БСП: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка

Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, призова лидерът на БСП Корнелия Нинова

Обратно в новината

Коментари - БСП: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то пък едни поли га че са плисирани

Той така си прави, той така си обича, крие се под поли и сетрета, но когато му опре ножът до кокала - се започва - прокурор, ДАНС, съд, опозиция, всички, само не и той. А тези ги назначава ТОЙ!

И под Юнкера пак е на екскурзия за наша сметка из Юропата.

А КУРНЕЛИЯ ДА ОБЯСНИ КАК ТАКА Е УЧАСТВАЛА В ПРИВАТИЗАЦИЯТА? С КАКВИ ПАРИ ПО-ТОЧНО. КАК С ЗАПЛАТА НА ДЕПУТАТ ОКОЛО 2000 ЛЕВА, ИЗДЪРЖА СИН В НАЙ-ЕЛИТНИЯ УНИВЕРСИТЕТ НА САЩ! ТОГАВА ПАК ДА ДОЙДЕ ДА БЪРБОРИ

Когато един хитреещ глУпендер се изхвърли да отговаря на въпроса с въпрос всъщност какво прави ? Оневинява и двамата престъпници с класиката : Всички са маскари и Бог ще им прости ! Ако искаш нещата да се оправят, както за всяко нещо, трябва да имаш приоритети : Отрежи главата на най-големият змей, най-наглият мошеник, който най-безпардонно иска да заграби 16 милиарда лв (=10 милиарда долара!) чрез заеми, които целият бълграски народ ще плаща поколения наред, а след това много по-лесно можеш да премахнеш по-дребната риба, която драпа да докопа 16 милиона лв/=10 милиона долара !! Не е ли така нездравомислещ ми любителю !??

Държавата е лош стопанин,нали затова ги приватизираха!

Идиот, това не беше приватизация, а пладнешки грабеж.

Крие се под полата на п...м...

Корни,Корни.

Крякат защото българи купуват енергото Виж ако бяха рушняци щеше да е сделката на века, троен и четворен шлем Аре чиба

има много пълни идиоти, като теб дето смятат, че неизвестната българка гинка е купила чез....

Руската мафия е - ще видите как КурНи ще запее друга песен когато от масква и скръцнат със зъби

Ами къде да се крие? Дъвките Станишев и Орешарски се износиха. Опита се да прехвърли вината към времето на крадлив дедо, разчитайки че сме забравили, че и той участваше в онзи управлениски екип, а по-късно той и неговите хора допродадоха ерепетата. Да, ама не!

Много ми е интересно коя е компанията на Гинка.Предполагам че се състои от доста млади Гинки, на коя таткото бил депутат, после зам.министър,, после богат земевладелец и милионер.....после за да не се вее името му щедър спонсор......и така до гроб!!!!!!!!!!!

....тъз както съй изцъклила,ако не дай боже някога докопа властъ , жална и майка на България....

И на Юнкера.

abasador

интересно, ще бъде ако има реакция на политици и управляващи като: президента Радев, Борисов, Симеонов, Каракачанов, Цветанов, защото позицията на Нинова (тази жена няма да спре с глупостите си ... да кани в Нардното събрание мошеник, който за дребни пари купи най-голямото ел. дружество в България) вече я знаем .... Нито един от посочените по-горе няма да зададе и най-малкият въпрос на главния прокурор Цацаров, да се обърне с питане към КЕВР или към ДАНС ... и така е вече 28 години, страната се разграбва но виновни и осъдени няма! Лек ден.

Нека да бъдем по конкретни, вижда се че 15 % от народа е в праилна посока, останалото 85% е само боклук.

А вие защо не спретнете един протест на обществото, или поне на вашите партийци срещу тези нагли крадци? Или и вие се страхувате от нещо. Ако не се страхувате,хайде най- после да видим, че не сме овце.

идвам идвам - да се пооправя малко и идвам! кифтета има ли в бюфета? аде бе боико пусни ми полата че нинка ме вика на седянка-може и решетников и р.овч. и гергов да додат!

Щом става въпрос за толкова пари, просто е глупаво да се чудим, кой стои зад Гинчето. В България са двама и са ортаци, а и са твърде дебели за да не ги забележим. Нищо, че единият е природно тъп, а другия Юнкер го бия по кофата, в България те засмукват всичко.

как кои стои забравяш за Р Ов и за седесарската приватизаторка а се лидер на лява партия

Бойко Борисов не може да излъже българския народ, че не е знаел и че сделката е станала тихо....Всички сте знаели,но сте мълчали заради скандала.Не Гинка,а ДАНС и Енергийната комисия да се изправят в Парламента и да отговарят.Коя банка ще отпусне парите и срещу какво? Там е заровено кучето.РОБИ,роби сме!

