Българска мечта: Коя е Гинка от Пазарджик, която купи ЧЕЗ

В Пазарджик едноличният търговец Гинка Върбакова, която купи ЧЕЗ, е по-популярна с фирмата си „Риал стейтс“ ЕООД.

Обратно в новината

Коментари - Българска мечта: Коя е Гинка от Пазарджик, която купи ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тук, в този сайт, се носи противна комунистическо-русофилистична воня! Сделката е дадена на НАП и ДАНС, така че трябва да има някакъв резултат. Вероятно нередности няма да се установят, защото законите са такива, със задължителна тайна вратичка. Кой и защо направи такива закони? Фашистите, недоутрепани от т.нар. народен съд ли или тези, наследниците на палачите, "съдиите", "народните обвинители" и "народните съдебни заседатели"? Кой обезпечи и гарантира финансовата стабилност на Курнелия, за да може и тя да се изявява като велика приватизаторка? Същите стоят сега и зад Гинка, може би и тя бъдещ шеф на БСП(к)? Най вероятно. Чакаме продължение.

Блажени са верующитe !?

Сок от червен лук в носа най помага.

Така е. Надеждата е, че ще бъде забравена и приватизаторката Корнелия. Знаете КОЯ.

Съжалявам, че живея в такава държава. Жалко за всички българи.

Какви чудеса прави българският суджук!!!!

Пазарджишките бизнесмени Гинка и Славчо Върбакови, които спечелиха търга за българския бизнес на ЧЕЗ до неотдавна не са можели да си обслужват банкови кредити. Срещу тях има три изпълнителни дела. Техни имоти са били възбранени и продадени заради необслужвани дългове. Семейството има и дългове към НАП, които все още се водят висящи. Това показа проверка на Биволъ в Имотния регистър след като Гинка Върбакова обяви, че има доверието на мощна кредитна институция, която ще финансира придобиването на ЧЕЗ България със стотици милиони евро.

Хората от Пазарджик,през 2008 се появи едно чисто ново Ферари червено на цвят,един астон Мартин черен на цвят,от тогава си е Гинка Върбакова,сега кара джип Бентли,и са едни от олигарсите на България,не си мислете че е бедна,телефоните на които пращате смс на Биг Брадър също са на Гинка Върбакова,и още много други неща

От месец на месец корупцията става все по-голяма и по-голяма! И на никой от власт имащите не му пука.А нашия селяндур ББ по европейски въпроси из Европата!

Като питаме, кой, кой ще ни каже?.....и усмихват се даже.....

Какво толкова има за чудене?Задкулисието,което ни управлява купува и ЧЕЗ. Сделката е одобрена от триумвирата на тримата шопари.Както виждате няма коментари в медийната империя,нито реакция от страна на прокуратурата.

А Гинка знае ли изобщо какво купува или срещу 50-100 лв. на месец и носят да разписва някакви пълнимощни? (предполагам, че поне може да се разписва, че иначе резил)

Това си е реализирана америчка мечта!!!!!...Без майтап...Познавам ГИНКА от зеленчуковият пазар.Цъфна една сутрин до мене и ми вика ,,,Нали няма да ти преча?,,,---миии,няма...А тя вади една ябълка и я държи в протегнатата си ръка!!!ПРОДАДЕ Я и изчезна.След малко се връща и протяга ръка с ДВЕ ЯБЪЛКИ!!!Бааах мааму....Викам ---това ли ти е далаверата МА????,,Оооо,аз имам ПРОЕКТ,МЕЧТА,ВЯРА В СПОСОБНОСТИТЕ И....смутолеви нещо.......И ГЛЕЙ Я СЕГА КЪДЕ СТИГНА!!!!!!От една ябълка и американска мечта,.....подплатена със шуряка....

Това си е реализирана америчка мечта!!!!!Защото един виден български депутат си го каза,,,докато американците са зад мен ,всичко хубаво се сбъдва,,.....А иначе в миналото точно такива реалии и ЕЛИТ ги отвя ,,народният съд,,...за 45 години...Защото ТОВА Е ЕЛИТЪТ....Гинка си е ЕЛИТ...сегашен капиталистически елит.....

Гинка с фирмата Риал стейтс ЕООД, каквото и да означава това на пазарджишки, до сега е имала самочувствие само за арендатор на общински паркинг в Априлци, а сега изведнъж придобива самочувствие за сделка за 320 милиона с едно от най-регулираните от държавата предприятия. И дори не се притеснява, че сделката й ще мине през всички държавни регулатори и ще може да си върне инвестицията??? По-важно е, ае оня, който я финансира с тия 320 милиона също не вижда никакъв риск??? Чудно! Някой наистина ли си въобразява, че премиера чува за първи път за сделка, която е подготвяне месеци наред. Егати премиера, ако е така!

