Депутат: Тъмни ръце мъкнат ЧЕЗ към Пазарджик

Не бива от мрака да се подават тъмни ръце и да мъкнат към Пазарджик, Мелник, Лом или Силистра национални дружества, от които зависи националната ни сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Депутат: Тъмни ръце мъкнат ЧЕЗ към Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

99% от разсъжденията тук не отчитат истинската сила не електроразпределителните дружества, с други думи иматкъса памет. Някой досеща ли се как беше свалено едно от правителствата на Борисов? Кой изкара хората на улицата? Да ви припомня: в един чудесен декемврийски ден всички елразпределителни дружества в България, едновременно, независимо едно от друго решават да отчетат декемврийските сметки на потребителите вместо за месец - за 45-50 дни. Социален взрив, оставка и предсрочни избори. Бъдете сигурни, че идеята за това е посказана отвън, от тези, които владеят 85% от енергетиката в България. ЧЕЗ, осигуряваща енергията в цяла западна България, дава шалтера в ръцете на неизвестно кого, за да може да го дръпне в определения момент -социален взрив, европредседателство, стабилност - всичко отива по дяволите в момент, когато България стой все по-добре на международната сцена. Мислете повече хора - играта не е за пари, играта е за бъдещето на страната ни.

Абе парите са на Васил Божков/черепа/а тези са му патерици....

Най-накрая точното попадение.

абе педарунгел! знайш как отмъкнаха Нафтекс Петрол-Варна ,А? 7по гуемина- фирма в бългалия?

300 млн. за държавата са дребни пари. От държавна фирма обаче комисионни трудно се взимат.

"Кой стои зад тази сделка?" Как Кой - ми Той.

Всяка намеса в частна сделка на българското правителство, без да има нарушени правила и закони които българските институции ДАНС, КЕВР и КЗК констатират води до съд и осъждане на България ! Тези от БСП знаят ли го?

А когато Георги Гергов от БСП купи ЦУМ и Пловдивския панаир, тези от БСП къде бяха?

Придобивайки ЧЕЗ кака Гинка купи политическите и икономическите бъднини на половин Бя. Остава да купи и АЕЦ и ще има цяла Бя като в една човешка длан с години напред Кой?

Защо е недоволството от сделката сред официални лица и интернет дописници? По принцип няма лошо продаденото в чужбина да се върне в Бя. Само че всички се съмняват, че това е за добро, защото сделката мирише на нечистоплътност. Защо всички се правят на изненадани от тази сделка и нищо никой не е знаел предварително? Как може Гинка от Пазарджик, която притежава 90000лв, да убеди ЧЕЗ да продаде именно на нея тези активи, а не на Бя или някой друг известен, състоятелен и надежден купувач? На кого кака Гинка ще препродаде 1/3 от националната сигурност за 600млн еур - Гад Заеби?

Цветелина Бориславова!

Хей червен боклук! Скоро пи ли хапчета против лудост? Как правителството да стои зад частна сделка между 2 части фирми? Онази червена бясна лидерка Курни ли ти го внуши това? Май яко ви зомбира всичките от БСП? Тъпак!

Хей герберастки боклук, ти малоумнико как си помисли, че тиквун не участва в тази "сделка"?

Смешни са напъните на комундетата. Не реваха като луканов им даваше куфачетата с народни пари, които те със своята некадърност пропиляха в по-голямата си част. И сега когато едно предприятие остава в Български ръце , а не в някакви чехи-нашите червени мърши пикаят газ.

Като ги чета, всичките коментари наливат вода на истинския собственик от "сделката". Гинка е като всички ман.гали дето стана модерно да им прехвърлят всевъзможни фирми. Ще й платят някой грош и толкоз, останалото по "сделката" ще е на наш гръб. Пак простолюдието ще го отнесе и няма и да "схване" кой стои зад цялата игричка...

На това дередже сме от поне 6-7 века насам, защото сме свикнали все да се снишаваме. Това ни е заложено в гена. Все чакаме някой отвън да ни "освободи", а и Левски го бе казал: който ни освободи той ще ни пороби. Демек все така ще си я караме, во веки веков!