Това е сделка между две частни фирми. Държавата няма как да е ощетена. Новия собственик ако не спазва правилата ще остане без лиценз. Не виждам какъв е проблема?

Какви частни фирми бе, като ЧЕЗ е 100% държавна. Да не би не е могло да се обсъдят нещата на ниво правителство с това на Чехия.

а бе другари за да няма сръдни и препипни предлагам ЧЕЗ да се даде на другаря Ковачки той е наш другар и руски възпитаник и наи добре ще колани ЧЕЗ

Който не гласува за БСП ще остане без ток.

гинка рече няма да продаваме ток вече

Гинка е чисто българско име, а Корнела продължава да го ползва с ирония и явна обида:(

Има много циганки привърженички на ГЕРБ с български имена.

Борисов като чул,че Леля Корнелия го призовава да не се крие зад полите на Гинка, той се поразкършил и казал: "Я ми доведете Корнелия,ама да се подмие преди това. След като я "прегледам".ще дам изявление."

Точно това направи Нинова, защото е честен и не ика да се замесва неговата партия ! Сега идва вашият ред да отговаряте как направихте тази проста сделка, с тази проста купувачка, която нищо не разбира от този бизнес и която няма тези пари да го купи ! КОЙ Е СПОНСОРА ? МИЛИОНЕРИТЕ И МИЛИАРДЕРИТЕ СА В БСП !

Нещо си си пообъркал май.

вика ГИНКА...

Какво сте се разГинкали тука бре? Гинка та Гинка! От утре Гинка ви вдига цената на тока със 100 % и докато гинкате цената ще върви само нагоре! Ясно?

И вдругиден Гинка е без лиценз.

Глледай си джендъра и недей да п....аш в мъжкита тоалетна! Що бе, другарке вие от БСПто не извадихте по - гошяма сума и не я купихте! После щяхте да доставяте тока безплатно. Знаеш ли, колко мстриал щяхте да привлечете?

Изкупувам ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове, АЕЦ и енергийни дружества на килограм.

Спомняш ли си как разцелува Жаблянов само защото той пое отговрността за цитат приет на ваш форум за негов? Така че ти спадащ към същото котило хора, които като стане напечено гледат да намерят някой за да изгори.Защото борбата за власт продължава и винаги ще горят хора независимо от партийната вяра!

А Гинка знае ли изобщо какво купува или срещу 50-100 лв. на месец и носят да разписва някакви пълномощни? (предполагам, че поне може да се разписва, че иначе резил)

Да ще се крие под полата на Гинка,защото си няма жена човека!!!

Имат право да я продадат на този,който даде най много, но нашите спец баламурници трябва да проверят откъде са парите на далият най много.

'ЧЕЗ е чешка компания с 67% дял в акциите.И ще продадат компанията на този който даде най много.Така че тези спекулации че държавата трябва да се намеси и да се вика купувача в парламента да дава обяснение ми се струва изхвърляне от страна на Нинова.Да припомня и това че именно ЧЕЗ беше виновна за свалянето на Борисов от власт с просрочените фактури за 40-45 дена.

А зад чия пола да се крие, бе Корни, зад твоята ли?!!! Ти го викаш да го биеш и искаш да не се крие!

Няма такава държава! Няма такива служби и няма такова правителство. Митко Каратиста, колега на премиера от антуража на бившия му работодател - Пашата беше директор на ЧЕЗ години наред с повече от 40 бона заплата от нашите пари, а сега.... всички са изненадани! Никой не познава никой! Никой не знае за Гинка, а тя вече е завършила сделка с една от най-големите компании в България, убедена, че може да плати 320 милиона евро без никакъв риск, че сделката ще мине през всички държавни регулатори. Честито на всички новия данък Електричество! Ако се чуди някой защо сме най-бедните, най-болните и най-несвободните - гледайте снимката на агент Буда (има я навсякъде, а от следващата година и по класните стаи) и се сещайте на кой дължим тая бедност и кой ни ограби и продължава да го прави.

Кой стои зад полата на питащата от снимката?Който познае има за награда една чаша шербет.

Я КАКВИ РАБОТИ ЗНАЕ ИНТЕРНЕТА ЗА ЧЕЗ Антон Кутев- изкуствовед по образование, завършил е изкуствознание в Художествената академия, учил икономика на киното и телевизията в Московския киноинститут, е в продължение на 3 години член на борда на директорите на ЧЕЗ "Електро" и е получавал хонорар oколо 1500 лева месечно 24 февруари 2013 В енергоразпределителната компания ЧЕЗ са назначени бившата съпруга на Ахмед Доган и синът на Христо Бисеров, а Моника Йосифова прави рекламата на компанията, обяви икономическият министър в оставка Делян Добрев пред bTV.