Само куршум ще ги оправи такива, но българите са путьовци и само ще наблюдават докато ги ограбват.Повече няма смисъл от коментар.

Ще трябва да се извиним на оня ИВО,че сме 100%а не по малко.Как пък едни не се намериха да кажат,,Баста,,

Кучетата си лаят, а керванът си върви. То не бяха гейт след гейт, но промяна никаква - поръчките продължават да се печелят от "правилните" фирми. Бяхме позабравили името на кумеца на Цветанов - бизнесменът Тодор Бояджиев, , ето, че отново се появи. Той е строял оградата на границата..... Поръчките продължават да се печелят от поставени лица, като Георгиос зад концесионера на Банско, сега Гинка за ЧЕЗ и т.н. Защо се крият ? Защото зад тези лица ще се очертаят сенките на бивши и приближени хора на Борисов от групировката на СИК. Съпругът на Гинка, Славчо Върбаков е имал обща фирма с лице, което е било много "близка" с босовете на СИК, най-вече с "Пашата", "Маргините" . "Пашата" е въртял общ бизнес с ББ за незаконно производство на цигари. Да не забравяме, че Митко каратиста е бил поставен от ББ като представител на държавата в ЧЕЗ със заплата 35,000 лв. Същият е нямал квалификацията и знания за този пост, но му е дружка. По времето на "Каратиста" в тази структура /ЧЕЗ/ били източени 800 милиона лева и след намесата на чешките медии, той е бил отстранен от управата на ЧЕЗ. Нищо ново, когато един човек се чувства недосегаем и обсеби всичко, изпълнителна и съдебна власт. Затова нови избори, ако ще през година да са , докато попаднем на читави управници.

Зад "Гинка от Пазарджик" наднича бизнеса на СИК Майка с три ЕГН и съпруг - ортак с Евгения Калканджиева зад мистериозната купувачка на бизнеса на ЧЕЗ в България

Къф офис, би бате? Токът веке си е наш.

Има ли тука място за ,,Народен съд,, ? И след като няма какво да се възстанови на Народа , как да не му резнаеш кухата кратуна? .. и това не е и фашизъм,бе.

иначе как ще се запомни ,,европредседателството,,???...само със ,,западните балкани,, , македония и ,,шербета,, за ердоган не стига...!!! трябва да има и ,,келепири,,...,,шербецки,, казано...!!! ,,знач...корупцията я ,,бориме,, на наи -ниско ниво..,,,??? с новите ,,касови апарати,,...!!! тези са се искачили високо ,,по стълбата,,...!!!

Ми с парите на ББ и ЦвЦВ, вие скои мислите други?

Ако Гинка беше от Хасково, всичко щеше да си бъде в реда на нещата и Добревчето щеше да бъде потупан от ББ по рамото. Но ... Гинка не е от Хасково, а от Пазарджик, това е страшна трагедия, оставка на министъра.

....... "И така в Пазарджик никой не знае, коя е Гинка и никой не се е срещал с нея." Хайде сега. Селски приказки. Купила жената ЧЕЗ, пък не знаят за нея... Ами всеки можеше да купи ЧЕЗ като няма държава. Братя Галеви се знаеха от всички и продадоха държавата(ама сега ги няма), сега Гинка ви е виновна... Кой държи Рила, лифтове, влекове, гората, планината... може един безработен Георгиос Георгиос от Кипър да ги притежава, а Гинка наемател на паркинг в Пазарджик за 50 коли не можела да купи ЧЕЗ. България е страна на неограничените възможности.... и свинар и касапин могат да станат мимистри, министър председател.... стига вече..... Свиквайте, че и "бедните" могат да стават богати.....ако чадъра е зрав и издържлив.... Три дни и ще забравят Гинка, както забравиха Георгиус от Кипър и чиракът му Цеко Минев..... всяко чудо за три дни.... народа,власт, съд спят и се събуждат хоп-офшорковци купили/продали държавата(то една държава) и толкова... бъдещето е ясно Терминал 2, обратно тъмни субекти авганистанци и пакистанци.... светлото утре....... Ще ми говорите Левски, Ботев, Караджата -утопия на заспалите българи(то не останаха такива в държавата).... Гинка ще застане начело на държавата...... смотаняци...

Гинка изсекла вековна букова гора, след което наредила фотоволтаични панели и произведения ток ви го продала на цени 9 пъти над цената на козлодуйския. А ние духаме супата и сме щастливи с евроатлантическите си ценности. Даже сме тръгнали и западните балкани да уреждаме със същите благини.

