ГЕРБ и „Обединени патриоти“ се опитват да се сдобрят

Извънредна среща се провежда в НС между коалиционните партньори ГЕРБ и „Обединени патриоти“.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и „Обединени патриоти“ се опитват да се сдобрят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо страшно. Гледах в обедните новини как се лигавят Сидеров и Цветанов и ми идваше да повърна. Пълна отврат. И това ми били политици.

Интереса клати феса ,нали знаеш.

От кога паричните договорки се наричат ''сдобряване'' ама на чужд гръб??? По малко ли поискахте от магарешки та го отстреляха за сега????

Цецо щял да раздаде по три апартамента на Валерката и на Волен и семейството отново ще заживее задружно и сговорно. И безотговорно.

Симеонов е див селяндур.

На въпроса дали на коалиционния съвет в ОП са успели да тушират напрежението, той отвърна с въпрос: "Вас какво ви интересува тая работа?" И това е отговор на политик в НС-ВИЦЕПРЕМИЕР? ПОШЛО...

Ще,ще нека лапането продължи. Нали затова сте в кучкарника наречен парламент. По противни и безполезни индивиди от нашти "депутати "няма. За 30г.нищо добро не са свършили само са крали. Колко ви трябва на вас да задоволите алчността си?Цял век ли? Но България до 5г.ще я няма на картата така както е тръгнало.

сега всеки ден, всеки час, че има мат'риял, да, но простите и неграмотни тулупи продължават да ни занимават със себе си, вместо да свършат за 1 стотинка работа, начело с боко сингъл бук джендеров суджуков. обаче бай ви ганя, най-малоумният скот на планетата, си ги търпи и преизбира, а после квичи, че страната държи призовитр места по всички негативни класации. гответе се за още чалми и жаагалски изпълнения, 500 евро заплата и 1.50 евро хляб. и да не забравите да гласувате пак за мутра каун 4. приятен ден.

Като си спомня какви циркове разиграваше болния пред СКАТ, а после се прегърнаха със хитрата лисица Симеонов на последните избори... Как изобщо да им вярвам на тия двамката?

Тръгнаха да се сдобряват, за да не изтърват кокала, заради който Магарешки влезе в парламента.

Подай им купата със боб и после викай смело ХОП!

Валери, мани семейните ви скандали;) Виж там Джукльо к'ви ги разправя - щял да замени математически бившия ти кум с Марешки?!;)

Попитали радио Ереван: -Колко скандала може ГЕРБ да предизвика за една седмица? -Не може да се каже точно-Ако тръгне от Делян Добрев(даровит със силна памет) и е с Йончева може да запълни седмицата;ако е между Симеонов и Цветанов е като да хвърлиш камък в рядко л--но пръска много ама право в устата им, а те обичат да похапват така,че и 10 могат да спретнат.

Прах в очите на хората. Скандалите ще продължат и не краят е предизвестен. Дано не продължи дълго тази агония.

Работата е повече от ясна! Патриотите ще минат в опозиция. На тяхно място ще монтират ДПС, а Марешки ще си остане патерица! Тази коалиция бече се подготвя и ще бъде по- стабилна от настоящата. Лошото е, че ще ратифицират Истанбулската конвенция, тя все още не е оттеглена официално от НС!

ChatGPT

Deja vu? Не беше ли подобен сценария и с деформаторите, когато общественото недоволство нарасна?

Кокъл е това, не се пуска лесно! И задниците ще си дадат под наем , но няма да пуснат кокъла!

ДПС иска ...ДПСиска да е официално във властта.Е на ..и Пеевски-законотворец стана...брани банките. А Герб му приевмат законите... Я си тури очила и виж реалността.

Да ги сдобри кмета на Симитли!

Колкото повече се сдобряват, толкова по употребени (има и друга дума) ще излязат.

само се прави на такава... Скоро ще ги видим и официално във властта.

Значи герберасите им казват ''воля'' е насреща и за това не ни пука от вашите хора ама тия отишли да се ''сдобряват'' че ер напечено за мангизите става.. Нали бяхте много стабилни бе подлоги ???защото едва ли някой ''стабилен'' ила необходимост от ''сдобряване''

Сидеров е лесен....пуска старата плоча и вече те обвини....Ти да му мислиш....защото няма как да скриеш че си лобист.. Идат избори....

