34-годишен мъж осъден условно за блудство с малолетен

Районният съд-Варна осъди 34-годишен мъж за блудство с малолетен.

Обратно в новината

Коментари - 34-годишен мъж осъден условно за блудство с малолетен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след 5г. а дано, ама надали.

Защо само инициали л.г.. Пострадалите ги показвате, а престъпниците само инициали и покрити с качулки!!! Пуснали го да си продължи престъпната дейност...

всички тролчета не им побират кратуните, че конвенцията против домашно насилие по никакъв начин няма отношение към случая

Джендъра не знае, че тук Анадолската сатанинска конвенция не действа. От къде идва българската дума "Педераст" ? - О гръцките - Педос - дете и Ерос - плътска любов . (Да ме прости Бог, че използвам думата любов тука, но в българския език нямаме друга) Народе, мисли добре когато ти говорят Джендъри за права и свободи!

Значи този "батка" гледал, хранил, обличал и изпълнявал прищявките на малкия. Ако беше продължавал да го прави сигурно и досега щяха да си съжителстват в "симбиоза". Очевидно хармонията се е нарушила и нещата са се превърнали от взаимоизгодни в неприемливи. Нали се сещате колко е глупаво да наричаме всичко това "продължаващо престъпление". А малкият най-вероятно за съжаление ще стане след време платен компаньон на платежеспособни господа.

А наказание за бащата? Преди дни ревахме за наказание на майката на близнаците, а сега не виждам псувни по адрес на въпросния баща. Онази не е майка, а този баща ли е?

Най-лошото, е че след време въпросната конвенция ще бъде повод нашите ценности да се превърнат в динозаври, които биват сочени с пръст като остарели разбирания от бъдещите поколения.

Стамбулската конвенция, извратеняка щеше да е облечен със съответните права и нямаше да могат даже да му напишат фиш за 500 лв.

В този случай по-големият престъпник е съдебната ни система. Нима нанесената за цял живот травма върху едно 12 годишно дете струва 500 лева и 5 години изпитателен срок? Абсолютен позор.

де са атиБХК? де са сички ония нпо на хомо движенията? как така не са ревнали в един глас че му нарушават правата на човека?!? ето - той е приютил дете в риск, грижил се е за сичките му нужди(включително сексуални). та това си е направо образцов и ценен член на обществото

Пропуснали сте едно НЕ в заглавието!

наказание 3 години лишаване от свобода, отложени с изпитателен срок от 5 години. Това не е ли условна присъда?

Това е последния път , в който влизам в този сайт . Щастлива съм, че спасих децата си от това ужасно място с жестоки и безхаберни хора и социални .