Надзор и управители на НЗОК в остър спор за дългове

Данните за просрочените задължения на НЗОК към чужди здравни фондове, предоставени на медиите, не са верни.

Обратно в новината

Коментари - Надзор и управители на НЗОК в остър спор за дългове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледах проф. Плочев в предаване по ТВ - останах с впечатление за некомпетентен администратор... човека явно не е наясно защо е там... сигурно е кадърен лекар, но административно не са му ясни нещата...

Явно сте с рабирането на тая че който не е с мен е некомпетентен..Именно такива ''некомпетентни'' ама в далаверите икарват на яве далаверите..

Аз пък смятам, че е доста по-компетентен от тази на снимката и в пъти по-честен.

ЧИСЛАТА МОГАТ ДА СЕ ТЪЛКУВАТ КАКТО Е УДОБНО НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ !!

проф.Плочев като пълен лайк в административната дейност са го въртели на пръста си и са го лъготили директори на дирекции,н-к отдели,други служители на високо ниво.Та проекто бюджета на НЗОК се подготвя от тях,одобрява се от Надзорния съвет и след това чрез министъра се представя в МС.Управителят на НЗОК са го подвеждали подчинените му яко.

"... увери Начева... няма да има напрежение, тъй като има споразумения за разсрочване на плащанията." Значи хем няма задължения, хем разсрочват плащания! Тази е безочлива и нагла! Ама то си и личи!

Проф. Плочев е пирет по спешност в болница!!! Гербераската машина за заплашване си свършила отлично работата :( === "Днес на медиите беше предоставена счетоводна информация, според която общите задължения на Здравната каса към чуждите фондове към 31-ви януари тази година е в размер на 271,2 милиона лева, а просрочените задължения към същата дата, 31-ви януари тази година, са 133 милиона лева - тоест параметрите, които бяха съобщени от управителя на Касата преди дни. В бюджета на НЗОК за тази година за плащания по такива задължения са отделени 73 милиона лева - крайно недостатъчни, заради което проф. Плочев преди седмица написа писмо и до Народното събрание с искане да се обсъди проблема с просрочените задължения към чуждите фондове. Ако Здравната каса продължи да не плаща за лечението на наши граждани в чужбина, според справката, предоставена днес, поетапно към края на тази година просрочените задължения ще са 73,5 милиона лева, а към края на 2019-а година ще са 64 милиона лева. "

Това нещо на снимката не бих го докоснал и с 10-метров прът.. камо ли да оставя здравето си в неговите ръце..

Здравеопазване отдавна няма !

Не мога да я гледам! Лъжи, манипулации, кадруване- това трио- Горанов, Ананиев и тази затриват зддравеопазването и вкараха Професора в болница. А, забравих - и Дъдориткова.

Начева, лъжеш като дърт сиган. За последните 2 години знам за 2 такива случая за отказана спешна помощ в Австрия. Хората направо си казват - вашата държава не плаща лечението ви.

Това да се изтъпанчеш и да кажеш че ''няма'' жалби си е най голямо мутренско постижение вследствие на обкръжението и подкрепата от себеподобните..

Замката е също лъжкиня!!!!

Ама и тука май не се знае кой в кой джоб бърка и съответно няма как да има виновен...Когато черно на бяло са едни 270 милиона ЗАДЪЛЖЕНИЯ, писмо от Германия за проспочени 20 милиона няма как задълженията да са ''7 милиона''..Като чета и гледам в тая страна наречена ''държава'' въпреки милионите за ''електронно управление'' никоя институция не знае какво и е задължението и какво прави другата..Разграден герберомутренски двор от където всеки във властта дърпа колкото успее

като гледам снимката май Джон Ленън е възкръснал

Къде ти, Джон Ленън беше Светла личност.

докато има търговски дружества така ще баде

Тези хорица съвсем се опетлявиха. А кой е Горанов,че нарежда да не се подписва Рамков договор!?

а не може ли тоя тумор здравна каса да се закрие и докторите да почнат да лекуват а не да мишкуват със клиничните пътеки и тия от здравната каса само да мучат че нямат пари а същевременно да ни дерът както си искат

Не те дерат тия от здравната каса,а тия дето определят размера на здравните вноски и начина на разходване на бюджета. Касата само е бушон, ако беше напълно съмостоятелна,както е идеята изначале ... А бе заеби всичко е безнадеждно.

затова да я закрият