Алексей Петров оправдан и на втора инстанция

Софийският апелативен съд потвърди оправдателната присъда на първа инстанция на Алексей Петров, Явор Джиджев и Теодор Дочев.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров оправдан и на втора инстанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на елПиетро...той е герой,а вие сте насрани роби,борещи се от компютрите...човекът даже го стреляха(неговите де) и пак не коленичи...да жувеят червените свини-яничери !!!

нагло животно ,символ на крадливия костов преход ,скроен и напътстван от запада

Когато човек е подсъдим, но не е осъден има 3 варианта: 1.Човекът е невинен; 2.Човекът е виновен, но събранире доказателства не читави за пред съда; 3.Човекът е виновен, но съдът не е читав.... Въпросът е: кой вариант е правилният отговор.

А кой смее да не го оправдае???Само ние дето четеч,пишем ,лаем .Кервана си върви.Ясно?

няма оправия в тази държава! съдът оправда още една престъпна мутра, замесена в гангстерската братоубийствена война между групировките

Нищо ново няма да се случи в родината ни управлявана от авера на снимката,разликата от времето на бухалките е че този на снимката си остана бухалка а авера му от банкя стана генерал

няма.

Щука

Не че нещо, но Цецко на малкия пръст на Трактора не може да стъпи. Какъвто и да е Петров, просто Цвъки се оплеска яко тука. И май най-накрая ще го отнесе (дано, че за по-неприятен подлезурко трудно мога да се сетя)

той си е невинен :)

някой да е чул в бг съд да вкара в затвора мафиот,олигарх или какъвто и да е крупен крадец?????

Така е, виж, ако беше сварил 30 кила ракия в някое село, напраооооо .. в пандиза... За 3 милиона обаче...

Народе,народе умрели,те си правят,каквото си поискат вече,а вие продължавате да си мирувате пред компютрите на топло!!! До кога бре ,до кога?!?!?!?

си ти? Анонимен номер ... майната ти

Съдебната система пак се издъни. Мафиотът е невинен. Сигурно много пари са дадени на съдии и прокурори.

Убиваи,граби,кради ето ти наште ценности.Те дори и се гордеят с тези престъпности!!Уникално географско понятие БЪЛГАРИЯ!!

??това не е географско понятие , а кенеф !

Чист като сълза. Готов е за лидер на нов политически проект. Дебили има с лопата за ринене.

крайно време бе истината да излезе наяве и да се спрат всякакви спекулации, но се питам що трябваше толкова нерви и средства да се похабят и що народа трябва да плаща компенсации

Ми дааа...ПРАВОВА ДЪРЖАВИЦА СМЕ...Е, преобладава правото на силата пред силата на правото но тази разлика в годишните ни обзори от америчка не се забелязват...ПРАВОВА СМЕ......не знам какво.

Следва оставка на набедилите го! Припомням, че ГЕРБ дойде на власт след поток от закани и уж разобличения на престъпници.

важното е че ,,хванахме,, ...,,горския човек,,...!!!

O4квам слет тази присада, боико да изколи праceнцата, в кочината

Има ли в мафиотската държава България поне един съден,съден и осъден мафиот,бандюга или олигарх?Правителството подчинява ли се на НС или обратнота.Важат ли законите за депутатите???? Тиквата:Орешарски е виновен.

Още един престъпник, който ще ни съди в Страстенбург. Крайно време е разходите по такива дела и евентуалното обезщетение да са за сметка на полицаите и прокурора, обвинили подсъдимия без достатъчно валидни доказателства.

За да е престъпник трябва да има влязла в сила присъда.Няма Значи ако реши може да те съди и да ти земи пенцията

след като ,,престъпноста,, стана ,,еталон,, за политиците ни ...прав си...не е престъпник...!!!

ДА ИМА ПРИСЪДА,ЗАЩОТО Е ОТ БИВШИТЕ СЛУЖБИ НА БСП-БКП,А ТЕ УПРАВЛЯВАТ ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА !

Щом съда е казал невинен Точка.Всичко друго е разлайване на кучетата

Който е направил грешка да си я плати,а не данъкоплатеца.В частна фирма е тъка.Пък досега да има един осъден ,,само за кокошкарски работи,,Аз прдлага да се съкрати МП.За какво ни е прокуратура и съд,,боклуци,,

Сега ще осъди държавата в Страсбург и ще плащаме всички ние...

некадърнико, и постови милиционер нямаш пипе. Този нали беше най-най мафиота в държавата бе? И ти го "разкри"? Или трябваше да разчистите конкуренцията пред Дебелян за да може той да награби всичко и да правите делимо?

За първи път оправдават изпечен мафиот.

В какво го обвиняваха .Некой знае ли

Чи кой да ти кажи ве

... теодор дочев?!?... или дечев?!?

Цветане още преди пет години писах че това е пушилка и този ще излезе чист, и сега като осъди България Цветане ти ще му платиш!

Играеш ли за големите момчета в съда все ще се намери как ''да те оправят''.

