Меркел и Макрон написаха писмо до Путин

Канцлерът на Германия Ангела Меркел и президентът на Франция Еманюел Макрон са написали писмо до Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Меркел и Макрон написаха писмо до Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаци научили урока за западното двуличие и те са наясно, че се повтаря същата история като в Алепо, където Западът прикривал бандити. Те настоявали за спиране на военни действия, което бандитите използвали да се възстановят и да попълнят въоръжението си. При това западни хуманитарни мисии отказвали поставяне върху камиони видео наблюдение, които изисквали руснаци. Страхували се, че ще бъдат заснети брадати хуманитарии разтоварвали стоката. Сега в Гута безчинства Ан Нусра, която държи мирно население като заложници и, която поддържат САЩ и я представят като опозиция на Асад. Виновни са естествено Русия, Иран и сирийската власт. След като сирийската армия решила да освободи района от Ан Нусра, западните партньори вдигнали вой и изведнъж са се загрижели за мирно население. Но никой не мръдна пръст, когато САЩ правили килимни бомбардировки и страшна касапница с хиляди жертви в Мосул. Труповете върху лунен пейзаж до сега лежат неприбрани.

Неистов рев и вой за спасяване на терористи от запада който е поставен на дървени трупчета

ТЕСТ - РОБ ИЛИ ЧОВЕК СИ ТИ Има много неща, които ТРЯБВА да се разберат, иначе е МНОГО трудно ти да излезеш от робството на представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Първото нещо, че никой НЕ те държи ТАМ, ти си този, който е РЕШИЛ да си останеш РОБ на представителният политик и духовник, ЛИДЕР. Никой никого НЕ задържа. Този, който е ГОТОВ да излезе от робството, може да излезе още в ТОЗИ момент. Никой друг НЕ е ОТГОВОРЕН за това. Ако човекът е роб, ТОЙ си е отговорен, но поробеният човек НИКОГА не приема отговорността, това е неговият НАЧИН да си ОСТАНЕ роб. Той казва: "Някой друг (представителен политик и духовник - лидер) ме прави роб." Естествено, ако някой ДРУГ те прави роб, какво МОЖЕШ да направиш. Ако ти САМ се правиш роб, МОЖЕ нещо да се направи, МОЖЕ веднага да се направи нещо. Тогава това да бъдеш или да не бъдеш роб е в РЪЦЕТЕ ти. И така, хората продължават да ПРЕХВЪРЛЯТ отговорността върху алчни с болни мозъци ШЕПА представителни политици и духовници, ЛИДЕР. Човекът става НАИСТИНА човек ТОГАВА, когато ПРИЕМЕ пълната отговорност (демокрация и свобода), че САМО той е отговорен за това, което представлява. Това е първата смелост, най-голямата СМЕЛОСТ. Много е ТРУДНО да се приеме, защото умът непрестанно КАЗВА: "Щом ти си отговорен за това, защо го създаваш". За да избегнем този въпрос, ние ВИНАГИ казваме, че някой ДРУГ е отговорен. Никой, никаква външна сила, НЕ ти причинява каквото и да било. Това си ти и само ти. Това е ЦЯЛАТА идеология на демокрация и свобода (Швейцария, Исландия), че това са САМО твоите действия и индивидуална отговорност. Защото демокрация и свобода е: "ТВОИТЕ действия, ТВОЯТА индивидуална отговорност винаги и постоянно, тук и сега - всеки ден". Ти си го направил и ти можеш да го премахнеш. И няма НУЖДА да ЧАКАШ, да ОТЛАГАШ. Няма НУЖДА от време, ти можеш просто да го НАПРАВИШ, никой НЕ може да те спре, нали.

Да беше написал по ясно кво е Русия, Фашизъм (открита диктатура) или Капитализъм (скрита диктатура)! Кратко и ясно! А ти, бла, бла, бла, много букви, кой ще ги чете! Иначе много добре си замазал нещата, така, че никой да не разбере за кво става дума! Бравос!

Вгледай се внимателно тук и сега, дали това което е показано чрез думи, не е вярно и за изборите в Русия. А сега какво.

Писали писмо! Много важно! Путин само си го премести и прати най-новите си самолети Су-57, да поизтребят децата, растящи като терористи в в Източна Гута! Така се решава правилно въпроса, терористите трябва да се унищожават веснага след раждането им! Браво на Русия, тя и единствената Империалистическа държава, която подкрепя Социализма в Сирия! Вън сирийците от Сирия! Да живее Империалистическа Русия!

С лицемерните им усмивки, как чичкото в Кремъл да им повярва! Да вземат да напишат писмо до Наполеон и Хитлер, какво ще ги посъветва!

