Анита Мейзер промени защитната си версия

Анита Мейзер промени защитната си версия пред Апелативния съд във Варна за убийството на съпруга си Николай.

Обратно в новината

Коментари - Анита Мейзер промени защитната си версия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая мнооо грозна ве

1. Лъгала е преди или пък сега лъже... все тая вече! 2. Стои нагло и доволно, защото си е опекла работата. 3. Според нашите закони ако те хванат за убийство, може да лежиш за подкуп. До къде я докарахме с изкривените си "разбирания"?! Все повече може да предположа, че това нашето не е държава.

Чакайте малко. Какво излиза - на предишните дела, тя е давала неверни (лъгала) показания под клетва. Това не се ли наказва?

Изобщо не ме интересува тази Убавица.Какво само с нея ни занимавате?

А за подкуп на журито от конкурса за мисис, няма ли да ѝ дадат още някоя година? Съвсем сериозен съм, тая изложи и се подигра с цялата нация, още някоя година по повода, ще е добре дошла .

пък и убавица вееее

Свинската опашка да не е станала монахиня? (с тази премяна...)

По времето на лошия социализъм, подпишеш ли веднъж показанията си, те остават такива докато не излежиш присъдата си! Хубаво е днес да се живее в България, дори и ако си престъпник!

Най-вече ако си престъпник! Ако си обикнове гражданин - тежко ти и горко - всеки отвсякъде те скубе, брули и прецаква.

skromna35

Е, как ТОЧНО си промени показанията!??

ЗАКОНЪТ го позволява!!!

От ботулина е с изпушил мозък , затова си е забравила версията.

ето затова не трябва нищо да говори човек преди да си намери добър адвокат и той да му измисли най-добрата защита. Иначе 156 версии, коя от коя по-тъпи и лъжливи, и накрая 10 години пандиз

абе тая циганка докато не отарве пандиза няма да спре да разиграва циркове

абе ажде стига глупости. година и половина и стига. вразвали са се двамата с умния и мъж - сега тя да лежи - че тои не е ли виновен. а за подкупа също не е кои знае какво нещо че 5 години да и дават. година и половина и стигат.

И що так не сте написали каква е най-новата ѝ версия за тия пусти свински опашки? Толкова се забавлявах миналото лято с нейните все по-нови и фантастични варианти, сега ме лишавате от най-новия! Това си е направо дискриминация и насилие над моето въображение, ще се оплача на ИК-адвокатките! А тия ненормалници от Биг Брадър това ли чудовище искат да вкарват в къщата?! Не че някога съм ги гледала, но почти бях почнала да се настройвам да слушам версиите на старухата Изергил - Айше, пък тя заприличала вече на баба Яга ... Sic tranzit gloria mundi ...

Нямате акъл за 2 стотинки. Скрийте я тази, че не могат да ни пробутат истанбулската конвенция от нея.

Убийците не лежат в затвора.Това го казва и Европа. А колкото до парите, нали писаха в нета, че и предлагат участие в Биг брадърс за 200000лв.

Все пак малко си приличат с Нинова

Тази е толкова" миска " , колкото и анита ;)))) Името й е айше желева . Не , че на някой му пука за нея :)))

Тия 150 000лв от биткоини ли ще ги копа. По реална цифра няма ли? Както и да ги смятам толкова пари за поддръжка на гробно място не са нужни. Освен това бабето дори да живее още 30г. Едва ли ако сина ѝ беше жив щеше да дава за нея да я гледа. Един възрастен човек да има нужда от помощ 300лв.х12месецах30г.=108 000лв. Бре сметката даже излиза. Всъпност бабето е дало 6000лв съдебни такси за да иска такава сума. Въпроса е обаче дали ще си получи сумата. Да ви светна Анитка Шмайзера си е обявила въпросния апартамент за продан. Има ей толчав голям транспарант ПРОДАВА СЕ. Обаче кой завалия ще се нанесе в тази кланница не ми се мисли. И за Киро скалата не ми се мисли всеки път да се сещаш ко е ставало в съседите.

Тия 150 000лв от биткоини ли ще ги копа. - не на магистралата .... Щото и апартамент по твоите думи нямала. Тя ще се оправи някак си но човекът няма да се върне.

