Сидеров: ГЕРБ и вицепремиерите да ме слушат, по-опитен съм

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров заяви, че иска коалицията на Обединените патриоти да се запази като обединение и да отидат заедно на избори.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: ГЕРБ и вицепремиерите да ме слушат, по-опитен съм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя пак е пропуснал да си пие хапчетата, веднага му пролича.

Кокала е сладък продължавай да лижеш но не забравяй господ не забравя само забавя

КУРНЕЛИЯ и ВОЛЕН са на един акъл..

Скандалният Сидеров се превърна в послушна шушумига. Да си във властта е сладко, а когато излъганият електорат се топи, идва съглашателството.

Сега си по-опитен, с повече пари и ще може да се криеш под стъклена маса. Оная, пластмасовата, ще иде я музея "Успехите на пигмея"

След СДС, НДСВ и Атака е мъртва!!!

Тоя,така се е влюбил в себе си,че дори не знае ,джендър ли е или си е просто гей ,а може би,нещастна политическа проститутка!

Не обиждайте проститутките. Те все пак го правят по принуда (финансова, социална, физческа). Тоя върши гадостите доброволно и с мерак! Значи е долнопробна ку.ва...

по опитен е може да тича под четирикрака маса без тя да падне на главата му талант демек

Е,що за държава сме,щом като руското мекере,ИДИОТА,сидеров,ше ни управлява и иска и послушание!Ай сектир,бе чукундур,оди да лъскаш чизмите на Путкин!С такова управление,ще се влачим като в колхозно калчище,за смях и подигравки!

този е най-големият продажник и фурнаджийска лопата. защо нищо не се говори за обезщетенията, които трябва да плати за терора и скандалите над обикновени хора? за скандалите му в центъра на софия и пиянските му простотиите в други градове и в самолета на луфтханза

Що накрая подкрепата ти беше 1 % та се наложи дасе явиш в коалиция с други бе керата?

г-н Волене,не чакай пенция от НС!!! Щото ако не се събудиш от простотиите на Гейберастите ,неа повечи да ту видиш! Найс , А?

Тоя толкова се изложи. Вече няма значение какво ще бърбори.

и му се говори на човека

ВОЛЕНЕ, ЗАЩО МЪЛЧИШ ЗА ЧЕЗ???? ИЛИ И ТИ СИ В КОМБИНАТА ЗА ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ?!?!? НАЛИ УЖ СТЕ ПАТРИОТИ? НИНОВА МАЙ Е ПО-ГОЛЯМ ПАТРИОТ ОТ ВАС!!! И НЕ РАЗЧИТАЙ ПОВЕЧЕ НА МОЯ ГЛАС. ТИ СЕ ОКАЗА СЪЩИЯ ПРОДАЖНИК НА НАРОДА СИ , КАКТО ОСТАНАЛИТЕ....

никога не са подкрепяли Атака ! Така че соросоядките и психо десните джендъри само си хабите постовете да всявате дезинформация в сайта тук! Или си платен писач а най лошото ако си промит мозък.

този на снимката е срам и позор за нормалните българи!цивилизованите и развити народи и икономики ни се подиграват във такива като болен лидеров!вън от парламента да не ни срами!

Бате, Волене, в кое си по опитен? Може би в гюролтиите или дивотиите. Тези момчета са "глухи" и "слепи". Те искат да има само ЕХО...

Този кукундрел ми прилича на героя на Джон Малкович, Паскал Суванж(?), от филма Джони Ингиш....

Само дето Паскал е милион пъти по-умен от този тиквеник!

Наивник си Сидеров и наивник ще останеш,накара ни да гласуваме за войвода и цигулар а сега духай супа. ,,Храни куче да те лае"

В България Българите- Ама истинските Българи със юнашки сърца са 5% За това и България ще се затрие...Жалко... А Волен Сидеров и партия Атака безмисленно си хабят енергията...

5-те % са точно електората на Атака....за жалост. Останалото е продажници,неграмотници,цигани и циганизирано-радикализирани българо мохамедани+1%чорбаджии-соросоядни мекерета. Жалко за България...след 10 години няма да съществува...толко господ Бог знае на какво ще заприлича милата ми ТАТКОВИНА...

Че малко опит ли имаш в мутациите?! През говорител на шефа на ВИС, после в. Демокрация, беше монахрист, после стана антимонархист, правеше се на голям конспиратор и народолюбец, а като отиде на Варадеро, забрави всичко това, стана "златното пръстче"... ше те слушкат, де ше одат, такъв богат опит

...пропускаш.... Наричаше съветската армия ,,окупатори,...пък после и канеше представителният и армейски хор и оркестър да ,,окупира" сцената на НДК и изпълнява песньовки от ,,онова,окупационно" време,като им пригласяше дори ....

Населението ще бяга и намалява защото сте псевдо патреоте и крадци всички. Как едно бебешко пюре в бедна БГ струва 3 лв, а в Германия и Англия е 50 евро цента. Виждам как се борите с прираста на населението.

