Първанов: Гинка от Пазарджик може да купи и АЕЦ ”Белене”

Тази сделка не буди доверие в обществото и потребителите, заяви президентът (2002-2012) Георги Първанов по повод продажбата на активи на ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Гинка от Пазарджик може да купи и АЕЦ ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ама НЕ! Не иска да купи Белене. Защо ли? Защото там има само един гьол.

Не сме чули Марешки. Къде се спотайва този борец със статуквото?

....интересно, този пък защо изпълзя от дупката си???

мога ма ни искам - големият ти шлем ли беше член ли бешесте стане на каскет!

едни си купуват хотели, други си купуват чез. какъв е проблема?

Ами точно с това е проблемът МУ. Че са му заделили и е успял да додрапа само до едно нищо и никакво си спа-хотелче за има-няма 5-6 милиона с отрочето си (и два-три мезонета и други дребни благинки...), а някаква си Гинка от Пазарджик, която дори не е от село Сирщник, не е доносничала на ДС и не е била президент я избраха да гепи ЧЕЗ и активи за 320 милиона, при това евро! И това ако не е резил и за Гоце, и за Хидромелиоратора с летящата чиния, дето му дадоха генералските пагони на Боце, и той ги хвалеше че са най-великите, най-успешните и най-умните в България, на които всички трябвало да искат да подражават, аз не знам кое е!

За него е резил, а за теб? Не е ли резил да те крадат прошляци, които не могат да създават, а само да рушат и присвояват на битово ниво? Те затова бандити не се допускат до властта в демократичните страни. В Русия има опит, в България по-малко, сега наваксваме с това допускане. Не ти ли стигат експерименти на твой гръб?

Ня мога да спрада се смея...ако не беше трагично е смешно...хаха.. Това е като концесионера на лифтовете в Банско ...собственика се оказва кипърец със скъсана тениска..дето хабер си няма...Бедна ми Българио...

тоз педал дащо не каза -за фашизма от 1919 г- до 1944 г- напр, 1923,24,35- после фашизма на цанкоф, портизани,ятаци, лагери на цорчето борис о фашатине?

ТТи луд ли си бе или на лд се правиш.

Гоце,аз гьолове във Белене не купувам,бе.

И ще допълня - да, подобни сделки се реализират с банково финансиране, както е споменала Гинка в първото си интервю, НО въпросът е в това кой би финансирал среднозначими фирми като нейната, за да закупят един икономически гигант, ами никой, ОСВЕН, ако не предоставиш в самата банка, която те финансира банкови гаранции - разбирай активи или направо влог на стойност сумата на финансиране. Т.е. кака Гинка пари й не трябват, тя си има от КОЙ:)

След това кака Гинка ще си върне заема с лихвите от събраните такси от целокупното българско стадо. И ако поиска ще препродаде дружеството на друг. А стадото има да плаща за препродажби, кражби, фалити и далавери до откат

"Гинка от Пазарджик може да купи и АЕЦ "Белене". -заявява Първанов.Това означава ,че той знае кой стои зад Гинка,но да прикриваш истини и да бездействаш си е пак престъпение,Означава ,че мафията управлява тая държава и политици са коленичили пред нея,иначе какво е това прикритие зад Гинка?Хората искат прозрачност,а не да се подиграват с тях.

Всичките ни управляващи са корумпета от главата до петите, но точно един от тях, точно този, който остана в историята като "бащата" на модела "Кой", та точно той да пита...кой бил купил това и онова, ето на това вече му се вика...гьонсуратлък от най-чиста проба!!!

кои се засили освен черноморието да искупи балгариа. започна се.

Значи, Георгиус от Кипър може да купи Витоша и Пирин, а Гицка от Пазарджик не бива да купи ЧЕЗ?

що не купи ти распределителното няма да останеш хотелиер тук далаверата е по-голяма.

Гинка, подобно на Росен Плевнелиев, е един млад, образован и успял човек. Такива впрочем са и повечето богати българи! Гинка не само ще купи "Белене", ами и Козлодуй ще купи! Браво, Гинке! Не се давай на тия партизани, шумкари, мандраджии и червени хмери, дето само знаят да завиждат.

Много ми е интересно коя е компанията на Гинка.Предполагам че се състои от доста млади Гинки, на коя таткото бил депутат, после зам.министър,, после богат земевладелец и милионер.....после за да не се вее името му щедър спонсор......и така до гроб!!!!!!!!!!!

Едно от лицата на статуквото.

Стига с това приватизиране. Всички стратегически обекти да станат държавни. За да се прокарва и държавна политика и регулира пазара.

