Разприте в ”Обединени патриоти” са борба за електорат?

Казват, че тихите води са най-дълбоки… Нещо подобно се случи и във вчерашния ден, когато най-мълчаливият елемент от коалицията "Обединени патриоти" проговори.

Обратно в новината

Коментари - Разприте в ”Обединени патриоти” са борба за електорат? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Електорат, така ли казват на кинтите pолитическите мижитурки, като споменатите?

Тая завалийка язък за тапиите и след като не е проумяла реалната истина от години ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ ама чужди моме зер на ''електората'' трябва да се плаща...

ДИР, не разбрах, привеждането на факти, как накърняват доброто име. И цитирането на ваши две статии, свързани с темата, какъв спам са?

Не се труди, ще те изтрият :))). Цензурката мога да я направя за смях и за подигравка, че да й набият канчето, но не ми се занимава в тоя сайт. Достатъчно е да ги видят колко са жалки станали :))). Цензура дори не се усеща какво се случва.

... и ти благодаря :))). Но сайта не си струва.

"Татяна Буруджиева", няма какво да се чете, камо ли да я коментираме. Протежетата на донорите пеят за да им се харесат. Тя нека първо да обЯсни на нас с гайдите, защо "патриот" и "националист" са мръсни думи за нея.

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

бе другари-те отдавна плеснаха с ръце и се прегърнаха...

При 80 %, такъв преход.

Ураааа. Да живеят всички тикви и кратуни а и мутри.

Забелязва се сближаване между Сидеров и Протесна мрежа.:)

А правописа?!

Мрежите биват широки, тесни, протесни, анти тесни, прошироки и антишироки. Автът е имал предвид диалектната форма на мрежа, характеризираща се като приближена на тесните мрежи. Благодаря!

Е не всички имаме више образование като г-жата ,но разбираме че Ядрото на Патриотите е Атака -Волен а отзвука на Простака Симеонов обикаля сега цяла Европа.(и света,зелените са навсякъде).Този човек не си примери думите с мъжкото момиче Келер и ще политика -капут.

Дори Сидеров си го каза, че не трябва да им е работа да защитават интересите на олигарси. Това по повод Пирин. Това което твърдят разни хора в коментари, сега по пътвърждава човек от ОП. На пръв поглед проблема е най-вече във Валери Симеонов, който иска да определя само той нещата. Може партиотите да се разцепят, но да останат във власта както са.

Най - доходен бизнес след краденето се оказа празнословието. Сидеров и патриотите отстъпват в първия на БСПто, но във втория са абсолютни шампиони.

Е това което плещят, хранените хора на ББ - ЦК, ЦЦ, ЦЦ, ЛП, ... по добре ли ти звучи?

Решението за освобождаване на Валери Жеблянов не бе подкрепено от Атака. Сидеров демонстрира раздразнение и характер!

ГЕРБ губи електорат - и да лъже и да маже и да плюе и да интригантства - честен вариант да си го върне не желае да приеме. Искахме Демокрация, а "демокрацията" се оказа смесица от диктатура + комунизъм + утопии, във варианта, в който ни я предлагат.

Защо "ГЕРБ да губи електорат" та нали "ГЕРБ" си го купува този "Електорат".

Да, ще трябва да сменяме химна с оперетата "Цигански барон"

За кокала.

На който не му харесват "Обединени патриоти" или "ГЕРБ", защо не е станал политик питам аз? Защото тези които плюят по политиците, ако влязат в "Парламента" ще плюят и по тях, затова си кротуват извън политиката и парламента. Относно колко ще издържи въпросната коалиция "ГЕРБ" "Обединени патриот" това е божа работа. Кой по кого плюе, коментиращите да застанат на мястото на политиците да видим пък те какво ще направят? Благодаря за вниманието.

Че кой, кого кара насила да става политик? Какво им пречи да се оттегллят? Какво им пречи честно да си признаят какви са ги забъркали с тази Истанбулска конвенция, ами ръсят лъжа след лъжа?

До 413: дай да по разсъждаваме малко. Първо: никой никого не кара на сила да става политик. Второ: който иска да си се оттегля, живеем в свободна държава, нямам желание да се бъркам в нечии живот. Трето: кой какви ги е забъркал с въпросната "Истанбулска конвенция" ще отговаря все някога пред народ, родина, и най вече пред господ.

В момета ( АТАКА+НФСБ+МВРО)=ОП < 4% обществена подкрепа.... По отделно ще е още по-зле....

Как стигна до тази статистика, че ми стана интересно?

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ПРАСЕТО Е ОЩЕ ЖИВОООО,ще има за Велик ден какво да папкаме значи:))))))))))браво дебил,това ти е 87-ми КОПИ-ПЕЙСТ и ако докараш до 100 ще ти дадат 1 рубла:)))))))))))

Няма страшно.И да се разцепят,едната част от "патриотите" ще остане с Борисов ,а вместо другата ще се влезе резервата Марешки.За поста вицепремиер , той е готов на ВСИЧКО !

Тази жена доста глупости плещи. Даже срещу свои. Борба за електорат да, но далеч не това е водещия мотив в случая. Нещата не вървят най-меко казано, рейтингите се менят, а лъжите по дежурните теми евроуспехи и натовска сигурност отдавна лъснаха покрай Шенгенския провал и еврозонската недостатъчност на страната ни. Корупцията стигнала до там герб да се не крият даже вече дразни дори търпеливия български народ.

Не бройте колко платени "политолози" правят пропаганда за т.н. "герб". По-добре бройте, още колко дни остават на режима на пожарникаря!

докато има стотици хиляди, които гласуват за ГЕРБ "режимът" няма да свърши. И електората ще се запази, защото между този електорат и алтернативите на ГЕРБ има дълбока ценностна и цивилизационна пропаст. Подобни пропасти се преодоляват само от квантови скокове, а както добре знаем те в макро-светът не се случват.

До коментатор: ще те поправя малко, докато "ГЕРБ" си купува "електорат". Не бъркай купуването на "електорат", със свободно мислещ човек който гласува за "ГЕРБ".

Единствената алтернатива на герб продължава да е бсп,режима няма да падне, защото само бсп могат да направят още по големи бели.

ДРУГАРКАТА БУРУДЖИЕВА,като едно протеже на оня шушлек с еврейско-украински произход стигна дотам ,че храчи партията си,дето я направи депутат и прати сина и да слдва в Русия...

:)))))))))))))))колко ми е познато-тази другарка,дъщеря на убиец стана "врагът с партиен билет":)))))))))