Хората на "зелената" енергия изсичат "зелената" гора, за да строят фотолтаици!Зелените имат ли морал?! А съда, а прокуратурата?!Всички са в кюпа и за това ще се унищожим и като общество и като народ!

ЕТО ГИ ФИРМИТЕ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ НА ГИНКА И СЕСТРА И! ПРЕЗ 2017 Г. ИНЕРКОМ ПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА 1 600 000 ЛВ. ОТ ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК! ТЕМЕНУЖКА БЕШЕ ЕКСШЕФ НА АДФИ ПРАВЕНИ ЛИ СА ПРОВЕРКИ НА АДФИ ЗА ФИРМИТЕ НА ГИНКА, ПЕЧЕЛИЛИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ?!

Гинке, Нито те познавам, нито искам да те знам. Ясно ми е, че си поредната куха бушониера, използвана от МАФИЯТА за да доразграби и унищожи България. Обаче, ако имаш поне мъъъничко акъл в главата, вземай си бързо комисионната, качвай се на един самолет и дим да те няма - я в Южна Африка, при Галеви и Веска Меджидиева, я някъде другаде и се спасявай!!!! Макар че, като се замисля Поли Пантев го откриха на някакъв остров и го гръмнаха там ... за далеч по-малко пари. Мдааа, по-скоро си напиши завещанието и иди си харесай място. Ум купува, ум продава, ум патки пасе!

На който не е ясно: След КТБ БОЙКО БОРИСОВ и МУТРОКОМПАНИЯТА ОТКРАДНАХА ЕЛЕКТРОПРЕНОСВАТЕЛНАТА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ !

БТК, КТБ, ЧЕЗ, .... А преди няколко дни част от групировката стояха пред паметника на Левски! Дали беше достойно?

Видимо по цвета на кожата и по финансовите си възможности Гинка е незаконна дъщеря на султана на Бруней.

Кака Сийка каза, че Гинка имала 5 лева и искала да си купи ЧЕЗ .От ЧЕЗ питат, како Гинке кой ти даде 5 лева . Гинка- ми как кой,дадеми ги КОЙ.

и каква стана тя, нали щяхме да оправяме западните балкани за ес!? добре, че не са толкова глупави да се вързват с такива като нас, както върви ще им станем прилежаща ничия територия, където ес, нато и прочее боклуци ще си складират боклуците...

се мотаят разните там теменужки, лилета, цветки, цецки, мецки, менди шменди, десита месита и тем подобни калинки, оправия няма да има!!!

Това са лаладжийки със силно ограничен умствен потенциал!

Обаче на Биби точно такива му трябват!

...ха ха ..коя била Ginka ?!?...ами те дупетатите знаят много добре !!!...има лли големи ..апетитни залци в тази дарjaва и те да не знаят !....и управляващи и опозиця ..си баркат по дупките ..а после учудени и незнаещи ?!?...ама ако случаино ..оня извратеняк от Kозяк се почувства нещо я разстроен ..я обиредн ..я притеснен за нещо и веднага на следващя ден още ще му поднесат и Ginka на тепся и целя и род ..или там каквото го било притеснило !!!...та толкова за нашите депутати и магистратi !!!

Не се кахърете бе хора, Бай Суджук ще даде пари на жената, сигурно вече си е отпразнувал 5-тия милиард!!! Тия хора, дето крадат по около 10 милиарда на година от бедна България със сигурност имат пари!!! А после ще вдигнат цената на тока ....

Селска пръчка, бизнесменка - ха,ха,ха!!!

НЕ Е ВАЖНО, кой стои зад "Гинка" и откъде са парите за покупката на ЧЕЗ, НИТО политическите обвинения към Р.Овч., БСП,Костов, Кобурга,НДСВ и т.н., А ТОВА ,ЧЕ СЕ ТЪРПИ ЯВНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД от ШЕПА "управници" заради МИЗЕРНИ КОМИСИОННИ, с които ТРЯБВА ДА СЕ "ЗАДАВЯТ АЛЧНИТЕ ИМ ГЪРЛА"!!!

Оно некой нещо да кае за СИК,Пашата,Митко каратисто,я съм проз ама не чак толко.

Българска мечта: Коя е Гинка от Пазарджик, която купи ЧЕЗ Гинка е поредния бушон на мафията в България. Няма да се учудя утре ако я намерят с куршум в главата.

Повече от ясно , че тази Гинка е подставено лице. А кой стои зад нея не е трудно да се досетим.

