Борисов: Аз посъветвах Петкова да подаде оставка

Премиерът Бойко Борисов заяви, че самият той е посъветвал енергийния министър Теменужка Петкова да подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Аз посъветвах Петкова да подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

що ни будалкаш, нали без твое знание и разрешение в България, а напоследък и в Европа, Слънцето не изгрява. Ти знаеш, че прасето на баба Гицка от Големо Уйно и магарето на дядо Уйо от Горно надолнище са гладни, а такава тънка сделчица(стратегическа за държавата) е убегнала от погледа ти. Два са възможните и логични отговора: 1. Много си навътре с аферата. 2. Подчинените ти не те ебават.

чакаш, Цвъки ли да те посъветва да си подадеш оставката или Цицка? Не разчитай на тях, вземи самостоятелно решение, нали си нашето Слънце. Много взе да ни напичаш напоследък и ни идва в повече топлинката ти.

1.Теменужка подала оставката си в Парламента. 2.Теменужка говорила с премиера и подала оставка. 3.Бойко Борисов посъветвал енергийния министър да подаде оставка. 4. Бойко изрита теменужката при калинката и се показа в бяло. Ако сте 4. гласувайте с +

Държавата- това съм аз! /Б.Б./ и някой си Луи 14

Бла бла бла. 28 години бла бла бла!

Значи така става!!! Като не щат да пуснат Културиста/ПАшата да купи салиден дял от ЧЕЗ си завеждате дела за милиони. После им казвате на ЧЕЗ дайте да се разберем, че ние имаме пари за изпиране, пък Вие големи печалби нема да хванете без да ни дадете поне половината от ЧЕЗ!!! И хоп предварително уговорен търг -/ задължително щата ЧЕЗ е държавно дружество/ и отстраняване на неудобните кандидате чрез КВЕР или заплахи и хоп ГИНКА фаворит!!! ГИНКА взима пари от банка, каято или е от недосегаемите - извън контрола на БНБ/ на групировките/ или е някоя Лихтенщайнска с гаранция милярди в офшорна зона!!!!

И бонус за ГИНКА/БАНКАТ - умишлено изагубено арбитражно дело от държавта за стотици милиони евракис!!! Случай много прилича на бонуса от делото с АЕЦ!!! Простия народ се радва на градинки и псевдо нови пътища!!!

до кога ще го търпи народО? Всички знаем ,че семки да продаваш зависи от него и той знае.Прави се на изненадан ,,а нас на луди. До КО-ГА ТОЗИ МЕЖДУНАРОДЕН БАНДИТ?

Борисов не разбрал ??? как станал собственик на ЧЕЗ :) ? - чрез международна банка финансирала продажбата организирана от ПРАВИТЕЛСТВОТО на България .... Едноличен собственик на ЧЕЗ? Семеен собственик на ЧЕЗ? Собствник на % - ти от ЧЕЗ?

аз не бих оставил ни най-малко съмнение, в който и да е българин, че стоим зад една абсолютно частна сделка", заяви Борисов

Бойко, от една лелка на женския пазар ли разбра, че Теменужка се познава с Гинка или едно птиченце ти го каза?

дай да увеличим вноските за ЕС та белким се сетиш за пенсиите.То нали тогава ще дойдат много свежи пари.А?Ние пенЦионерите ще те избираме отново.

И аз искам да погаля Бойко по главата, ама с нещо дървено !

И какво от това, че я е посъветвал? Да не би сделката да се върна обратно....

Пич, .......настъпа тока! Кажи на оная да пита някой компетентен кво е 20 киловолта и какви последици дава като се доближиш на 1 метър! Няма накъде да се бяга- оставката ще ти изгори в джоба!

ББ в оправдателен режим. Аре, нема нужда. Ние това театро сме го гледали много пъти - и сценария и развръзката и треторазредните актьори са ни ясни....

Единственото което продължава да ме изумява е невероятният ви гьонсуратлък. А иначе имате вид на нормални хора. Е Теменужка гледа малко като невестулка, ама надскачихте себе си вече. Верно трябва да сте оперирани от срам, иначе няма обяснение за мен.

Аз посъветвах бушона да гръмне сега и веднага!

