Цветанов: Коалицията ще реши за оставката на Петкова

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че Коалиционният съвет ще реши дали да приеме оставката на министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Коалицията ще реши за оставката на Петкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ЦВъцко ли ще събира тока в кошница вместо Петкова.Тошкова си можеше женицата. Сега гейберастите ще и заметат следите и може да и измислят министерство,както Бирисов измисли на Свинетка.

Е нали Вожда е "посъветвал" Петкова за си хваща пътя бре Цветанов, какво има да решава коалицията?

Не ни губете времето да подавате оставки един по един,давайте наведнъж!

Гербаджийски театър. Тя щяла да подаде оставка,пък той да прецени.Той пък я бил посъветвал да подаде оставка,е какво тогава има още да преценява.Горанов,Добрев и Цветанов се изрекоха преди Боко,да видим сега как ще замазват.Цветанов щял да обсъжда с коаллиционните партньори?Ало,Цветанов, КС ти каза,че оставката е оставка,тя не се обсъжда,приема или отхвърля тя се констатира.

Интерсно, шефът на АПИ подаде оставка и изчезна , сега министър на енергетиката? Бате губим важни капии вече, кво да правим , мани го Флориан Флорианов -'...ще излезе с достоинство..' Пари са това е ей, не е асфалт не са жици..

Че Борисов вече каза от Брюксел, че той я посъветвал, едва ли някой друг решава за оставката, Т.Петкова не защитава руските интереси и това е само повод, кой купува ЧЕЗ , не е работа на министъра, тъй като сделката е частна, работа на съответните служби и институции за да се види кой стои зад тази фирма...

закривай митинга и подвий опашлето... Боце каза, че той я посъветвал така... само де се хаби за пореден път и те прецакаха партийно ..в диктаторската ви партийка.! Аферим машаала!

Разбрал недоразбрал. ББ казал, че следващата Теменужка ще се обсъжда с коалицията.

АРЕ НА БАС,ЧЕ НЯМА ДА Я ПРИЕМАТ!

"Ще излезем С ДОСТОЙНСТВО от тази ситуация, коментира пред журналисти Цветан Цветанов" Браво на Цецо Апартамента! Поздрави на тъщата!

Да не са преименували Борисов на Коалиция.

Забравихме вече и на Цецо кумецо с далаверите на Несебърските дюни!

Цецооу, кога ще платиш глобите, дето са наложени от съда в Страсбург заради твоите малоумия? Кат го направиш, тогаз ела и давай акъл, ама преди това мини през СЦЗ за некоя и друга годинка! Щото тебе могат да те вкарат там и без да те съдят, щото попадаш в категорията на фатмаците-артелчици, които според един голям пълководец трябва да ги вкарват в затвора без да ги съдят, те си знаят защо...

На стадото така му се пада ,защото участва и подкрепи преврата през 1996г! Другарят Виденов беше последният сериозен държавник,който се опита да защити стадото и държавата, но овцете затова са овце,защото сами търчат в устите на вълците! Що се отнася до поредния скандал в колонията.. Какво значение има това за вас, колко пъти още ще бъдат препродадени тези електро-разпределителни дружества бре другарки и другари!?? По един и същ начин ще продължат да ни дерат кожите!

Вие четете исторята както дявола Евангилието. След като пуснахте тезата, че Народният съд е необходимото зло нищо не му учудва. Сега Виденов бил голям държавник :(. Няма значение, че като беше премиер фалираха дъравата и ни докараха национална катастрофа и по-лошото изгониха за втори път младите хора. Не знам какви дървени червени кратуни сте :(

така де..и аз тогава бях зомбиран,като теб и вярвах в това, но като се разрови малко човек излиза ,че нещата съвсем не са били така, както ти ги казват медиите! Има още много да си патим от нашата глупост!

Ние не четем историята, защото бяхме очевидци. Това, че държавата беше докарана до фалит, беше напълно умишлено, но не от Виденов, а от външни източници, които искаха да опоскат държавата. И народът, както казва човекът, като овце се втурнаха да протестират. Ами хак им е сега, да си сърбат попарата, след като повярваха на онзи драгалевски циганин, дето разпродаде държавата за жълти стотинки, и се покри да си харчи милионите от комисионни.

ясно, и на тази корумпирана кокошка ще приемат оставката колкото на лекето добрев

Цветанов ще продаде и тъща си на Валери, за да "останат стабилни" Отдавна Валери си иска енергетиката. И човекът си има кумове, нали?

Ти Цветанов ще имаш ли морал да си подадеш оставката,заради корумпираност и превишаване на служебните си за дължения ,като бивш министър на МВР?Ти Цветанов ще върнеш ли парите в бюджета за това ,че по твоя вина евросъда осъди България?Ти Цветанов защо заради далаверата с ниските цени на апартаментите ти в кв.,,Изток" плащаш по - ниски данъци и такса смет?

Че Цветанов спря Наглите и 19 отвличания по станишево време. Спря убийстватана Килърите и съветника на Първанов ви Сумиста. Спря магистралните грабежи, които тормозеха преминващите България транзит. Респектира Октопода който го бяха хванали в една кола с РУмен ви Петков (министър на МВР тогава) и братя Галеви. Пълни тъпанари сте!

конкурентите братле...!!!

Примата който коментира си е примат.Това ,което си списъл са били служебни задължения на Цветанов и всички управници след 1990г.,а не велики постижения.Какво ще кажеш за съсипаните доктори,воени ,бизнесмени и фирми от Цветанов и всички тези набедени хора ,с които се правеха клипове ,а след това България бе осъдена за золумите на вифаджията Цвъки Цвък.

КОЙ и ТОЙ прибраха и остатъците от ЧЕЗ. А Теменужка на Гинка ще я видим в мениджмента на новата фирма.

