Борисов: ОП и ние, друг вариант за коалиция няма

Премиерът Бойко Борисов заяви, че коалиционните партньори в правителството не са лесни, но това е изборът на българския народ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ОП и ние, друг вариант за коалиция няма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ви знаем как и двете групировки за власт мрете, майка и баща продавате никак не се изненадваме от прикаките на тоя дето освен за власт е загрижен и собственото си дупе че без власт и дупе няма да има..

Бегайте у Тубата! След тоталните хитове.. ,,Дядка , дядка,, .. ,,кака Мара Двуцевката,, .. ,,Кака Дора,, ... Сега иде ред на. . ,,Кака Гинка! ,, ... Оеййй....

Най ми харесва да цепя патриоти...патриотично!

Хип-хип! УРА!!!

Има още един вариант Боко: да подадеш оставка и да ни освободиш от твоето за пореден път некадърно управление!!!

а тъи и да доидат пак комунистите и пак спиране на фондове ограбване на банки и братска дружба авер в бсп няма кадри тази партия е на исчезване наи младия партиен член е на 50 години нови кадри идват единствено от семеиствата им та за сега боко и герб е наи доброто което имаме на политическата сцена

ако пита мене като българин,не харесвам, герб,нито обединените патриоти,а и другите бсп,дпс,дост,тоест партиите от времето на саморазпадналата се бкп!но времето показва ясно че българия е болна държава на глинени крака!

Тоз в дъното изглежда много жалко и неадекватно. Хората си говорят вероятно на немски или английски а нашия кратун не знае ни единия ни другия език а и преводач не се вижда и Кво се хили не знам ама тая тъпа кратуна не разбира 99% от разговорите на държавните глави е Къв го дири там тогава как брани националния ни интерес като важните неща се решават именно в разговори зад кулисите където и преводачи не се допускат?

...Виж, МЕТОДИЕВ е тъп ,но за сметка на това е прост и напорист!

Да живее ЕС, НАТО и Всемогъщата Американска армия!!! Всички предатели на Българските Национални държавни интереси - комунисти, русофили, соросоиди, атакисти и подобни да бъдат вкарани в трудови концентрационни лагери, за да се научат да се трудят и да бъдат дисциплинирани. Турция, Русия и другите мангалски държави от Азия да го ''духат'' на Тръмп, Макрон, Меркел, Орбан и Юнкер.:):)

Това не е коалиция а банда.

Няма друг вариант!:))) Боклуците са инвариантни?!:)))))))

Друг вариант няма. Продажници се съюзиха с продажници. Племето не реагира. Какво ли още ще измислят,докато напълно ни затрият.

Какво става в тази държава. Дали ще издържи кабинета до срещата във Варна. Както бързо се развиват нещата се съмнявам.

ЗА ТОВА И СТАНА ТАЗИ СДЕЛКА С ЧЕЗ.... ЧЕЗ Е ПЛАТИЛА ЕДНИ ДОБРИ ПАРИ КОМУТО ТРЯБВА. И ТОЙ МОЖЕ ДА СИ ХОДИ НАТОВАРЕН...

Бокича задейства поредния бушон за да не дойде късото до него. Но някой ден нарочения да изгори ще се окаже "дебела жица", ще откаже да поеме сам вината за поредната далавера и тока ще стигне и да премиера-слънце.

Iivanov84

много скоро ще има.....

на Цветанов не се изчерпва само с комсомолските му дейности! През 2009 год. благосъстоянието на семейството му се увеличава с близо 500 хил, лв и то само за една година!Оказва се , че имотите са придобити от родителите на съпругата му, назначена е проверка, защото е доказано че приходите не са от законна дейност, но резултати от проверката така и не са оповестени!2013 год. отново е възбудена проверак , но докато приключи, Цецо отново езе властта и резултат пак няма! Това за сведение какви хора ни управляват и може ли от тях да очакваме почтеност?

да го разбирам така?! През 1987 год .Цецо е бил 22 годишен и е започнал работа в Изчислителния център на Седмо управление на Държавна сигурност! И е бил комсомолец?! Няма лошо, но много "корав" комсомолец трябва да е бил?! В коя да е структура на Държавна сигурност не се влизаше току-така!

