САЩ анонсираха новите санкции срещу Русия

Министерството на финансите на САЩ работи и напредва по новите санкции срещу Русия и ще ги обяви в следващите седмици.

Обратно в новината

Коментари - САЩ анонсираха новите санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки човек е невинен до доказване на противното. Не можеш да се борави с категорията "престъпник" за вина , която не е доказана.

Само едно не става ясно - И ЗАЩО ЧАКАХА С ТЕЗИ, С ИСТИНСКИТЕ ФИНАНСОВИ САНКЦИИ И МЕРКИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ, както аз съм питал от доста време много пъти! Шегувам се, разбира се, пределно ясно е защо и каква е играта...

са изборите в Русия и трябва да се подпомогне соросиодалната п-ка Ксения Собчак

Джендърите и техните санкции

Абе тия не се ли усещат, че с тия санкции станаха смешни!!! То С. Корея не могат да уплашат, та Русия ще сринат!!

Ами като са смешни - смейте се бе! И защо на Путин и засегнатите олигарси не им е никак смешно, а се гневят и дори стана ясно, че куп руснаци са се молели и борели да не са в листа насанкционираните:) Когато нещо е смешно хората обикновено се смеят, нали така, а не се гневят и ядосват! На мен например наистина СТЕ ми смешни и МИ е смешно!

Новини от страната на чудесата...Цялата тази антируска кампания има за цел борба срещу Тръмп, тоест е изцяло за вътрешнополитически цели. Това, една такава страна да подчини изцяло външната си полиика на вътрешната си, е феномен, който е трудно да се разбере...повечето коментатори и политици, които не се присъединяват към истерията просто са почнали да си мислят, че в САЩ полудяват....

Ах тези ресурси ах тази дмитррева минделеева таблица. Гадините ниама да спрат алчни

Освен това санкциите са идеалният стимул за национална мобилизация на руския народ - нищо не може да събуди съзнанието и чувството за достойнство и праведност така, както непредизвиканата с нищо омраза на ближния ти.

Всичките перспективни негативи от тия санкции са за САЩ. Де факто Русия използва американската агресивност, за да излезе от тоталитарния режим на неолибералната икономика и търговия и да си засили производствата вътре в страната, в противен случай щеше да внася от Запада и да тъне в икономически диспропорции. Фактически това е прикрит протекционизъм, като караш противника да вади кестените от огъня със собствените си ръце. САЩ имат само временни конюнктурни ползи от санкциите, доколкото изпращат сигнал към борсите, че уж владеят положението и веднага не се срива доверието към тях заради геополитическите им поражения от Русия в различни точки на планетата. В далечното бъдеще, това е убийствено именно за САЩ, но най-вече за високопроизводителните им евровасали, които няма къде да изнасят продукцията си (руският пазар беше необятен).

успокоителните ,не забравяi

Пълни идиоти.Путин го боли хея.

Всъщност санкциите срещу Русия/СССР изобщо не са нови и са от векове, с кратко прекъсване по времето на пияндето, така че Братушките са свикнали и с тях само поддържат форма. Да му мислят краварите и техните марионетки, че не е далече денят, в който народите от цял свят ще им потърсят сметка за престъпленията.

ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ САЩ СА ПРЕСТЪПНА ДЪРЖАВА ОГРАБИЛА УБИЛА И СЪСИПАЛА ЖИВОТА НА МНОГО СТРАНИ И МИЛИОНИ ХОРА ВЪЗМЕЗДИЕТО НАБЛИЖАВА ---ИМА БОГ

Е, ако не БОГ, то Путин и Русия ги има със сигурност.

тия кратунковци стават от ден на ден по смешни-Путин се "обидил" че не са го включили и него в списъка Кремъл ха ха ха !!

руссия се нуждае от промяна инак дарпа света кат котва надолу==с уважение кам всички го казвам

Да живее ЕС, НАТО И Всемогъщата Американска армия!!! Всички предатели на Българските Национални държавни интереси - комунисти, русофили, соросоиди, атакисти и подобни да бъдат вкарани в трудови концентрационни лагери, за да се научат да се трудят и да бъдат дисциплинирани. Турция, Русия и другите мангалски държави от Азия да го ''духат'' на Тръмп, Макрон, Меркел, Орбан и Юнкер.:):)

Вярно,че лудите няма къде да ги държат!