Ама сериозно ли ако я видиш на магистралата ще ѝ платиш. Аз те виждам да кликаш SMS-и на шлокавица докато се излъчва биг брадър.

Прочетете чл.118, ал.2 от НПК - в какво качество се изслушват разследващия орган?

Чл. 118. (1) Не могат да бъдат свидетели лицата, които са участвали в същото наказателно производство в друго процесуално качество, освен: 1. обвиняемия, спрямо когото производството е прекратено или завършено с влязла в сила присъда; 2. пострадалия, частния обвинител, гражданския ищец, гражданския ответник; 3. (изм. - ДВ, бр. 32 от 2010 г., в сила от 28.05.2010 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 93 от 2011 г., в сила от 01.01.2012 г., доп. - ДВ, бр. 52 от 2013 г., в сила от 14.06.2013 г., изм. - ДВ, бр. 14 от 2015 г.) поемните лица, както и служители на Министерството на вътрешните работи, на военната полиция или на Агенция "Митници", присъствали при извършване на оглед, претърсване, изземване, следствен експеримент и разпознаване на лица и предмети. (2) Лицата, които са извършвали действия по разследването и съдебни следствени действия, не могат да бъдат свидетели, включително и когато протоколите за извършените от тях действия не са изготвени при условията и по реда, предвидени в този кодекс. (3) Не могат да бъдат свидетели и лицата, които поради физически или психически недостатъци не са способни да възприемат правилно фактите, имащи значение за делото, или да дават достоверни показания за тях. Нещо не ми се връзват нещата.

ChatGPT

отрекла се от показанията си? Че това не значи ли, че в единия случай лъжесвидетелства?

От двете наказания Желева ще търпи по-тежкото. ?????????????????????????? Кога ще започне да има натрупване? Ако убиеш 10 депутати, само за убийството на този по особено мъчителен начин ли ще лежиш?

Няма да лежиш.Народа затвора ще събори и паметник ще ти вдигне

Ако убиеш 10 депутати, без значение кои, ще станеш национален герой, според мен ;).

Ако убиеш 10, ще лежиш като за 240.

Къде е сега ИК да защити тази невинна и насилена женица, че я разкарват по съдилища.

Убийцата ще лежи само за подкуп!

Luna0102

Как виждаш че жена без съгласието на умрелият ще му сложи "свинските опашки"? Стероида си е мислил, че е безсмъртен и сега убавицата ще го лежи.

Може да го вижда така - Ако стане проблем, ги режи. Става проблем. Не ги режи.

делата се водят докато не се намери начин да се оправдае обвиняемия!

цветето на демокрацията

Трябва да пита бизнесмен че то дето утре па малкия Пешо как се излиза по - рано от затвора.

кога?...

Найш ли как ми пука за тази? Да си беше признала всичко по бързата процедура сега щяха да ѝ гледат делото за предсрочно освобождаване. Ба си кухата лейка, чуек! Че и ще губи времето на съда и полицая.

Дир.бг, каква е таз бабка на снимката, не може да мейзер това :):):)

Е как не можеш да я познаеш,това е мисис България 2014:))) По интересното е,че за убийство получава 3,5 год. а за подкуп 4,5 год. има ли цена човешкия живот в БГ

В общи линии се потвърждава една неоспорима житейска истина, а именно, че каквото сам си направиш, никой не може да ти направи...

Гледам я тази "Мис..." и не мога да се насладя на красотата ѝ. Очевидно е, че всичко в т. нар. България е, както казваха едно време, "с главата надолу".

... тая се е сбабичосала... отървал се е човекът...

Един човешки живот затрит по толкова безмислен начин

Правилно е да се пише безсмислен, поне така беше, /от без+смисъл/, вината не е ваша, от ИБЕ-то /института за български език/ препоръчват безмислен, но в конкретния случай безмислен също е правилно, защото бабата и любимият и са действали без всякаква мисъл.

Жълтурковци, сбогом.

Збогом се пише :)))

Ти си от деКоратичното поколение, сигурно имаш и ВИШУ. Сбогом произлиза от "С Бога си върви", ама ако ти си" З Бога".... Аве няма да разбереш, каквото можах се опитах да ти помогна.

ChatGPT

Марш обратно в час!!!