батка, кво ста с трипера, от учени от татар-пазадржикъ, а? Що, не се скриете, бе!? Айде, де - пирванОглу, от учиндол и той като кой баш демократ, а ние - ги ядем доматите с колците, а а пък, за бат бойко.тиквата -шъъъъъъъъъъъъъъът, ни дума, ни стон Все, са като от вица, по калъп правени, еднодневки .... НАРОДЕ ????

кака ,,гинка,, доказа че у нас нема корупция...!!! и без пари ставаш ,,капиталист,,...!!! тези на ,,уолстриит,, да идват на курсове при нас...!!! стига са се ,,фукали,, с ,,мадоф,,..???. ние си имаме ,,кака гинка,,...от пазарджик!!!

Аз пък ще купя Марс,и няма да позволя да се каца и колонизира,а ще остане свободна зона за извънземни джендъри.

Може и да купи не само АЕЦ Белене но и цяла България ! Върбакова и Теменушка са Букет от голям цветен венец , наречен Ограбване и заробване на Българския Народ от сега Управляващата Клика !

Милиардерът цоциален президент има принос за това, което днес е БГ. Кой направи Боку два пъти генерал ? Кой игра с него и сега унищожават България ? Врагът с партиен билет. Ще го изтриете ли ?

Ей, няма памет в тая държава или . . . Та, ако си спомняте, преди време един подобен на Гинка, млад, переспективен и амбициозен младеж, си легна вечерта и оп - сутринта се събуди с 360млн и купи . . . . . . КРЕМИКОВЦИ. Великите финансисти, Хърсев, по-младия с рррр-то (М. Димитров) ни обясняваха, че така се правило. Създавало се Проектна компания по конкретния случай с банков капитал и така се минимизирали евентуалните загуби. И тук, ако Гинка покаже (а аз съмсигурен, че ще покаже и ще повярват в нейната "гениалност") съответните банкови гаранции, един класически бизнес план, "гении" привлечени за мениджмът (сиреч хора управлявали подобни проекти) . . . и Гинка е готова, ще ни сготви. За няколко месеца каквото може ще прибере, ще заложи активите за кредит, кредита ще пие един Редбул . . и ще отлети. Държавата, веднага ще се намеси, пак ще измъкне едни 4 млрд (ако някой знае къде отидоха тия 4 млрд уж за КТБ) и . .филма тръгва. Между другото подобен филм сме гледали, между Костов и Гад Зееви, в близкото минало. Проблема беше, че с Балкан и без Балкан, нямаше значение, като с Кремиковци . . . някой да дъвче темата. Та, бедни ГРАЖДАНИНО български, ако знаеше какво те очаква, надали толкова радостно щеше да скачаш на 11.11.1989г . . " да дойдат танковете" ще ше да е по-добре . .

Значи ето къде са парите които ние нямаме.

Не е построено,какво ще му краде и кога.Иска се печалба,тук и сега.

В България всичко може - 27 годишния Ивайло Първанов си купи хотел за 7 млн, 29 годишната Курнелия си купи външнотърговско дружество за 100 000 лв.Е защо и Гинка да не си купи нещо.

Да не е луда!

Предателю, Гоце!!! И теб ще купи Гинка!!!

Гоце отдавна са го купили руснаците. Каква наглост и нахалство от позицията на такъв да дава мнение.

Първанката пък какво завижда? Жената си е купила навремето биткойни по 5 цента и сега си реализира печалбата, какво толкова неясно има?:)

Гоце, още ли живееш в ж.к. Красна поляна, и ако отговора е "не" обясни откъде имаш пари?

И кво са твоите хотели под шапката на гинка

Сделката на ЧЕЗ е меко казано огромен скандал. Но не чак толкова огромен, колкото БТК, банковите фалити 97ма или КТБ. И още много други. Защо обаче всички мълчат, като да имат нещо в устата за банковите фалити 97 ма например? Шайката крадци започва да се самоизяжда, като в криминален филм.

ЯВНО "историка" ГОЦЕ, Е СКАРАН С ИСТОРИЯТА !!! ПРЕДИ 9ти, Е ИМАЛО ТЕРОРИСТИ, КОИТО СА ОБИРАЛИ МАНДРИ, ВЗРИВЯВАЛИ ЦЪРКВИ, ОПИТВАЛИ ДА СВАЛЯТ ЗАКОННИ ПРАВИТЕЛСТВА !!! КОЙ ОТ ТЕЗИ СЛЕД 9ти, Е ПРАВЕЛ ТОВА !!! ИЗБИХА ХОРА ЗА ВИЦОВИ, ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СИ ДАВАТ ИМОТА, ЗАТОВА, ЧЕ НЕ ИСКАТ В ТКЗС, И ЗА КАКВИ ЛИ НЕ ТЪПАЩИНИ !!!