Педалска работа. Вчера санкции днес а бе тука може ли. Отговорът трябва да е в американски стил, разбира се че може да си вземете по дебели вибратори.

Те май след писмо са се събрали. Усмихнати, като влюбени. Освен това Макрончо има опит с каките.

Каква е разликата между избори за депутати на Европейския парламент и парламента на САЩ или ходенето в публичния дом? В публичния дом ти избираш, а после чукаш, когото си избрал. На изборите ти избираш, а после тези, които си избрал, чукат теб

Добро сравнение само дето за съжаление не само в САЩ и ЕС е така.

А може вместо да пращат писма на Путин е по добре да спрат да пращат оръжие на терристите?

м,а те пък толкоз ли са тъпигьози? Сичките примирия (5-6) до сега, се използуваха за прегрупиране и превъоръжаване на терористите ... и после айде на ново.

Извинявай, натиснах минус без да искам ! Естествено, че искат примирие когато са насметени и после отново продължанат войната !

Ами то заради това са тези писма, а не заради децата и цивилните.

Никакви примирия, докато и последната чалма не отиде при девиците. Иначе са чудесна двойка...

Те по-добре да бяха пратили писмо на терористите в Източна Гута да се предадат.

За кум ще го канят. Само да решат кой ще е мъж, а кой жена.

Елай,елай Путине Владимире да ни ослободиш от американски и европейски хайдуци

Путин телефонира на премиера на Люксембург, гей, който се ожени за гей и казва: " Дано ви се родят много хубави деца"

никква храна и примирие за мръсниците! те дадоха ли примирие на 100 руски воини, които избиха с картечници оръдия и вертолети?! мачкане до последно!

Американците са майстори по бомбардиране на училища и болници. Даже и на погребения. Но Господ ги наказа да се самоизтребят сами

тамихнет

вгъзатиесть

Държава и народ ,обявили два пъти война на освободителката си, велика славянска сила, нямат място на световната карта Техеран, 1943 г.

Отворено писмо до президента на Русия: "Уважаеми Президент, Пише Ви президента на една малка африканска държава. Ние много уважаваме вашата държава, вашите закони и руските граждани, но има един парадокс. Тези, които вие победихте, живеят добре, за пример: немци, шведи, французи, японци. Моля, победете и нас..."

Те и преди си живееха добре, не само след загубата от Русия. След загубата просто малко понамаляха. След следващата руска победа, отново ще си живеят добре но ще останат наполовина. Предай го на африканците...

Тези нации които описваш са крали 500 г. от целия свят и са изклали туземците бе джендър антируски.Разпърчосаха България в Ньой и Берлин, а не в Москва.Марш във фъшкиите

отново лъжа и измама.В източна Гута главорезите не пускат цивилното население да го напуска а го използват за жив щит и ако има убити цивилни мекерейските медии вият до небето.Сега с "хуманитарния" конвой се цели или прекарване на оръжие за главорезите или изтеглянето им от района !

подлостта на двойката седмици е изумителна: убиха кадафи без съд, сега искат да си присвоят сирия фор фрий; дано руснаците не се поддадат на провокацията им

Всъщност... кой е кукловодът на този свят?!

Задай правилно въпроса си, за да получиш верния отговор! Като принцип на всяка любознателност.

русся трябва да сепромени и приспособи инак ние ще се варнам кам нея под знака и--упадак.....

и двамата са обратни и натискат тиквата да приеме конвенцията

Стига с това гнусно западно лицемерие!Като толкова са се загрижили Меркел и Макрон за жертвите да отидат там и да накарат загнезделите се терористи в Гута и да ги накарат да пуснат мирното население ,вместо да го използват като жив щит!

До Националист ( нерегистриран ) 24.02.2018 05:41 Джендърите не сте българи , отивай си в Анадола или в някой кашон в Детройт.

Да живее ЕС, НАТО И Всемогъщата Американска армия!!! Всички предатели на Българските Национални държавни интереси - комунисти, русофили, соросоиди, атакисти и подобни да бъдат вкарани в трудови концентрационни лагери, за да се научат да се трудят и да бъдат дисциплинирани. Турция, Русия и другите мангалски държави от Азия да го ''духат'' на Тръмп, Макрон, Меркел, Орбан и Юнкер.:):)

щом са писали писмо , явно много са го закъсали .... "опозицията" и тяхните американски куратори... Винаги като закъсат плачат на рамото на руснаците.

