Подпалиха кучкарник на Animal Hope, кучета изгоряха живи

Районната прокуратура във Варна разследва палежа на кучкарник на неправителствената организация "Animal Hope“ във Варна, съобщиха от държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха кучкарник на Animal Hope, кучета изгоряха живи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано Господи, по-бързо въздаделш справедливост и всички тези, които вършат подобни неща или пишат тъпите си коментари, произтичащи от гладкия им мозък си получат заслуженото , за да може добрите хора да живеем в мир! Един с друг, като уважаваме старанието и делата на всеки, защото доброто дело е добро, независимо към кой е насочено и в мир с всичко около нас, защото то е дадено на нас и трябва да се пази, а как сме такива жестоки и себични и не го разбираме?! Трябва да съществуват само хора, които го разбират, защото това са добрите и заслужилите, останалите просто хабят въздуха.....

За вас, изглежда проблемите на кучетата имат приоритет пред проблемите на българския народ ?

Тия еврогейове не разбраха ли,че на народа му писна от екорасти,анималопрасти,розови,зелени,циганолюбци,бежанофилци и вся остальная стволоч???

Лоша новина. Явно СМРАД ДРИС не я интересува българите. Затова защо няма статия - "безработен баща на две деца се самозапали поради мизерия"?

един конкурент по-малко

а защо кучкарника?

Това се казва на 50% свършена работа! Заедно с кучетата е трябвало да запалят и тарикатите управляващи кучкарника.

Не тях! Теб е трябвало да запалят.

Само да запитам: Беки, Джак и Джеймсън с английски паспорти ли са? щото като им гледам имената, требе да се обърнат за помощ към английското посолство. А ''Animal Hope'' звучи също доста българско. Като да идва от древния прабългарския език. Иначе е абасолютна диващина стореното на невинните кучета....

Това е супер смехотворен коментар, как се казват животинките. Не живееш в ера, където как се казваш има значение. По скоро какъв си е по важно! А това са животинки, които са станали жертва на психопат, които между впрочем станаха изключително много в тази държава.

Полицията бездейства, вкупом с прокуратурата, а журналистите разпространяват умишлено подобни случки, които те карат да се чувстваш безсилен. Целта е да не може да се обединим около нещо смислено и да изхвърлим причинителите на това зло около нас - те са не толкова много и са в една сграда в центъра на София.

Вместо да се кастрират и евтаназират, кучетата се развъждат и хората страдат от тях, идиотите от разни соросоидни НПО-та водят нашите идиоти-политици за носа!

лъвовете в саваната като огладнеят , ловуват , убиват едно животно , хапват и спират да ловуват ...после идват чакали , лешояди и т.н. тоест за всички има !!! а ние бре ...искаме да имаме повече и повече ...и все не ни стига ... а на всеки е стигнало - казваше татко (бог да го прости ) мир на животинките !

Изродът е познат, знае се кой е, има жалби срещу него - остава зоополицията да си свърши работата. Да го запалим жив!!! Той няма право да живее.

какъв изрод може да е някой, за да направи такова нещо?! добри хора са построили приют за да се грижат за беззащитните живи душички, а някакъв садист-психопат е отишъл да пали, руши и убива. дано да се намерят доброволци, които да помогнат на хората и животинките в такъв тежък момент

Prosto se molq Tozi koito e napravil tova bezgrabnachno i bezkraino gadno deqnie prosto da Umre v adski muki . Neshtasni izchadiq nakude otiva sveta samo nqkvi Utrepa zapochnaha da se rajdat na taq zema nqmam dumi prosto....

Всеки който пише или действа против кучетата да му изсъхне половият орган! Най-милото да му изсъхне завинаги! Такова проклятие отправям и моите клетви действат!

Доста трябва да го стискаш,докато му подействаш

който го е направил дано пукне скоро по същият начин!!!

Добре ли сте с главите? Жена изгоря в пожар във Варна днес, безработен баща на две деца се самозапали поради мизерия... Почти 500 коментара за някакви кирливи псета...погледнете ХОРАТА, опитайте се да проумеете, че без хора и кучета няма да има...да ви имам проблемите!

Ми добре сме, на нормалните хора ни е жал и за двете - никой не заслужава да се мъчи в пламъци. Просто статията е за кучета. Под статяита за хората горе, ще осъдим и мизерията в която живеем и това, че държавата не подпомага нуждаещите се. Не се притеснявайте, за всички страдащи ни е мъчно и съчустваме.