Ако прибавиш и информацията за Митко Карартиста, който се е водил на работа там и е човек на Румен Пашата, който е закрилял Борисов и всъщност Борисов е негов човек, и че и двамата са от СИК, чийто "баща" всъщност пък е генерал от ДС и КГБ Любен Гоцев, който заедно с Луканов назначаваше едрите бизнесмени и банкери в България и направи дори някои от любовниците си мастити банкерки, и че заплатката на този Митко е била 40,000 лева на месец (сравни я с тази на Капутев и останалите, например), И МИСЛЯ, ЧЕ ВСИЧКО СТАВА ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО! Отново - ГЛЕДАЙТЕ КАРТАТА, КАРТАТА НА ПАНОРАМНАТА КАРТИНА И ВЕРИГИТЕ ПО НЕЯ!

Зелената електроенергия е собственост , на Кутев /съпругата му/ , и Корумбашев ... ТЕЦ-овете и ВЕЦ-овете , са собственост на амриканска компания , И.Костов и Р. ОвчЪ !

"Бойко Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка, а да дойде в България и да дава отговори, защото не може да си продадеш 1/3 от електропреносната мрежа МА БОРИСОВ ЛИ ПРОДАДЕ ЧЕЗ МА? МА ЧЕЗ НЕ Е ЛИ ЧЕШКА ЧАСТНА ФИРМА? МА ЧАСТНАТА ФИРМА НЕ РЕШАВА ЛИ САМА, НА КОГО КАКВО ДА ПРОДАДЕ МА?

Много болни мозъци има дето вярват на тая мента...

Естествено, че освен, че сте прости и не разбирате и не обичате да четете. Борисов още е бил комунист и охранител, когато е приватизирано ерп-то. ЧЕЗ не е частна, а държавна фирма. Много е лесно правителството на един диктатор като Борисов да натисне която и да е фирма и да й вземе бизнеса - Мишо Бирата, Цветан Василев, Гриша Ганчев, Дунарит... както казва самия Борисов - много вече плакаха. И естествено много си прехвърлиха бизнеса на неговите приятели - Пашата, Митко Каратиста, Шишковците, котараците и т.н. Честит ви нов данък -Гинка!

"БСП: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка" ТАЯ КИФ.А Нинова НЕ ПРОПУСКА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОКАЖЕ НИСКАТА СИ КУЛТУРА И ПР.СТ.ЯТА СИ!

Тя Курнела знае как се купува държавно предприятие (Техноимпекс)без пари!Какво се прави,че не знае как стават тези работи?

Да, де! И затова разпознава далаверата, а ние сме най-големите наивници в света!

Госпожо Ни...ова да не седите вие зад гърба на Гинка и да обвинявате ГЕРБ? Хитър ход на БSП?

в България няма корупция или,че поне се борим с нея, всеки ден новините ми засипват точно с обратното,че корупцията си вирее ,като отровно цвете в снагата на обществения ни живот.И защо е така ?Ами защото корупцията е синоним на лесен просперитет и благинки още от ноември 1989г. та досега.И заразата е като спин във всички сфери на живота обществен,икономически и политически.Има ли спасение? Не няма спасение,защото рибата е вмирисана от главата и борбата с нея е вятър и мъгла.До като не се потърси отговорност от тия,които ни докараха до този хал,все повече ще затъваме в блатото на мизерията,корупцията и бандитизма ала КТБ от което няма измъкване, до като всичко свястно , напусне България и тя се превърне в рай на беззаконието.

Много разбира.До вчера ревеше против ЧЕЗ а сега се загрижила.егати шушумигата.

БСП бетонира ГЕРБ заради треторазрядното си ръководство, скочи Гергов

Както е казал Буров/банкера/ - няма по-добра опозиция от комунистите ! Как е възможно с фирмен актив от 50 хилки да купиш нещо за 320 млн.? Коя банка ще даде заем срещу толкова малка ипотека ? Явно съветниците на Боко са тъпири , а и на него му е през маркуча . Важното е неговите хора да цапардосат кьоравото и после да ни доят .

