Европа не се справя с интеграцията на мигрантите

Ползата за икономиката от миграцията от страни Европа може да бъде поставена под съмнение. Миграцията води до увеличаване на престъпността.

Обратно в новината

Коментари - Европа не се справя с интеграцията на мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе ....Верно ли?Да ви пи.ая на иследванията ,ние да не сме слепи?

баценца къде сега тия мигранчета ще си разпъват сергийките??? на центрлния полощад в Брюксел ли?

Ivo

Една германка изпомпва средно 1,5 деца. Една мюсюлманка изпомпва средно 3,5 деца. Идват в Европа и почват да се плодят като скакалци.

Ами тя западна Европа от далечни времена играе по свирката на оня "Рогатия" и на "ония", дето си ги е "бого"избрал да мамят и крадат целия Свят и да го боготворят. Тя "еманципираната", префантосана и лицемерна западна Европа взе да усеща дебелия с който я изиграха ама се прави, че всичко е "наред" да ни вкара в заблуждение и нас, но уви, Нас от "Рогатия" не ни е страх, "него" го е страх от нас, защото знаем какво нищожество е, ама никой не иска съвети от нас как да му се е*е МАМАТА.

Първо с твърд отказ да бъдат приемани подобни'мигранти'.Полша,Чехия,Унгария,Словакия отказват независимо от заплахите на слугите на илюминатоите Меркрл,Юнкер и пр.Твърди политици са нужни.Евреинът Сакс Кобург Гота да бъде изолиран от политическите дела на България,защото той работи за илюминатите и заличването на България-той е един от тях!Шимон Кохари! Политици,които му съдействат да си заминават с него!Навремето подмами народа да се върне.Хубаво Цар,но да е български,а той еврейски и подмолен слуга на илюминатите!!!Твърда ръка е нужна,за да избави България от паразитите!!!

По зомбирано,алчно и надменно племе от швабите няма-истински евреи са. Затова вече Германия ще се нарича Германистан и след години ще се молят на Путин да ги освобождава. никакви работници не им трябват-всичко вече се заменя с роботи и комп....просто се прави замяна на бялата раса с африканци и азиятци за по лесно манипулиране на масите и за пушечно месо при евентуална война с Бялата мечка от ,която ги е страх,но си точат зъбите за териториите и. Ферщеен си?

Каква интеграция? Колкото циганите у нас се интегрират точно десет пъти по-малки са шансовете оная ислямска пасмина да се интегрира в свят, коренно различен от онзи, от който ни налазиха. Целта не е интеграция а унищожаване на Европа и ценностите ѝ.

Браво на Путин, планът му за разрушаване на ЕС успешно работи! Ама после къде ще отиде родата му, в Зимбабве?

КАКЪВ ПЛАН НА ПУТИН ВЕ УМНИК...ПУТИН ЛИ ГИ ИЗПРАТИ ТИЯ В ЕВРОПА ?! АМЕРИКА (ЕВРЕИТЕ) СИ ГО ОРГАНИЗИРАХА ТОВА.НАТРЕСХА ГИ НА ЕВРОПА ЗА ДА Я РАЗБИЯТ.ТЕ САМИТЕ КОЛКО ОТ ТИЯ ВЗЕХА И ИНТЕГРИРАХА ??? ....А ЗАЩО НЕ ГИ ПРАТИХА В С.АРАБИЯ,ОАЕ,КАТАР,КУВЕЙТ.....ВСЕ БОГАТИ ДЪРЖАВИ КОИТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ТЯХ,И СА СЪС СЪЩИТЕ КУЛТУРНИ РАЗБИРАНИЯ ??? НА ВАС ПУТИН ВИ Е ВИНОВЕН ЗА ДЪЖДА,СЛЪНЧЕВИТЕ ЗАТЪМНЕНИЯ,СНЕГА И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ! :)

13 милиона са само силийските бежанци, бягащи от бомбите на Путин!

7 милиона бежанци от Сирия са в С.АРАБИЯ,ОАЕ,КАТАР,КУВЕЙТ и ЙОРДАНИЯ! 1.5 милиона са само от Алепо, дето руснаците го разрушиха до основи! Останалият 1 милион граждани на Алепо се преселиха в ТУРЦИЯ!

Искат да потулят проблема със смяната на бялото население на Европа с арабско-африканска био маса,която лесно ще бъде чипирана и при евентуална война с Голямата мечка ще бъде използвана за пушечно месо подобно на дрогираните идиоти от ИД. В Германистан и Франкистан това вече е факт и в много области вече белите са МАЛЦИНСТВО.

