Делян Добрев: Може да сменим Сидеров с Марешки

Хипотетично депутати от "Атака" могат да бъдат заместени с друга подобна по размер парламентарна група – тази на Марешки, заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев: Може да сменим Сидеров с Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джукестия хлапак пак се държи нахакано и нагло , като истински мафиот!

Sm3hurk0

Може Марешки да не иска да е пионка на ГЕРБ ! Балъците са на привършване !

Делян Добрев и добро име ?

може да си сменим партиите, куклите и парцалите

Волен Сидеров, ако е наистина политик с опит, трябва незабавно да реагира на това просташко и кръчмарско изказване!

Стига простотии, сополивко! Сменяш ги като носни кърпички, но не ти се получава нещо..... На мама момчето и на братовчедката братовчедчето, и на кумата кумеца.... Не сме толкова елементарни моето момче.....

Ами побързайте със смяната тогава, щото този Марешки повече няма да бъде депутат.

А така, сменяте ги като носни кърпички, ами сменете и нас народа с някой по послушен, ако се наложи та да сте си все на власт, че без вас накъде, не наяли се г.а.д.о.в.е.

Нека го направят. За да уври главата на Сидеров и не само неговата, какво означава да се съюзиш с ГЕРБ - да те използва като носна кърпичка и когато си изчерпан, да те изхвърли. Това е практика на ГЕРБ не само в парламента, а и на всяко ниво в държавното управление. При това на Сидеров му се случва за втори път. И когато потъне в забвение, дано най-после приспаните от т.н."Обединени патриоти" истински патриоти да се събудят и да създадат нова автентична национално-патриотична партия.

Май ще се потвърди баснята за МАГАРЕТО- ако българите не се покажат сега какви са-кога друг път....

Морално е след като си подал оставка вече да не си в парламента. С какви очи това не дорасло момче разпределя власт не знам!!

ами асково си има..??? .,,делян очите,,...!!!

младеж наистина е много тъп. Ако такива са и другите безценни кадри на ГЕРБ, пиши ги бегали.

а за продажбата,, на ,,чез,,...??? ,,..няма информация дали Гинка Върбакова, която според публикации в медиите ръководи Инерком, е кума на министъра на енергетиката Теменужка Петкова..,,??? навсякъде...,,кумове,, и ,,свати,,...!!!

Защо гласувахте за тях! Сега да ни е хак!

Ние да ви сменим с отговорни и честни политици! Срам!

Само за тия си думи, бозайник Добрев трябва да бъде "помолен вежливо" от вожда на хунтата герб да си тръгне този път наистина от Парламента. Защото не може в същото време тримата смешници Цветанов, Симеонов и Сидеров да се изцепват как са "стабилни", а тоя да "сменя" един с друг!

Демокрация по мутренски!Делян , който измъкнал 50 милиона с роднини от нагласени обществени поръчки , без срам , а и без мозък , направо разкри схемите на Борисов , с които Мутрата ще векува като Премиер!Тоя Делян е направо за разстрел от мутрите , той предаде мафията!

От трън та на глог...

Нагъл човек - тепегъоз...Сега този има ли сестра или няма...обикаляше като глухо куче и обясняваше се...

А бе Добрев,ти вместо да си ходиш започна да сменяш.А после Марешки с кого ще го сменяте? Смешници!

Ми има ДПС, дето от лани драпа за власт, има и "независими", така, че ИМА! Въпросът е срещу какво и колко, а това никак не се харесва от герберастите! Захапали са целият кокъл и мръвка не им се дава!

kwoto i da slu4wa deto i da e ne zabravayte 4e mojete da se smeete na sebe si. zdrave vi jelaaya i nyakoy 4ovek da vi obi4a

Moya komentar otgovarya na 52 izpita v tu sofiya. az znam pa i sam empat moga da vi naro4a smeyte se na sebe si pazete dezata i 6te 66e badete ok

за пред матеряла е добре да се демонстрира определена доза "независимост". Обаче докато не остане макс година до новите избори "коалицията" ще е стабилна, на никой не му се излиза твърде рано от властта.

Хайде, пияници и дегенерати. Събудихте ли се вече. Почвайте да изпускате отровните си миазми в любимия ви форум. Нали знаете, че тук безнаказано можете да пускате фикалиите си и да давате израз на вонящата си психика.

Отвори си устата и с удоволствие!

А ВМРО да смените с ДПС. ЗНАМ , че ги можете тия неща

от 2009-та начина за управление на ГРАБ - създаване на множество малки матерички - сателити, с които да си подпечатват властта и шантажирането на едни сателити с други /Ако се опъвате ще ви сменим/. Не случайно Атака подкрепила първото им правителство по средата на мандата бясно се разграничи, понеже тайно и полека ГРАБ придърпа част от депутатите им и ги накара да станат "независими", та заедно в Яне и другите "независими" отклонени от СДС и ДПС-то да си формира трайно собствено на Борисов мнознство.