Правилно-руско турската освободителна война е просто преразпределние на територии

И само да ви светна, всичко това е суперсекретна операция на Бойко и Министър Горанов. Първо Гинка ще купи от чехите бизнеса им в България за 640 млн лв., а после става интересното .... След това, за да си го върне България, ще плати на Гинка 1 МИЛИАРД лева!!! ей така се правят пари .... 360 милиона от нищо, е за Гинка ще са само около 3 ... другото при Румен, Бойко, ....

А всичко това, което комунягите са продали на ЧЕЗ беше общонародна собственост, построена с нашата пот и кръв, сега ще е на Ганка Върбалакова а вие идиоти ще играете Ганкиното хоро, докато се посерете

И ти ще играеш, пък и твоите роднини, дето гласуват за БСП!

Андрешковци, гласувате за Боко, получавате Цветан Василев и Ганка Върбалакова, сега дупе да ви е яко, че играете Ганкиното до посиране.

Гласувайте за БСП и Жан Виденов! И чакайте заплати от по 3$ и пенсии от по 1$! Да живее БСП!

Иван Цанов

Виденов е най-големият български престъпник - от него тръгна всичката трагения за България - този човек трябва да бъде изправен на площада и всеки честен граждан и пострадал от негово време насам - да мине и да го заплюе не с плюнка, а с храчка.

Разбра се, че Гинка няма пари за сделката. Ще взема кредит. Коя банка и отпуска кредит от 320 милиона евра и срещу какво?

А, де, кажи коя Банка? И що толкова си се загрижил, от теб искат ли паре?

Като чета какви сделки е ''спечелила'' а милиони в Пазарджишко с подкрепата на кмета и жена му дупедатка от герб ми става напълно ясно кой играе и тук както при ''фалита'' на ктб с толкова много активи дето заминаха в небитието..

Кажи на нас тъпите КОЙ! Да да се посмеем или да си поплачем! БСП продаде едно време Енергото на чехите, сега те ли са пак зад кулисите или е ДПС?

С други думи:КОЙ е Гинка 2?/новият РЕАЛЕН собственик на ЧЕЗ?/

А, бе, що всички мълчахте, когато БСП продаде енергодружеството на чехите, а сега зявате като изоглавени? Сливи ли тогава имахте в устите или нещо друго, по-така?

Пурко има лекари за вашата болест а и гинкоприн бол и в България..

Действа ли? Ако се съди по тебе, никаква файда няма!

И уж било приватизация, а продадоха електроразпределението де факто на чешката ДЪРЖАВА.

На бас, че Ганка Върбакова е мюре за декорация а зад нея стоят тези, които източиха КТБ и сега с крадените пари купуват енергетиката на 1/3 от България, управляващите мутри не знаят кой е източил КТВ, кой купува ЧЕЗ и КОЙ Е СРАЛ В ГАЩИТЕ ИМ

Зад Гинка е Гошка.

Бойко научил от медиите ,че Гинка от ГЕРБ е купила ЧЕЗ ,чрез фирма регистрирана преди 5 месеца .Задавам си въпроса ,а на кого тогава сме поверили държавата ? Горанов и Цецо и те научили от медиите.След като Борисов не знае какво става в държавата нямам думи от възмущение.Тази сделка без знанието на Борисов,Петкова,Цветанов и Горанов въобще не можеше да се случи,затова да не ни заблуждават и да се правят на ощипани детственици от улицата на ,,Червните фенери " в Брюксел.Като заключение днес Гинка купи ЧЕЗ,утре Минка ще купи ,,Софйска вода",други ден Пенка ще хупи ,,Енерго про".Няма тъмни ръце ,а има организирана партйна групировка ,която узорпира власта и държавата с корупционите практики ,шуробаджанащината и използване на целият държавен апарат против инакомислещите и не маршируващи в такт с групировката фирми и обикновени будни граждани.

Това е частна сделка! Остава Бойко да следи и кога Сульо Пулев си е купил апартамент и кога го е продал!