долу САЩ и техните лакеи

Санкциите са в полза на руския народ Мошениците на късокракия травестит ще връщат заграбения и изнесен капитал който ще се използва не за футболни отбори яхти недвижимости на запад и курви-мъжки или женски а за развитие на някакво производство

Щом една слабо развита, изостанала регионална държава направи САЩ смешни с най-мощното разузнаване в света какво остава ако Китай се включи. Или цялата шумотевица е да се оправдае нещастната Кинтън.

Жалко мучане и бази в Крим НЯМА!:-)

Американците за пореден път доказват, че са най-добрите приятели на Русия! Да не припомням как помогнаха на Сталин да създаде военната мощ, с която срази хитлеристка Германия! Последните години способстваха Русия да възстанови позициите си в Близкия изток и трайно да се настани там. С действията си в Украйна принудиха Русия да си върне Крим. А сега явно помагат на Путин да се очисти от олигарсите, които разграбват Русия! С последните си действия развързват ръцете на Путин окончателно да изчисти петата колона в Русия!

Много съм се притеснил,че докато САЩ АНОНСИРА,да не вземе Русия да ги АНЕКСИРА!!

Руснаците съсипаха своите съседи украинците когато те имаха тежки вътрешни проблеми. Така както псотрадаха те не пострдаха нито грузинците нито по-рано молдовците от тях. Видимо е че щатите са решили сериозно да търсят сметка за това и да налагат заслужени санкции. В следващите от 20 до 50 години рунаците може да са добре приети в Крим и Донбас, но в другата част от Украйна - не.

Та лудите говеда набързо вдигнаха санкциите преди месец, когато почнаха да мрат като кучета от Студ!! Та се молиха и си плащахакато попове на руснаците , за руския газ! Та нали руския газов танкер го показваха по целия свят как отива към Краварника ве! руснаците вече всичко си имат, ни им трябва френско сирене ни краварски стоки..каквото не пройзвеждат сами, го купуват от китайците..както прави целия останал свят!

Хубавото е, че налагат санкции само на руските мутри, а не бедния братски народ.

Не е ли странно, че САЩ са слепи за турските военни престъпления в Сирия? Някак никак не ги разбирам. На рашаните винаги им е късно за всякакви санкции защото въобще не им дреме.

Що така тази хубава държава САЩ се срина за 30 години? Много са смешни с тези санкции горките, все едно се повдигат на пръсти пред огледалото.

Тук е и отговора, Кой стои зад покупката на ЧЕС.Прибират всичко което могат, без значение на цена.Защото и това може да не им остане.Рашките изпадат в ПАНИКА!

да сложи такава идиотска снимка? 1:1 отразява характера на цялата краварска сган...

Путин се наигра. Вече се вижда края на кремълските авантюри и разпада на Русия. Няма как да се противопоставяш на целят цивилизован свят и да не си понесеш последствията.

филм го гледаме вече четири години. Дайте нещо ново, джендърско!

Мухо, я се поинтересувай какъв процент от хората от твоя "цивилизован свят" симпатизират на руснаците и на Путин ! Или си пълен тапак, или си хамерикански трол от ЦРУ !

Прост си като парче дърво с каишка!Но това не е чудно, на такива като тебе се крепи т.нар. демокрация

Немай пощада!

Да ги анонсира дано.Съществуват за да тровят света. Изроди.

Нали руснаците беше сигурно, че ще фалират 2014-та? Кво стана, докога ще чакаме фалита?

Никой не ги брига говедата, обаче те си крякат :) От 2016-та година (1-ви февруари) действа система за междубанкови разплащания извън swift, от 2016-та година (октомври) действа Шанхайската Банка по договор между Русия, Китай, ЮАР и Великобритания, руснаците утрепаха говедата от бой и върнаха Сирия на Асад, турски поток (морската част) е готова на 50%, северен поток е одобрен от Меркел, ама говедата как да си признаят, че са БИТА КАРТА??

Тъй ли? Рашистан от 8 слезе на 12 място по БВП, а тази година дърпа още надолу. Армията се осра, турският поток ще захранва само Турция, Газпром губи договори в Европа, а мозъците му бягат зад граница. Не става въпрос за теб, не се надявай.

"Новите санкции ще са допълнение към представените от нас два доклада. Както знаете, те съдържат секретна и достъпна за всички част." Ако Рузвелт, не беше умрял скоропостижно, днес светът щеше да различен. Когато американците спрат да слугуват на евреите, тогава и ще бъдат отново свободни!

