Борисов: Центровете за бежанци - до границата с конфликта

Трябва да има центрове за сигурност близо до конфликтите и след техния край хората да могат да се върнат обратно в своите страни да помагат за възстановяването.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Центровете за бежанци - до границата с конфликта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее,най накрая откриха топлата вода!!!Браво,дано сега потръгнат нещата!

Ба мааа му м чи наш БокУ голям ум бря! И чи и на време му дойде акъля. Бааа мааа му. Ей от кой бай Желю в кръчмата още преди 5 години е чул, че бежанци съ само в комшийски народи е ала бала. И чи на място трябва да се опъват палатките. И бааа ногу е умен ББ. Много и навреме му идва акъля...

ПАТЕНТЪТ за това е на ЕРДОГАН, независимо дали ни харесва или не,а е наистина за предпочитане.

Я се прибирай в България бе Неграмотник. Тука всичко е ОКАНО до шията, нашия тръгнал по Празни приказки и Седенки

Орбан на крак му дойде тук за 3-ти или 4-ти път, та му наля малко акъл, но пак не е било достатъчно. НИКАКВИ мигранти не ни трябват - нито нелегални, нито пък минаващи границата с документите си за самоличност! Кой ще ги издържа у нас бе, Боко? За какво са ни? СТОП на миграцията към Европа! СТОП на опитите за демографска подмяна в Европа!

Мери, този лъже та се пушек вдига. Нека да представят данните за това колко от босненци, косовци и т.н. се върнаха обратно. В Норвегия си останаха всичките и никой не се е върнал да възстанови държавата си, а днес норвежците публикуваха статия, че сега са станали над 5 милиона- разбира се с новите си граждани. Така че това е заблуда че щели да се върнат после- зора е да ги вкарат в държавите а после хората свикват и забравят.

няма причина за бежанци в БГ, в съседните държави война няма, за бежанците се грижи ООН на което целия свят внася милиарди. Целта е да се подмени православното население, русофили с мюсюлмани ,а тази част на БГ да мине под управление на Турция и това се вижда ясно, дори не се крие, както и всички виждаме за чии интереси работи Вожда-Слънце на БГ.

ей дираджии не трийте когато хората пишат истини, а не обиди.

оставка, оставка и съд за това недоразумение. какви бежанци в бГ бе родоотстъпник герберастки, долна еврогейска подлога и продажник на бг интереси.

Значи конфликта ще се пренесе на нашата граница.

Ей този не спря да дава препоръки.Хора не виждате ли какво се случва тук в Родината ни ,когато този е навън?Всичко е нарочно нагласено така. Кога ще се събудим,от какво се страхуваме,като вече нямаме какво да губим. Та ние вече нямаме ДЪРЖАВА.

Ако турците кажат, че участват Бойко си е вкарал неспасяем автогол. всъщност не на себе си, а на България. Той утре по тъмна доба ще избяга.

ами ние,турците и гърците сме най-близо до тия конфликти,това означава ли че сорос ще плати за бежанските центрове като гони хората от родните им места

На власт и без това работиш за Турция и Западни балкани.А дано поне това да направи за народа и без това народа му най беден,гладен и първи по смъртност.Българите никога не могът да интегрират арабите,спрете да ни ги пробутвате.Нито ги убиваме,нито ги искаме