САЩ откриват посолството си в Ерусалим през май

Съединените щати ще открият новото си посолство в Израел през май в Ерусалим, съобщи Държавният департамент на САЩ в изявление, цитирано от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - САЩ откриват посолството си в Ерусалим през май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джендърите отварят посолство при джендърите!

новата мишена на пророка

Дано да си остане единственото посолство там.

патят е само 1---обединение и хармония по света

Ще има размирици и това е целта,ще има да се продава оръжие на всички!

така поне вече има ясна позиця за арабите които могат да се интегрират вместо да саздават прублеми-мир желая

Да живее ЕС, НАТО И Всемогъщата Американска армия!!! Всички предатели на Българските Национални държавни интереси - комунисти, русофили, соросоиди, атакисти и подобни да бъдат вкарани в трудови концентрационни лагери, за да се научат да се трудят и да бъдат дисциплинирани. Турция, Русия и другите мангалски държави от Азия да го ''духат'' на Тръмп, Макрон, Меркел, Орбан и Юнкер.:):)

Е , ще трябва малко време да се подготви зарята по откриването , ама то винаги си трябва време ...

Когато мухамеданите върнат Турция на християните Гърците и арменци тогава Израел ще върне Палестина отворете си очите хора вижте истината и тогава говорете??????

целия, ама целия свят им каза че това не е добра идея!! Че така ще подпалят отново войната не само с палестинците, но и с всички арабски страни! Но не! Лудите говеда са си луди крави! Едно си знаят, едно си мучат! Муууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!

Господ си знае работата.

Ще открият, зер, нали там ще царува Антихристът, та да му приготвят.

Абсолютно точно.

...А Иран и Турция от другата страна на оградата....

Колко прозорлив е бил бай Гео: "11-ти септември ще бъде на 14-ти май." Добре е тъпите кравари да четат българска поезия!!!

А, бе Лили. Тоя краварски байрак да не сте го пуцали в редакцията, бре! Много парцалив!!!

Просто знамето прилича на народа на който принадлежи.

Важно беше СМРАД да съобщи на колониалните.

САЩ явно са доста закъсали финансово, щом разчитат вече на дарения и подаяния от църквите. Явно скоро пак ще има война някъде. Ще нападнат някоя държава, за да закърпят дупките в бюджета и да се разплатят с длъжниците.

Е,през юни ще им го гръмнат. Чудо голямо!!!

Е затова им правя евала на САЩ, казаха че ще направят посолство в Йерусалим - направиха го! Браво! Сега да ни върнат излаза на Бяло Море, че да построим хотели и там.

няма време да се чака преместването на посолството!Войната в Сирия вече затихва , трябва бързо да се подпали нова война!Иначе за какво са тези 600 милиарда долара бюджет на Пентагона?

Свидетели сме на разпада на световния ред, както го познаваме. Изтриване на цели населени места от лицето на земята, геноцид, продължаващ десетилетия под носа на всички световни сили, разкъсване на държави на сфери на влияние, несъобразяване с ООН, незачитане на правото на човека за живот, а зачитане само на правото на силата. Държави, които не се свенят да унищожат десетки хиляди цивилни, да въоръжат и тренират хора, които да избият и да изгонят стократно повече само и само за да защитят интересите си. Връщаме се много на зад в историята. Империи падат и се появяват нови. За компактните но сравнително малки в световен мащаб народи като нашия и евреите най-рационалния избор е мирно съжителство със съседите. Но те алчнеят, искат всичко за себе си на всяка цена. Йерусалим е тежък товар. Той е на света. Който се е нагърбил с него не е прокопсал. Някой, като Балдуин дори и не са стигнали до там. За който не е разбрал, Йерусалим е на света, нито на евреи, нито на мюсюлмани, нито на християни. Той е на света. А евреите ще са поредните, на чиито гръб ще се излее гнева господен. Не си научиха урока, и на края пак ще се жалват. Умните евреи не живеят в Израел. Може да идат да го видят, но до там. И когато дойде момента да платят сметката, арабите ще мерят със същия аршин, с който до сега мериха те.

не са държавите чедо, банката дава парите! тя назначава правителства и опозиция, които работят за властовите й интереси. всичко друго е цирк за пред дебилите.

за нема нищо.. Всичко което изреди се е случвало вече многократно в човешката история. Както се казва: Нищо ново под слънцето!

Инженерче

Прав сте! През призмата на историята е така. Сега знаем, че Чингиз Хан е избил една десета от човечеството по онова време, но за нас е само история. Не така стои въпроса, обаче, за тези 10%. Та и сега така. Просто съзнанието на човека не може да надскочи еволюцията. А измисляме нови и по-сложни и смъртоносни играчки!

ЗА няма и 30 години минахме от двуполюсния РЕД/ама истински ред/,през ЕДНОПОЛЮСНИЯ РЕД/НОВ СВЕТОВЕН РЕД/на безпределна алчност и хаос/ и сега се формира МНОГОПОЛЮСНИЯТ СВЕТОВЕН РЕД..

Да открият или да преместят?

Очакваме фойерверки за откриването.

Няма да има фойерверки. Просто арабите разбраха, че ще се изгражда с Държавно - частно участие. Виж как в България няма проблем. Щом ЧЕЗ, като Държавно - частно дружество, продава на Частно дружество акциите си, никакъв проблем. Не забравяй, че Израел е частно дружество на САЩ.

Е и ние избираме тъпи президенти, но чак толкова тъп като тръмп не сме.

Плевела бие тъпомера в безкрайност, няма друг да го бие.