Абе ти наред ли си с главата бе, тъпак?!?

Браво, съгласен съм с теб. Може ли 50 помияра за които никой не се грижи да ...... не казвам какво мирише и 10000 човека да понасят смрат и отврат.

ти не си добре,кучетата са по-добри от хората,няма по зло и вредно животно от човека.

Това се очакваше да се случи, след като на кучетата се обръща по голямо внимание, от това на безащитните деца и възрастните хора нахапани от песовете

Не се обръща повече повече внимание. Проблемът е, че булгаристанци оскотяха и изпростяха. Еднаква жестокост виждаме към животни, и към хора/деца/възрастни.

някои дърт кумуниз от селото

Ако имате възможност да помогнете по някакъв начин, направете го!

Е това е вече добра новина! ВЪН на всички платени предатели и извратеняци!

Кучетата са по-човечни от някои изроди именуващи се хора !

Особено в България.

До уважаемата кучелюбителка и "американка" :очевидно дори пребиваването в страна като САЩ не е в състояние да подобри самочувствието ви. До уважаемите пишещи: дивата злост и бяс, лъхащи от голяма част от писанията, показват, че авторите биха постъпили точно както подпалвача. Критикуваме нечия постъпка, а всъщност дискредитираме сами себе си. УВИ...

Ами той е наш пратеник бе. Ако си беше оставил сметката - щях да му пратя 10 лв.

За какво "самочуствие" говорите не Ви се разбира логиката и каква връзка има това с изгарянето на живи кучета?! Прегледайте се при психиатър, моля ВИ! Отговора Ви би трябвало да осъжда такава садистическа постъпка.

*"самочувствие" казвате? каква връзка има това с темата, кажете?

Помните ли онези ученици които убиха котето в парка и го снимаха-ето това е да растеш в семейство на психопати.Има и деца в нормални сем.на които купуват куче или коте за да ги направят човечни и социални.Ако имате деца скрийте тази новина от тях!

ВСИЧКИ НПО -ТА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ! Махайте се джендъри! Под прикритието,че обичате животните напълнихте страната с глудници разкъсващи хора помияри и тения в детските площадки.Тъпият народ си мълчи и мре постепенно.Изгорете заедно с парите на дядо си Шорош!

Да, НПО-тата са ви виновни, а правителството и институциите, които сринаха тази държава определено служат във ваш интерес. Проблемът с кучетата дойде от слабия контрол и маса от безотговорни хора купуващи, развъждащи и пускащи на свобода тези животни. Кажи кое НПО конкретно опря пистолет в главата на някой да си изхвърли кучето?

До момента 423 коментара... Може би само някоя новина с участието на Падишаха е имала повече...

Кучешка държава,начело с кучкар номер едно в света! Кучешки закони,а хората кучетата да ги ядът! Е затова не ни искат в Европа,защото в Европа тези породи кучета-убийци са забранени и по улиците няма помияри,а тука има. така ,че сърдете се на чичко шорош и не плачете по форумите!

И човека с кибрита да го запалят и да се приключва.

Двамата кучета щели да имат тежки увреждания?! Тая статия на какъв език е писана?

около блоковете, около кофите за смет се замърсява твърде много, не от кучета, нали? В парковете е пълно с човешки изпражнения, огледайте се около колко дървета се белеят хартийки използвани по предназначение. Виждала съм собственици на кучета да почистват след животинките, не съм виждала човек да чисти след себе си. Няма по-жестоко същество от човека. Няма животно, което може да стори това, което един човек може да направи - жестоко, садистично.

Бял ден да не види изрода. Повече нищо да не види.

Господ да не прощава...

хОРАТА ПО-ДОЛУ СЕ ОПЛАКАВАТ ОТ ЛАЙНАТА НА КУЧЕТАТА ПО ПЯСЪКА. Ами култура, драги ми е проблема. Как в САЩ си събираме лайната на кучетата си и навсякъде има торбички поставени от общината за това. Хората в САЩ не си оставят лайната на кучетата. В БГ като идвам също събирам лайната на мойто любимче. КУЛТУРАТА И МАНТАЛИТЕТА Е ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИНА, НЕ КУЧЕТАТА. А убицийте на животно рано или късно убиват и хора- слуачаи много в медицинската практика.

Така си е, по селата бабичките през ден колят пилета, пък дядовците я агне, я прасенце, я теленце. От това толкова кръвожадни са станали, че като нямат животни за колене, започват да се нахвърлят едни върху други! Голямо клане пада, затова се обезлюдиха селата!