ясно е че има някой за оставка, но дали само баничката кифлова е това

Това ,че стя я посъветвали да си подаде оставката спор няма-Вие нали заявихте,че приятели нямате:)По интересното е КОЙ я е посъветвал приятелката Гинка да купи ЧЕЗ,да не се окаже,че сте и казали да подаде оставка след продажбата:))))

.....и можеш ли да обясниш защо????

Аллоу, Вальоо. ОбадИ ми се оня бе, Мишо Бирата....

Гинка, Гинка ееее. ..

Но,другарю Борисов,това го ЗНАЕ всеки БЪЛГАРИН,че България си има "АЗ"и НИЩО друго!?

Признай си, че е толкова добра, че я взимаш на работа в новопридобитата ЧЕЗ!!!

Чакай само да мине Европредседателството и е първа писта с плашенето за подаване на оставка.

А Джендърбойко кога ще си подаде поредната оставка?

Аз съм Бойко Борисов съм. не съм Гинка. Гиинка ми е прокси сървъра за сделката. Сега ще ви обясня - натискаме ЧЕЗ от няколко години, плашим ги с държавните служби, вдигаме им цената на тока към производителите а цената към потребителите задържаме и така им намаляваме печалбата и ги мачкаме малко по малко докато се решат да се инЧЕЗнат -, те дори започнаха съдебни дела срещу държавата. И така аз се скривам зад ГИнка и купувам бизнеса.Сега се чудя дали да назнача олигофренести адвокати и да загубя делото на държавата срещу ЧЕЗ и да накарам хората още веднъж да ми платят, нестига че с откраднати пари от тях купувам...да ставам ли толкова нагъл, че аз съм си. И пак Не съм ГИнка , Бойко съм

Както винаги Боце е "ни лук ял, ни лук мирисал". Лъже като дърт циганин че ГЕРБ няма нищо общо с продажбата на ЧЕЗ. ГЕРБ - да, но той тогава беше главен секретар на МВР. А ГЕРБ има много общо с продажбата на "златната кокошка" - държавния дял на двете дружества на ЧЕЗ по време на кабинета Борисов 2. Ето ви едно съобщение от 02.11.2012 г. "Днес на Българската фондова борса (БФБ) приключи приватизацията на държавните дялове на двете дружества на ЧЕЗ България, стартирала на 29 октомври". Къде е прокуратурата? Защо ли питам?

Тук съм, Бойко съм не съм Гинка. Признах си в горното съобщение всичко, лук не съм ял, ям съджуци и каквото съм рекетирал от бизнеса. Прокуратурата аз съм я назначил , как очакваш да заработи когато аз съм ги инструктирал да не се занмават с мене?

КОЙ ( нерегистриран ) 24.02.2018 13:41 . Хубаво, ама ЧЕЗ стана частна по твое време. Кой продаде стратегически отрасъл на чужда компания. Бойко, абе вие само преразпределяте и вземате от общото. Всичко социално е убито- здраве,образование. Ама за частни ръце - винаги има. На твое място бих намерил някой дето ще може да се оправи. Костов- не знам какъв е бил, имаше и грешки, но поне при него дългът падна, а при вас въпреки еврофондовете, стана три пъти по-голям и обири, обири - КТБ, ЧЕЗ, изсечени гори, Пирин и какво ли не. До училищата дилърите въртят търговия на наркотици. Вас не ви интересува. Все едно вие и българите живеем в различни светове. АБЕ ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ НА ТЕЗИ ДАЛАВЕРИ. ТЕ ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДОКАТО ОВЧИЯТ НАРОД МЪЛЧИ ЛИ МЪЛЧИ. ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ В СЪСЕДНА ГЪРЦИЯ. ТАМ ИМА БУДНО ОБЩЕСТВО, СПЛОТЕНО СРЕЩУ НЕПРАВДИТЕ, А ТУК ИМА САМО ОВЦЕ, КОИТО НЕ БЛЕЯТ ДАЖЕ КОГАТО ГИ КОЛЯТ! НАРОДЕЕЕЕЕ?????