Няма нужда някой да го оправя. За да го осъдят не е важно какъв знаеме, че е, а трябва да се докаже. Но като вместо да се събират годни доказателства се прави медиен шум това е резултата. :(

Евда ли някой се е съмнявал в "независимата съдебна система". Този е по-чист от сълза на кошута.

Независимата съдебна система го оправдава- невинен. Уличната правосъдна система ще реши дали ще потвърди решението, или ще присъди друго. Нейните присъди няма кой да протестира, и са окончателни.

Трактора се отчете...

и в лето Господне едикое си, и настана мир между мутрите

Ся остава да осъди да му платим "загубите" в Страсбург.

Това ще стане - със сигурност! Няма да си пропусне човекът келепира, я?!

Тази оправдателна присъда буквално изисква оставката на онези, които събираха доказателства по обвинението на "Трактора" Шом е невинен, при такъв шумен процес, значи водещите в полицията са инсценирали процеса и са го набедили. Значи тази държава опозорява някого и един ден нищо не помни. Не може тези хора едновременно да са виновни и опозорени и онези, които са ги обвинявали пред всички медии да не носят отговорност. Ако Петров е невинен, то цялата полиция следва да поднесе някакъв обективен отговор за шумния провал. Оправданието на Петров е огромен скандал за всички, които го обвиняваха.

Oстави тези, които са събирали доказателствата, Tе,.. не са виновни 3апитай се, ""Kой,... му "поръча" тези дела???? Cкоро, и това ще разбереш!!!!;)) xaxaxaxa..

Този НЕ Е ангел небесен! Но никой не иска да го осъди! Прокурорите ли са тъпи или следователите?! Ами, и те поръчки изпълняват, а пък съдиите са най-невинни, в случая!

Държавното обвинение трябва да събере доказателства, които да са годни пред съда. Когато това не се случва сме длъжни да приемем, че заподозреният е невинен. Невинен до доказване на противното. Какво страдате за съд, хуманност, Альоша, Страсбург и Цецо? Застанете на мястото на съдията и го осъдете без да има доказателства! На следващия ден ще ви оплюе цялата Европа+САЩ.

Много точно! Съдиите, според мен си вършат работата, но така са ги нагласили! Преди тях смърди!

Изобщо, бандюга ли си в България, нищо не те лови,убиваш или пребиваш,продаваш дрога,грабиш хора и демонстрираш обогатяването си ,без да те е страх,че някой ше те съди или пипне дори.

..... следващото дело е в Стразбург, държавата ще плати по 300 х евро на всеки..... пада им се....

Да живее Българския съд, най-хуманният съд в света! Е, Альоша, я вземи осъди тая шибана България о в Страсбург, па си прибери милионите!!!

Другарю, тук става въпрос за прокуратурата, не за съда. Затова и нашият велик русски прокурор Чайка идва в България да дава насоки как стават нещата. При кофти доказателства - няма съдия, който да отсъди друго. Ние русснаците много уважаваме вашия прокурор Цацарович.

Съд, ПроКУРатура всички са за на майната си.

Чист е като капка сълза, готов е за прецедател на пес!

Hа този, кой му спретна тези дела, бре??? Mай беше, цецо??;)) Cега, ще има въпроси към цецо, ще става много интересно!!;))

това не е съд. това е фарс! цялата измет трябва да се изрине из основи.

Ами какво чакаме?

Не е точно така! Имам познати съдии - говорим си съвсем неформално и мисля, че не ме лъжат. Обвиненията от прокурорите са направо безобразни, а за доказателствата - няма думи! Процесуални нарушения - безскрайни. Как да отсъдят?! А дали е случайно?!

Че кой е очаквал друго?

Не знам, става ли ви ясно, че делото се решава от следствието. Ако има събрани по надлежен ред, неоспорими и адекватни доказателства, прокуратурата няма да има нужда да си смуче от ръкава на сакото обвинения дето са по-пробити от бюджета ни за култура, лесно ще го вкара в затвора, а съда няма какво да прави освен да следва закона и горе-долу да прояви преценка относно размера на наказанието. Слава богу съда все още не е почнал да вкарва хора в затвора без добри доказателства, това е единственото положително в цялата история.

Алексей Петров окончателно оправдан Това не ме учудва, но си мисля , че не е виновен съдът , а прокуратурата откъдето внасят обвинения, които не кореспондират с извършените престъпления. А Алексейчо е чист като момина 'сълзица", бивш служител на ДАНС,преподавател, доцент в УНСС, само дето го стреляха с едно РПГ, ама то е така,"научната" и "преподавателска" дейност са "опасна" работа.

ако действително мислеше, щеше да знаеш, че съд и цацаратура са назначени от, за да, и обслужват свинете, които притежават мутристан! вярваш си, в разни неща. тук вече, наистина има разлика.

явно и стрелбата с гранатомет по него е била грешка...

Има си хас !

в българия да те съдят и как няма да е оправдан . плаща си данъците и рушветиъе и толкова