400 кг кокаин открити в руско посолство

Близо 400 килограма кокаин са били скрити в руското посолство в столицата на Аржентина - Буенос Айрес.

Обратно в новината

Коментари - 400 кг кокаин открити в руско посолство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е жестоко компроментиране на това рускопосолство, на Русия и Путин! Но в никакъв случай изненадващо, поне според мен.

Време е ГЕРБ да използват анално податливите/с ШИРОКИ отверстия /като за начало дипломати в Лондон в ООНто в Ню Иорк и Ирак поради анатомични широки отверстиа да пренасят по 500 гр супер чист КОКАИН х 200 Е грама /сред разреждане и повече/ и после директно на пазара в СОХО Дистркт Лондон или на юпитта в Ню ИорК След това вьнш министьрка Захарива Екатеина наема Лорд Минчев /и 2та са земляци от ПАЗАРДЖИК/ +ИОГА-геи и обучават и останалите бг дипломати как да пренасят ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПОЩА и багаж

2002 ТУРСКИТЕ митничари хващат 2 куфара ДИПЛОМАТИЧЕСКИ багаж с 20 кг каптагон-база/Фармация-Цеца Секса/ и голяма сума супер менте пачки 100$ на Севрно Кореиски ДИПЛОМАТИ от представителство в СОФИЯ

Това си е чиста проба провокация! Внесли са ги тайно едни такива без опознавателни знаци както в Крим, Украйна, Сириястан и на Олимпийските игри

Никога не съм чел по неясен текст. От него е видно: 1. Че е намерено огромно количество от най скъпия наркотик в посолството на русия; 2.Че има замесени руско говорящи лица, но не и хора на посолството; 3.че посланника не е замесен, щото е подал сигнала?! Да ама в най охраняваното посолство там...освен това на Израел, да вкараш 400 кг ей просто така. Изобщо тази информация говори, че някой е ср..л в гащите на руското посолство.

продължава износа на капитали навън.

400 кг кокаин открити в руско посолство Е , къде на друго место да ги открият?!!!!!

Изясни се вече как плаща др. Путин на нашите тролове - в кокаин. А ние наивниците си мислехме че в рубли...

Е как в рубли? Рублите са тоалетна хартия и дори нашите тролове работещи срещу родината си в полза на русия не искат рубли.

Дипломатическата им мисия е на самоиздръжка, а вие се вайкате.

А колко ли тона има в американското посолство ?

последния тир...

Ти да видиш! Много на дребно, бе... Аз си мислих за нещо от сорта на 4 тона кока...:-D Иначе, ясно се вижда, че тук присъстващи истерични русо-хейтъри, четат само заглавието, без останалите пояснение и това им донася мигновен духовен оргазъм (а може и не само духовен...), хвърляйки се като Матросовци, да реват от злоба и истерия! Споко бе, пазете си хемороидите!... Много напън за нищо ;-)

Пак ли Русия, бе ???

Миличките...

Шило

Май малко се чете какво пише под заглавието?

хайдее, благоприятна тема за соросодимитите! няма значение, че посланика е сигнализирал, че руската и аржентинската полиция са разследвали. сороския спермояд сега ще вади 'умозаключения' за Русия и нейната политика.

А на тебе в кокаин ли ти плащат, или в рублички?

Проверете и руското посолство в София-ще откриете не само опияти но и сигурно оръжия за 5-тата руска колона в България!Но вероятно ще проверят всички руски посолство в латинска Америка,за да приберат тоновете укрити опияти !

Каква е тази "пристройка на дипломатическата мисия" ? На територията на посолството ли е ? Как е влязла полицията, ако това е територия на посолството ? А посланикът защо е сигнализирал още през 2016-та ?

става дума за руското училище към посолството

stan_posta@

Аха, блг ! Ами така да кажат, толкова ли е трудно !?

Какво ли става в руското посолство в Колумбия ?!