В САЩ имате ли разхождащи се безстопанствени глутници? Щото у нас има. И е трудно да се прецени кое ако в храста е от безстопанствени и кое не. Щото аз кучето като го разхождам го пускам и без каишка да потича. Вие трябва да дадете урок как се раграничава лайното в храста дали е на вашето куче дали не :-) А и дори да го правите, как ще се отървете от кучешките лайна на безпризорните кучета? Между другото културата и разумът в САЩ допускат омъртвяване, когато приютът се напълни. Но в България с успешна помощ и на щатското посолство, само се кастрират и пускат обратно прибраните безстопанствни кучета/

Минке, питаха те нещо? Как да се разграничават лайната на домашни кучета, от лайната на безстопанствените кастрирани и реинтегрирани?

Истината ли искаш - аз съм събирала и двете и на мойто и на друго куче като видя. Въпреки че КУЧЕТАТА ХОДЯТ В ТРЕВАТА, не на асфалта да акат, природата им е такава. За мен не е проблем с пликче в ръка да изчистя около блока си всички кучешки и котешки изпражнения за да ни е чисто на хората от блока - манталитет, какво да правиш.

Единственото което е ясно, е че природозащитниците трябва да намерят по свои пътища кой е виновен и без да иска да се подхлъзне, да получи инфаркт да откажат спирачките на старата му кола, да стане късо у тях - възможности много. Просто с българсйия гнусен народ благородство и прошка не вървят. Върху народа трябва да се уптажнява животинска жестокост, както през комунизма. Той само от това разбира. Око за око, зъб за зъб. Война окато останат амо 1 млн умни хора (умният човек винаги ще победи глупака, не непременно със физическа сила. Затова МОР на българския подивял народ !

Не искам да чета коментарите, защото ще се разстроя още повече, и без това ме боли сърцето Само ще кажа, че никоя смърт не носи добро и само трупаме колективна тежка карма, особено когато загиват невинни животинки. Много ми е мъчно!

Месо ядеш ли?

има разлика да гориш живо кучето ( болката е неописуема) и да убиваш някое животното набързо като му прережеш гърлото и кръвта изтече и загуби съзнание, нали?

Как не ви е срам да пишете такива простотии почти всички! Изрод само може да посегне на живо същество умишлено, целенасочено, знаейки какви ще са последствията. Без значение дали е в/у двукрако или четирикрако същество! Разбирайте Човек или Животно! Животните убиват, за да се хранят , по-силният оцелява - това си е законът на Природата. А ЧОВЕК УБИВА, ЗАЩОТО ТАКА ИСКА! Човек може да живее и без да убива, особено по такъв болен и садистичен начин. Да изгориш живи същества, за да натриеш носа на хората..... Да, тези кучета са там, защото ей такива са ги изгонили тях или някога родителите им...... и те са се появили.... Този, който ги е изгонил е прост и нищожен човечец, мижитурка, страхливец, безотговорен мързелан, на който му е все тая за всеки. Един отговорен и съвестен човек, ако не може да се справи с поетият ангажимент към кучето или каквото и да е друго животно с цел отглеждане, а не изяждане не би постъпил така..... ще му намери друг дом, не улицата. Такива хора и деца не заслужават да имат. Те и с тях така ще постъпят, и един ден децата им ще ги изхвърлят, защото и те ще са научени така - да не ценят живота. А живота е за всички и никой не трябва да пречи на другите - НО........ хайде поспорете сега, че Човекът ги е изхвърлил, друг Човек ги е прибрал, на трети Човек те пречат и драсни пални клечица.... Или пък: любов, бебе = безотговорни родители, безпаричие, синини, бой, скандали и хайде в Пирогов да се оправдаваме. Или аз съм учил, но сега ще си избивам комплексите в/у ...... защото така съм решил .Просто така ми харесва..... Или дай да разкарам дъртите, защото те ми пречат ей там....... или да продължавам ли Дами и Господа Човеци?!?!? Живота е столче - днес аз седя на него, утре ти!

Точно казано, но само се вижда в коментарите по-долу колко е изпростял и оскотял Булгаристанеца.

Казваш, ако ги бяха изклали в приюта, нямаше да има проблем, а?