Колкото повече санкции, толкова по добре за руснаците! . Вижте Иран, свалиха им санкциите и те изпаднаха в криза!

Тиоя малоумни луди говеда не разбраха ли вече?! Руснаците пределно ясно им казаха, да ходят да се факат! През оная работа им е на руснаците за санкциите! Вече хората почти всичко си пройзвеждат сами!

Е, почти всичко. :))))))))))))))))) Только хлебушки нет...

Ама водка, шампанско, хайвер и Бояришинк има на корем . Кой каквото му е кеф. Ама, освен това имат и от всичко друго, каквото се сетиш. А не така стои въпроса и у нас, и у тия, санкциониращите. Путин пак ще им хареса някой за президент, като настоящия :)

Хлебушка ест мойто момче! Лудите говеда дишат прахта на братушките! Руснаците бяха първо място по пройзводство на пшеница в света! Ама без братушките лудите крави ще видят космоса, ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН! Нема МКС немааа!

Бря. Че откога ресторантите на Ририерата и в Гърция, Турция, Испания и Италия я карат без хлебушка???

Малеее, представяте ли си сега колко им е гадно на Руснаците ... вече 4-та година ги унищожават, живи да ги оплачеш като ги гледаш как се препичат в Анталия мамицата им

и тия доказателства са като тия за оръжията на Садам. Няма да им се получи на щатите. На хората им писна от вмешателството им, от войните им, от измислената им "демокрация". Дори верните пудели от ЕС взеха да мислят как да се откъснат

що нови санкции бе? Да не би старите да не работят? :)))

те санкциите, нали им се отразяват много позитивно и стимулиращо на руснаците. вероятно сами са поискали повече санкции.

Давай, Русия ! Мачкай наглите хамериканци ! Аз те подкрепям !

Шило

Този път, от къде ще преписват имената? Преди беше от "Форбс"

Пак се разбесняха от тролофермата! Не знам защо моите коментари много ги дразнят нещо всичките руслямисти! ;-)

Майоре, убеден съм, че си ЕнтелЕгентен и красиФ, като тоя на снимката...

Майора ... Споко бе! Върши си работа !!!Мир , дружба, жвачка )))

Хахаха Двуизмерна бълхо, не се ласкай, че съществуваш - природата не допуска наличието на толкоз никакви низсши неща като теб ! Хахахахахахаха

Алоооооо, ........МАЙОРА ти си просто е пеал или извратен пеал?

Колко ватници ще резнат този път ?

ДА ЖИВЕЕЕ БРАТСКА ПРАВОСЛАВНА ОСВОБОДИТЕЛКА РУСИЯЯЯЯЯ, АМИНН.

То хубаво, ама и ходете на църква като сте превославни, а не да се окаже, че от десет години не сте стъпвали там.

''Анонсирам'' пък какво значи? Да не е ли '''обявявам'' на български? Боже, къде е стигнала тази страна....!

Моята баба,лека и пръст,казвашв за такива неща кой ми с..а в гащите.Точно руснаците са ви виновни,а вие като се месите съвсем открито и снабдявате с всички възможни средства тъй наречената "опозиция"/неофашисти почти/ в другите страни ,кой да ви наложи санкции.Не руснаците гласуват в америка а тъй наречените американци.Предполагам,че те имат собствен мозък и живеят там,което значи,че могат сами да преценят за кого да гласуват.Пък може Тръмп да е купил повече гласове от Клинтън.Та нали нейният мъж преименува "овалния " кабинет в "орален".Може ли такъв морал да се утвърждава в президентската институция на америка.

БОЖЕЕЕ , КОЛКО Е ГРОЗЕН ТОЯ КРАВАР НА СНИМКАТА , СИГУРНО Е ПРАВЕН ОТ БРАТ И СЕСТРА. ОТВРАТЯГА.

Правен е от американското изчадие лежало в Гуантанамо и командуващо ИД

Въпреки санкциите към олигарсите и Путев нищо добро за мужиците . Минимална заплата 276 лв. - УЖАС ! Пука му на Путев ,той си краде ЯКО ! Прави Пушкала и ребята!

Разпути те Путин бе Педулескоф.Направи ти халката като входа на Магурата

ПидоРос къде го Путя ?

Разпутиха ви край Ефрат. Симфония 217 с любезното съдействие на Груз 200.

Те сряда и петък все санкций анонсират- като не им стига акъла за друго, така е.