоните,никой не ги закача... В България с всичко е така,защото няма Съдебна система,а просто една покварена система,която работи единствено за пари под масата!

ХА-ха-ха-ха-ха-ха :) Абе да бяхте написали, че са отишли да си вземат пая от труженичките :))))

трудно.Отворете всеки сайт с обяви за запознанства и ще ви се прииска даже.Досега спахте ли?

Хората в Пьон-Чанг златни мидали пичелят на кърлинг, Курнелйъ ша си праи теливизийъ пак да я глиедъми в пиетък, а вии съ занимавъти с глупусти. Тугъз изловйети сички жини кът сти почнъли.

Това не е новина.Новина щеше да е ,ако заглавието беше "В Банско разбиха мрежа за научни сътруднички"

Ся като нема лифт и прибраха проститутките кво шъ правят туристите в Банско.

с голи ръце или с чук?? не става ясно

Со дупе.

Първият ни партиен и държавен вожд и учител на българския народ, слънцето от Банкя, да се свети името Му, е забравил че няяяяяякога, преди да се изкачи на звездния небосклон щеше да легализира проституцията. Вожде, тебе те обслужват журналистки. Ама и тези момичета исках хляб бе!

Повече лифтове -> повече хотели -> повече посетители -> повече проститутки -> повече приходи. Цеко, Боко и Валери на далавери.

Амчи нали това е другото име на туризма бре? Що прецаквате бизнеса? Дан' мислите, че се случва друго при посещение на тези курорти? Само в Швейцария семейства ходят, за да почиват ли? Тезата за туризма и земеделието означава, жените - урви, мъжете градинари и готвачи да правят салата на баровците! Който е умен да учи се спасява и не става такъв.

Всяка страна,която развива туризъм ,за широките народни маси,трябва да развива и проституцията, особено като се вземе под внимание нивото на образование,заплащането и икономиката в България.Някъде трябва да се реализират и недоучките,няма всички да стават шивачки,зер.Вярно ,че това е придружено и с наркотрафик, нарко-разпространение, орг.престъпност ,ама и това е част от икономиката ,която носи добри доходи както на участниците , но също така и на техните политически покровители.А освен това народа ,като цяло обича информация за тези "ВИП"/смях/ персони

На всички герои, които са я разбили - безплатен антибиотик!

Проститутките са в еБанско на работа, не да карат ски, а скиорите са там за да им плащат за свършена работа не за каране на ски, ски карат само пъпчиви тинейджъри

скоро и в Банкя ..

... а, там проститутки нема... само... прости тутки & просто... тутки...

Сега става ясно защо има такъв наплив на "скиори" в Банско от страната и чужбина - млада и свежа евтина женска плът. Това сигурно е "бизнес" на управляващите мутри, затова ще съсипват Пирин с изграждане на нови бардаци, уж ски съоръжения. Мераклиите отиват да се пързалязт не по чукарите а между краката на к.рвите.

Полицията е подранила. Сега ще съсипят зимния туризъм, а за летния е още рано! Не гледат ли прогнозите за времето, след топлата пролетна се задава пак зимна студена вълна.

Вече няма нужда от лифт. Нуждата от вдигане е премахната.

Hе пипаите групата на Cимеонов

вторият лифт за тях ли бе предназначен, ей тъй да ги извличат нагоре в планината на чист въздух, егати наглеците, момичета и лифтове са им се приискали, а да копат насело дали са чували, щото ако ги приберат в панделата ще трябва ние да им осигуряваме екстрите, също както на депутатите......

Това са работнички на ГЕРБ ! Само тяхната партия Герб държат резерв на Министри във вид на проститутки -калинки !

ПРИБРАХА БИЗНЕСА НА БСП

Отде пари за кабеларка ?

Ти да видиш! Това е лицето на елитния ни зимен ски спорт на бай Цеко Минев. А в Швейцария сигурно има цели квартали с черрвени фенери по курортите им. Щото и пистите и влековете са им повече, та вероятно и проститутките.

Що триеш бе Герге? И ти ли си от тях ?