Точно както е възможно двама студенти без спестен лев да купят дипломатическия клуб за 10 милиона! Или Гоце със синчето му и спестени десетина хиляди лева да си купят спа-хотел за 6 милиона! Или Илия Павлов и куп други да станат милиардери, Доган - да спечели като философ и политик милиони от хифромлиоративен проект, Сарафов като прокурор да си купи няколко апартамента и дори и къща в Испания с прокурорските си доходи, друг прокурор - Роман Василев да спечели повече на борсата от професионалните брокери, Бареков да спечели милиони от ... мениджърските му проекти:), Пеевски за една нощ от един стар Опел и двайсетина хиляди по сметки да стане милиардер и медиен магнат, ... Или един кипърски безработен, а не например Цеко Минев, да е най-големият инвеститор ОФИЦИАЛНО!!! в България, с над 1.3 милиарда инвестиции и държавата да се бори да му даде правото да продължи да изсича защитени обекти е Пирин и да строи толкова нужния на изненадващо толкова много незадоволени скиори, вкл. вицепремиера Винкела, втори лифт!!! И всички после да се питат кой и как открадна десетки милиарди долари активи и пари в България, вкл. 4 милиарда от КТБ. Кое точно още не е пределно ясно на някой?

Съз сделка като тази ГЕРБ убиват и малкото останали предприемчиви хора в България, които се опитват нещо да постигнат. Показват за пореден път, че трябва да си някакъв идиот, за да започнеш нормалин бизнес в тази страна. Уроди!

И кво общо има ГЕРБ с това, че чешкия Президент Земан, си е харесал Гинка и си е продал собствената фирма на Гинка! Търгът се е провел в Чехия в съответствие с чешкото законодателство! България няма нищо общо с покупко-продажбата!

какво им обясняваш на тия селяци...да си живуркат в мизерията...

Че БСП крадат, крадът. Не го првят обаче по такъв тъп и обиждащ електората начин, като ГЕРБ.

Смешник, БСП окрадоха държавата както и турчин не я е крал! При БСП-Жан пенсията ми беше 2$, днес при ГЕРБ-Бойко е 500$! 250 пъти повече! Яй бегай у лево!

Малумен коментар сигурно още живее в панелката който сие купил ама се оплаква

Никога не съм гласувал за БСП, ДПС, ПАТРИОТИ, ГЕРБ. ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАХ ИЗЧЕЗНАХА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА. Нешо не е така. Управлението на ГЕРБ ме принуждава да гласувам вече за БСП въпреки, че Курнела ми е несимпатична. Притесняваме само сляпата привързаност към Русия, но ГЕРБ са същите, че и по-зле. Как е възможно ЧЕЗ на Гинка от Пазарджик??? Всички ли сме идиоти, че приемаме подобна гавра???? Кой брои 600 милина лева на Гинка???

Непременно гласувай за БСП, ако искаш да получаваш 3$ заплата, както по времето на БСП-Жан Виденов!

Две са основните оръжия за борба срещу мафият и КУКЛОВОДИТЕ Й! - Първото е ПУБЛИЧНОСТТА, която е свързана и с МЕДИИТЕ (ТОЕСТ ПРИНАДЛЕЖНОСТТА И КОНТРОЛА ИМ, от там контрола на информацията, НА ДОСТОВЕРНАТА ИНФОРМАЦИЯ И ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА И МАНИПУЛАЦИЯТА), и ... СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. и ; - ЛИПСАТА НА СТРАХ!!! Страх личен, групов, обществен, граждански, народен! И особено - да употребя израза на един много виден, дори гениален мислител - ЗАЕДНОСТТА В БОРБАТА СЪС СТРАХА (и за публичността и ПРАВОТО НА ДОСТОВЕРНА И ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ НА НАРОДА В ... НАРОДНАТА!!!! ДЪРЖАВА, ТОЕСТ В РЕПУБЛИКАТА!!! В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - ЕДНО МНОГО ВАЖНО И ОСНОВНО ПРАВИ, КОЕТО В БЪЛГАРИЯ ТОТАЛНО Е ПОДТИСКАНО И МАЧКАНО! И именно затова сега ПАК цяла България св чуди как една невзрачна и неизвестна личност ще управлява и контролира ЕДНА ОСНОВНА СИСТЕМА В България, свързана и с националната сигурност, като активите на ЧЕЗ! Или отново пак същият батален въпрос - КОЙ! КОЙ ВСЪЩНОСТ, ЗАД ПОРЕДНАТА МАРИОНЕТКА! А въпросът е с мното прост и пределно ясен отговор - ами ТОЙ! (справка - вижте картата на панорамната картина с легендата, тоест поясненията под нея, но за тази цел най-напред трябва разбира се да умеете да четете и да ... разчитате карти! И да ... ИСКАТЕ, СЛЕД КАТО МОЖЕТЕ, СА ГО НАПРАВИТЕ! А ако някой не иска да види едно нещо, както се случва често и почти винаги в България, ТОЙ НЯМА ДА ГО ВИДИ, ДОКАТО .... НЕ Е ПРИНУДЕН И ЗАСТАВЕН ОТ НЕПРЕОДОЛИМИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА!)

