Строят пътя Асеновград-Смолян с пари от бюджета

Консорциум от българска и полска фирма до около месец ще е готов с предпроектната разработка за трета лента по пътя Асеновград-Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Строят пътя Асеновград-Смолян с пари от бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, трета лента в рамките на около 28-30 км от пътя, а останалите 60 км излизаш от завой и влизаш в нов, браво !!!

Само като го гледам нямам думи да изразя усещанията си за батака в който затъваме все повече. А от външния му охранен вид лъха свинщина- той какво да каже за другите прасета на копанята... ами само добри неща, че иначе и него ще оставят гладен.

Смолянчанина и далаверата,са глупаци.Смолян е единственият окръг който е изцяло зависим от автомобилният транспорт.Пътят от Асеновград до Смолян е много натоварен особено през зимата заради курорта Пампорово.Моите поздравления ако това са осъществи,защото Смилян- Рудозем е голям резил.

За чий ви е трета лента в планината. И за какво му е на Чепеларе околовръстно на умиращо градче ? Крадене от бюджета. Затихващ край с намаляващи функции ще хвърлят пари на халос. Има някаква далавера.

За какво ви е трета лента на добър път със слабо натоварено движение ? Или има едни пари за даване на нашите фирми и хора ? Трябва да се поддържа този път. Парите ги дайте там където е нужно. Магистрала София - Калотина. Сърбите направиха своята. Тука има кражба, далавера, измама.

щом е от държавната касичка сигурно ще струва 50 милиарда!!!

Баси терминологията? Предпроектна разработка , а ще има ли проект и съответно проектна разработка или парите вече са отишли за консултантите? Хептен изтрещяхме ...време е да дойдат мигрантите.