Почина 17-годишното момче, паднало от третия етаж

17-годишното момче, което падна от третия етаж на Центъра за настаняване от семеен тип в Роман, е починало днес в 13.10 часа.

Обратно в новината

Коментари - Почина 17-годишното момче, паднало от третия етаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Детето наистина е на едно по-добро място, но на виновните да се търси отговорност, иначе Бог ще ги съди.

домове ми е разказван кошмара от чистачки, работещи там. На лагери, малките спат отвън в храстите, защото по-силните или по-големите ги изнасилват. За момчета говоря. Страшно е в тези домове. Деца деца изнасилват. Това е истината. Дда не се правят на ощипани в МОН. Всичко знаят. Едни камери с видеонаблюдение нищо не струват за няколко такива домове, сравнено с откраднатото и с рекламните писалки и календарчета за милиони, платени от различни министерства всяка година.

А през нощта какво му се е случвало, има ли камери да се установи? Щото глухонямото момче не може да говори, та да се оплаче. Та даже коридорите мил с чистачката, само и само да не е в стаята при другите! Че и залостен прозорец отворил?! За да се спаси. За да не се връща и вижда някого, да не закусва даже на една маса с него....

голяма мъка

Значи и момчето вероятно не е дошло в съзнание,като баба ми...Мир на праха му !

Жалко.Тя и баба ми почина на 19-ти януари,направи втори инсулт ,изобщо не дойде в съзнание и леля ми се обади да каже,че баба ми е починала в 4 след обяд на 19.01.

Жалко за детето. Но аз имам въпрос: как когато Цвети Стоянова се метна от 6 етаж, веднага в цяла България се намериха специалисти желаещи да я лекуват, а в този случай никъде няма квалифициран персонал за подобна политравма? И това ако не е една жалка и корумпирана държава.........

"Все още обаче не са ясни причините, които доведоха до този фатален инцидент.". Ясни са и то- много ясни! Криворазбраната ни демокрация и решенията деца с увреждания/ вкл. умствени/ да се отглеждат и учат в " нормални" училища и семейства! Никой не си е мръднал дебелото трибуквие да им създаде нормални условия за живот, но видиш ли, ако на прозорците няма решетки, децата няма да се чувстват като в затвор! АКО ИМАШЕ РЕШЕТКИ НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ДА СКОЧИ ДОРИ ПРИ ЛИПСА НА ПРОЗОРЕЦ! Който министър е наредил махането им- той е създал предпоставки за самоубийството на детето! Ето го виновния!

Бог да прости горкото дете! Много тъжно...

И, кво излиза ся? Социални, полиция, лекари всички взимат от нашите пари, протестират за по-високи заплати, но в края на деня отказват да вършат работата, за която са назначени.

Горкото момче, светла му памет!

Да почива в мир,милото детенце,никога няма да се разбере,кои го е бутнал.Той нали не може да говори и не чува,мипото дете,лоши хора са българите в домовете ,които се грижат за такива деца.Това е от ясно по ясно.Трябва обучение и сторг контрол.

Лека му пръст на това дете! Дано да е на едно по-добро място ...