ще започнат да работят на марта в сряда,когато цъфнат налъмите и когато на дъртия Шорош му се вдигне рязаната карабина. Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

От Милиона орязани бежанци влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява

Ама добра е утра господа европейци!!!

става все по-дълбока работата за съжaление. красива европа умира. никои не може да познае европа такава,каквато беше. станало е леш. несигурност когато вървиш по улиците. слушаш екзотични езици от всякъде около теб. не са добре нещата. отиват на много зле. няма да се интегрират. тяхната цел е да завземат.

Целта ми е постигната.Скоро един от "бялата раса" няма да остане в Европа.Да живее ционизма.

всеки вижда, че сте изостанали от цивилизацията с векове.

другари, много сте путинясали, направо сте се разгонили. но европа решава проблемите си, докато руската кочина загива.

Боже, доживях да видя на черното да кажат "черно". Дано повече такива смели статии на смели хора да посочат истината, която всеки вижда!

Не си спомням при соца изобщо да е ставало дума за мигранти, камо ли за проблеми създавани от тях - ако случайно някой незаконно пресечеше граничната бразда , проблемът му се решаваше на място от"другарите" КАЛАШНИКОВ и МАКАРОВ ... в краен случай немските овчарки оказваха "логистична подкрепа" и случая минаваше към архива.

Европа не се справя с интеграцията на мигрантите ============== очевидно и предопределено ================= но на нас ни набутват паплач за да сме я интегрирали. а това са действия извън рамките на учредителните документи на еурогейския т.н. съюз

Ха добър ден! Във Франция отдавна няма свободни светофари. Всички са заети от просещи джагали, които задължително влачат по няколко деца около себе си или на ръце. Това чудо преди просто го нямаше. И всичко това се толерира. Политиците им явно живеят в откъснат виртуален свят и много им пука за народа, но демагогията им е страшна!

Само им вижте физиономиите. Никой от тези не е дозъл в Европа да се интегрира или да работи, те са тука да лапат от социалната система, като Европа е тъпа да им дава. Хикой и намерение няма дас е интегрира, даже напротив. Карат си както си знаят, ама на наш гръб. Мнгоо се говори напоследък за насилие над жените. Пародии в черно, циркове по разни награди. Някой бил ощипал една актриса. А тези 2500 изнасилвания само в Германия, има ли един наказан, в затвора или метнал в лодка са си ходи откъде е. Не, и защо питам аз. ПОнеже Европа вместо да дава пари да ги храни, да дава пари да ми мята на военни кораби и да ги връща.

Така й се пада на "меркелизираната" Европа! А безмозъчните "либерасти" се опитват да ни убедят, че Тръмп бил глупав и нечовечен! Той просто е мъж и ръководител на място! Дано народите се осъзнаят докато не е късно...

...ха ха толерасткаите се още !!!...никои не може да ви спаси от собственя ви идиотизам и глупост !!!

Източна Европа от турско робство до ден днешен не можа да ги интегрира тези цигани пришълци,а те искат сега за 2 - 3 години да ги интегрират...?!? Това няма интегриране,то си е било така и в родината си,крадене,мародерстване,убийства,изнасилвания,това си правят тези на снимката и в собствените си държави,сега от там ги гонят,а Европа ги приема с мисълта да ги интегрира,но уви,това не може да стане!! Те са с друго мислене,култура,религия,отделно са прости,неграмотни и оправия с тях няма,единственото спасение е експулсация!!! Спирайте ги на границата и ги връщайте,кой е влязал,да се експулсира,трафикантите в затвора до живот!!! Тази паплач ще съсипе не само социалния бюджет на Европа,но и християнските му ценности!!!

в бившите соц държави го няма този проблем.

Сегашният европейски политически и идеологически елит е крайно вреден за европейската цивилизация,той е обхванат от животозастрашаващи населението на Европа теории за помощ чрез саможертва, нямат право да погубят нашата цивилизация!

Европа е окупирана и всичко се управлява от окупаторите. Тук елит няма.

Няма начин да има проблем с имигрантите, след като такива няма. Има проблем с ордите нашественици.