В момента в Хмеймим има 4 Су-57 и 2 А-50 за контрол и целеуказване. Вероятно руснаците ще поддържат непрекъснати дежурсва на смени двойка Су-57 и един А-50. Су-57 с две ракети КС-172 излитайки от Хмеймим държи на прицел всяка въздушна цел в радиус от 400 км. А 400 км. плюс/минус 50 км. това са Хасека, Дейр ез Зор, Йерусалим и голяма част от Турция... Разбира се, Су-57 е в САР за изпитания, но присъствието му моментално ще дисциплинира "партньорите" от запад ... :))

Ха, ха, нещастник. Валотьку нагнули американцы с 300 ми вагнеровцами, решил самолетики засветить , авось кто забоится, он бы ещё Кузю притащил, чтобы все враги от смеха умерли.

Нещастник си ти, че майка ти те е събирала с лъжица от килима преди да се оформиш като човешка същество. Грешка е направила. Трябвало е да те изпере с вода и сапун.

Добре е, че уважаваш руския. Ще ти потрябва. А глупостите, дето плещиш, сега са удобни на досегашните ти господари, но с тоя руски, като нищо ще се вредиш за свирки и при "ватниците". Ти си подготвен, нали?

Седнали Меркел и Макрон и написали следното писмо " Да пазиш писмото ни в тайна, че е.ли сме Путина ма.на

Факт 1: Преди няколко години путѝ каза, че синковеца на ерГРУХан подпомага ИДИЛ като им купува ефтинко петрола. Факт 2: Сега путѝ и ерГРУХан са първи приятелки и съюзници. Когато фактите говорят и руските слуги мълчат и цъкат минуси. :)

Браво, впечатляващо е, че на три годинки вече можеш горе долу да пишеш, макар и глупости !

Гнусен, подъл, лицемерен Запад !

Ама да драснат едно писмо и на Ердо, че догодина по-това време кьорав кюрд няма да остане жив в Сирия. Само да пръдне някой в Азия, Европа и Америка все Путин виновен. Аман от избирателна демокрация!

Бой до дупка - никакво прекъсване!!

Нови два Су-57 са пристигнали днес в Хмеймим... РФ слага кръст на евентуални планове на запада за спасяване със използване на сила на блокираните в Гута западни инструктори.

Африканските наркомани пак са закъсали.

Меркелл и Микрон да се факат.

Въпрос, Домакини/Дир.бг : Си ли получихте ПоследнотоПредупреждение отн. Манипулрането на Форума (коментари) ?

Дървар! Е ли верно... сте ли дървосекача или... сте си покрили фейсът с руското знаме, ... сте ли вий... добитък от говедо?

М&М написаха писмо до Путин и го пратиха по пощенски гълъб!

биха написали СМС, ама Путинка не можел да борави с телефон. Той и Лада не може да запали и в ЗАЗ не може да се качи... ама за това няма да говорим, поне добре бута танкове на парадите.

Е би си май кат а.

Ясно, опозицията го е закъсала.

Опит за за спасяване на Идил. Неуспешен.

Можели да пишат - написали. Написали молба до началника. Тези руснаците са ги били на собствен терен, така, че да не чакат отговор :) И аз писах навремето 3 писма до Софи Марсо да ми стане гадже, и вече 30 години чакам отговор.

Тия двамата са представители на френската и немската нация, които са извършили вероломна агресия срещу Русия. И Наполеон, и Хитлер са били "приятели" на Русия и въпреки това изненадващо са я нападнали. Двамата на снимката са лицемери, каквито са били и дедите им. Едно говорят (пишат) друго им е в главата. Путин обаче не е вчерашен и добре знае това.

По-добре да изринат ислямистите от там. Така много по-бързо ще се оправят нещата и хората ще заживеят по-добре.

Мили чичо Владимир Владимирович написа Ангела. И пиша ти писмо. Поздравявам ви с Коледата и ти желая всичко от Господа Бога. Нямам си аз ни баща, ни майчица, само ти едничък ми остана.А вчера ядох пердах. Господарят Доналд ме извлече за косата на двора и ме начеса с ремъка за това, че като люлеех детенцето им в люлката, без да ща, съм заспала. Пък през седмицата господарката Мелания ми заповяда да изчистя селдата, а аз захванах от опашката, а тя взе селдата и почна да тика муцуната й в лицето ми. Калфите ми се присмиват, пращат ме в кръчмата за шнапс и ми казват да крада от господарите банани, а господарят ме бие с каквото му попадне. А ядене няма никакво. Сутрин ми дават хляб, на обяд каша и вечер пак хляб, а колкото за чай или чорба господарите сами си ги лапат.