Частна сделка с 1/3 от електроразпределението на България няма!!! нито пък с АЕЦ Беляне :))) ама там поне Делянчо първо заведе циганите в Парламента, за да ги представи ... и като ги видяха депутатите, лошо им стана

Пурко ,ЧЕЗ е държавна фирма ,която е закупила и управлява собственост създадена от баща ти и дядо ти за милиарди лева и е от значение за националната сигурност на България.Ако един управляващ се информира от медиите за такива сделки,тогава просто те отписвам като човек и гражданин на България.

той Цецо щото беше в Щатите на закуска и не е чул. Иначе в никой случай това нямаше да стане. Иначе тези дето сега врякат толкова ги знаем какви са честни социалисти.

Ква държава бе боклуци софийски? Държавата тук не играе. Фирмата е сериозна, щом е спечелила с чешкото правителство. Ще одобрят сделката, иначе съд до дупка.

Мразя да чета провинциални, злобни изказвания. Няма само София да пострада - това е цяла Западна България. Сега дкато Гинка си изплати кредита - всички кожи ще ни свали.

,,Ехей" вятър те вее на бяла пазарджишка циганска кобилка.Явно или си много задръстен или си политизиран дебил до костите на мозъка си.Много яка фирма има Гинка с регистрация от преди пет месеца и капитал 50000 лв.Подобна беше и далаверата със спортният дипломатически комплекс в Горна баня,закупен от девойка наемен работник в свинарник и станала бизнесмен за 2месеца.Въпроса е кой стои зад Гинка от върха на ГЕРБ ,за да гарантира пред Чешката държава парите за сделката и гаранцията от банката.

Точно го е казал депутатът, но питам КАКВО ОТ ТОВА? През последните 15 години нищо освен грабеж и пране на пари в Родината няма!

А, отпреди това е. Аз тъй като си припомня, някъде отпреди 20 и кусур, близо 30 години е все така. Ти сигурно си позабравила какво беше от 1990 до 2001. От годинките ще да е.

До сега само северозападна България беше най-западналия регион на България! Е честито: от догодина цялата западна България ще бъде като северозападния регион!

Гинке Пазарджиклийска, Нито те познавам, нито искам да те знам. Ясно ми е, че си поредната куха бушониера, използвана от МАФИЯТА за да доразграби и унищожи България. Обаче, ако имаш поне мъъъничко акъл в главата, вземай си бързо комисионната, качвай се на един самолет и дим да те няма - я в Южна Африка, при Галеви и Веска Меджидиева, я някъде другаде и се спасявай!!!! Макар че, като се замисля Поли Пантев го откриха на някакъв остров и го гръмнаха там ... за далеч по-малко пари. Мдааа, по-скоро си напиши завещанието и иди си харесай място. Ум купува, ум продава, ум патки пасе!

Значи трябва да разчитаме на Гинка с огромен заем, с никакъв опит да прави инвестиции и да ми осигурява безпроблемно тока в Западна България. Тов а ме навежда на следните изводи: Първо, че нахалството вече надминава границите на въображението. Второ, че мафията има международни измерения. И още. Халал да му е ББ Ко придобивката, Но ме е обидно, че ни изработват толкова просташки. Можеше някак по-меко, по-хитро.

бе, човек. То отдавна с повечето стратегически активи на територията е така. Не се коркай!

Тази нощ в Перник, догодина в цяла западна България!

След КТБ, Бойко Борисов и върхушката около него ОТКРАДНАХА ЕНРГОПРЕНОСНАТА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ ! ГРАБЕЖ В ЧУДОВИЩНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ ... БОЙКО, С ТОЛКОВА ТЛЪСТИ ХАПКИ СЕ ПРЕЯЖДА, МОМЧЕ ! НЯМА ЛИ ДА СЕ ЗАДАВИШ ?

КТБ си я разграбиха БСП и ДПС. Същите направиха и приватизацията . Нинова продаде Панаира на Гергов. ЧЕЗ е купено от Румен ОВчаров и мафиотите от БСП.

Защо държавата не купи ЧЕЗ?Толкова ли няма 320 млн евро?Или тези пари ще потънат пак в нечии джобове?!

Ми ако го купи за 320 милиона, тези пари точно ще отидат в частния джоб на чешкия Президент!