ПатрЕотите скоро няма да се разпаднат на отделните си части, нито ще се отцепят от управлението - МЕДЪТ от кацата на властта ги слепва здраво...

Ха Ц. Цветанов нещо се е спекъл много здраво, и не само той, щом е стигнал чак до централата в парламента на "Обединени патриоти". На въпроса към Валери Симеонов, е неуместен който го е задал, какво е станало във въпросната централата на "Обединени патриоти" те си знаят, и дали ще го коментират какво са си говорили, това е тяхно право.

вие сте семейсто от джендъри !!да ви е*ба цялото семейство !!знаете ли кой е мъжа и кой жената или карате по график ?!

Май в скоро време Сидеров ще се върне към ергенския живот и ще вземе масата и мегафона. Да му мислят колонизаторите, НАТО и всички джендъри.

Изхвърлят ли ни от кошарата -Парламент и ще свърши папото и мекото.

че се интересуваш да увеличиш доходите на Цеко, а не на пенсионерите....да не мислиш че Сидеров ще ти се извини и ще каже че се е пошегувал? Ами за връзката ти с Цветанов? Сидеров дали ще се ти се извини и ще каже че се пошегувал?

Абе, да ви питам в ОПГ-то ( ОП и ГЕРБ);)) Вие там за какво се "събрахте" - да влизате от скандал в сдобряване и от сдобряване в скандал или "да изпълнявате и следвате определени политики, съгласно подписаното коалиционно споразумение"?! Значи за 1 г. "коалиционно управление" не сте свършили нищо! Кога ще работите?! Защото скандалите не са работа!

"Ами за връзката ти Симеонов, с Цветанов?", нима не е работа по "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година?!

Я, два български ИЗТРЕБИТЕЛЯ са получили "попадение".

Циркаджии, махайте се по- бързо от политическия живот на страната, преди да сме дошли пред НС с лопатите и тоягите.

Не съм фен на Атака, но като гледам как вървят скандалите в политиката повече от сигурно е, че Атака ще излезе на печалба с едни 2-3% отгоре на следващите избори. А извънредни избори наближават! Бойко ще стиска дупе и дава мило и драго за да се крепи до края на европредседателството, но веднага след него ще хвърли оставка. ВМРО и НФСБ се разпадат електорално, което е пряко следствие от участието им във властта и олигофрениите които твори ежедневно Симеонов. Атака ще им обере електората! Интересно какво ли правителство ще бъде сформирано след извънредните избори, защото резултатите на големите партии ще бъдат почти равни! Марешки естествено няма да се докопа до НС, същото се отнася и до ВМРО и НФСБ. Ще останат ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака.

Гласува ли се ИК край на "вътрешните работи".:)

ще се сърдите и ще се сдобрявате.... кой каквото натовари...натовари... След това сте аут... и следват избори..

Валери Симеонов влезе в управлението да повдига доходите на българите. Като начало започна с увеличението доходите на Цеко Минев. И повишаване свързано с това личните си доходи. Това е едно добро начало за българския народ. Е, вярно за сметка на един национален парк, който е под световна защита. Но какво тук значи някакъв си парк. Доходите са важни. Този човек е тотално компрометиран. Той дори вече не играе за патриотите, а за ГЕРБ. Щом е станал другарче на Цветан Цветанов джендъра, ясна е работата.

КПСС БКП ВЕЧНА ДУЖБА,ВЕЧНА ДРУЖБА!!!!!!

Има семейства и семейства....

Да бе за народа ? За кокала !

Няма да се сдобряват-ще се спазаряват. Власт-равно на пари-от там други пари,повече пари,много пари. Така е у нас при Режимът Бейко.

Така, че следващият път пълно мнозинство за ГЕРБ. Да не зависи управлението от руски агенти като Сидеров и Каракачанов!

Дааааа И Всеки път Процентите на ГЕРЪБ все по-ниски и все по-ниски. Налага се да има ПЕТЕРИЦИ в изобилие

АМА БОЙКО НЕ Е ТОДОР ЖИВКОВ И ЗА ТВА КАКТО КАЗВА ЧОВЕКА ПО-ДОЛУ ГРОБ ЩЕ СА С ВСЕ ПО-МАЛКО ПРОЦЕНТИ ДОКАТО САЩ НЕ ВИ БИЕ ШУТА!

Във взаимен интерс е и преди всичко в интерес на народа!