Смятаи шефа на ФАРК-Колумбииските партизани-ТимоЛеон е завуршил МГУ МОСКВА Института за чужди студенти Патрис Лумумба и после школовка ГРУ -Партизанска Воина/НЛПпрактики стрелба снаипер експлозиви стрелба с ЗРК бораввене с ескплозиви С4 управление на вертолет тактическа подготовка водене на боини деиствия в градска среда в полигон на Српските спец части и служби Б.И.А в СЬРБИЯ .В добавка на 4те наи-ГОЛЕМИ Боливиски нарколордове ОХРАНАТА бодигардове контролиращи милиони декари плантации с КОКА в Боливииските Анди са Цьрногорци и Сьрби -бивши барети от Српските спец 4асти смятаи Сьрбите и Руснаците кви контакти имат с Наркокартелите

А и за капак ПУТИН и ТРУМП имат един много добьр приятел ВЕНЕЦУЛЕЦ -казва са Виктор Варгас/испански евреин сефарад/ бивш банкер на Уго Чавес Виктор Варгас е наи-влиятелния и богат венецуелец освен главен банкер на Венецуела маика му е основателка и главен СЬДИИКА-основателка на правната с-ма вьв Венецуела в Варгас е омьжил дьщеря си за член на ИСПАНСКОТО кралско с-во от страна на БУРБОНИТЕ .Зетя на ВАРГАС от кралската фамилия Бурбон е висш банкер в МАДРИДСКИЯ клон на БНПарибас и винаги е готов да изпере на тьста които има богати и влиятелни приятели/Путин и Трьмп/ ВАРГАС движи/МОШЕЛ/ каналите от Венецуела за Амстердам Кадис Барцелона Джио Тауро /през КАБО ВЕРДЕ -ГАМБИЯ-ГАНА-ГвинеяБисау-МАРОКО-СПЕИН

A на Путин -Шаломов аверчето главния равин на Россия рави Берл Лазар 1от щерките е омьжена за сина гл.равин на Колумбия А тои преди оглави главния равински пост на Россия е бил гл равин на Италианския град МИЛАНО наи-големия пазар за КОКАИН в Европа/футболисти манекенки от Фешьна фабриканти мафиоТи дипломати В ИТАЛИЯ всичко е каЧенО на БЕЛО/

мдааа. а пък в сащ демократичната младеж яде течен прах за пране на капсули и се поства по фейсбук тайд под чалиндж му викат...

Ядат тайд колкото преди година-две пиеха водка през г*за. Но малоумните лелки не разбират от фейк нюз и кудкудякат.

верно? я гугълни тайд под чалиндж, да видиш американската простотия.

Пише в "пристройка" на дипломатическата мисия!сигурно е и на 5 преки от самото посолство!Ама иначе ти добре си прочел щото е добре скалъпено написана!

Сигурно ли е? Искаш ли да отвориш сателитната снимка и да станеш по-сигурен?

Добре , че другото са го изнесли ! Че като го пакетирахме беше към 4 тона ...

ей това се казва истински фейк нюз. Истината е, че е сигнализирано от посланника, след което аржентинците са подменили наркотика с брашно и са го оставили да замине за Русия, а петте арестувани човека са в Русия и са получателите. Какво ли не правят соросоидите да оплючт Русия даже и фейл новини си измислят...

Аз лично видях как сорос внася на гръб чувалите в руското посолство. За да ги злепостави. Руснаците са невинни. Може да е на 80 години дядо ви сорос ама да го бяхте видели как пренесе 400 кила дрога за отрицателно време.

Викаш 8чувала по 50 кг с надпис Кафе Нова Брасилия Порто Алегре

"сериозна" държава :D

Посланик Виктор Коронели забелязва 1ш куфара в сграда съседна на посолството само на метри от основната сграда.вика местната полиция която установява кокаина.но аржентинските полицаи не спират дотук. Те заменят з89кг кокаин с брашно. И чакат година за да има дипломатическа поща.арестувани са 3ма дипломати руснаци в Русия опитали се да приберат брашното,1 руснак в Аржентина работещ като полицай.мозъкът на групата успява да избяга в Германия.също е руснак.

Май руските служби са открили опит за ползване на посолството и са предотвратили износа на дрогата. Така се разбира при по внимателен прочит.

Ей ,тоз Сорос пак ни накисна!Може ли най достойните ,най чистите хора на света ,да са обвинявани в наркотрафик."Фейк нюс"

Той объркал РУСНАЦИТЕ с ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ , ТЕ РУСНАЦИТЕ ЧИСТИ , КАТО ОСРАНО ДЕТСКО ДУПЕ !

Посоля се е скарал с културното аташе и го е топнал . Не си е взел поука от десетината дипломате дето измряха по лани

Интересно още какво ще измислят американците преди изборите в Русия. Е знаем ги какви мръсотии вършат западните навсякъде та няма какво да се чудим.