МНОГО СТРАДАМ, ЧЕ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ. ВЕЧЕ ГИ ОПРАВДАВАМ. БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА ОТ НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ НА ГИБЕЛ!!!! КОСТОВ, "ЦАРО", ПЪРВАНОВ, ЖЕЛЕВ, БОРИСОВ, СТАНИШЕВ - ВСИЧКИ СЛОЖИХА КРЪСТ НА БЪЛГАРИЯ. БОРИСОВ ЩЕ ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ - ТОЙ ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ КОЙТО ОКОНЧАТЕЛНО Е ЛИКВИДИРАЛ МАЙКА БЪЛГАРИЯ. ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА....

Гинка влачи диря няма

Май драма няма да има? Гинка си била построила соларния парк с кредит от чешки милиардер. А предположете тогава кой реално си купи ЧЕЗ България?

Боже боже европейска държава..и ние сме се справили с корупцията

Като излезе наяве кои плячкосаха КТБ,ще знаем и кой стои зад сделката за ЧЕЗ

Ако не сме овци и скочим да си търсим и защитаваме интереса - възможно, но засега няма признаци да направим нещо!

Първото след закупуването на това ЕРП , т.е. НА ЧАСТ, НА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ ЧЕЗ, което трябва да забележим, не е кака Гинка, или стоящия зад нея, примерно българския премиер, а разликата в цената на на сегашната продажба и тази за придобиването на ЕРП-то от ЧЕЗ по времето на некадърното и крадливо управление на мадридското говедо и неговите малки крадци подвизаващи се като юпита. Редно е да се зададе въпроса, как така повече от половината на някогашното ЕРП, сега част от ЧЕЗ, сега продадено за 650 милиона, а продадено някога от мадридското говедо и сервитьорката от Албена за стотина милиона. Трябва да ни направи впечатление, че след източването и обезценяването от ЧЕЗ тази част, тази половинка, струва десетина пъти повече от някогашната продажна цена. За разликата между действителната цена и продажната се знае, че се оформят комисиони. Ето това е ВАЖНИЯ ВЪПРОС : В ЧИЙ ДЖОБ СА ОТИШЛИ КОМИСИОНИ ЗА НАД ПОЛОВИН МИЛИАРД ОТ ПРОДАЖБАТА НА цялото ЕРП някога на ЧЕЗ, ПО ВРЕМЕ НА НДСВ-ейското УПРАВЛЕНИЕ НА МАДРИДСКОТО ГОВЕДО И СЕРВИТЬОРКАТА ОТ АЛБЕНА - ЛИДИЯ ШУЛЕВА! Реализраната вече сделка е факт и ще мине дори с цената на негативите на българските граждани, но поне може да се повдигне темата за това колко рушвети са взели Симеон Сакскобургготски и Лидия Шулева от продажбата на ЕРП-тата .....

Мда, хубава горичка БЕШЕ онова край Априлци. Ама не е само тя, а и други в района се изсякоха.

СПОМНИХ СИ, не е само тази гора! Ами кой изсече крайпътната гора по шосето Миндя -Елена? "КОЙ,КОЙ ДА ТИ КАЖЕ...?

р овч съсипа бг енергетиката, а ние сме се загрижили за някаква си другарка гинка, която най-вероятно е муле на компанзетата от компартията бсп. р овч вкара държавата в огромни енергийни дългове и бездънни проекти, а после платихме милиарди неустойки, заради него. рибата се вмирисва откъм главата!

Глупак,не лъжи.Загубите дойдоха след ката американците и техните шпиони тук спряха проектите.

какви шпиони, какви 5 лева? тези проекти бяха едни "недоносчета" с цел р овч и комунопитеците зад него да си вземат комисионната. а после ние им платихме неустойките. явно ти си глупакът, щом още не си проумял

В зората на демокрацията, ама още в тъмните зори, през 1990 год. едно 22 годишно момче купи първата бензиностанция на търг- за някъде около 5 милиона лева! Голям шум се вдигна, майка му изстена по телевизията "Божке, този наш Петьо ще свърши в затвора!", Петьо се отказа от бензиностанцията и я купи втория, за почти без пари..Но той вече беше безинтересен. Та думата ми е, не трябва ли и в случая да се огледаме кой е втория?

Тогава, лятото на 1991 г тъпоумника Иван Пушкаров и малоумника Иван Костов плющяха бутилки с шампанско за ,,първата успешна приватизациона сделка" за бензиностанция, спечелена от един човек от Етрополе за 51 милиона лева. Е, сделка така и не се получи защото се оказа, че не става без пари...

Абе дайте ми и на мен една поляна, да изкарам 5900 кубика от нея, бре!

Ако се жертваш да станеш за постояно или поне временно любовник на кмета...