А заповядват ми да спя на коридора, а когато детенцето им плаче, аз хич не спя, а люлея люлката. Мили чичо, смили се, за Бога, вземи ме от тука дома, на село, нямам вече никаква възможност Кланям ти се до земята и вечно Бога ще моля, отведи ме от тука, инак ще умраАз ще ти варя пелмени и чай продължиха те, ще се моля на Бога, а ако направя нещо, нашибай ни като магаре. А ако мислиш, че за нас няма работа, ще се помолим на на Собянин да чистим Червения площад или вместо Федка ще идем с говедата.Чичо мили, нямаме никаква възможност, просто ще умра. Искахме пеша да бягаме в Русия, ама нямаме обувки, страхувам се от студа. А като Еманюел порасне голям, за всичко това ще те храни и на никого няма да даде да те оскърбява, а умреш ли, ще се моля за успокоението на душата ти също както за майка Пелагея. А Москва е голям град. Къщите са все господарски и автомобили има много, а овце няма и кучетата не са зли. Тук децата не ходят да коледуват и на клироса никого не пущат да пее, а веднъж видях в един дюкян на прозореца въдички да продават заедно с пръчката и за всякаква риба, много ценни, даже има една такава въдица, дето сом цял пуд би удържала. И видях някои дюкяни, дето има всякакви пушки, като на господаря, тъй че сигур сяка ще струва къде сто рубли Пък в касапниците има и глухари, и лещарки, и зайци, ама продавачите не казват къде ги убиват. Мили чичо, а когато у вас има елха с армагани, вземи ни един позлатен орех и го скрий в зеленото сандъче. От господарката Алина Маратовна Кабаева поискай, кажи й за Ангела и Еманюел.Ела, мили чичо продължи Ванка, моля те в името на Христа Бога, вземи ме от тука. Съжали се над нас, нещастните сирачета, защото всички ни бъхтят и страшно много ни се яде, и такава мъка си имам, че не мога ти каза, все плачем. А онзи ден господарят Доналд ме удари с калъпа по главата така, че паднах и едвам се свестих.

Загубен е нашият живот, по-лош от кучешкия И още много здраве на Алина, на коравия Шойгу и на Милер, а флейтите ни не давай на никого. Оставаме твои Ангела Меркел и Еманюел Макрон , мили чичо, ела...

ЛИЦЕМЕРИ, hypocrites(на парле ву франсе-на френски), Heuchler(на алемански-на немски)!!!

В мрежата се появи клип поредния военен подвиг на Ердогановия башибозук в Африн: На него се вижда как разстреляха кюрдски селянин и взеха трактора му.

на снимката,се уплашиха за своите джихадисти които сами обучиха и пратиха като цветни революционери, това направиха и в Украйна

меркел и макрон да напишат и по едно писмо до себе си, за да си напомнят да спрат да продават оръжие на джихадистите, уахабитска арабия и други.

В Сирия няма бунтовници, а има ислямистки главорези и терористи! Ако те не бъдат очистени в Сирия, те ще стигнат и до България, и до Германия, и до Франция! Въпроси има ли?

Как Великите Космически Войски на Путин и "тезикоитонесатам" са пропуснали да унищожат досега Източна Гута, остава пълна загадка за мен Според мен и Меркел, и Макрон са наясно, че Путин е съвременен Фюрер-фашист и няма да пропусне да изгони към ЕС още 2-3 милиона бежанци

За подобни на теб индивиди загадки много и всеки ден :) Липсата на интелект не прощава!

Аха, значи Путин разбомби Либия и Ирак. . . . .аха . . . . а кой ни показваше Садам по телевизията? А Кадафитио? И безанците от къде са? Все от страни дето САЩ "налагаше демокрацията" - поставена задача и пред Българската армия!

Района на Източна Гута е гъсто населен, там има много цивилни. Да, необходима е хуманитарна пауза, за да може цивилните да напуснат. Но какъв месец искат тия двамата дърдорковци? Два дни са предостъчни, района е малък разстоянията са къси. Но ако джихадистите пак почнат да разстрелват напускащите цивилни, да не се правят на шантави като в Алепо, а жестоко да заклеймят това.

по въпроса с цивилните: Първо - искат ли цивилните да напуснат (какво означава това, аз има жилище и трябва да го напусна . . .), Второ - да ли ме пускат да напусна, - от военна гледна точка, не бих ги пуснал, ако бомбардират, ще пусна снимки, че еди кои си бомби са разрушили цяла детска градина с деца, или болница и т.н, та варианти много, въпроса е кой от каква гледна точка гледа . . . . . . . и като виждам какво правят с Украйна . . . .

Може да пишеш, колкото си искаш "минусчета", но е ВОЙНА, там БХК него бръснат за слива, даже изобщо не се интересуват от него, той е първи в списъка за "помилване".

В Източна Гута в момента се е отворил Ада. Над него пада огнен дъжд в пряк и преносен смисъл. За снимки и клипове не се кахъри, има много. Всеки има право да си реши, който иска ще остане, но много биха искали да напуснат. Редно е да им се даде шанс.

Трето - е би си май к а та.