Първанов: Гинка от Пазарджик може да купи и АЕЦ Белене Първанов, след като синът ТИ"извади" едни 3 милиона лева и закупи спа хотела в Кюстендил,без да можете да докажете от къде са парите,Защо и Гинчето да не купи АЕЦ БЕЛЕНЕ.

Къде са 3, къде са 300 милиона !? Къде е едно хотелче, къде е енергодружество ...

Проблемът не е дали са три или триста милиона, а в схемата по която се извършват. А в тази схема е и президента Първанов.

Milen Gagov

Онуфрий,,бедни ми Онуфрий, няма значение дали са три или триста, когато става дума за...една и съща схема!!! Тъй понял таварищ:)))???

Нещо зо Кремиковци? Или, три дни минаха _ траеме си вече...

защото господин първан, тези убийства и зверства преди 9 ти септември ги учихме толкова много, че днес децата ни се раждат с докторска степен по зверства и убийства преди 9 ти септември. Но като историк и съвременник на зверствата и убийствата след 9 ти септември - извършвани от вашата партия БС(K)П / нищо че сега се отцепихте като АБВ/, трябва да се учат и да се разказва на малки и големи на деца и новородени , че този рак комунизмът /имам предвид формата му в България след 9ти септември/, не трябва да се връща и хората трябва да се пазят и да внимават когато гласуват за Сегашната наследница на рака. А защо комунизмът е рак - защото изби и унищожи не само фашистите, но и инакомислещите и собствените си идеолози - за това че в ранен стадий виждаха как комунизмът се превърна в 45 годишен геноцид - диктатура!

изглеждаш умно момче , но нищо не си разбрал ... поработи над въпроса , кому е било угодно да се събарят църквите у нас и в русия ... и запомни едно : православието е било винаги трън в очите на евреите !

кака гинка ще направи по-голям шлем и от гоце гоце ревнува :))

путин е виновен !!!!!!!!!!!!!!!!гинка е кристална вода от ниагарският водопад !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма да се учудя ако тая Гинка и Кипарския Жоро се окажат от една банка (или банда)

тоя още ли не са го гръмнали като глиган по време на лов

Видния задунаец Гоцю Рублата реве, че рушко-червената енергийна мафия беше изпързаляна от родната мафия! Ако купувачът беше Рушка офшорка всичко щеше да си е окей, нъл тъй? :)

Падне ли вечерта в було от синка и здрач, пеят щурците,грее нощта, Гинка вече тока е пуснала. Ой,Гинче,ой щущо-мушо, моя единственна,чуй моята песен,чуй моя глас,сметките ще си плащам начас. Снощи минах покрай вас, лампата ти не светеше, лампата не светеше,ма Гинке,а ти на бушона навиваше жичките. Ой,шуши-муши, Гинкее,бушона ми пуши.

припев: Ти на изборите отиди и на бесепето халката пръсни

stan_posta@

Гинка от БСП-то ли е ? Питам само. За един приятел.

на кого ли котка мина път та така ривът

Кака Гинка Фазата ! ..

Не Гоче, "Гинка от Пазарджик" не може. В РБ вече може само "КОЙ от Пазарджик", у него са парите!

Забелязвам опит за обективност у Първанов, не отричам! Някой давал ли си е сметка на колко десетки хиляди българи единия дядо убит преди 9-ти, а другият след 9-ти?!?! И се чудя на сегашната Партия, ако утре озверелият от глад народ тръгне със сопите, дали ще пита кой е бил корумпиран и кой е бил честен и съвестен!?

Р. Овч. и енергийните мафия. Вече 30 години точат яко.

Т.е. ти директно ни казваш, че Р.Овч. е ортак на ГЕРБ?!

Пробва и той ,чилякът , с ..обосновано предположение.. .

Като точиш, то не отива в един басейн! Тръбите се разпределят според височината и дебелината ...

Друго си е купувач от Русия, Газпром, НАЛИ?

чудех се, кога ли ще се появи дежурният с ' Путин е виновен".

Постоянно е тука, ама предрямва от време на време. .

О-хо спря да мишкува, другаря се обади.Къде се скри бе другарю нещастен, къде е партийката измислена?И сега коментираме - БРАВО!На всички другари напред към светли бъднини и ура, ура, ура!