Боко, ти ли я посъветва също как да направи далаверата с Гинка от Пазарджик??? Сега и да си подаде оставката, доходът й ще е десетки пъти по- висок от министерската заплата. Чрез Гинчето сега теменужка, мила дружка, ще ни продава ток. междувпрочем,. чя успя да ни го повиши досега близо с 40 % и сега ще си обира печалбата зад гърба на Гинчето. Боко ле, славен войводо, Боко ле баш ментарджия.....Много ги разбираш ти далавериците.

праведни са верующите, амин

Колко си долееееен. Ток да ви убие и теб и свинята дебела, дето стоите зад тая сделка.

Около бай хой само простотия, скандали, корупция, интриги и мародерство! Ако България бе една нормална държава този първичен човечец щеше да изчезне още след аферата ало, ваньо и мишо бирата! Но понеже и той и всички са прости и се разбират простотията продължава!

Абе кво стана с онея биткоини? Някой търси ли сметка, че те пък толкова лесно се 'усвояват', че няма на къде

Тоя човек що министри махна, а НИКОГА не пое сам отговорност за нещо. Употребява някого и после си измива ръцете с него и все не е виновен. И здравната каса- не били 230 милиона, ами били 7 милиона дълг и те не знаели колко? Скандали след скандали. Един още не е дошъл следва втори и все за пари и крадене.

Калинки има много в бандата на този психар.

Не се разбра къде и на каква позиция е съпруга на министърката , защо ли ?

Съвета бил даден октомври миналата година.С отложен старт.

Много наивно обяснение. Приятелки от двадесет години, пък министърката не знае, че приятелката и ще купува ЧЕЗ България!?! Ще споменаваме другарят Христов и теорията му за 80-те процента!

А Гинка знае ли изобщо какво купува или срещу 50-100 лв. на месец и носят да разписва някакви пълномощни? (предполагам, че поне може да се разписва, че иначе резил)

Сега се чудите откъде тая има тия пари ами Кои тегли 16 милииилярда.

Чудя се кога теб ще те посъветват да си подадеш оставката???

Няма ли кой да посъветва агент Буда от комунистическото ДС да подаде оставка? Само той ги съветва, а него кой ще го посъветва, че му е дошло времето? Мисля, че ЧЕЗ е достатъчно за пенсия, ще вземе да провали всичко ако продължава с тая неконтролируема алчност.

Защо продадохте стратегически отрасъл на чужди компании и го направихте частен? За да викате , че не сте виновни ли бе? вСЕ ПО-МАЛКО ХОРА ВИ ВЯРВАТ вече. Вярно, че махна комунистите от властта, тези дето ви направиха богати и властни, ама съсипахте и държавата.

Хубаво, ама ЧЕЗ стана частна по твое време. Кой продаде стратегически отрасъл на чужда компания. Бойко, абе вие само преразпределяте и вземате от общото. Всичко социално е убито- здраве,образование. Ама за частни ръце - винаги има. На твое място бих намерил някой дето ще може да се оправи. Костов- не знам какъв е бил, имаше и грешки, но поне при него дългът падна, а при вас въпреки еврофондовете, стана три пъти по-голям и обири, обири - КТБ, ЧЕЗ, изсечени гори, Пирин и какво ли не. До училищата дилърите въртят търговия на наркотици. Вас не ви интересува. Все едно вие и българите живеем в различни светове.

Буда каза, повече никакви аматьори, само доказани кадри на СИК.

Бокич прибирай се,че Цецко и съпартийците МУ разпродават държавата на едро.За теб няма да остане нищо(извадка от телеграма подадена от Позитано)

Знаем Бочка, в тази държава АЗ и КОЙ управляват. Това го знаем и го помним. Знаем също, че и двамата сте комбина.

Бойко подавай и ти оставка за да може България да си отдъхне. Крадец нагъл.

Българина пак го окрадоха а той блее пред монитора и телевизора и се чуди как да си плати сметките. Дори и циганите са на гърба му и не плащатат ток.

който всъщност е умен човек и много правилно разсъждава. Е,писна му на народа, но народопсихологията му не му позволява да се отдели от хляба, дупето на жената, ракията...и да развее знамето.А и тия, които можеха да го развеят, заминаха прогонени от управленческа глупост по света. Затова и Боко си играе както си иска - за да спаси себе си, веднага или подава оставка, или уволнява някой. Малко, малко го блъска по темето Юнкер.