Горанов: Оставката на Петкова е прибързана

Оставката на Теменужка Петкова е прибързана, заяви пред журналисти министърът на финансите Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Оставката на Петкова е прибързана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо бе горанчо??не си е изплатила обещаното на черните ви каси ли още???

Абе Владко, този евфемизъм "прибързана" как трябва да се разбира ? Като ГРЕШНО подадена или както ПРАВИЛНО подадена но прекалено рано ??? :)))) защото ако е правилно подадена, то тогава как така МФ не е разбрало за тази сделка ??? А Финансовото разузнаване към кое министерство е ?? А ДАНС не докладва ли ???? пък и коментарите ти за управлението от частници са всички при условите "добър контрол", който у нас явно липсва, нали :))) Що се правиш на умрЕла лисица бе човек ??

"Не виждам нищо укоримо в тази сделка, но това е нейно решение"-Владиславчо, ще прогледнеш скоро!!!

umri, bokluk!

Горанке ,гледай си сметките и счетоводството на държавата и не се бутай в далаверте,на босаовете на ГЕРБ и колегата Теменужка.Съсредоточисе над къщата си над с.Железница и дишай чист въздух.Нали знаеш всичко е временно на този свят вкл.и ГЕРБ.

Изненадини ли го играете? Нямате ли друга "калинка"за нейното място? А за твоето ? И ти си като нея много кадърен по всичко си личи. Най доброто място за живеене направихте от България ,скоро ще я няма на картата.

Майкъл Корлеоне Никога не взимай страна срещу член от семейството. Никога!

Ако ,,фирма'' с капитал 90 хиляди лв. купува фирма ЧЕЗ с капитал 320 млн., дали не СМЪРДИ?Мирише е много леко определение...

Щом ми зачервявате коментара, отказвам се да купя ЧЕЗ. Йончева ако го иска, нека си го купи без посредници.

тия закони измислени от Бойко, Тменужка, Цецо!

Хайде сега, никой нищо не знае, пък тези, които знаят т.е. КЗК и КЕВР , мълчат като.....Защо мълчите, излъжете ни нещо! Така и така, всички лъжат, кажете и вие нещо. Колкото повече институции лежат на гърба на данъкоплатеца, толкова по-лесна безотговорност!

куче влачи-диря няма комунист влачи -също .

Кака Гинка,Ковачки,Пеевски.

само неграмотни и слабообразовани хора могат да лаят така, както тук пишещите коментари! абсолютно нормална сделка между два частни субекта...едно частно дружество продава на друго частно дружество...КЗК и АУЕР ще се произнасат по своите ресори и ..толкоз....

Грамотни хора се лъжат по-лесно. Защото четат глупости като тази: "...е без значение кое на кого, ако не е в нарушение на конкуренцията, заяви министърът на финансите Владислав Горанов" Каква "конкуренция" при естествен монопол? Този ни взима наистина за "слабообразовани". Или самият той е... (толкова си може)?

44-ти сам признаваш какъв си!

А ти образования,можеш ли да ми кажеш кой е сега собственика на Кремиковци и на Дипломатическия клуб Бояна,щото и тях ги купиха едни Гинки от върбалаците с по сто лева в джоба.

При ГЕРБ всичко е законно но е в разрез с етиката и морала,когато става въпрос за сделки.Само, че законовите норми морала ли трябва да пазят или финансовата изгода на суджюците?

Някой яко точи ножа да дере още кожи от гърба на "процъфтяващия" български народ, ама поне да беше турил на хаспана некой, дето от кумова срама да покаже, че има поне една или две трети от исканите пари, а не некаква Гинка, дето има толкоз пари, колкото са джобните на тоя на снимката...И после да не ми разправя, че държавата нямала право да се меси в такива сделки! Иде реч за ресурс от национално значение, който по почти неведоми, и не чак неведоми, щото някои хора бая блажнаха от тая далавера, пътища попадна в ръцете на чужденци, които направиха НАШИЯ ток по-скъп от златото! Не знам биткойни ли копаха, та секо шестмесечие дигаха цените, но чехите си взеха своето с лихвите...

абе,скунск,ти какво чакаш със своята ?!действай !!!

Когиз ли ще ви окичим по стълбовете безхаберници продажни?

По стълбовете на ЧЕЗ ли? :)))

по стълбовете на Цариградско! Баце е на първия стълб - най-представителния! И докато труповете сами не паднат - нема се пипат, спокойно! Без гаври!

