Коментари - Купувачът на ЧЕЗ подписа договор за сделката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера цветелинчето,днес гинчето!Не 80,а поне 95% сме дебили!

Сикаджийската лакомия на мутрата ще му счупят главата!

дремят пенсионните фондове в България?Или такива рентабилни предприятия са забранени за тях ?

спете спокойно деца ....

Айде да ги чуем тия работи лично от Гинчето.

браво наи после една бг фирма да приватизира и да се сдобие с нещо голямо и важно за страната

Я някой да ми припомни, кой продаде контролните 33% от ЕРП-тата, защо ги продаде, за колко ги продаде, а сега мрънка

а бе някои беше купил по састата шема и тец варна - кво стана там - работили осте?

....... Гинка днес собственик на ЧЕЗ- утре министър председател-собственик на държавицата България... Пари при пари отиват.... изкарала ги е честно от паркинга в Пазарджик, който ще бъде залог за кредита за покупка..... хак ви е..... дупедавци...... идиоти и мошеници.... ще плащате ток по евро.....

На всички е ясно че зад концесионера в Банско и зад Гинка стоят ББ и ЦвЦВ!!!

Тук смърди на комунистически саботаж. КУРнелката първа орева орталъка. Докато е това председателство кой знае какви свинщини още ще сътворят.

гинче,ти ли си?!

То е ясно ББ и ЦвЦв стоят зад Гинчето

Зад сделката е ЛЕЛКАТА ! Не е ЦвЦв ,а Е САМО ЕДНО ЦВ! А ПОЗНАЙТЕ СЕГА, КОЕ Е ТО ? Не е ББ, а само едно Б, макар и не като собствено име ? И УЖ вече не са заедно, но за паричките не се знае !

Наглостта на СИК мафията и Бай Мутрьо Банкянски няма граници ..... Въобще не им дреме за Европредседателството, за скандалите за Корупция, за мизерията и беднотията в страната .... Следващият път, когато има избори, ходенето за гъби ще е много по-правилно решение!!!!

Баба Гинка новия Алън Мъск ! ! !

Подставеното Прасе на Москва си има нов актив. С крадените от КТБ пари и мутренското поведение на премиер и гл. Прокурор ( които обработват чехите поне от година), го взеха почти без пари енергото.

Това е фирма на Ковачки и Румен Овчаров. БСП правят цирк.

Ти за телепат ли си се взел , та се пробваш с тъпи внушения.

Добре де всички врънкат за тая Гинка. ЧЕЗ се изнасят от България,продават си бизнеса Гинка предлага най висока цена и купува. Какъв точно е проблема?

Проблемът най-добре го обяснил "Да ви е честито! " по-надолу!

Само толкова ли пипе имаш та не видиш дори един от многото проблеми. Ще ти предложа един , който не съм срещал да се коментира , другите просто ги чети. Та сега близо един милиард , вероятно мръсни пари ще бъде изпран. Не знам дали е изнесен вече от страната ели не , но Премиерът наш не се интересува от сделки на частни фирми , ЧЕЗ не е частна , но той в случая заема позиция - администрацията не се бърка в делата на предприемаческата дейност , въпреки , че са ни познати и противни негови позиции напоследък - променлив , както винаги. Не се интересува и от това , че сделката касае елемент на националната сигурност , не се интересува от нищо в случая , било си пазарна работа между бизнес лица. Същевременно Премиера наш са готви да преследва Пешо обущаря със свръх технологични касови апарати да те укривал Пешота некоя стотинка данък , макар ,че Пешото е на патент и това не може да укрие , а повече и не може да изкара , но Пешото ще бъде накаран за пореден път да си купува , ненужен му на него лично касов апарат , той роботи с чук и клещи. От тези 600 и кусур милиона , техния произход и пр. Премиера подозрително не се интересува въобще какви са.

Нищо не разбрах от тия писания. Всеки си измисля някакви глупости и пише. Най вероятно зад тази стои някаква друга фирма - почти половината от сделката е финансирана от Булбанк - а те не дават даром пари без да има заложени активи.

Сигъ Гинкъ посли аз. Ех кеф , ех голям. Щъ ми излезе късметъ. Викът ми , че съм и аз тиквун . Да ъмъ управлявам, първа съм в мъхалата. Чае шукарие съм.

Ясно е че тази Гинка нищо не разбира и не може да се справи с този биснес ! Остава да разберем кой от БСП е истинския куповач ! На мен веднага ми изплува ОВЧАРОВ !

Така ти е записоно чипчито , дето са ти го наблъскали в главицата.

9 години ГЕРБ кла народа както турчин не го е клал ! По статистика : Най-бързо Изчезваме в света ! Най-много Умираме в Европа! Най-бедни сме в Европа ! -най-ниско запалщане в Европа ! -най-Корумпирана Администрация и власт в Европа ! -най-НЕСВОБОДНИ медии ! ГЕРБ= СМЪРТ !