От 7-те компании които се продаваха, само "ЧЕЗ Разпределение България" АД трябваше да купи. То притежава мрежата ниско напрежение и осигурява монопол на другите 6. Все едно тиквата да продаде всичките магистрали на един превозвач и да иска да има конкуренция в превоза на стоки!

Който обра КТБ сега купува ЧЕЗ- ТОЙ ! СЛЪНЦЕТО! А Нушка ще го управлява.

И защо само ще си играем на въпроси. Много добре знаем, че ни управлява една долнопробна селска мафия/ тя си е съставена от бившите комунисти, които избиха интелигенцията след 1945г., за да може селяндурите да правят политика и бизнес/. Предполагам всички в управлението знаят кой стои зад сделката, но никой не смее да каже, а пък какво като каже- у нас за последните 8-9години само се приказва, а пък простака и простаците от ГЕРБ, които управляват просто излизат, дават някакви обяснения все едно са на махленска седянка и народа мълчи като пън, защото и той е толкова прост колкото тях- ако не беше прост щеше да знае, че всяка една такава сделка, всяко едно купуване на управление му бърда дълбока в живота и стандарта на живот, който ще води, но уви- прост народ, слаба държава!!!

Че народа е прост, прост е! БСП даже го изчислиха, 80%! Ама народа или ГЕРБ кво общо имат със сделката! ЧЕЗ е на чешкия Президент Земан, той може да я продаде на когото си иска, без да пита българите, може да пита само чехите!

Дебилите от БСП се активизираха.........започват да припяват тяхната мантра за "модела Герб"....

Ако не си платен трол, значи си мнооого тъпа!

Хора помислете: ако днес това се прави с мрежата по която получавате ток, то утре това ще направят с магистралите и пътищата ви. Ако не се вдигнете и не изхвърлите това правителство на боклука, то ще ви върне в 17 век и ще ви превърне в крепостни селяни!

Това се прави от десетки години - и с тока (и до момента, през ЧЕЗ), и с водата, и с боклука (ВЪлка помните ли го), и с парното (Топлофикация и Вальо топлото), и с пътищата - магистрали, Батко и Братко, а да не говорим за частните стандарти на Мирослав Найденов - България, Стара планина и т.н. дето си бяха чист Герберски рекет над производителите ....

Нек' ни грабят, нек' ни е.ат!!! Да не се излъжете да слезете от таралясниците и гледайте да е пълен резервоара...

Е хубава работа - премиерът да кажел КОЙ стои зад тази сделка!!! Ами че нали трябва веднага да посочи СИК, Румен Николоов - Пашата и себе си!!! И не само с ЧЕЗ е така ....на Пампорово почти всичко е на СИК, индиректно през Цветелина Бориславова. В сектора на ВЕИ и фотоволтаиците - също! При еврофондовете - също! Навсякъде са те!!! Само по морето ТИМ държи здраво и не пуска другите мафиоти ....

Зад сделката стои Президента на Чехия Земан! Питайте него що си продава собстваната фирма на Гинка! Кво общо има Премиера с една частна сделка?

Това е сделка за 1/3 от електроразпределението на България!!! Не президента на Чехия, ами и на Тръмп да беше (само официално) то пак щяха да му кажат на кого точно да продаде фирмите в България!!! Абе хора, що си мислите, че големите фирми в България са само и единствено на формата Майка от Европа ??? Не се лъжете, зад тях стоят български комунисти и мафиоти ..... от край време!!!!!!!!!!

Е какво толкова ГЕРБ си купиха енергодружество Сега който не гласува за тях ще им резнат тока

Всеки, който е запознат с правенето на "бизнес" в България знае, че целта на тази продажба е всъщност препродажба от тази така наречена Гинка.

Ами същите ония тъмни ръце, които разграбват националното богатство вече близо 30 години. А за националната ни сигурност никой не го е грижа, защото Държавата България е обречена да се превърне в територия на Балканите, през която да преминават пътищата от Европа за Азия. Предназначението ни е само да спираме мигрантите, до колкото можем. А що се отнася до бушоните на Бойко, той самият е бушон и ще изгори в даден момент, ако спре да изпълнява поставените му задачи.

