Ерменков получил анонимен сигнал за сделката за ЧЕЗ

Депутатът от БСП Таско Ерменков е получил анонимен сигнал в пощата си в парламента за сделката за ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - Ерменков получил анонимен сигнал за сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гълъбчетата ми те - ББ и Теменужка, не чули, не видяли. Ангелчета белоснежни. Ако утре Турция прилапа част от България, пак ще мигате като мишоци в брашно и ще се правите на незнаещи и невинни.

получил го е по водопровода

Щом Ерменков се намесва във атаката на БСП срещу ГЕРБ значи сделката със ЧЕЗ е хибридна атака на Русия срещу България!

ГЕРБ сега ще се правят на ощипани, че нищо не знаят.

Ами ние вече наполовина изпълнихме искането на БСП. Парите за покупка са държавни. Само собственика е частник.

Те парите са пак държавни ама прекрадени чрез санирането от ЧЕНГЕСАРСКАТА ХУНТА.

За да има какво да краде червената мафия са готови на всякакви беззакония!Какво ревете - всичко е законно подайте сигнал в прокуратурата, направете филм, тролете във форумите - но знайте - Никога няма да дойдете на власт!

Ако Еременков е теторазрядно ченге както тук пише един глупак, тогава ББ и ЦЦ са 130 разрядни ченгета.

Как пък точно ти получи сигнала ? И защо анонимен ? Този път вашето престъпление трябва да се накаже с доживотен затвор и забрана на престъпната партия БСП !

треторазрядно ченге от ДС....как искаш да го получи тоя сигнал освен анонимно, в пощата и точно на него?:)))

Таско а Каско... И баш той няма да получи анонимен сигнал ...мдааа Смешник !!!

ГЕРБ са Раково образувание !! Искат да Лапнат-убият България !! Изрязване на Тумора=ГЕРБ и обеззаразяване от тях!!!

Предложението на БСП е отлично ! България ДА СИ КУПИ ЧЕЗ !!! ГЕРБ са Откровени,нагли Престъпници !! Събудете се !!

за да има какво да краде червената мафия начело с крадлата другарката главатарката!!!!!

Бойко, като знам, че ходиш без гащи, абсурдно звучи: Не знам кой ми сра в гащите!

Бай Таско-що не кажеш за пачките,дето ти носеха фирмите кога беше шеф на агенцията по ЕЕ? Мръсен и нагъл комунист!

Освен мръсен и нагъл да не пропуснем и гладен комунист!

СПЯЩА КЛЕТКА НА КГБ СЕГА НАЕФСБ

Обикновен мошеник. КОГАТО СЕ ЗАДЪХВА И ПРЪСКА ПЛЮНКИ не са нужни доказателства, че лъже. Пазете му доброто му име, ама го няма.

Таско Михайлов Ерменков, оперативен работник Радулов, получил анонимен сигнал. Ама докато беше слушалка не ги получаваше: Характеристика: Основна слабост на оперативния работник [Таско Ерменков] е липсата на документални материали по основните разузнавателни страни и все още непълното използване на предлагания в града [Берлин] книжен пазар. Не успя да придобие данни от ръководените от него източници. Може да му се препоръча да повиши своята оперативна активност, особено в организационната работа, да разширява оперативния си кръгозор, да бъде по-тактичен в общуването и да проявява повишен самоконтрол и по висока организираност", РУ-ГЩ, 1988 г. Капитан Ерменков следва да насочи усилията си за активна и резултатна работа по изпълнението на поставените му задачи. Необходимо е да проявява повече самокритичност и самовзискателност. Нуждае се от компютърна подготовка за поддържане на електронна поща", РУ-ГЩ, 1989 г.

Капитан Ерменков в най-кратък срок да се завърне в НРБ и тук да му се наложи дисциплинарно взискание [за несъгласие с резидента в Западен Берлин относно продажбата на служебен автомобил, който той пожелал да закупи]. Подобни консумативни настроения кап. Ерменков е изразявал неколкократно и преди", РУ-ГЩ, май 1990 г. Със затруднения изпълнява задълженията си. При ръководенето на предадените му агентурни категории не винаги проявяваше професионален усет. В отделни моменти показа признаци на боязън. Не успя да създаде условия за трайно ползване на легални източници като институти, библиотеки и др. Капитан Ерменков има склонност да пренебрегва изискванията на войнската дисциплина и да дава свое тълкувание на заповедите и разпорежданията на началниците В усложнена обстановка на моменти губи самообладение и не може да контролира емоционалните си реакции", РУ-ГЩ, юли 1990 г.

тоталното дъно!:) Хем ДС ченге, хем некадърно:))) разжалван за некадърност и "консумативно отношение":))) Този ме е гнус и да го заплюя!

дали нещо е коректно се разбира много бързо особено ако има прозрачност, по радиото казаха че се касае за еднолеичен търговец първо и второ, че оставката била поискана от премиера лично го чух, така че в това отношение остава недоразумение меко казано, ха трийте ме сега

Кое радио слуша, че не различаваш ЕТ от ЕООД и ЕАД?

спомняте ли си -- тоз народ не ще да стане - ний сме всички счаши в ръка . ТОВА СА ПРЕДИШНИТЕ ЧОРБАДЖИЙ ИЗЕДНИЦИ

нова интрига, нов червен дрис. колко ли трябва да си тъп да им вярваш

В коя поща му пуснато съобщението,дето му разделя гърба ?

Добре че има такива като Таско да пазят България от крадливи Мутри и Тикви ! Мен не ме интересува коя е Партията разкрила тази далавера ,важно що има Достойна ОПОЗИЦИЯ ,разбрахте ли ТИКВИ !

Собственичката на саита,може да купи 2 енергодружества с откраднатите пари,та Таско ли...

Аз пък имам анонимен сигнал за ТАСКОТО,че като беше шеф на АЕЕ вземаше 20% от всяка сделка,преминала през агенцията.Мръсни комуняги!!!!

Еха-а-а, леля Гицка, пардон - кака Гинка от Пазарджик, купила вчера срещу марулите си на Женския пазар...ЧЕЗ-България. За последното трябва не ода, а направо апотеоз за..задкулисната ни държавно гарантирана и управлявана ОПГ-икономика.

Корнелио, спра да идваш на Женския? От такситата ли те е страх?

Джуката още ли е в Парламента ??? Нали Съдът реши че Джуката трябва да напусне НС !

????

Много ясно!

Все ми е едно кой ще бъде собственик, за мен е важно да имам сигурно и качествено електрозахранване.

При бкп не беше сигурно и качествено, ама не било заради собственика. Поне, така говорят бабичките, които хвърлят пачки от балконите и вярват на нинова..

Този бивш другар от ДС и едно време така работеха - по сигнали,по доносничества,някой пуснал нещо в кутията и т.н.

Мои съседи написаха донос и се опитаха да ме оклеветят, че съм откачена и това не се доказа, но омерзението и срама за техните приятели остана.