с миграцията и други проблеми, ама друг път! За каква защита на човешките права и не насилие над жени може да се говори, след като в сърцето на ЕС, в Брюксел, проституцията е официална и жените висят по витрините като живи секс кукли, при това всяка от тях ежедневно трябва да прекара минимум 6-тима за да плати данъците към държавата и с другите клиенти да заработи за сутеньора и най-на края каквото остане за нея! Та това и разплодно добиче или надуваема секс кукла да е все ще и дойде малко множко такъв ежедневен "труд"! А отгоре на всичко в Брюкесл, сърцето на ЕС и седалище на всички управленчески структури на ЕС има квартал в който полицията не смее да влезе и мигрантите (цялата пасмина от криминални и всякакви други навлеци от цял свят) живеят по свой правила и закони и въобще не зачита нито държавните (на Белгия) нито европейските (на ЕС) закони, правила и законови правни норми и разпоредби!!! Какво друго може да кажете овен едно "Ба`си и ЕС"?!....!!!

150+

А на нас се опитват да пробутват разни порно конвенции, дето те не ги и бръснат.

Мали, ма чак сега ли се включи втората мозъчна клетка? Таз статия сигурно е писана от КГБ, Путин или Ким от Северна Корея.... След като падне от власт, Меркел я чака същата историческа присъда както бат Горби тъпото. Иначе за мен си е чист криминал и требе да бъде съдена за престъпления срещу човечеството....

...и геноцид срещу бялата раса!!!!!!!!!!!!

Не Европа има проблеми с тях, а те с нея. Не се интегрират защото: - корана им повелява да пазят вярата си - не учат езици, поради културните си особености - искат да направят мястото в което живеят като мястото от което идват Последици: - ще източват социалните системи, поради много си деца - бюджетите на страните домакини ще намаляват до момемнта, в който критичния минимум работещи няма да може да го запълва - старите хора и неработещите мигранти ще са много повече от останалите Истанбулската конвенция промотира ЛГБТ ценности и иска да ги наложи на обществото - обратните деца не раждат - това ще намали още повече коренното население. Чисто демографски, гостоте ще са повече след 25 - 30 години. По правилат ана демокрацията, мнозинството управлява - само че тогава малцинството просто няма да го има. Гответе се за Европейски СЪединени Емирати продажници долни.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Пода!писвайте конвенцията, че тези няма къде да се върнат. Там ги наричат джендъри, ате не искат да чуват това. Вилкомен!

руската тролеферма се е активизирала. смешници!

чиба бе,чиба,чиба,чиба!!!!!!!!!!!

заблуда: 1. "Ползата за икономиката от миграцията от страни Европа може да бъде поставена под съмнение.". Факт: Ползата от лъжемигрантите НЕ може да бъде поставена под съмнение. Просто, няма какво да се поставя под съмнение. Това, че се внушава съществуването на нещо несъществуващо, е измама. 2. "Миграцията води до увеличаване на престъпността." . Факт: Не миграцията води до увеличаване на престъпността, а масовият импорт на фанатизирани неграмотни и предумишленото въвеждане на обществото в заблуди. Които го правят лесна плячка, а това е и целта, разбира се. 3. ..

Не е вярно справя се. Харчат се пари. Интеграция означава да ги настаняват в домове а не в центрове, по 5 човека в стая и да им намерят работа, защото те също си имат професии. Този проблем ще бъде актуален и след 50 години.

Европейският Съюз как мисли да ни опази ако Турция отвори портите за 5те милиона имигранти?!!

А кой ти е казал, че мисли да ни пази?

Турция е предопредена какво ще направи ЕС ако тя пусне мигрантите Турция да си прави сметката То си е нейнс работа ..

..... и с какво по точно е прдопредена че интересно стана

Всичко това благодарение на Меркел и нейната политика на отворени врати. Питам се само защо допреди няколко месеца тя навсякъде навираше в лицата на хората лозунга си "Ще се правим", като явно от самото начало е било ясно, че не се правя!? Не може по-голямата част от турците, които преди време са отишли там за да работят, сега да са на социална издръжка. Не може 70% от възрастните мюсюлмани в Италия да казват, че не са интегрирани и не искат да бъдат и ти да приемаш още от тези хора, вместо да намериш начин да изгониш тези, които не се интегрират. Това показва, че те са дошли за да ни завладеят, не да работят или с нещо да допринесат.

А чия воля изпълнява Меркел? Като си казал А, кажи и Б. Щото само една Меркел да е такъв световен злодей и всичко да идва САМО И ЕДИНСТВЕНО от нея, хайде холан само крайно глупав и наивен човек може да го мисли това.