Само тази престъпна мафиотска сделка е достатъчен аргумент да подкрепя излизането на северозападния регион от пределите на България и присъединяването му към Румъния!

ще го метнат чез-а в някоя шахта край пазарджик да го видим как ще се измъкне

Депутат: Тъмни ръце мъкнат ЧЕЗ към Пазарджик Няма тъмни ръце, ваички ги знаем кои стоят зад тази сделка,само ДАНС и Прокуратурата се правят на "умрели" кучета. Тази сделка е поредното доказателство за това кой ни управлява вече 30 г. и какво е качеството на "материала" на тази територия.

Тъмни ръце мъкнат ЧЕЗ към Пазарджик, ръцете на чешкия Президент Земан! ЧЕЗ е държавна чешка компания, ако на някой не му е ясно! Чехите могат да си я продадат на когото си искат, даже на Сульо Пулев от Долно Уйно!

Могат да продадат, на когото си искат ако продаваха картофи и домати, а не стратегически активи относими към националната сигурност на друга държава. 100% НАШИТЕ МАФИОТИ СА ПОИСКАЛИ ТАКА ДА СТАНЕ СДЕЛКАТА.

ако имахме нормална ЕК, би трябвало България да бъде изключена от ЕС за нарушение на пазарните принципи. Заради престъпното безде3йствие на ромката Теменужка Петкова българското правителство пропусна възможността да си върне мрежата ниско напрежение. Това запазва монопола и не позволява на потребителите на ток да имат избор от кого и какъв ток да купуват.

Вчера бях оплют от жена ми, че не съм онзи от Русе дето ударил джакпота... Върнах й го, че тя пък не е Гинка от Пазарджик... Иначе весело си живеем!

Трябва дасе разследва арабската нишка на произхода на парите за покупката на ЧЕС! Не е изключено тези пари да са на Ислямска държава! Не е никаква тайна око кажем, че в района на Пазарджик има множетсво спящи клетки които се финансират от ИД.

Ама Данс в вечен платен отпуск,,ни чул ,ни видял,, ,,Изобщо има ли една институция да работи??????,,

Само глупости пишете,защо не си зададете въпроса семейна ли е, съпруга и всеки го познава и не е случаен човек, а доста богат има фотоволтаици не само в България а и в други държави,импулсните телефони също са тяхни по всички канали, само глупости пишете, семейство Върбакови отдавна са в икономиката на България

Тоя, даже и да е прав в някое от твърденията си, няма как да му повярвам - не се ли усеща, че твърди и неверни неща! Или ни ни счита за идиоти? Електроразпределителните дружества не притежават преносна мрежа. Те притежават само разпределителни мрежи. Без да знае даже термините и определенията, седна акъл да дава...

Тук говорик за 2 компании: "ЧЕЗ Електро България" АД и "ЧЕЗ Разпределение България" АД. Първата произвежда и продава ток, а втората притежава мрежата ниско напрежение и на теория би трябвало да предоставя мрежата на други търговци които да продават ток на крайни клиенти като нас.

Няма грешка! Вие или не знаете, или лъжете. Нарочно, или от глупост. Електропреносната мрежа на страната е собственост на НЕК ЕАД. НЕК ЕАД е държавно предприятие. За сега... Дебилът, пардон , депутатът лъже, защото така му изнася. Ако не знае, излагацията му е не по-малка. Щом не знае правилата. И започнал акъл да раздава...

Вън парламентарна измет!! Крадци и измамници сте всички там!!

Народе, сега схващаш ли защо преди седмица всички в парламента (и управници и "опозиция") скачаха така яростно само срещу едно споменаване на НАРОДЕН СЪД? Събуди се народе!

И тъмната Гинка и чешкият Енерго Про са еднакво вредни за България. Трябва да се намери добър начин енергийните ни дружества да станат български! Иначе се източва държавата и то от чужд монополист.

Така ли? И къде са светлите войни да влязат в битка за Средната земя? В БСП, в ДПС, в ДСБ ,НФСБ или Воля? Времената на хората отдавна свършиха. Още при Тъмния от Драгалевци. Оттогава и досега ръцете, които дърпат се все от един род - на орките.