Министърът на енергетиката подава оставка

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова ще депозира оставката си.

Обратно в новината

Коментари - Министърът на енергетиката подава оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ''доблестна и честна'' че и тя като главчевия след ''разговор'' с боко взе че ''с лично решения'' сия подаде.. Не се чуват вече как се надлъгват - боко вика АЗ я поисках тая като негов ученик АЗ я подадох....

Строител на капитализъма! Чрез оставка ... към собственост?

ще става шеф на ЕРП?

тая теменужка като гледам по физиономята ще е брадчедка на кака гинка от пазарджик!!!

Може, може да се познават от 20 години и преди 5 месеца като е станало ясно че ще продаваме ЧЕЗ да са се разбрали Гинка да си направи една фирмичка, таковато, че да лапнем тази сделка. Какво алогично има тука?

....... Как гледа Теменужка-невинна, като че ли са я хванали че е купила ЧЕЗ..... ..... щом държавата е ФАЛИРАЛА, защо Гинка да не напазарува едно дружество, което генерира 2 милиарда оборот, от които 300 милиона ДДС. Ами тя с две фактури от пазара и ще си занули ДДС-то. Е как няма да фалира държавата? Нали това е целта на сделката. А Волен си трае, искаше преди две години да гони ЧЕЗ..... сега си мълчат като скопени ..... нещо не се връзва.... А на Гинка и дреме за приказките в парламента та им показа среден пръст......

мисленето не е за теб!05

ура!още една българска фирма с български собственик.

И,каква стана тя,другарко Петкова,след като написахте купища ПАПКИ за КОРУПЦИЯТА,стигнахте до КОКЪЛА,захапахте го,сега ОТКЪСНАХТЕ от него ТЛЪСТО ПАРЧЕ и се сетихте ,че има МОРАЛ?! Така ли е ,другарко? А ще ВЪРНЕТЕ ли ПАРЧЕТО? А,ще кажете ли КЪДЕ са ПЛАТЕНИТЕ "реактори",другарко Петкова,преди да се ПОКРИЕТЕ????

На снимката виждаме физиономията на една крадлива циганка, която гледа като насрана, защото е хваната на мястото на ...... Гиди крадла, гиди слугиня Бокова!!!

И какво като е подала оставка?????? Ще спре ли сделката??????

...... тая продаде ЧЕЗ, дали не е продала и АЕЦ Беляне..... голям шлем(малкия Маргин). Някой да гаси лампите...... Никой нищо не знае? Изненади. Ами ако е продадена и държавата...... нищо чудно щом всички вдигат рамене и се правят на ГЛАМАВИ. Терминал 2 се задръсти......

МАЙ ТЕМЕНУЖКА И ГИНКА ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ МНОГО СКЪПИ НА БОЙКО БОРИСОВ. ПРИ ПЪРВОТО ВДИГАНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА И ПРИ ПЪРВИЯ РЕЖИМ НА ТОКА- ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ! С ТОКА ШЕГА НЕ БИВА!

Еми тя си свърши работата. Взе парата за черни дни и с усмивка. В "държавата" на Гинка сме се пак.

в българия нямаме просто корупция, а имаме корупция по високите етажи

ако съм на мястото на гицка на никого нищо няма да дам да се вият като черави, защото всичко е спечепено с честен труд, нали така

Ей, то излиза тия в Пазарджик без 100 000 джобни на кафе не излизат :)

и външната е от пазарджик ако не е

И жените в управлението при Борисов, не намалиха далаверите.

Крайно време беше тази счетоводителка да се върне към професията за която се е обучавала.Прекалено беше да търпим счетоводител да мениджира енергийните въпроси и с аматьорки апломб да обяснява нещатА.Какво зависеше от тази клета жена?Впрочем всичките настоящи експерти са на подобно ниво.Това е стил и начин на работа на последните кабинети.

