28-годишен мъж се самозапали след семеен скандал

28-годишен мъж от карловското село Розино е в пловдивската УМБАЛ "Св. Георги" с 40% изгаряне, след като се полял с бензин и си драснал клечката.

Обратно в новината

Коментари - 28-годишен мъж се самозапали след семеен скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИК е един мръсен, долен документ... третира насилието, но се концентрира главно в/у физическото, а психическото такова, вербалната агресия, която идва главно от жените( като компесаторен механизъм на жените за това, че са по-слаби физически) на нея никой не и обръжа внимание... Вербалната агресия е много по-гадна и коварна от физическата, защото тя убива бавно и уврежда здравето на жертвата на агресиятя бавно , но безжалостно... Долу ИК, поредният мръсен дискриминиращ документ...

я не лъжи бе трол, точно върху вербалната агресия се фокусира ИК, искат ако я напсуваш да влизаш в затвора,а не глоба или развод не са достатъчни, ако тя ти каже че си мухльо няма да я съдим, това е ИК,

Всички са се юрнали да защитавали жените, но понякога тяхната коварна агресия е по - жестока от един шамар.Не завиждам на жените в България на които им предстои да оженят синовете си.Моите се ожениха за чужденки и имат сполучливи бракове, но в България растат бъдещи кифли.Затова разводите са най - много,както и извънбрачните деца.Момчета, ако още не се обвързани, не забравяйте ,че светът не започва и не свършва с българките!!!

Казваш че разводите са най- много в България? Ми те на запад не се женят, та как ще се говори за разводи?

Деградирала си от пропаганда!Женен съм за холандка,по всички правила.Имаме си 3 прекрасни деца и работим по въпроса за четвърто.Права е госпожата !

Човекът е БЕЗРАБОТЕН, има две деца, мизерствали са!!! Никой не се запалва жив, за това че се е скарал с жена си .... ГЕРБ = Комунистически МУтри

zeddd

Дир-а, това покрива ли го Истанбулската конвенция?

Покрива го Истанбулската конвенция. Миналата година 7 мъже са се жалвали от домашно насилие. Жените, които са подали жалба са над 270. Жалко за младия мъж.

жените, жени ли са били? а конвенцията не го 'покрива' - освен ако не е бил 'джендър'. защото конвенцията е сексистка - 3/4 от параграфите са изрично за 'жени-жертви на насилие' и приличат на песнопойката на джендър НПО. ПС обади се, когато младият насилник от женски пол получи дори 1 (един) ден дори условна присъда.

Тъпак.

112 ( нерегистриран ) 23.02.2018 15:45 *Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви" Опа-а, пак се ос..хте!!! Първо - ползвайте си дрегерите дето ви ги дариха от БДЖ и второ - много електроуреди сте навлючили в колибата. Ще вземе да ви пламне редакцията!!!

главния пожарникар на републиката бат Бойко лично ще се изпикае на редакцията и щя угаси нимой съ каъри

Млад е, организмът му е силен, дано оцелее!

Навират ни някаква конвенция за защита на жените от насилие. А напоследък само колко народ пострада от женско насилие - този мъж от тормоза на жена си, възрастният мъж, убит от дъщеря си, близначетата недогледани от майка си... Да не връщам новините още по-назад.

Истанбулската конвенция защитава и мъжете, които са жертва на домашно насилие. Миналата година 7 мъже са се жалвали от домашно насилие. Жените, които са подали жалба са над 270 - така да знаеш.

няма нито ЕДИН мъж, защитен от домашно насилие, тормоз, заплахи, кражба и очерняне, отнемане на децата. НИТО ЕДИН. Така да знаеш.

НЯМА НИТО ЕДНО ОТСЪЖДАНЕ В ПОЛЗА НА МЪЖ ЗА ДОМАШНО НАСИЛИЕ. НЯМА НИТО ЕДИН ПОМОГНАТ ОТ НПО МЪЖ, ЗА 20+ ГОДИНИ НА 'ПАЗАРА'. Другото са измислици и най-нагли лъжи.

Мизерия и отчаяние, това е по селата. Пък вождовете си играят на "евро-ейци", вместо да се заемат с проблемите на хората и с икономиката. Явно и жената и мъжът са изтрещяли от невъзможност да свържат двата края.

Тия алчни кучки ще ни уморят. Затова не се женя.

Аз пък мисля, че е крайно време някой адвокат да внесе в Страсбург дело което да разгледа какво става с народа под управлението на тези партии.

Глупак си ти Кирчо! По твойта логика щом всички жени са алчни кучки, то тогава всички мъже са глупаци като Кирчо...но това, за щастие не е вярно!

не мисля, че си щастлива... Мъжете ли, правителството ли ти е виновно - не знам, но не си щастлива.

Кирчо

Аз не мога да разбера каква е тази мания или фикс идея да ходите постоянно след мен и да ми серете върху живота? Освен тази наглост имате и безочието да се изкарвате невинни и добри. Защо го правите? Пари ли получавате, господарите на ефира ли свършиха? Какво е това забавление идиотско? За нищо не съм ви длъжен. Това, че си предлагате вмирисаните п...и на хората и пикаете където намерите не означава, че сте приятни или че на някого му е приятно. Безобразно отвратителни сте. Не искам да имам нищо общо с вас. Чупката!

Толкова мъже се самоубиха последните години,че естествено се наложи извода,че в БГ има някаква категория доста луди жени. ИК да пази мъже чехълчета от зли и луди жени трябва.

кво става ся, конвенцията третира ли такива случаи или трябва самозапалилият се да е джендър?!

не! трябва да е от трети пол и следващите..

ужас и мизерия, мизерия и ужас

Абе, къде са помиярите от БХК да осъдят държавата за този случей!??