Криминалният ГРОПгущер къса опашката си.Явно наближават още едни тиквенски ГРОПизбори по Костинбродски.

Купувам го ЧЕЗ, и окото ми няма да мигне. После го продавам на Йончева чрез офшорката и за 5 хиляди, и никой гък не може да ми каже. При това положение Нинова няма да ми иска оставката. Пазарна икономика.

ТИ МАЙ ВЗЕМАШ НАРОДА ЗА ГЛУПАЦИ ,А ??????????? Знаеш ли как бързо ще ти изстине стола ?

Айде наздраве! Пусни си сега турския сериал

Не, не е прибързана, а е закъсняла! Калинки с калинки!

Тия от ГРОБ задминаа всички. Вече нямат никакво право да плюят по - СДС, НДСВ, БСП, ДПС, БЗНС, БКП .....

СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА ЕВРОПА ,БОЙКО ! Или май нарочно не разследвате този чешки пасквил ?

на Гинка бе! Колко му е.... Докато ни прожектирате латино сериалите на на патриотите,вие работете по въпроса... Оставка на правителството!

тъпако, Козлодуй е българска държавна собственост, а ЧЕЗ е частна собственост на чешка компания! разликата схващаш ли я? не нали?:)

ПОРЕДНАТА ИЗМАМАААААААА , ЗАЩО НЕ СЕ ИГРАЕ С ОТКРИТИ КАРТИ ???????

Правилно, трябваше да изчака една седмица и цялото правителство да я подаде.

Само не разбарх,кое му беше "етнически-нетолерантното" на коментара ми,че го скрихте-това,че една българка от "Рим" си купува за 320 милиона лева енергийна компания,без на някоя от институциите да ѝ хрумне да да проверява произхода на средствата ѝ...ми така де,да са 320 лева-да се нахъсат за проверка,а то 320 милиона-ясна работата, изработени и изгладувани пари

Не бе, братчед, за толкоз ЕВРА иде реч, кото ще рече два пъти по 320 мильона лъвчета...Не че има голема разлика за една фирма с капитал колкото една гарсониера в София, ама да бъдем коректни се пак...

гост, когато човек е изключително прост и необразован, най-добре е да си трае и да не коментира... кой ти каза, че трябва да имаш 320 милиона за да направиш сделка за 320 милиона? да си чувал за кредит?

Понеже "съм прост и необразован",не само съм чувал,ама и знам условията за отпускане на кредити в подобен размер. Затова,някак си,не се сещам как на подобна фирмичка може да бъде отпуснат такъв кредит или пък каква финансова история е показала,че да го вземе. Още повече,не бяха единствените желаещи за тази апетитна сделчица...може би,по-скоро ти да си затраеш

абе ще има май нови световни рекорди по скоростно крадене....то и без това и сегашните принадлежат ОПГ "ГЕРБ"....

"Не виждам нищо укоримо в тази сделка". И аз! Даже мисля да регистрирам една фирма с капитал 5 лв. другия месец и през лятото да купя EVN ;)

и какъв е проблема да го направиш? и 1 стотинка да ти е капитала, ако купуваш ЕВН за 1 милиард, всяка банка ще ти даде кредит....едва ли има по-добре обезпечен кредит от това...ежемесечни плащания от 1/3 от държавата ... капиталът ти няма грам значение при такава сделка....в момента в който придобиеш дружеството, обезпечеността на кредита е поне 300%

Много си прав,да знаеш,само,като си така компетентен по въпросите с кредитите,ще ме светнеш ли коя е тази банка,която ги отпуска така щедро-върти ми се една сделчица,мисля,да я заложа,ама до сега, никоя банка не ми се връзва,въпреки доста по-големия капитал,който им показвам

" Управлението" на тия изме"яри е пагубно за държавата ни, и за това час по-скоро трябва да се разкарат... ОСТАВКА.

ПИТАСЕ КОЙЙ ЩЕ Е ???????

Така ли?Всичко е ОКза вас.Инерком груп ще е по добър стопанин от държавата така ли? Какво и оставихте на тази държава?Нищо. Ами тя вече я няма. Значи ЕНЕРГЕТИКАТА,ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА,БДЖ,АЙРОПОРТА,ПРИСТАНИЩАТА,МИНИТЕ ...от всичко се освободихте ,да не ви тежи срещу големи комисионни.Държавата не била добър стопанин,а ти добър финансов министър ли си.Какво да обсъждаме ,полза няма ,всичко е загубено вече. т.н.цар той стои в основата на много злини ,но ще проклина живота си. ПРЕСТЪПНИЦИ.