" Хората изхвърлят на улицата около 30 на сто от любимците си и това предизвиква бум сред бездомните животни, твърдят неправителствени организации" и защо някой друг да плаща и да слуша джяфкането. да стовариш 200 кучета под прозорците на друг.

Ъ ъ ъ ъ ти какво точно плати?

К'ъв прозорец те гони? Щото като гориш "под прозореца" си живи кучета, в Булгаристан- Уганда шь сь Упраим, нал тьй?

Ако е дело на човек , то той неприменно е хапан от куче или децата му. Плачете за болните , гладните деца, старите хора умиращи без лекарства и храна, самозапалващите се в борбата да намерят изход, те са ХОРА, ЧОВЕЦИ ЕДИНСТВЕНИТЕ ТРИБ НА РОД HOMININI. Друг такъв за сега няма . Жалко за страдащите кучета , жалко че убииството на човеци и кучета , както и животни за храна на хората доминира към слабите. И тук следва въпроса...защо по- слабите са убивани от по - силните. Защо съзнанието при нас хората го допуска. Ние човеците имаме съзнание, което е достатъчно да ни възспре от жестокост. Религията казва: Сатана, психиатрите казват агресия, биполярно разстройство , невменяемост, психолозите казват изживяни събития в миналото. Така , че едва ли някой може да каже защо жестокото в нас се отклюючва и няма закодиран код да го отклони, след като имаме най- висш разум и съзнание от останалите видове населяващи планетата.

Абе айде моля ти се, някой нещастен изпохапан човечец - да ходи в местност незнамкояси да се разправя с прибраните кучета, при такъв огромен избор от много скитащи . Изтрещял си!

Тоя пък булгаристанец 1777? Баща ми е нападант и хапан от куче през 2002- питбул, със счупени кости на двете ръце до ден днешен, и белези по тялото, НО и обича и храни кучетата И ЖИВОТНИТЕ. тАКА ЧЕ... АЙДЕ, БУЛГАРИСТАНЦО, НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И СИ ИЗПОЛЗВАЙ МОЗЪКО.

Ще взема от джендър да стана "зелен", бай Иречек! Има келепир в тази работа...

Затова, България винаги ще е блато, защото българите обичат да си живуркат в блатото. Манталитета е такъв.

Скоро ставаме УГАНДА, спокойно. По-добре ще ни е. Гаранция.

Нормалната ценностна систе ма е : Първо жените и децата ,второ мъжете , трето културни и художествени ценности ,трето материални активи и чак тогава животни и български политици.Май за последните сгреших ,те трябва да отпаднат изобщо

По Коледа комшиите приклаха Гошо - нерез, порода датски ландрас. Беше хубав, спокоен, интелигентен, а погледнат в профил - и красив. Най-известен беше с уменията си да ощастливява разгонените свине на селото. Стопаните им му ги носеха на крака и той никога не отказваше онождане. Славата му беше напълно заслужена и много от зяпачите тайно завиждаха за мъжествеността му. Дали от завист, дали от липса на възвишени чувства, дали от селско коравосърдечие или от прост мерак за мръвка стопаните му взеха, че го заклаха и простряха филетата му на една върлина, напълнени в собствените му черва... Ех, колко мъка има по тоя свят! Живот ли бе да го опишеш.

Така де ..но Гошко си е бил техен, не го е утепал своеволно съседа Пешо..

е, кво - за кучета може, а за прасета, не???

"""""много от зяпачите тайно завиждаха за мъжествеността му."""Надявам се не за свинете,че стана много ,даже за Фройд и Август Форел

Ако са джавкали по цяла нощ на летовниците - не се чудя...

а да дадем кръв за пострадалите не искате ли, мама ви и псевдозащитници!!!!

То с такава тъпа логика, си за село и ставаш само да държиш мотиката. Ми и ти като имаш нужда, няма да получиш кръв - не се безпокой. Аз лично не бих ти дала.

скъпа Мина, не се тревожи за моята мотика, аз се справям с държането и копаенето. Справям се и с орането на дълго неорани и некопани ниви. Ако скоро не си хващала дръжка (на мотика), мога да ти осигуря такава. Стига да не предпочиташ дръжката на кучето си.

Интелектуалното ти ниво няма да се повиши каквото и да кажа, но виж за теб не бих дарила.

скъпа 777, благодаря за милите думи и откровението. Мога да ти пожелая едно - да ти се връща.

не искат кръв, чети - не ти е забранено все още. И акъла си ползвай - разрешавам!

На кого викаш мама ви бе урод!

