Съдят трима ”лекари”, измамили жена с 8000 лв.

Трима телефонни измамници са предадени на съд, по искане на Районната прокуратура във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Съдят трима ”лекари”, измамили жена с 8000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба ми ,Бог да я прости,последната година,като беше добре,също й звъняха някакви измамници ,представили се от Енергото,че има токов удар !Но баба им нито пари им даде,нито им се върза на измамниците !

не се поставят в затвора за много дълго време и всяка вечер да ги дават по всички телевизии от килията. Това бързо ще намали желаещите лесни пари.

Как така бабето събира 8000 лв за нула време...щом е шашаво, нека му ги вземат! По-прост народ от нашия нема...е, па нема.

А кога ще осъдят тримата ,,ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТА",че измамиха своите 300 000 заблудени гласоподавателя,с лъжата,че ще им вдигнат пенЦиите???

Ти очевидно не си пенЦионер, ами си глупак! Не си разбрал, че ще ти вдигнат пенЦията, само ако ги избереш така, че да получат властта и да могат да го направят. А ти какво - гласувал си за тях само колкото да влязат 15-ина човека и да могат само да са патерица на някого си. Е, нА ти голЕма пенЦия сега! :-)

Много нагли станаха измамниците, ама така е като няма закони и действие срещу тях. Бяха полизаи, сега лекари, поради безнаказаност и подигравка очаквам скоро време да се представят и за прокурори