Гинка да дойде, а Нинка да си иде. Социалисти, бегайте от България където чете. И Господ да ни помага във всички начинания.

А, бе, що всички мълчахте, когато БСП продаде енергодружеството на чехите, а сега зявате като изоглавени? Сливи ли тогава имахте в устите или нещо друго, по-така?

67 % от ЕРП-тата се продадоха по времето на царя, а останалите 33 % по времето на Бойко.

Ми нали БСП докаря царя, за да участват съвместно с него в разграбването на дъжавата! Колко дълко си смука средния пръст за да изсмучиш процентите?

Това е много добър и всъщност много уместен въпрос, ОСОБЕНО КАТО С ЕИМАТ ПРЕДВИД ВЕЧЕ ДОКАЗАНИТЕ КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ НА ЛИЦА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧЕЗ, дори и самопризнания! И отново - справка, ВИЖ КАРТАТА:) Там всичко е пределно ясно и обяснено ОТ САМО СЕБЕ СИ:)

Т.н. "цар" Симеон Кобурготски (и между прочем вижте само КОИ твърдят и налагат в обществото легендата, че Симеон Кобурготски наистина уж е цар, независимо, че дори и самият Симеон доказа категорично обратното, приемайки да е РЕПУБЛИКАНСКИ (тоест НЕ МОНАРХИЧЕН, тоест ПРОТИВ МОНАРХИЯТА И ЦАРЕТЕ) премиер на РЕПУБЛИКА България!!!) назначи сегашния "цар" на България - Бойко Борисов за главен секретар на МВР, на най-професионалния пост в системата БЕЗ БОРИСОВ ДА ИМА И ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ КАТО ПОЛИЦАЙ!!! И това стана по ИЗРИЧНОТО НАСТОЯВАНЕ НА ... генерал от ДС и КГБ и бивш шеф на НРС, и осъден (за кражба на досието на колегата му по ДС и КГБ линия и ВОДЕЩ ОФИЦЕР НА Симеон Кобурготски в бедния му период, когато му е давал прехраната като уж някакъв съветник по линия на КГБ...) - Бригадир Аспарухов! И самият Бригадир Аспарухов и Борисов ГО ПРИЗНАХА ТОВА ПУБЛИЧНО, като Аспарухов многократно публично го изтъкна, а Борисов НИКОГА НЕ ГО ОПРОВЕРГА, ОТРЕЧЕ И ВЪЗРАЗИ, нито един път, вкл. и когато двамата се явиха публино един срещу друг на изборите за кмет на София, ако някой от материала си спомня! И така можем да продължим по веригата, по тази верига ОТ КАРТАТА!... И не виждам как и пълен дебил не може да схване това... Нищо че създателите на тези вериги и алгоритъм си мислят и се изживяват за кмного умни и дори гениални! И неразгадаеми и много добре скрити и прикрити зад поставените си лица, кръгове и обръчи...

Абе, някой не си ли задава въпросът, съвсем простия въпрос и защо ако Корнелия наистина е толкова посветен борец за справедливост и срещу толкова лошия Борисов, НЕ МУ НАНЕСЕ РЕШАВАШИЯ И НАИСТИНА СМЪРТОНОСЕН УДАР - нали имат и представители в Европейския парламент и ЕС, нали Сергей е лидер на ПЕС-овете и т.н,,, ЗАЩО КОРНЕЛИЯ ПРОСТО НЕ НАПРАВИ ПУБЛИЧНО ИСКАНЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА НА ЛЮКСЕМБУРГ ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ ЗА ПРОИЗХОДА НА ОГРОМНИТЕ СУМИ, НА МИЛИОНИТЕ, ПО СМЕТКИ НА БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ И ДОГАН В ТЕХНИ БАНКИ!?!? Само това - което е ЛЕГИТИМНА И ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ, означава ... КРАЙ НА ИГРАТА? Някой да има резонен отговор на този въпрос? Освен това, че пак ни разиграват поредния цирк ... ЦИРКАДЖИИТЕ И ПОШЛИТЕ ИМИТАТОРИ? Или там не дават да се пипа, а Корнелио:) Там удрят през пръстите КУКЛОВОДИТЕ, а:)