"Гинка"----е третия агентурен псевдоним на агент "Буда" !:))))))) ....другите са: "Тиквата" и "Симитлията" !;))))))

Гинки, калинки и тикви управляват държавата.

Един нормален ден в България.

ВЕИ мафията си има ЕРП! Това ако не е конфликт на интереси здраве му кажи! Какво ни чака? Въпросното ЕРП ще бъде направо оглозгано отвсякъде! Ще се купува само вятърничева и лъжеслънчева енергия. ЕРП-то ще бъде постоянно на загуба която ние (потребителите) трябва да покриваме с постоянно покачване на цената на тока. Заплатите ще се сринат - кадърните ще напуснат тази компания. Край с либерализацията на пазара на ел.енергия: При тази ВЕИ мафия няма начин някои друг търговец на ток да се реши да ползва мрежата на ВЕИ мафията и да се конкурира е търговеца на ВЕИ мафията за нейните клиенти.

Не знам дали знаеш но цената на тока в България е регулирана.Енергоразпрделителното дружество купува от НЕК - тоест държавна фирма и продава на цена определена от държавата. Неговия дял в цената на тока е около 13%. почти нищо за това повечето сериозни фирми се изнасят от.

Да държавния регулатор моли да се качи токъ с 30% без да казва защо, а той трябва да го намалява хахах

може да си купи ПИРИН, защо и Гинка да не си купи ЧЕЗ?

Неска одих до банката исках кредит да зема ени 3 мильона само да си купа и ас ено Бугати кат бел човек ала не ми дадаха извикаха охраната и ме изхвърлиха викам ас фирма имам 300лв капетал, как мой да не моа да зема ени 3 мильона? дагоева

Досега такива сделки ги правеха от имато на роми от Видинската махала. Сега нова мода, Гинка от ромската махала на Пазарджик.

Ами да ето подадох си оставката, сега ще лапна милиончетата. Няма да стоя на 4 хиляди заплата я, вече си понесох отговорността. Цацаров е наш човек и Всико е точно, защото подадох ЧЕЗ.

Сделката е подписана, купувачът сигурно вече е взел милиарди бързи кредити от пазарджишки лихвари за да оздрави Енергото.

Преди няколко месеца се разчу, че ЧЕЗ иска да продава бизнеса си в България, а после слуховете замряха. Значи през това време е регистрирана фирмата на тая Гинка, а от ЧЕЗ са благоволили да изчакат известно време за сделката, зад която в действителност стои някой друг - може да е кумицата на Генка, може да е някой от Тримата Шишковци... Знае ли човек - милиардерите на Територията станаха доста.

Скоро и леля Гошка ще си купи някоя компания от национално значение... Боклуцииии, боклуци ни управляват, и някои, като тях продължават да гласуват за гробокопачите.

Правителството на Чехия си продава своя собственост - нашата Г-жа Лъжа май се наигра ! Сега се очаква и протестна нота по дипломатическите канали !

продават, щот не могат да виреят сред балкански вагабонти

Време е за Народен съд.

миналата година обявих колата си за продан за 3000 лева .дойде 1 предложи ми 30 агнета,но още не били родени.съгласих се да изчакам ,дадох му колата.преди 2 месеца го попитах,зацо още нямам агнета,а той ми докара овцата и каза -вътре са,всеки момент ще излязат.още няма нито 1 но ,ще го съдя,ще сезирам земеделското министерство,омбудсмана,КЗК,светата инквизиция,а в краен случай и мосад.но най-вероятно ще пия една студена вода

Напълно нормална сделка! Основава се дружество специално за закупуване на фирма! На 3 август 2005 г. стават известни плановете за придобиването на конкурента Reebok, като се очаква сделката да бъде финализирана следващата година, с което ще възникне спортна империя с оборот от 9 милиарда евро. С тази покупка Адидас ще увеличи почти 2 пъти пазарния си дял при продажбите на спортни обувки в Америка, като този дял достигне около 20% (данни от 2005). Придобиването струва според изявлението на фирмата 3,1 милиарда евро.

Ама сте завистливи, за Георгиус може, за Гинка не може.

Тези" Интерком"-и откъде се пръкнаха,само със 100 000 капитал и "много ,много" фотоволтанични паркове.Вероятно после ще препродават.Зад гърба им стоят няколко банки,чии аджаба ,че бая милиони трябва да инвестират,колкото за енергетиката на половин България.То няма лошо ,че е българска фирма,но като си знаем задкулисието как работи изотзад.А и миноритарния дял на държавата Трайков го продаде на безценица на ЧЕЗ.Та такива работи в нашето "бедно" царство.

Нали си го пише! Създадена специално за участие в търга! Колко милиарда искаш да е капитала? Вие добре ли сте?

Такива специално създадени фирми са много притеснителни!