кънев вече ходи приведен около Народното събрание - да не го нарита някой в тъмното... особено ако е по-тъмничък и не го види...

Глупак. Като с ее самозапалил, дали е убедил жена си в доводите си ? С 40 % изгаряния, шансовете са почти нулеви.

Ах, ти мислиш, че го е направил, за да убеди някой в нещо? Според мен му е писнало да убеждава когото и да било в каквото и да било.

По долу някой плюе комунистите ! Да,за всичко са виновни те ! А това,че в градовете трудно се намира работа,а в селата абсурд и ако имаш малки дечица които искат да бъдат нахранени и покрай тях някоя жена пепелянка да ти врещи да донесеш пари,какво да правиш. На момчето му е дощло до козирката и е решило да си сложи край от мъка и безпомощност. Какво ще кажете ? Най големите комунисти обърнаха палачинката и станаха демократи в съюз с беспартийни преди и заедно започнаха да крадат и си плетат кошницата. А вие гласувате за Бойко,бивш комунист и чакате ,какво чакате ,да паднат на коча топките !!!? Е,чакайте,то времето лети и не се знае,в кой момент и вие ще изпаднете в безпомощност,нищо че сега който четете коментара ми се чувствате задоволени и преяли.

БойкоБойкоБойкоБойкоБойко

Ужас, това излага Истанбулската конвенция, махайте тая новина веднага, че ще се окаже, че не само жените, но и мъжете са застрашени от домашно насилие! Искам да кажа, че насилието си е насилие и срещу него си има закони. Не трябват нови по полов признак!

екзекутиран от бг комунистическата държава

екзекутиран от бг капиталистическата държава, при комунизма мъжете не се палеха, а биеха 2-3 шамара и отиваха на работа

Ако по самозапалвания не сме номер едно, ще съм супер учуден! За периода 2013-2015 година самозапалилите се са 30! 20 умират, а 10 са оживяват ранени. Има още поне 7 опита за самозапалване. Само за примера цитат със скрити имена: Т.М., 26 г., самозапалил се на 18 февруари, 2013, починал. П.Г., на 36 години, самозапалил се пред сградата на Община Варна на 20 февруари 2013 г. , починал В.В., 53-г., самозапалил се на 26 февруари 2013 г. пред сградата на Община Раднево, починал. Д.Н., трупът й е открит на 15 март 2013 на Младежкия хълм в Пловдив. Според прокуратурата става въпрос за самоубийство чрез самозапалване. Т.Й., 40 г., самозапалил се на 20 март 2013 на стадиона на село Ситово, починал. 5 самозапалвания за 31 дена - можеше да е в рамките на 1 месец. Самозапалването трябва да е супер гадно, а да не говорим ако оцелее, в какво състояние ще остане. Разните там политици и така нататък не си заслужават. Само ще ги обявят за луди. Има някакво медийно затъмнение, което всъщност може да има логика, за да не се стимулира. Но това е в полза на управляващите.

Абе вместо да се самоубиват, като се запалват или по друг начин, що не вземат да вземат да стреснат някой по-така управляващ, та дано им дойде акълът. Така и така са се прежалили..

Националата лотария не върши достатъчно добра работа. Дайте всички пари по провинцията та да закрепят хората положението.

Не ни занимавайте с глупости! От този по- важни са изгорелите кучета във Варна; двойката скални орли, заради които няма да има скоро читав път през Кресненското дефиле; нивата с някакви минзухари, заради която няма да има и път между В. Търново и Русе; пострадалите при катастрофи и т.н. безсмислици! В такива като този, самонаранили се при опит за самоубийство, няма кинти! Уважение към смелостта му и дано се възстанови!

Някой да нарече нещата с истинските им имена!!!

Sm3hurk0

Нали нямало безработица и България просперирала.... пона така разправя БХ

заради комунистите прокълната земя

Гарантирано от гроб

Помияр

Ето един спазил ИК, не посягай на жената, утрепи се сам!

Никой не защитава хетеросексуалния бял мъж, ние сме длъжни да пазим и да спазваме всичко...

гадно ми ставя

Как през 1949 г. 15 пастори са осъдени като шпиони stat - A + 08:01 25 февруари 2018 Общество / Редактор Десислава Димитрова / обновено преди 30 минути Дирници, какво стана с тази новина?

25 февруари 2018 година???

Няма грешка. Копирай и постави това заглавие в някоя търсачка и ще я видиш, обърни внимание на датата. ИЛИ виж тук: http://dnes.dir.bg/news/shpioni-pastori-26911266

И си е решил проблемите?! И в двата възможни варианта семейството ще страда - с или без него.

много тежка карма. Вие и вашите деца. Всъщност причината не е семеен скандал, това е само поводът. Причината е безперспективността, мизерията, липсата на бъдеще, липсата на елементарни условия за що годе нормален живот. Скапаната държава, нечовешките условия на живот за 90 % от българското население. Дано що-годе се оправи момчето.

Той и сега е виновен но, ако този не оцелее, тиквата ще е oще по-виновен. По-добре е един оцелял по-малко но по-близо до края на тиквата!

"Аспирирани" топлинни газове, а не "инспирирани"!!! Образовайте се и не пишете глупости!!!

А може би вдишани например на български. "Аман" от тези чуждици!

Медицинският термин е "аспириран", а те цитират изказване на представител от болницата. Само че този, който го е цитирал, сигурно е полуглух и си е спестил труда да направи проверка. А иначе сте прав, че може да се каже и "вдишан".

да иде сега тиквата да му обясни как сме много добре и сме три пъти по-богати за 10 години.

Sm3hurk0

... що ? ... тоя да не е от тъмнозелените ?

Dobromir Dimitrow

Де тоз късмет, те тъмнозелените не се самоубиват...