такива подлоги като тоя тип ще управляват България месно да са по затворите

Аман от слънчогледи.....на където е слънцето,там и Волен....Ей пий си редовно хапчетата и проверявай речите си,пълен ненормалник.... Направо си за болнично заведение...Какъв Патриот си ти....ама кой ли ти вярва

Волене ти си болен ,откакто Бойко те хвана за тестисите с компромати и прокурори ,ти се държиш яко за шливера му.Просто сте лика прилика с аптекаро бензиджйският бос Марешки по съдба и слугинаж.Волен и акъл-несъвместимо.

Тоя винаги се е изхвърлял като ергенска ч.кия на мокър пясък. Имаше една поговорка: От зелена кратуна семе не събирай...

да разчиташ на някого на опита означава да го пратиш в тъмна гора с лампа на гърба.

Да не сте го избирали.Сега ще му ядете........

Да Сидеров е въжеиграч,но тук е абсолютно прав!! Той има усет и напипва болните теми,а има и реални виждания за решаването им!!

А за ЧЕЗ какво ще кажеш.

БРАТЯ БЪЛГАРИ, ТОЗИ ИЗРОД СЕ ГАВРИ С НАС! СИДЕРОВ НИ ИМА ЗА ДЕБИЛИ, ЩОМ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ГОВОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН. УЖАС! НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ БЪЛГАРИН!

Този човек откакто герберите го пребиха вече е друга личност.Даже се цалува с Бъчвата и с тези които му счупиха главата.За тези пусти пари и власт какво ли не правят себеподобните ни.

През годините Волен е казвал много истини и за разлика от доста други в политиката има интелект. Това си личи дори от това, че не чете монотонно от някакво листче чужди думи, като някои познати "личности". Но в същото време има голямо Его, а това пречи. Има и не-малко грешки. Вярно е, че не го подкрепиха достатъчно и той реши да се успокои и да работи за себе си. Присламчи се по най-изгодния за момента начин и сега крепи и той статуквото. Това му носи лична полза, но ще го провали много скоро.

Какви болни и безнравствени Наполеоновци управляват 80-те процента, а покрай тях горят и нормалните, направо не е за вярване.

Боленчо опит имаш ама само в охранването от държавната ясла и политик не е точно това по същество макар по български да е основното.. Гледаш къде е авантата и натам се обръщаш...

Тоя завалия защо все някакви притопленми манджи от миналото приказва че и по ''медията си'' ги показва непрестанно..Незнам работещите там с какви очи се гледат в огледалото и не виждат ли че е въздух даже БЕЗ налягане ежедневно....Неможе болене едно да проповядваш а противното да правиш и да се заблуждаваш че българите са наистина ''офце''..

Боленчо ти ли си дядовото.Боже кво са направили с тебе тия от ГЕРБ.И ще става още по зле,ако не оздравееш.

Е набрал е опит щом си пъхна Златното пръстче та подкрепяше БСП и ДПС.От тогава е издухана флигорна.Добре че се присламчи към Каракачанов и Симеонов защото иначе Атака щеше да гледа парламента отвън.

Зелените джендъри,червените лезбийци и третополовите зози изпълзяха за да храчат срещу железобетонния фундамент на коалицията- държавника Волен Сидеров!

Волене, каквото и да говориш, повече не ти вярвам. След вчерашното ти показно ръкостискане с Цветанов за мен ти си вече КРЪГЛА НУЛА. Съжалявам!

Сидеров дали усеща как се срива в очите на избирателите си? Срам ме беше да го слушам сутринта по БТв. Останах с убеждението, че ще иска нещо от Борисов, затова и той мина в неговия лагер. Научил се бил! Не е ли редно преди някой да стане политик, първо да се научи! ББ го прави десет години на гърба на българите. Колко се е научил е друг въпрос, но трябва да му се признае, че умее да обезличава опонентите си. Сидеров е последният пример за това.

Теменужка Петкова напуска бойното поле, и отива на курорт в парламента.

Ама истинските Българи със юнашки сърца са 5% За това и България ще се затрие...Жалко... А Волен Сидеров и партия Атака безмисленно си хабят енергията...

"това може да навреди на правителството, на партията му и на целия имидж" Това е важното, а не как се управлява и с каква цел.

И не се чудя защо в България са останали само некадърни и вечно плачещи хора както и много богати чорбаджии . Жалко за това че Волен Сидеров и партия Атака безмисленно си губятвремето и силите...... Народеее.............

Ибрик си като белия вожд.

соросоиден протестър...всичките сте боклук до боклука,майкопродавци

американски актьор и хуморист, казваше: "Проституцията е хитър бизнес - имаш стока, продаваш я и пак си е твоя." Вдига си продавачът гащите и стоката пак си е негова.. И може да я продаде същата стока на втори, трети.. Не точно същата, де... Малце амортизирана от прекаления оборот..

сигурно говориш друже Психо десните боклуци,нали? Дето разпродадоха РОДИНАТА на англосаксонско-чифутската олигархия ..

Бойко ку-во, това да г о беше казал някой? Както и ония дето щеше да уволнява мутрата с плакати, а сега е под крилото му и гък няма да се чуе. ЕЙ вие сте по-зле от телефонни измамници бе!!!