Удължиха срока общинските съветници да имат бизнес

Парламентът прие на първо и второ четене промени в Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество.

Обратно в новината

Коментари - Удължиха срока общинските съветници да имат бизнес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гадна мангалска държава !

Дойди Боже и ги прибери!

Ми то си е за смях!! ПИТАМ СЕ КЪДЕ СА ЗАПАДНИТЕ ПОСЛАНИЦИ ДЕТО КОГАТО БСП УПРАВЛЯВА СЕ СПУКВАТ ДА ЦЪРКАТА ПО РАДИЯ И ТЕЛЕВИЗИИ В НАРУШЕНИЕ НА ДОГОВОРИТЕ НИ ЗА НЕ НАМЕСА??? АЙ СЯ ДА КАЖАТ НЕЩО! ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ СЪЩЕВРЕМЕННО И КРУПЕН НАЕМАТЕЛ НА ОБЩИНСКА ЗЕМЕДЕЛСК АЗЕМЯ И ПАСБИЩА!!!!! КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖЕМ САМ НА СЕБЕ СИ ПРАВИ ТЪРГОВЕ!!

Шилo

След подобно гласуване, ГЕРБ колкото и да обясняват как се борят с корупцията, няма как да им се вържа! Това е отказ от борба с корупцията!!!

Общински съветник в България - местен дерибей, мутра с влияние. Най-често с посредствено образование, осъждан. Личност неспособна да оцелее, оставена на самоконтрол - не умее да работи, няма никакви умения, изхранва се единствено със съмнителни и често престъпни практики. Най-често над местният общински съветник се поставя чадър и се сключва договор с властта - ще върти незаконите далавери на властимащите, за което ще бъде защитаван и се задължава да не предизвиква скандални, аморални и груби прояви сред обществото. За целта гангстерската визия се покрива с костюм и вратовръзка. Ходи се и на няколко урока по Говорене. Подгрупи на общински съветник: - син, брат, братовчед или "много наш човек" на горе описаният индивид - парашутист - общински съветник, неспазил горепосочените споразумения с покровителите си и спешно препратен да паразитира в чужда община. - избран по погрешка при местни избори поради съвпадение на цифрата на партията му и номерът в листата му. Компенсира се с пост Общински съветник. Няма никакви задължения, може и да не се явява на работа. Често ползва платени отпуски, командировки и купища бонуси.

"с две години /до 1 декември 2019 г./ се отлага действието на разпоредбата" колко време му трябва да човек да си закрие бизнеса? Що не го направихте 20 години!?!?

Дано гръм да ви удари всички. На какъв език трябва да ви се каже ,че България бедства. Вместо веднага да предприемат ефективни закони те отлагат във времето престъпленията им да продължават.

до 2019 ще крадем на корем