Волята на Путин,ха..ха...ха...

Кажи го ти това Б, щом го знаеш. Ето, щерев смята, че е путин. а ти?

Западна Европа върви почти неизбежно към граждански войни на религиозна основа и формиране на нови ислямски държавици. Към 2040-2050 това ще бъде факт. Вижте Paul Weston в YouTube. Той добре го предвижда.

Щом толкова много ги искат толерастите еврогейци...Да си ги държат при себе си! на нас не ни трябват нито Джихади Джота ..нито Ислями Мюслита!!!

и тази статия е писана от кгб.

Източна Европа НЯМА НИЩО ОБЩО със "западноевропейските ценности" на пропадналите държави. И не трябва да има, ако иска да оцелее!

Аз оставам с впечатление, че навсякъде в Европа наглед най-естественото нещо - да си родител, се оказва все по-трудно. Всякакви разнополови или пришълци откъде ли не имат повече права от хетеросексуална местна двойка с деца - работиш до самото раждане, връщаш се на работа почти след раждане, новороденото се отглежда от непознати жени, в детските градини или няма място, или ти струват огромна част от доходите, или и двете, правата ти като родител спрямо възпитанието на децата се ограничават все повече, а на всичкото отгоре си длъжен да ги образоваш в ''толерантност''. И си длъжен да работиш като роб за да може хора, дошли от друг континент да живеят без да работят. Като добавим местната мърша, която процентно си съществува във всяко общество, животът за нормалните хора ще става все по-труден.

Кой бута тези навляци насам, задайте си този въпрос. Този сатанински план със сигурност не е роден в ислямски мозък. Та когато тези орди си свършат работата и унищожат цивилизования бял християнски континент Европа, ще бъдат избити и натикани отново в границите им.

тези дни четох писмото до Меркел на някакъв нискоквалифициран сириец, дошъл в Германия с двете си жени (има и трета, а втората е родила на 12 и 14 годишна възраст), което започва с демите "благодаря, мамо Меркел"... Възнамерява да доведе и третата си жена, като май възнамерява да сключи брак и с германка. Преминал е някакви професинални курсове, но не работи - от какъв зор? Дали са им двуетажна къща (безплатно), получават помощи и осигуровки, напълно достатъчни, за които германците трябва здраво да работят, безплатни карти за транспорт, други благини. Тоест на тях им е разрешено многоженството, което е забранено за европейците, съжителството и брака с непълнолетни - накратко това е. Има и други права и облагодетелстване, но смятам, че това е достатъчно. Това е положението.

А кой стои зад Меркел да си дойдем на думата.

Ниакои хора правиат много пари от циалата историа МВФ световната банка вр да се печатат пари и взимат лихва

Тотална геополитическа слепота е заразила еврогейовете. Никога ислямските скакалци няма да се интегрират и да работят. Идеята на Панисляма е да завладее света. И понеже с война е невъзможно, това вече е в ход с нахлуването на милионни орди ислямски термити в Европа. Преди години пред ООН самият Кадафи заяви, че няма нужда от война, а с постепенната ислямизация на Европа и с нови и нови тълпи мюсюлмани, техният брой до двадесетина години ще е повече от този на християните. И това е вече предстояща реалност в редица райони на Франция, Белгия, Швеция, дори Германия.

Откъде накъде?! Ето, аз си стоя кротко у дома и не преча на никого, надявам се, по света, не сме ръгнали да се натрисаме непоканени с бохчите, а после да ревем, че ни гонят! Това е все едно някой да нахлуе у вас непоканен, да се разположи, да ти изяде вечерята, да си легне оттатък в спалнята и ако се опиташ да попиташ кой е и защо, ставаш лош - ауу, обиждат ме и не ми зачитат правата! Просто се казва навлеци и най-разумното е да си ходят ако не може в момента в страните си, поне в околните, където им е религията и себеподобните. Какво толкова лошо казваме не разбирам! Докога ще търпим инвазии, нали уж беше лошо в Европа, защо никой не иска по-на изток да шавне, че да видим?

ти харесваш народния съд също, нали?

Ако ги върната на Балканите без право да отидат на Запад, за година две ще се върнат в родните си страни.

Това вярно ли е, че немогат - като им наредят краварите ще видите какава интеграция ще падне, а може би по лесно ще стане да им спретнат една конвенция.

Това вярно ли е, че немогат - като им наредят краварите ще видите какава интеграция ще падне.