Я сега първо решете кой е по ''достоен'' от двамата - боко или теменужка - ащото единия вика ''подадх'' Я, другия вика ""ПОИСКА'' Я... Толкова сте лицемерни ама и задружни кога трябва да си спасявате кокала..

Нали уж Бойко каза, че я приема?

Заблудени овце, добре че е опозицията БСП, която да ви отваря слепите очи.

Гледам няма минуси май всички са изненадани,даже и тези с опорните точки

Мозъчният тръст се е събрал в единен колективен разум, напинят и ГО чакат.

Му-ха-ха! Някой спомня ли си вече за скандала с Жаблянов, за ските на Ска, за шесторното убийство, за Цеко от Кипър...? Добре, че е Бойко!

,,омерта,, до края...!!! в герп и без ,,разрешение,, не се умира...!!!

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ!

Кой да търпим Нинова ли и доказаната шайка престъпници и мародери от БСП? Айде моля ви се по-сериозно!

Само че, най-голямата шайка вече е ОПГ ГРОБ.

Тук има само един ДОМАКИН. А ти като ГОСТ се съобразявай с???. Ще го РАЗПЛАЧЕШ.

Ухото. С шестте апартамента. Тъп като хамерикански възпитаник. Може би ще е следващият премиер, дето се вика...

Всичките ви Министри са много" достойни".Депутатите-също.Добрев хвърля оставка,да,ама не!Молби,вопли,сълзи.....остава той.И тука ли гледаме подобен шербет филм?

Борисов е невинен

признат ,,грях,,...половин ,,грях,,...!!! е ...наполовина е...!!!

Цецо е кумеца на всички герберски кумици Теменужки, Дилянки и Гинки ...

Коалицията ще реши докато Боко каже . Всички сте Гола Вода Само се дръвчите а за 5 стотинки работа не вършите.

А не е ли по добре държавата да придобии тези акции?Глупав си ти, или по точно престъпник от кликата гроб.

В правителството на говорещия с теменужки всички бяха братовчеди. Сега в правителството на теменужките всички са кумуве.

А ние ще решим за вас. Това вече мина всякакви граници. Как не ви е срам ,затрихте държавата напълно вече.

Е както е тръгнало тази седмица май най-добре в понеделник и Боко да дава оставка .....то май по-зле неможе да стане.

оправи България и тръгна да оправя Европа

НЯМАТ СРАМ, НЯМАТ МОЗЪЦИ,ИЗПРАЗНЕНИ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ ИДИОТИ

Каква коалиция бълнува тоя смешник! Баце уволнява и назначава или пък точно цвъки е тоя мераклия да управлява дето беше заплашвал шефа на НЗОК

Почва се пак театралното представление "Дръжте ме ще скачам" в изпълнение на ГЕРБ. Очаквам Делянчо да назначат или да изиграят пак "остани" в три серии със сълзи и сополи.

Цецооо, пипонь, вашето управление генерира големия скандал в момента! Кой дебил позволи на една селянка от Пазарджик, дето е виждала ток само от контакта, да придобие най-голямото ЕРП в страната?

Не мога да разбера какво по-хубаво от това българска компания с ясни собсвеници, която има бизнес с фотоволтаични централи да купи енергоразпределително дружество? Някой да ми обясни! По-хубаво ли е да са офшорни фирми или пак някоя чужда фирма, която да изнася печалбите навън? Глупава работа!

ще ти обясня...!!! имам двеста хиляди евро настрана и за да не ги хвърлям от балкона ,намери ми една банка да ми даде триста милиона да купя чез...!!! все пак имам двеста на ръка а не двадесет хиляди лева отрицателен баланс...??? тези са по лоши от ,,офшорки,,...??? там поне парите им са реални...!!! герп не са ,,българи,, а ,,мутри,, а те нямат родина...!!!

Ама тук е пълно с 300 такива дебила като теб, които са компетенти по всички въпроси и могат да измислят какви ли не дебилни мнения като теб! Приличате ми на тролове, които си изсмукват нещата от пръстите само да напишат нещо!

Става въпрос за ИНФРАСТРУКТУРА. Може ли да се повери на случайна фирма???

ЩаСлива съм, защото тези можеха да купят цяла България и да ни онождат безплатно. А сега аз съм в район, КОЙто не е на Гинка !

ууууууу!!!! долу!

Kalin

Ама как мажат и лъжат........била достоен човек а я ползват за бушон да прилапат ЧЕЗ.Тя че ще направи яки кинти от тая история е ясно иначе не би си сложила главата в торбата.Потърпевши ще са клиентите на тия.....вече и с тока ще ги манипулират като им изнася.

Абе тоя ептен го удари през просото! Нагъл самозабравил се дерибей! ОСТАВКА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!! ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!!!!

Не рабрах за какво да се подава оставк? Държавата никога не е била по-добре целият преход!

ЕЙЧ,???, с розови очила ли гледаш? А какво ще кажеш за ровещите в КОФИТЕ ЗА ОТПАДЪЦИ? А, щом си толкова МАДЕС и имаш две РИЗИ, ДАЙ ЕДНАТА НА БЛИЖНИЯ. Ама на вас по - близо ви е ДЕВИЗА "ДА (Й) БЪЛГАРИЯ.

Оставката е въпрос на лично решение, а не на преценка от мекотело като Цв.Цв. Целият този спектакъл се нарича "Замазване на очите".

ВСИЧКИ СЕПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ. НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕЛ. НАКРАЯ ЩЕ Е ВИНОВЕН ПРЕЗИДЕНТА, НИНОВАИЛИ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА. ТИЯ ЧАКАТ ДА ГИ ПОГНЕМ С КАМЪНИ ЛИ?