Държавата е най-лошия стопанин на активите. Много бързо забравихте какъв хаос беше в държавните енергийни дружества и телекома. И причината е че шеф е някой политически назначен който няма акъла да направи сам подобна компания. И разни малоумници и дупедавци стават шефове без да го заслужават.

закъсняла е! След толкова ...., които натворихте, не знам с какви очи сте още на власт...

Очевидно подставено лице. На кого е нужно това ? Кой иска да се скрие зад нея ? На кого е нужен непрозрачен бизнес ? Защо се притесняват да правят открито бизнес ? Нещо лошо ли е да правиш бизнес открито ?

Стойте си в къщи и лайте в нета,единственото сигурно е,че децата ни ще живеят зле,щото сме нация от гръмогласни мишки.

пък една оставка на Горанов би била съвсем навременна.

"Защо ги продадохме тогава" ? Не вие не ги "продадохте", а черен Костов ги подари !

коя ли ще е следващата ,,фалирана,,...банка...??? а горанофф...???

Гинка и Теменужка са само бушони, отзад е Христо Ковачки, Интерком е едно от многото му фирми. А на нас ще ни се Е....Б....Е мамата със сметките за ток в бъдеще

50-50 с Теменужка .Комичното и абсурдното в случая е, че 1/3 от България, в това число Президентството и Народно събрание, ще бъдат оставени също в ръцете на лелята от безизвестното пазарджишко село. И ако това не е падение и регрес на българския енергиен пазар, повече няма накъде...

Оставката на Теменужка Петкова е прибързана, заяви пред журналисти министърът на финансите Владислав Горанов. "Не намирам аргументи за нея", каза той. Според него е странно всеки да носи отговорност за действия и бездействия на приятел. "Не виждам нищо укоримо в тази сделка, но това е нейно решение", заяви Горанов. Безсрамен, въпиещо нагъл мошеник!

Ето го бе! Този гений, този вундеркинд и финансово-икономически корифей! И кой де предположи, че с едно полувисше училище за счетоводители в Свищов може да стигне до такива иновативни и гениални мисли!

Не е от училището ,а от връзките с мамин Делян А какъв палат прави на Ярема,ум да ти зайде

да се национализира защото парите с които е купени са откраднати от народа .време е хората да излязат и да изметат този боклук в парламента и да се преклучи с тия изедници

Щом има доблестта да си я подаде значи е честен човек ,но защо правителството и политическите партии не реагират НА ТАКАВА ПОДИГРАВКА и се правят да тъпи делили ,не чули ни видели ,значи са бандити !!!!!!

Тая нагла мутреса дето направи далавера за миларди и ограби народа била честен човек? Ти да не си пиян бе?

Стрина Теменуга била кума на стрина Гинка, която купи предприятие с оборот 1.5 милиарда лева за 2017. Как пък точно стрина Гинка извади 320 милиона? Откъде ги има? Коя банка и повярва? Много въпроси! Дори за България е скандално това! Бие и суджуци, и хасково гейт и всичко сътворено от Боко и шайката му. Смърди на корупция и далавери. Като сложим, че наскоро най-богатия чех (който имал участие и в ЧЕЗ) купи Нова и замирисва на СИК, милиционери и мафия.

Навярно двете жени, които са купувачите на ЧЕЗ, ще са достатъчно млади и хубави, но са работели усилено през целият си живот, че са спечелили огромните пари, с които разполагат.Обикновенно това са основните похвати в България, където млади мъже и жени, без нито един ден трудов стаж, влагат огромни капитали, карат много скъпи коли и т.н. без да са платили полагащите се за такива разходи необходимите данъци.Интересна държава сме ние.Пандиза е пълен с кокошкари, мангали и т.н., но никой не се интересува от къде са се снабдили с огромните средства много от бизнес д амите, а и бизнесмените у нас със средсвата, с които разполагат.Явно са много кадърни и пестеливи.

Че а какво и е да е министър, като става изпълнителен директор в новата ЧЕЗ със заплата 1 милион?

Направо 1 милиард!