Ангелкова в САЩ: Дойдоха 1 млн. повече туристи от българите

България играе все по-активна роля на Балканите и може да бъде важен фактор за икономическото развитие на региона, включително с различни инициативи в туризма.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова в САЩ: Дойдоха 1 млн. повече туристи от българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малии били сме много конкурентни, и с коя туристическа страна се конкурираме, че не ми е ясно? С Гърция или с Турция?

ни заля направо ще се издавим. Щеше да е добре ако не беше предимно алкохолен придружен със кекс и дрога. С това се славим по света - Слънчев бряг лятото и Банско зимата.

А пък парите за тези повече 1 милион постъпили в хазната не са се увеличили сравнение с тези преди да ''дойде'' този наплив..Не им омръзна да лъжат непрекъснато съдейки по собствените си джобове за ''благоденствието'' на българите дето ги търпят...

приказки от шипковия храст, реалноста е ,че бг е наи-изостаналия район на балканите.

те в това число слагат и българите които работят в чужбина и се връщат за малко при роднини ха,хаха ,ха бг министрите само обикалят и се опитват да лъжат западните инвеститори ама нанайси , циганските им номера не минават !!!

1 млн - туристи, в това число и бежанците, защото те влизат и излизат.

тъпато тейберастккъинка брои и наште чуждо-работяти за туристи! съберети дошлите у варно и бургас по летищата и гуем Гол на къинката!!!

Този мъж за какво му давате думата то е ясно какво ще каже. Беше доказано от бранша че това недоразумение лъже в цифрите посока нагоре и силно преувеличава. По морето не било толкова празно никога.

Николинка-тази Кърджалийска КЕНТАВЪРКА с парите на баща си(главния пътно строител и кърпач на дупки в асфалта в Кърджалийско) тоес с20.000 $ си е купила Бакалавърска степен от ХАРВАРД Лидершипс програм само за12 дни обучение и вече е КОРОНЯСАНА за ЛИДЕР вТуризма хвърля цифри-милиони в публичното пространство както жокей хвърля бонбони шербети на малки жребчета А тия МИЛИОНИ са турските тираджи турските транзитни гастарбайтери от Германия и транзитно преминаващите туристи-румънци отиващи на почивка в Гърция

Ако съм един турист и я видя тая джендър кобила да представлява туризма в някоя държава никога няма да стъпя там

дреме ми на джендъра, за мнението ти.

Господа, чета: "Привличаме все повече инвеститори в туризма и предлагаме висококачествени и конкурентни услуги, акцентира министър Ангелкова." Спомням си, че черноморските хотели в България изливат нечистотиите си направо и непрекъснато край плажа в морето. Спомням си, че преди две години медиците обявяваха, че "вирус" поразявал къпалите се в крайбрежната черноморска мърсотия. Спомням си плаваща в морето дамска превръзка, та от 14 години не мисля и да стъпя на "наш", т.е. мутренски черноморски плаж. Спомням си, че оттогава съм бил през лятото в Гърция, Турция, Албания, Черна гора и Италия, където е немислимо хотел да замърси морето. Немислими са и гръмка "музика", дискотека на и край плаж, пияни или дрогирани, нито "професионалки"... Ще отбележа и друго - през другите сезони съм бил често в западните ни планини - Добринище, Баня, Сандански, и не си спомням нито съществено замърсяване, нито нечестност от работещите в туризма или гражданите - там е "друга" България. Това, което виждаме и статистиката на г-жата се отнасят до различни инвеститори, различни качества и различни хора... Та, какво подпомага госповата?

Още една екскурзиантка до САЩ. Ще ли докара туристи от там, може да не вярваш.

Да попитам този кОркОдил: отишла си на среща във Вашингтон с НПО?!? А кой ти плаща разноските и защо? Абе народе, събуди се бе! Тая е на среща с лобисти, а тия от тива правят новинка?!?

Пред кого се отчита там? Тук не се е показала, а днес е Тодоровден!

А средната класа българи,къде са в цялата схема!? ЗаботЕха един вид,както вика Премиерът. Дойде ли Празник-беж по магистралите към братските балкански дестинации.Това Гърция,Турция,Сърбия-за нищо го нЕмат. По-успешните-Малдиви,Кариби,Пукет....ех,живот,живот.... Ангелакова,това лято,ще гоним ли къмпингарите от Корал и Иракли с милиция,систър?

Тази ми прилича на два конектора с жичка по средата. Останалото е пълнеж от кварцов пясък за погасяване на огъня.

Празни приказки на празни хора , а отгоре за каймак и глуповати.

А можеше да са повече, ама тази Мис Туризъм плаши гостите...

Пълни измислици.Тия 1 милион туристи щяха да оживят улиците в България, а е толкова пусто в страната.

Имайки предвид, че аз и семейството ми си идваме два пъти в годината /за Нова година и Великден/ , така както правят и приятелите ми и всички имигранти в Англия и не само те и ако нас ни смята за туристи, сметките и могат да излезат верни.

Боже боже колко мъка има........Дий воле дий......

Ако не беше такава грозница щяха да са повече, бабо Яго!!!

тая потресаващо грозна кифла брои, транзитните фесове от Германия, гастербайтерите, за туристи ... повръща ми се като видя гербаджия, нарочно ги избират противни за да стряскат хората и да им навяват тъжни мисли за безпомощност и примирение с неволята

Е, не може всичките кифли да са с мустаци като класната на Мавъра, червената Корни, кривосъдната, а и други знайни и незнайни посестрими на баба Яга... ;-)

В ГЕРБ-само прости и грозни жени. А лъжите и кражбите са бонус.

Позасилете още малко изселването и пренасянето в по-добрия Свят на българите и ще подобрите още повече съотношението , въпреки че това което си наговорила са пълни глупости.

Е те тази не хваща декиш ни в профил ни в анфас. Пък и нещо не може да брои. Тази година се рекламира усилено почивка в Албания- това по норвежкия интернет. Нито дума няма за курорти и почивка в България. Може пък и да дойдат повече шведи да ритат нашите камериерки и останалия персонал- знае ли човек?

Тази овца е умна почти,колкото нейния вожд Боко! По нейните сметки излиза,че сме 8 милиона, щом "туристите" са 8.9 милиона и на 1 милион повече от населението ни . Освен това, не всяко влизане на чужденец у нас можем да го наречем "туризъм"! Не казва, че в това число влизат и така наречените "бежанци" !

Най-после и кобилата на ЦЕЦА СЕКСА,се показа...

Да видят баба Яга ли са дошли тооолкова много туристи?

ей грозотийо дебилнацелия северозапад е блокиран и пее 'боят настана' ДОЛУ ГЕРБ. скрийте се некъде с вашите хероинови фантазии, народа скоро ще ви изрита като мръсни помияри. пътници сте и вече се разсмърдяхте отвсякъде !

напъните на комуноидните олигофрени са обречени ба просиране

рапортува пред шефа като пионерче на парад

така .... 9 милиона по 1000 лв похарчени у нас = 9 милярда лева ... ха ха ха къде са парите ма овцоооо ??? маи ще се окажем наи богатата дърява в европа по умрелите ти статистики ...

милиАрд е думичката, бре...

ама и мигрантите ли са включени в тая бройка,щото ги посрещаме като туристи,с хляб и сол

не бе има две корита които ни защитават от медузите и за това ще бъде наплив на раци от америка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!