всички неправителствени джендъри трябва да се забранят. Гледайте кво става с горките животинки - щом не могат да ги опазят, трябва да хлопнат кепенците!!!

ИМА ТОТАЛНО НЕРАЗБИРАНЕ НА ПРОБЛЕМА С КУЧЕТАТА В БЪЛГАРИЯ. И СЕ ПОЛУЧАВА НЕЩО ОТ РОДА НЯ - СИЛНО ДА ЛЮБИМ И МРЯЗИМ. ТЕЗИ , КОИТО СИЛНО ЛЮБЯТ , ЗНАЯТ ПРОБЛЕМА И ИСКАТ НЕГОВАТО РЕШАВАНЕ. ДРУГИТЕ, СИЛНО МРАЗЕЩИТЕ, ЗАСЛЕПЕНИ ОТ ОМРАЗАТА И НЕВЕЖЕСТВОТО. СИ, СА ГОТОВИ НА ВСЯКАКВИ ЖЕСТОКОСТИ КЪМ ЖИВОТНИТЕ. ЩЕ ВИ ГО КАЖА ЯСНО И НА ПРОСТ ЕЗИК, ТА ДЯ МЕ РАЗБЕРЕТЕ И ВИЕ, ПРОСТИТЕ И НЕВЕЖИТЕ.ДОКАТО НЕ СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ КУЧЕТА, И ЧИПИРАНЕ И РЕГИСТРАЦИЯ В ОБЩИНИТЕ,ГЛОБИ И ПРОВЕРКИ, ПОБЛЕМА НЯМА ДА БЪДЕ РЕШЕН НИКОГА. ДЪРЖАВАТ ПРОСТО НЯМА ВОЛЯТА ДА ГО РЕШИ.И ПАРИ КРАДАТ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПРИЮТИ, КЪДЕТО РАБОТЯТ НАПЪЛНО НЕКАЧЕСТВЕНИ И НЕПОДХОДЯЩИ ЗА ТАЗИ РАБОТА ПЕРСОНИ, ДА МЕ ИЗВИНЯТ ИЗКЛЮЧЕНИЯТА. ТОВА Е. ПРОЧЕТЕТЕ, ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ И МОЖЕ ДА ВИ ДОЙДЕ ПРОСВЕТЛЕНИЕТО И ДА ВИДИТЕ ПРОБЛЕМА ОТВЪД ЗЛОБАТА СИ.

Помисли кой има сметка от това положение!

това е проблем, а не фантазия. Не се иска мислене, иска се действие. Според него -действието трябва да е чипиране и скопяване. Според други решения - глоби (защото кучетата идват изоставени от домове най-често). Живеещите без обгрижване животни изключително рядко надживяват 3 или 4 години. За разлика от нас те боледуват малко, но умират от какво ли не. Нелекувани животни, независимо какви - живеят много кратко. Затова тези държеливите са винаги изоставени. Защото са надраснали първите години, вече имат имунитет срещу по-тежките болести (придобит по един или друг начин). Затова на първо място трябва животните да не се изоставят. От там нататък е доста по-лесно.

Дайте малко повече инфо за този кучкарник: колко животни е имало, как се е поддържал, канализация имало ли е, боклук къде се е изхвърлял, съседните имоти на какво разстояние са. Жалко за животинките, но кой и защо е можело да има зъб на стопаните?

Точно!

Да помогнем на всички НПО-та да се превърнат в звездички, като ги разчистим!

Кошмар!Това го прави човек, един от нас, един като нас...Каква чернилка се е утаила в душите ни и как да се усмихваме един на друг? Да запалиш живи същества не защото те заплашват, не защото си гладен, а защото умееш само да мразиш и да отидеш да си легнеш...

Айде, парясниците кучкарки,спрете се с тези сополи и ревове,да няма пак балканско домашно насилие!

Ми проблема на повечето булгаристанци като теб е бездушието, простотията и липсата на мозък. Затова сме на тоя хал и няма да излизем, а за затъваме още повече в блатото убивайки е помежду се. Те хора са убиват помежду си масово в БГ, та за животни ли да говорим.

Чудя се какво става с бълтарина ,да защитавате убйство на животно по мъчителен начин..падение

не се знае дали е убиство , и днес жена е изгоряла във варна , там да си казал анещо че жената е била слабоподвижна без грижи и е изгоряла. това убииство лие или за това даже и не си разбрала

Единственото сигурно нещо е, че си адски неграмотен :)