Да бе, първо ни напълниха посолството с кокаин, после ни сраха в гащите. Аман от кравари.

ТУК МИ МИРИШЕ НА АМЕРИКАНСКА НАМЕСА ! РУСНАК НАРКОТИК НЕПОЗНАВА И НАРКОМАН РУСНАК НЯМА !

ИМА НАВСЯКЪДЕ НО НАЙ ВЕЧЕ В САЩ -ПО ДАННИ НА ФЕД.СТАТ НА САЩ ПОЛОВИНАТА ОТ СВЕТОВНОТО ПРОИЗВОДСТВО НА НАРКОТИЦИ СЕ УПОТРЕБЯВА В САМИТЕ САЩ.ФАКТ

По данни на Путя в Русия няма наркомани, няма гейове, няма алкохолици, няма престъпност.

Евларката, ех да му беше това на Сидеров. В нашето братското руско посолство има само червени кармфили, водка и плочи на Кобзон.

Това е провокация! Русняците са най-чистата, най-добрата и ....най-пияната нация у свето!!!

Малко ми се виждат тия 400 килограма. След като преди президентските избори в Русия остава по-малко от месец, поне за 3-4 тона трябваше да пишат.

За изборите не се пипат, защото скоропостижно срещат Свети Петър...

През 2016 руският посланик съобщил за дрогата, дира след има-няма година ни уведомява?

Това е съвсем различен случай, бе мурзииии!

Граждани на Русия.живеят в ЕС.са руснаци.а щом е в посолството значи руската държава е в купа.нали не си представяте че в едно посолство и то руско не се знае какво става?просто е станала голяма грешка.

Аре по-полека, все едно не знаем как ЦРУ превозва тонове дрога от Южна Америка за САЩ директно с Херкулесите (C-130).

Я да претарашат и кучешкото леговище на Путя в Кремъл и да видят там колко има.....сигурно тонове. Той Путьо затова все тъпотии ръси, щот все дрогиран ходи

Май дрогираният си ти. Явно от Козяк са ви дали да пиете вкиснала боза и мухлясали баници :)))

НЯКОЙ ПИШАТ САМО ЗАЩОТО ТАКА ИМ Е НАРЕДЕНО БЕЗ ДА ЧЕТАТ, Е ТОВА НИКЪДЕ ГО НЯМА

Напротив, има го навсякъде. Само прочети колко е бил бюджетът за тролене по време на брекзит и изборите в САЩ.

Пишещите тролове явно са прочели само заглавието. Е, руснаците и аржентинците са разбили групата наркотрафиканти, които са граждани на ЕС!

Ти това ли разбра? И да с и го прочел и думица не си разбрал! дори за трол си тъпак!

основната група са счетоводителя и още двама дипломати от посолството и внедрения в аржентинската полиция руснак, чисто руска завера за пренос на наркотици в РФ с дипломатическата поща

Не е кокаин бе. Това е пудра захар от Колумбия. От нея правят в посолството весела водка.

Останало е в Аржентина, щото Сорос ни пракара да не шмъркаме преди старт. Ако ни я бяха дали, сега всички златни медали щяха да са наши.

ех кока мая и долу соросоидите!!!!

щом в посолствата държат по толко, представи си в Кремъл колко има

Да поясня за соросчетата - през 2016 посланика подава сигнал; идват руски ченгета, разследват заедно с местните; сега руските ченгета арестуват бандата в посолството, а аржентинската - извън посолството. Аржентинската полиция не може да влиза в посолството, както и да разследва, понеже посолството е руска територия.

не се обеснявай ами земи му дръпни по една черта

Не си запознат. Бегай.

Язък за беото.

Руски смешници. Къде е новината тука?

това как да го разбирам че наркотиците били открити през 2016 а новината ни се поднася днес?????????????????????

смотано построено изречение на журналята. " посланикът съобщил, че в посолството са открити наркотици през декември 2016 г." т.е. през 2016, руският посланик е съобщил, че са намерени наркотици... след това са дошли руснаци и година и половина са разследвали заедно с местните, и са хванали цялата банда. сори, ако няма русофобски мат'рял.

Малеее с тоя хероин колко бояришник може да се купииии. Ухаа.

Кокаин бе не хероин глупак

тоя сорос е навсякъде ;)))

Юнайтет Фрут Компани

На дежурните тролове сега раздават по една порция та да се надрусат и да храчат по-усилено