След като Теменужка, (в качеството си на министър на енергетиката) е "спомогнала", за осъществяване на зделката, решава вече, да си подаде оставката! Защо не си подаде оставката, преди това, след като знаеш, че твои близки купуват ЧЕЗ ? Но, да не си будала да стоиш за 5 хиляди лява на месец, като министър, вместо да взимаш 1 милион годишна заплата, като главен мениджър при твоята "близка" ! Хитра си ти Теменужке, хитра лисица !

Теменужка подава оставка. защото става изпълнителен директор на ЧЕЗ-Инерком

гинка върбакова бизнесменка, дето отчела загуба 11 000 лева отде намерила изведнъж 320 милиона евро, от бизнес партнер едър капиталист?

Мекотело....

Тези от управляващите, и не само в България, са преплетени като олимпийските кръгове, няма разделяне и един да подръпнеш, всичките дрънкат! Май само фокусникът Драгунов може да ги раздели както подобава!

Бушоните на Борисов започнаха да гърмят един след друг и късото се приближи много опасно до него.

Ще бъде възнаградена от енерг. мафия за добре свършената работа . За няколко години , малко по -малко ни увеличи тока тихомълком със 40 % , те станаха по -БОГАТИ , а ние ПО-БЕДНИ (скъпия ток вдигна цените на всички стоки ,без изключение ) ЩОМ народа си мълчи ,значи е съгласен ,ЧЕСТИТО

И в Биволь има статия Зад "Гинка от Пазарджик" наднича бизнеса на СИК

Всичките тези простотии, кражби, корупция, престъпления и злоупотреба с власт и служебно положение никога нямаше да се случат - не поне в тези размери, ако имахме истински главен прокурор, а не имитатор и подставено лице като Цацаров!

Горката държавица БЪЛГАРИЯ!!!!! Всички зяпат с отворени уста... Фокус-Мокус и ..Хоп, заека в чувалчето...... Ама ние и САМО НИЕ сме си виновни за ситуацията, в която сме изпаднали..... Да живеят ..шушумигите!!!

Еха-а-а, леля Гицка, пардон - кака Гинка от Пазарджик, купила вчера срещу марулите си на Женския пазар...ЧЕЗ-България. За последното трябва не ода, а направо апотеоз за...задкулисната ни държавно гарантирана и управлявана ОПГ-икономика.

Активите на "Инерком груп" са изключително скромни. За 2016 г. те са на стойност от 90 000 лева, а дружеството е отчело загуба от 11 000 лева.Пакетът на продажба съдържа седем компании: ЧЕЗ България, ЧЕЗ Разпределение, ЧЕЗ Електро България, ЧЕЗ Трейд България, ЧЕЗ ICT България, Бара Груп и фотоволтаичния парк Орешец.Хората си задават въпроса.Как и с какви пари едно толкова малко предприятие ще купи бизнеса на ЧЕЗ у нас изобщо не е ясно. Неофициално се знае, че чехите са готови да продадат бизнеса си у нас за не по-малко от 320 милиона евро.Значи зад тая малка фирма стои някоя голяма акула.Някакъв абсурд.

....пирин с лифтовете-безработния Георгеос Георге, ЧЕЗ- Гинка от "квартала на богатите" в Пазарджик. Бавно но сигурно бедните поемат туризма и енергетиката. Ше се оправим скоро.....

..... ама много чисти тези феодали бре. Щом чопнат нещо голямо и веднага минават в сянка-ни лук яли, ни лук мирисали. Те това е голямата политика! Няма начин 10 години в енергийната политика да не закръглиш милиард.

Ромката от тракия е невинна.борисов да внимава че юнкер мина изненадващо изотзадзе му. Показаха по тв

"Тя придаде нов облик на енергетиката като цяло. Другото, което е, г-жа Петкова работеше много усърдно да бъде реализиран интерконекторът Гърция - България. Това също не се харесва на много хора. Третото нещо, според мен, е, че тя много или малко беше пречка, искайки да има правила на играта при реализиране на проекта "Белене". Тези три причини са днес да имаме нейната оставка".