броял е ,,инвентарът-гуменките,,...!!!

към Цецо комсомолеца!

боката е ,,светнал,, като енергиино пестяща ,,лампа,, на ,,чез,,...!!! забравих че е ,,негова,,...!!!

Вече е модерно да се казва -посъветвах!Не я отстранявам или уволнявам а я посъветвах. Сама да се усети и да се махне .Усвояване и прилагане на модерни европейски практики.

Тиквата си е Тиква ! Спри се никой не те избирал ,Назначен си от САЩ и спри да Лъжеш ,Българския Народ не те е Избирал !

Ти сериозно ли си вярваш?

ти сериозно ли задаваш тоя въпрос?

Това е конгломерат от ОХЛЮВИ! Гнус ме е от тази коалиция!

ЕГАТИ КОАЛИЦИЯТА. СТАБИЛНА БИЛА. И ДЪРЖАВАТА БИЛА СТАБИЛНА.Е АЗ НА ОЧИТЕ СИ ЛИ ДА ВЯРВАМ ИЛИ БИВШИ КОМУНИСТИ

То да е само Тиквата.Виз ги останалите плазмодии-лизачи

КАК СЪМ МОГЪЛ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТАЯ ЖЪЛТА ТИКВА.АКЪЛЪТ МИ ЕБИЛ НА КЮШЕ. НИКОГА ПОВЕЧЕ. НИКОГА ПАК. СЕГА НА КОГО ДА СЕ СЪРДЯ -НА СЕБЕ СИ

Браво бе,взехте да светвате 80те% ааа? Доста късно,но все пак има някаква надежда преди да е УНИЩОЖИЛ БЪЛГАРИЯ НАПЪЛНО този австралопитек....

Каква ти коалиция. Та тя вече се разпада, независимо от лигавщините на Цветанов и Сидеров. Министър подава оставка заради най-големия скандал през последните години - продажбата на ЧЕЗ без да разбере правителството. 70% от населението живее в лишения, от които 27% под жизнения минимум, с който депутатите наскоро си увеличиха заплатите. За пенсионерите да не говорим. Това е резултатът от 10-годишното управление на ГЕРБ.

Някой беше написал,че вече никой не искал ДПС. Хайде бе. Борисов се прегръща с Ердоган, с Пеевски прави бизнес ама иначе не се искат.Наушким

Борисов: ОП и ние, друг вариант за коалиция няма. Има още един вариант който българския народ чака с нетърпение - ЗАТВОРА.

Народът вече е толкова отвратен,че ако чуят мислите му ще се гръмнат сами.Лицемери.Лъжци и крадци ни управляват.Камо лапачката им е важнаНекадърници. Обаче от долу клокочи гневът на мравките. И тежко им ако мравките се обединят...

ТИВАТА НЕЩО МНОГО СЕ Е ОСВИНИЛ.ЩЕ ДА Е ОТ СУДЖУЦИТЕ

ВЕЧЕ НЕ МИ Е СМЕШНО. ТЪЖНО МИ Е . ГНЕВЕН СЪМ .ИСКАМ ДА ГИ ПСУВАМ, ДА ГИ ОБИЖДАМ,НО ЗНАМ ЧЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА ТАКИВАКАТО МЕН-ОБИКНОВЕН. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС,МУТРИ ПРОСТИ И НАХАЛНИ

ББ: "Други варианти няма - това са - патриотите и ние" Е, доскоро пееше: "Други варианти няма - реформаторите и ние" ... Цвък Цвък: "Изчистено е и КОМСОМОЛСКОТО минало на партньорите. Стигнахме до извода, че трябва да се срещаме по-често" Цвъки Комсомола минал през "Аче"...

КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ,ЧЕ ДА СПРАТ С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ.В ДЪРЖАВАТА Е ПЪЛНА КАША. НИЩО НЕ РАБОТИ КАТО ХОРАТА. А ТЕ БИЛИ СТАБИЛНИ. СТАБИЛНИ, АМА ДРУГ ПЪТ

С ТАЗИ ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК МИ СЕ ВИЖДА ,ЧЕ КОАЛИЦИЯТА ОТИВА В ДРАМАТИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ.. ГОЛЕМИ АКРОБАТИКИ, ГОЛЯМО ЗАДКУЛИСИЕ. И ПОСЛЕНЯКОЙ ДРУГ ВИНОВЕН

БОЙКО БИЛ СПРЯЛ ЛАПАЧКАТА НА КОМУНЯГИТЕ???? ЗА ДА ЛАПА ТОЙ,НАЛИ? А ТОЙ ОТ КОИ Е - БИВШ КОМУНИСТ,БИВШ СИКАДЖИЯ. ПОЧТЕН НАГЛЕЦ

Бизнесът върви на макс. Комунисти пазаруват комсомолци, а Гинка от Пазарджик е направила такова предложение на ЧЕЗ, че просто не са имали право на избор.

Сега, както им казват и каквито са си в Турскочервената антибългарска партия, съвсем ще напълнят шалварите. Никой никъде не ги кани и никой не иска да се цапа с тях.

ВЕрваш ли си? Щото аз не вярвам, че ДПС някога са били извън властта.

Има друг вариант! Да се махнете от властта и повече да не стъпите там! Разсипахте десните партии, обезличавате патриотичните формации, прегръщате всички, които имат дързост да кажат нещо срещу вас! Унижавате народа, държейки го в бедност! Много ви се насъбра на герберите! Мнооого!

ОП са вече политически трупове. Те са там за последно, нормален човек никога няма да гласува вече за тях. Спомнете си предизборните им програми.

само за дпс на бат пеевски и доганя или за тяхната курнела-лъжата

Тях пак ще ги има, ама ОП и ВОЛЯ забрави.

Само Доган не слагайте в сметката, защото е най-умният от всички. Той докара на власт ГЕРБ и ще ги свали, когато си поиска. ДПС гласуват с герберите, за тях всеки е подходящ партньор.

ГЕРБ вече управлява насила. Борисов е забравил, че насила хубост не става. И няма да как има.

Първо ще се изравним полово,и с малцинствата,ще възпитаме джендъри и тогава евнтулано ще изравним доходите,ако останат българи дотогава.

Малеей, ма колко активно участва в разговора между Орбан и Меркелица! Чак да му завиди човек на лингвистичните познания...

Време е да започнат комунистическите вопли и страдания под темата. Аз отивам на сауна, джакузи а после ще си гушкам две дами. Аре много ви здраве.

Ай стига лъга, бре! Май само дясната ръка си гушкаш, освен ако не си левак...па може и да си...

Съпрузите пускат дамите по двечки демек да се пазят една друга. Та за това не отива да обгрижваш само едничка а другата вълци я яли. Пък е и приятно едната да те обгрижва орално а на другата да и се радваш и после да си сменят местата. Хубаво е.

каза, че го боли х+я!!;))

боцето е звънал на цецо и му наредил: цецо, нахрани тези "пеликани" от патриотите, напълни им гушите и ще млъкнат!!;))

Комунягите ще ходят гладни. Бойко им спря кражбите и е настъпил глад в комунистическите редици.

....тоопа...

Смени си дилъра,или поне редуцирай дозата бе герберастко зомби!!!

Знаеш ли колко са бедните хора в България? Ако всички са комунисти то тогава Вие сте една шепа хора. Заминавате на Запад! А вчера мрънкаше за таксите за паркиране в София.

кратунанко забраванко, "птрейотите" се кълняха че няма да се коалират с тебе, но са мурви и се целунахте по ауспусите, за да сте в лапачката сте готови на всичко, и с доганя би се коалирал. Освен това "герп" са избор на 30 % от гласувалите, там вие си знаете колко джипси гласа и т.н. та не се изживявай като избора на народа

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

"Други варианти няма - това са - патриотите и ние". Утре ще каже съвсем друго. Да му мисли хиПУТетика Дилян!!! Направо да купува вазелин от Магарешки.

знаете в депесето къде е вазелина, знаетееее.. ХАХААААААА