Цветанов и Сидеров: Коалицията е стабилна

Коалиционните партньори ГЕРБ и Обединени патриоти тушираха напрежението на извънредна среща в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов и Сидеров: Коалицията е стабилна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще повърна от тия.

Сидеров е за съжаление. Държат го здраво на каишка.

Съжалявам за Сидеров ако е склонен за туш. Народа -какво народа ние сме всички зад Президента,поне той не могат да му дърпат ушите.

Жалко че истриха кометара над моя на някакъв легионер.Жалко че има такива хора с кубинки и бръснати глави и нищо в тях.Хипитата са ви обърнали нарочно символиката -да се знае че сте ограничени с-ва.

Народът е отвратен от вас и хич няма да ви бави!

Bолен е като пелкан,... с голяма гуша,... напълнят ли я, и си извърта доволно койрука!!;))

Потънали сме до шия в ГОВНА ама сме стабиляги.

Скрийте ги тези мишоци!

Единият е усмихнат, а другият гледа обидено. Познайте кой е активния и кой е пасивния джендър;)

Цжетанож е сатаната , този поглед и усмивка говорят сами. Със сигурност е издал много см... присъди до този момент. Така, че борбата е много трудна.

Урвите на Бойко,урвите на Бойко!!! ХАХАХА ХО ХО ХО

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ КОЛКО СА УХИЛЕНИ - КОКАЛЪТ Е В ТЯХ - ТАКА ЛЕСНО НЕ СЕ ПУСКА СМЕХУРКОВЦИ ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ

Всеки път Волен, който е един от най-долните политици, действа по един същи начин - А ТОЙ Е ПОЛУЧАВАНЕ НА ИСКАНАТА ПОРЦИЯ ЗА ДА СИ МЪЛЧИ!!!!!

Джендър Педеров е готов на всякакви пози, само и само да ближе още сладоледа!

Вчерашният лъв сидеров днес се оказа силно зачервен мишок!

Сидераки ,когато ГЕРБ изпрати протесторите срещу теб и централата ти ,ти се скри под масата ,за да не бъдеш бит.Тогава коалицията ГЕРБ,РБ,АБВ беше стабилна нали? Днес в парламента е само ГЕРБ,а РБ и АБВ ближат близалки пред парламентарните порти.Така,че нека ви е стабилна коалицията.На сергията има нови близалки за теб Сидераки,Валката от х-ла,,Козият рог" ,но жалко за ВМРО и Каракачанов.

Напрежение няма, ама скоро ще ги удари тока.

Обичам да въртя палачинки...........

"Много обичам бивши комунисти от МВР да разсъждават за комунизъм, социализъм и Народен съд", заяви Сидеров за Цветанов." Казаното от Сидеров как кореспондира с ехидната усмивка на Пъпеша?!

Волене, имах по-друго мнение за теб. Делян Добрев те заменя с Марешки, а ти се хилиш като настъпен домат на Цецо Гуменката. Предаде колегите си от Атака! Срам и позор!

По-скоро му свиха сърмите след исценировката със "артистите"... По един или друг начин. Сега са го ограничили само до телевизията му.

Корупцията е стабилна....

"златното пръстче" се върти като пудел на каишка, отвратителен нагаждач като всички останали политически боклуци! засега само Радев се е държал достойно и като мъж! за съжаление с тая соросоидна червена помиярка до него йотова, не знам как ще се порави

АТАКА умря!

Заменихме джендеро за Варадеро и вече е мирна къщата? Браво!

Сидер вУЙвода демократично си подаде патриотичния гъз!!! В ползу роду!!! Само така ще вдигне доходите на народа!!!

Шушу-мушу, ти на мене, аз на тебе и далаверата е направена. Вече няма клатене, тресене и всечко е розово.

ДЖЕНДАРтепеДИРбг ФЕЙК НЮЗ ИНКОРПОРЕЙШЪН ГЕЙС&ЛЕЗБИЪНС КОСИДЕРЕЙШЪН

А, бе ДИР-а, ЦвЦв ли ги е.а или те него? Там е новината!!! Да знаем кой е джендъра.