мутрите от герп все ,,забравят,, че ,,всичките,, сме ,,смъртни,,...??? само...,,глупоста,,...не..е .!!!

Както посах по-рано днес. ВАЖНОТО ЗА ТИКВАТА Е ДА ИМА ИЗОБИЛИЕ ОТ ПАТЕРИЦИ.

думите и делата на Волен Сидереов не са се разминавали, но всичко, което е казал е истина. На Делянчо знаем, че истината не му харесва, нормално. Истината не харесва и на други, но не е работа на Делянчо дето дори не трябваше вече да е депутат по собствено желание, да определя състава на чуждите политически обединения и парламентарните им групи. Делянчо вече не е министър, ГРАБ вече не могат да управляват еднолично, а че Магарешки е резервната им патерица това всечки го знаем. Освен будалите дето са гласували за него, но и те вече го научиха.

Само дето делата му днеска след привикване от боко доказват че за него няма равнение между думи и дела а надупване за власт и лицемерие за балъци, Някога да е гласувал против нарежданото от гербавите????

е пак /за втори път/ в коалиция с тях. Е позволява си отвреме на време да не влиза в зала и да не гласува, та да покаже все пак някаква независимост. Обаче няма как твърдо да се обяви срещу правителството на практика в което и Атака участва заедно с Валери и Каракачанов. Тоест има как, но това значи да излезе и от обединението с ВМРО и НФСБ и няма да го направят сега, твърде рано е, ще почака сигурно да наближат следващите избори.

На следващите избори ще гласувам за БСП , за да изметем тая крадлива пасмина , и тогава да се създаде истинското дясно!

Самият израз " можем да сменим едни депутати с други" отразява напълно точно какво се случва в България през последните години. Няма нужда нищо повече да се казва.

Да се смените при баба ми и при дедо ми ,изчадия.

Какво е казал Добрев вече не е актуално,защото тримата смешници апартаментов,скатаджийски и болния вече заявиха-КОАЛИЦИЯТА Е СТАБИЛНА!!! Малко цирк за пред матряля направиха ама ....вече свърши!!!

След като си облизаха взаимно храчките по нареждане на боко нямаха и капка срам да се хилят един до друг и да казват че са ''стабилни''.. Имайте вяра още на такива гьонсурати и си ближете раните от тях сами

Този няма морал да подаде оставка но поне да има малко ум да не се показва по телевизии да дразни хората и да напомня постоянно за шуробаджанащината.

на глог, made in BG, :)))))))

Сменяте ги като носни кърпи Тва да не са изтривалки

са, ........ всичките!

Гелберастчетата , по разбираеми причини , принадлежности и опит , ка напоснети с дне неща , което като тръгнат спиране няма , това се жените , да не употребявам по-цветистия термин и свлачищата по пътищата им , но не знаят , че и като народ тръгне също няма спирате. Време е да им пообогатим познанията на тия мародери.

Другарите активираха резервното си колело Сидеров.

Хайдут Делян Шуробаджанашки сам си каза, кой е резервната джанта на Герберовата каруца! Купен Марешки стана Магарешки и ще се напъва да ги измъква от калта на корупцията ! Той бил независим! Да бе ДА! Много ви вярваме!

кратка беше радостта на комунягите власт няма да видите другари защото много крадете и лъжете "яли сме ви попарата" вече всички милионери сте в тази крадлива партия бсп с патерицата ви дпс се ненаядохте през годините и пак ламтите да ограбите народа

Те комунистите са си на власт отдавна, бе мушморок! Не са здавали властта от 1944г! А сега най- гнусните комуняги мутро- милиционери ни управляват!

си пропуснал. Милиционерите с криминални наклонности и върлите кариеристи и фурнаджийски лопати.

По добре Добрев е да ги смениш с някои твои роднини!!!

Ще ги сменяме както си искаме!Помияри много! Ние сме ги напазарували още преди изборите и сега можем да ги въртим както решим. Този, които иска най-малко, него ще сложим.Ако някой се увлече да иска много, ще му пратим Цацата и той ще клекне веднага.

Този каунь е истинска фалшива новина

Защо некадърното жуже е още в Парламента? Защо му тиражирате глупостите? Ще сменя! Това да не са носни кърпички? Хайде ще сменим хората на Сидера, ами вас кой ще ви смени, когато сте от глупав, по-глупав?

Хипотетично Делян Добрев не си ли подаде оставката? Какво прави в Парламента още??? А вкарат ли патерицата Марешки в коалицията, това само ще приближи края на герб.

трябват ви всички патерици за да се калтушкате на върха! А и вие всички споделяте една мисъл; на Волтер, нищо , че не сте я чули : "Когато стане въпрос за пари, всички сме от една религия!"

Малкия говори от името на масонската ложа, в която членува, а не от името на герб.