Легендата за Фердинанд и Имелда Маркос

В семейната двойка Фердинанд и Имелда Маркос е имало много строго разграничаване на правата и задълженията.

Обратно в новината

Коментари - Легендата за Фердинанд и Имелда Маркос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и нашия май се гласи да бяга в сащ

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА много прилича на Имелда Маркос вместо обувки родната герб-Имелда колекционира купища лукксозни чанти В ролята на родния диктатор Бойко Борисов като филипинския диктатор КЪТА пачки -МИЛИАРДИ в Люксембург Лихтейнщайн ДубайиЛиван Вролята на окъснаия иизстрадал Филипински народ-БЪЛГАРИЯ стандарта е еднакъв даже там са по добре НЯМАТ високи сметки за ТОК и ПАРНО и бананите са по 10ст килото

Става президент през 1965 година, управлява 30 години, умира през 1989г.

Сатрапът избягал в САЩ със 7 милиарда дойляра! Защо ли в САЩ, що не в СССР?

Маркос дезертира в Хавай САЩ,а не в Хаити бре Дир!

Чували сме, че имала хиляди чифтове обувки и ако още стават, дайте ги насам да ги шитнем с есенно намаление. Кво му плащаш. А и ги е носил величайши крак, направо си е без пари. Само и те да не се окажат китайска направа, че тогава язък за масрафа.

кажете,че е живяла като българка да ви разберем какво ми пишете фермани

Стаята ми мяза на партийния клуб на дрогарето в замъка на позитано- злато,диаманти,пачки с рубли ,кадифе и коприна,а на масата обикновена,червена партийна книжка за новия баламурник!

Аман от селски манталитет! Не стига, че се лее селски говор по улиците, ами и тук...

Че къде пък има на позитано злато и диаманти. Да се запишем и ние членове ?

Поклонници на голямото крадене. И на успешното му внедряване в България.

Имелда е дрогарката Импексова от филипините,да каже как докато народа гладува ,язди кон от мароко и прави партита за милиони рубли на бузлуджа с оядени червени бабички и дръти дс бастуни!

на кого ли ,,дъщерята,, язди ,,бугатти,, за три милиона$ о ,,щатите,,...???

доказателства? или да вярваме на честната дума на троловете на корнелия?

нашето ,,момче,, о ,,кабо верде,,...!!!

Нещо не разбрах- тази статия за филипински диктатор ли е писана или проследява живота и "делата" на простака от Банско, т.е. Бойко Борисов? Като гледам картинката е едно към едно- уверено ни води точно по пътя, който е извървял филипинския народ....... защо толкова осезаемо усещам приликите??? е още не сме стигнали два долара на ден, но като гледам какви сме тъпаци нищо чудно и да подобрим този показател- да караме с по 1 долар на ден! Хак да ни е за простотията и малодушието, което ни е налегнало.

На малоумни дебили като тебе и 50ст на ден им са много. хаха Колко ти плащат на тролски пост?

Само доказани малоумници биха търпели в цветущо здраве наглец, като теб. Нали ти е ясно, че анонимността е доста относително нещо. Не е много уместно да се разчита на нея. По добре би било, повече човечност да обладаваш. По сигурно е, някак.

Защо не търпите чуждо мнение различно от вашето. Най-вероятно тролската позиция е Ваша. Мисля, че хора със собствена позиция са далеко от дебилизацията. Дебили са тези , които са без претенции , блюдолизците и други. Но ще Ви напомня, че човек тръгнал против народ и родина дали по-рано или по-късно си получава заслуженото. Това е кармата и никой не може да я избегне.

филиповци е като столипиново - същото е..

А сега коментирайте какво е изнесъл българския Фердинанд при абдикацията си и как жена му се е къпала в мляко точно в банята в Банкя.

Баш пък 100-200 литра мляко не ми се виждат кой знае какво разточителство.

Трудничко се намира. Особено, ако е от млади булки...

Интересен факт! Всеки който краде - инвестира в САЩ! А някой ми дрънка че били най-големият длъжник! Питам се каква част от капитала на Русия е там?/то в Русия май не се краде?:)))/

а ние задаваме обратния въпрос-чичо Сам и ингилизите като знаят че парите са крадени защо ги приемат барабар със собствениците им а не им откажат досъп нали се борят за прозрачност и "чисти" пари ?

А кои сте вие? Защо дебил кат тебе пише в множествено число?

Пари никой не връща.

Избягал в САЩ

Я, как така Имелда, оправдана от най - демократичния СЪД, в най - демократичната държава САЩ. Е това е да имаш различни (ПОДПЛАТЕНИ ДОСТОЙНО) гледни точки.

Никой не ще да бяга в Русия. Само бившите украински президенти.

За какво им е да бягат в Русия, като там ще им махнат главата? Обирджиите, от сътворението насам се събират в Америка. Няма да правим специални изключения.

Тия ми скриха шайбата

Както се е държал с бюджетните пари Фердинанд Маркос ,така се държи с бюджетни пари и Мутрата Борисов ! Така че няма никаква разлика ,само че ББ го чака публична Екзекуция пред НС , а обесване !