Това е! А не Гинкините-Минкините.....

ЧЕ ТАЗИ ГИНКА Е ЦИГАНКА,И НАЛИ СЕ СЕЩАШ ЗА КВО СТАВА РЕЧ ?

А какво общо има министъра на енергетиката в сделка между две частни компании?

По добре да го бяха дали на Митьо Очите, той поне няма нужда от заеми

БЕгай,че разровят ли,ще замирише на гнило,като след всеки гербер /горкото цвете/.

Ако някога стана Министър на Енергетиката ще си купя Газпром и ще диктувам цената на природния газ, ще ми плащате колкото поискам за да не стоите на студено андрешковци. Кака Нушка ще е пример за мен.

Връзката "Земек" Най-явната връзка на семейство Върбакови с по-едър капитал, който би могъл да финансира сделката за активите на CEZ, е тази с чешкия металургичен магнат Зденек Земек, чийто основен бизнес е в Чехия.Интересно е, че паралелно с развръзката около семейство Върбакови в София около семейство Земек в Чехия има друго развитие. След дългогодишна съдебна сага двамата синове на магната са осъдени на по 6 години и 9 месеца затвор. Присъдите са свързани с техни инвестиции във фотоволтаични паркове в Чехия. Делото, което е широко отразявано в местни медии, е по обвинения, че през 2010 г. две техни централи са незаконно присъединени към местната енергийна система и са сключени договори да се изкупува по-скъп ток за това, като за това обвиняем е бил и бивш шеф на чешкия енергиен регулатор.-от Капитал

Ами след пръц следва бъррц.. Разчу се пълния усер на ГЕРБ.

Отсега нататък топлото и светлото ще са във властта на Теменужка, от министър стана кралица на електриката, следващия министър да си купи Нефтохима и да стане Цар на Петрола в България.

Сещам се за Сашо Томов,който след като разсипа Кремиковци и ЦСКА,каза същото "Поемам отговорност,подавам оставка" А тука са се омазали до плешките и не трябва да им се размине само с отстраняване от работа!

Ама как ще го изчистиш туй име,Теменуго розова!? Нали на Гинка Върбакова си кума,душо!Гинка от Пазарджик,с 90-те бона,шъ взимъ Енерго!Кажи ми Теменужке,как става тази схема,че и аз да дръпна един заем и да купя Енерго???

Честита собственот на електроразпределението, сега си вече по важна от министърка, защото държиш топлото и светлото на този робски народ. И прецедента Радеф щеше да подаде оставка, ако беше успял да направи сделката с Грипен и да гушне десетина процента комисионни. Сега честито на Теменужка, зад гърба на Гинка да дои усърдно българското стадо, което заслужава.

Има изключително дръзка корупционна схема на шайката на тиквата, който за да се спаси, си къса опашката като всеки път, което много зачести напоследък! ОСТАВКА БОКЛУЦИ!

Запазвам си правото да злорадствам, когато Корнелка са подаде оставката, ама надали. Реалистично ще е дочакам да я изхвърлят съпартийците й като мръсно коте

Герберастка мафия.Оставката трябва да бъде последване от арест и съд.

Че Шиши е реалния заинтересован от покупката на ЧЕЗ ми стана ясно още в момента, в който изхвърлиха основния кандидан "ФЮЧЪР ЕНЕРДЖИ" от енергийния пазар - това не може да стане без разпореждане от някой от Тримата Шишковци! Мънкането на Горанов (всеизвестната Шишкина дружка) че "кво толкоз, всичко е точно" ме убеди съвсем... Но мухоБойко трябва да е не просто тъп, а направо луд за да даде в ръцете на сегашният си ортак подобен лост, чрез който може във всеки един момент да бъде изхвърлен зад борда (едва ли е забравил началото на 2013 г.)! А приказките, че не можел да се намесва в частна сделка да ги разправя на внук си за "лека нощ"... Ми той като не може - Митко Каратиста да се намеси, бе...