че ЧЕЗ ша са продава!!! Сега - ДАНС, КЕВР и т.н. да разследват... А ТЕМЕНУЖКАТА ИМ каза: От 20 години познавам тези хора, от МИНАЛАТА ГОДИНА ЗНАМ, че са кандидат-купувач на ЧЕЗ... Ама на ДРУГИЯ ден след продажбата си подава ОСТАВКАТА, а не още миналата година... ЦАЦАРАТОРЕ, който ЗАТАИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА .... СРЕЩУ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ... Е СЪУЧАСТНИК...

Iivanov84

Дайте да продадем България на швабите,пък може и да потръгнат нещата....

по добре на Китай!

както беше казал луканофф... ,,сега ша ставаме ,,капиталисти,, ...??? ,,опит,проба,опит,проба,,,за сто години ша са ,,научиме,,...!!!

нали е менте тази сделка-корупция и далавера с министърката...

Явно държава БЪЛГАРИЯ не съществува,заслужават всички да спрем плашането на сметките за ток или масово да се насочим към известния терминал 2.Да останат 1-2 милиона старци тука и да им плащат по 100 лв ток с мизерните 200 лв пенсии :-(

И аз смятам така, и ако правителството не ми обясни какво и защо се случва, ще се чувствам освободен от данъци и задължения към България, вече съм чешки гражданин.

Няма ли снимка на Гинка почти Милиардерката ?

Нали имало 3 такива с еднакво ЕГН според статията на бивол?

Има снимка в епицентър. И статия по темата. Ето малък откъс: " В Пазарджик едноличният търговец Гинка Върбакова, която е на път да купи ЧЕЗ, е по-популярна с фирмата си Риал стейтс ЕООД. Преди 4 години общинският съветник тогава Румен Петков публично обяви, че въпросната фирма дължи на Община Пазарджик 1 млн. лв. неустойки заради скандално известния фотоволтаичен парк край пазарджишкото село Априлци. И към момента не е ясно дали неустойката е погасена и какъв е точният ѝ размер...."

Сега големият въпрос е някой може ли така да продаде България целокупно на сформирано за целта дружество!Може ли някой да спре продажбата!?Най-много ББ да се оплаче на Меркел и да подаде оставка т.е всъщност оставка няма да има ,а новите собственици ще го изпъдят и ще си назначат ново Народно събрание и нов министър-председател!...Само че.защо имам усещането ,че България вече е продадена ,комплект!?

заглавие от ,,2 4 часа,,...21.01.2018 ,,чешкият премиер идва при борисов ,ще обсъждат и продажбата на ,,чез,,..,,??? толкова за ,,крадливото овчарче,,...!!!

Я виж ти - сега се оказва, че това стопанско чудо Инерком било група от компании, с широко представени фотоволтаици и строителни фирми?! И кои са техните собственици, няма ли да ни каже някой, все пак?! Десетгодишен опит, централи, екипи, проекти ... А зад крехките плещи на как Гинка от Панагюрище кои енергийни акули се спотайват?!

КОЙ искаше да вземе лъветата за любимия си Разарджишки избирателен район? Ама що не им построи клетката в Дипломатическия клуб в Горна Баня? А сега си прочетете пак за схемата, по която младежите от Пазарджик "купиха" Дипломатическия клуб.. Копи пейст е и леля Гинка.. Следващата седмица очаквайте - новия ЧЕШКИ купувач на НОВА ТВ, я "продаде" на баба ГиЦка..

лъвчетата за любимия си Пазарджишки..

"Доказахме, че имаме опит и капацитет да придобием и управляваме дружествата в България" ... Евала!!! И това е фирма с имущество на стойност колкото колата на средностатистически европеец. Интересно как доказахте, че имате "опит и капацитет", като фирмата ви е на загуба?

Тук сделката е от стратегически приоритет и държавата е длъжна да участва като мажоритарен собственик. Стига с тези плоски номера. Приватизацията е донякъде. Кражбите - също. Прекалено нагло започна да става - усещайте се, че ще преминете границата.

Всъщнос границата на закона сте я преминали много пъти, но ще преминете границата на търпението на хората. Незнам какво ще стане, когато хората се събудят и поискат сметката.

че тая новина е фалшива. Гова момче е шеф на енергийната комисия в парламента.... Не е ли нагло да наричат Нинова г-жа Лъжа при положение че точно трима видни гербери се опитаха да ни преметнат днес.

Големия проблем е ,че сделката е частна,а държавата няма никакъв дял в ЧЕЗ.Имаше миноритарен който Дянков,Трайков и сие го продадоха на безценица.Сега е важно да се разбере кой стои зад гърба на" Интерком "и комисията за конкуренцията да се произнесе.

защото напуска правителството на Борисов през март 2012,министър става Добрев и сделката с продажбата 33% държавен дял става в края на годината.