СИДЕРОВ , СИДЕРОВ, ВЧЕРАШНИТЕ ТИ ДУМИ БЯХА ДРУГИ, КАК ДА ТИ ВЯРВАМ ???

ВолСид е фурнаджийска лопата.

На гореспоменатата лопата новото ѝ име е джендер.

''КОРУПЦИЯТА Е СТАБИЛНА''!

Лидерът на Атака и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров пък заяви, че всичко е наред. абе просто е забравил хапчетата да си вземе човека.

Цветанов, Борисов , Делян Добрев СЛЕДСТВЕНИ ЗА ОГРАДАТА Цветанов, Борисов , Делян Добрев До господата прокурори.!!! Разследвайте техническото решение за изпълнението на оградата . Има ГОЛЯМО НАРУШЕНИЕ ОТНОСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА строителните Еврокодове. Престъпно е да не се спазва задължителното еврозаконодателство !!!!!!! Насрочете комисия от европейски специалисти , понеже нашите са подкупни ,а и няма българи членове на комисиите по еврокодовете. Основно е нарушението на Еврокод 7

руско-турските тролове умират от мъка

Няма съд, няма прокуратура, няма образование, няма здравеопазване.Всичко отиде на кино. И човешките отношения отидоха на кино. Човек като гледа каква каша забъркаха бившите комунисти,бившите сикаджии и настоящи демократи му се отщява от тяхната демокрация

Мисля,че Сидеров , Цветанов, Борисов , Делян Добрев трябва да бъдат освидетелствани. На черното да викат бяло е признак на халиционации. Кое е стабилно в тази държава.Никое. Нито държавната администрация, нито общините, да не говорим за Парламента. Чуйте им риториката, вижте им действията. Били стабилни.Смешници.

ДЕБИЛИ СМЕ ЩОМ ГИ ТЪРПИМ. ДЕБИЛИ СМЕ ЩОМ ДОПУСНАХМЕ ДА НИ ВОДЯТ НИСКОЧЕЛИ ИДИОТИ БЕЗ НИТО ЕДНА ГЪНКА В МОЗЪКА. НО ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА. ШАМАРЪТ НА БОГ Е БЕЗШУМЕН , НО МНОГО БОЛИ

бе помияр!

ТЯХНОТО НАХАЛСТВО НЯМА ГРАНИЦИ.ТЕРОРИЗИРАТ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ОЗЪПТИ. ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН,ЧЕ НЕ МОГАТ НИЩО. КАКВА Е ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ - ТЕ СЕ ОЯЛИ СЪС СУДЖУЦИТЕ, А НАРОДЪТ-НАЙ БЕДЕН. ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ ПО-ГОЛЯМ ОТ 89 Г., А ДЪРЖАВАТА НАЙ-КОРУМПИРАНА. ПЪК ТЕ БИЛИ СТАБИЛНИ.... НЯМА ЛИ ГОСПОД

фактите говорят и боговете мълчат: даваме власт на кретени.

ТОВА УПРАВЛЕНИЕ Е ЦЕНИЗЪМ И БЕЗСИЛИЕ.БЕЗОБРАЗИЕ И НАСТАВНИЧЕСТВО.ВСЕКИ МАНИПУЛАТОР ОТ ПАРЛАМЕНТА МОЖЕ ДА ИЗКАРА,ЧЕ ВЪЛКЪТ Е ТЪПА ОВЦА

ОТ НАРОДА И НЕ ЧУВАТ КАКВИ ПСУВНИ ИМ СЕ ИЗПРАЩАТ. СКОВАХА ОТ СТРАХ ВСИЧКИ , ДОКАРАХА НИ ДО НАЙ-БЕДНАТА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ И СИКАДЖИИ, ГУМЕНКИ И ТИКВИ.МНОГО СКОРО ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ ЩЕ Е ПО-ПОЗОРНО ОТКОЛКОТО ДА СИ ФАШИСТ. НАГЛЕДЦИ!!!

Точно така Трябва де се чукат по между си по често взаимно за да се тушира напрежението.Любовта облагородява и коалицията е стабилна!

само в червивите ви глави. Никъде другаде!