Бащата на 6-годишния Петьо: Пускат шофьора, но има Господ

Това са законите в България. От 6 на 4 години му паднаха присъдата! Сега ще го пуснат по-рано, заяви бащата на прегазения 6-годишен Петьо от Панагюрище.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на 6-годишния Петьо: Пускат шофьора, но има Господ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как на лек режим е бил Пъков? и излизал често в отпуск??? А размазаното детенце Петьо и то ли събира телесата си и отива може би във ваканция при семейството си??? Какво става?

Господ наказва само бедните

Няма го Господ,брат! Няма го! Ако го имаше,отдавна вече нямаше да ги има Драгалевския Ман Гел,Сашо Нереза, Коньот, Бакърят,Сюлейман Чуфутина, Пастиркин и още около 4000 ай дуци и пълзящи Подлози !

Само като му видя наглата, лукава, изпразнена от съдържание, безпардонна физиономийка на снимката, само като го видя как е облечен с рунтавото мушамяно якенце, и ми се повдига от тоя Пъков да се чуди човек откъде се е пЪкнал на белия свят да безчинства и да носи нещастие!!!!!

Виж кво пич, ако си баща, ще правиш, ще струваш, ще събереш 5 бона и този "непредпазливият" ще го намерят транжиран.

Не бе, как! Той господ щял бил някак да накаже урода някога си, значи всичко е точно.

един бг легион от 20-30 човека да започва с подходящите наказания,само това ще ни превъзпита .действа се преди "съд" и "присъда" !

Не може след като си нарушил закона, убийството на пътя да се тълкува, като "убийство по непредпазливост". Ако се движи с 50 км/ч - да, но да се движиш с над 70 км/ч, това значи че си готов да убиваш, но не ти пука. За съжаление престъпниците са окупирали всичко и всички работят в тяхна полза.

Не аз БОГ раздавам правосъдие а вие които сте образ и подобие на същността ми. АЗ БОГ само ви поддържам независимо от постъпките ви, това е любов ... отношенията помежду ви си е ваша направа - избор.

За Отверката присъди, като за Олимпиада - 37 години, предвид на това, че явно е упражнявал някакъв тормоз над дъщерята на лекаря, иначе едва ли ще го колят, а за дете на пешеходна пътека - 4?! Абе явно си иска работата вендета, ама де да видим, кога ще се почне масово с такава практика.............

Въпрос към мутрата Борисов. Истамбулката конвенция ще спре ли насилието по пътищата?

Няма такава Държава! Убиваш дете....и след 3г си готов за нови подвизи...ура да живей правосъдието и справедливоста на територията....дано има Господ, защото много работа му се натрупа!

Има много такива държави, но не са на европейския континент.

Дядото

То па в Европа пращи от справедливост. 70% от българите могат само да си мечтаят за условия на живот като в скандинавските затвори.

Споко бе човек, Госшпод има, гледа...и никога не забравя. Старите хора затова са казали, Господ бави, но не забравя. Просто незнаеш в кой момент на този наглец ще се наложи да си плати сметката.

Това първо дерибей да ти прегази сина ей така като едното нищо, а после съдът да се изгаври като го потупа по гърба и да го пусне да си ходи, а ти да продължаваш да разправяш, че имало господ и тоя господ все някога някак щял да накаже изрода, е еманацията на овчедушието, преклонената главица и онова, което прави слаба държава.

Към аз.Защо защитавате и в нета убийците.Тези които карат скъпите коли не спазват никакви закони,защото за тях всичко се оправя с пари крадени от нас бедния народ.Кога най после България ще има правосъдие и всички които са виновни да бъдат най-строгонаказани

Простия народ не разбра ,че демокрацията е това свободия на богатите и бедните още по бедни .Никога няма да живееме добре но бяхме зелени и мислехме ,че песните на Кирил Маричков за панелите и трабанта ще ни изкарат от живота на еднаквите обувки и дрехи опашките за банани а какво стана още по зле това е демокрацията и дивия капитализъм на България не се гледа като на бяла държава вечни роби и самоизбиващи се

бълхария. Спасявайте се един по един! Тук животът няма стойност

господ, не е панагюрец господа! имат си герберастия стрелчанка. Tам, кмета им ще гние в затвора! Kомунист, а се напил с ученичка! Hе предполагал че тя е девствена, като младата герберастия садиика.!

Реално, не знам защо всички са ревнали срещу човек, който е карал с превишена скорост. Ми кой от вас нео е правил? Всички сме справили на мъже поне един път, за да покажем на еди си коя дама какво можем. И какво, всички ли сме убийци, а? Трябва ли сега всички да му лежим част от присъдата, а? Реално няма никакво основание да влезе дори за ден в затвора, защото осъзнава стореното, съжалява и с всички сили средства помага на близките на раненото дете (не забравяйте, че дори не Пъков, а колата му РАНЯВА детето, което после умира, но реално не го убива на място!). И друго да питам, ами къде е демокрацията в случая? Чухме ли ние версията на подсъдимия и знаем ли какво точно се е случило или всеки, който кара малко по-скъпа кола е виновен по дефолт?

Сбъркани мисли на един сбъркан човек!

ти явно си пълен тъпак, кръв за кръв, дано и на теб се случи да видим да ли ще философстваш тук, да ти блъснат детето и да видим, око за две, зъб за чине, това за вас тарикатите, защо ли още ви търпим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И друго: с всички тези писаници тук колко е виновен Пъков само показваме, че сме на нивото на Народния съд, който така яростно иначе плюем. Показваме, че не сме мръднали и с милиметър, кажат властимащите, че някой е виновен и вече всички скачаме срещу него. Особено ако е богат, няма как да не е виновен. Но това, за съжаление, не е нищо повече от едно комунистическо мислене - дайте да убием богатия. И сега искам аргументи от вас, не само минути и обиди!

ти продължаваш най-малоумно да спориш, този тъпак богатия дето му разминава, защото има пари, затова, питам се като гледа това дето на снимка, дали му трепва нещо, знаеш ли какво е България една пълна дупка, богати неграмотни си правят каквото искат, разни джуки, коври и боклуци обитават българския ефир постоянно, вие с парите дето нямате образование, нямате нито души, нито сърца, нито мозъци сте за разстрел, за нищо друго, но младите хора днес са различни, те ще избягат и няма да ви се оставят в ръцете, на стари години ще ви шлякат мръсните долни тарамбуки, проклети да сте!

Като няма реален съд, ще има народен съд. Защото народа очаква справедливо наказание, а не получава нищо, защото наглеца е отишъл при съдиите, извадил една торба пари, и оправил нещата. И за твое инфо, само гамени и галфони ги е страх от народния съд. Нас обикновените хора от народния съд не ни е страх.

Категорично не ти оценяват иронията. Обаче жалко, че с точно такива аргументи е отърван един убиец, който едвали ще си промени поведението, предвид множеството пътни нарушения, които има преди убийството.

До някъде има резон в думите ти. Факт е, че случая е по-скоро инцидент, а не умишлено престъпление. Болката от загубата на дете е най-смазващата, непреодолима и чудовищна. Но каквото и да направят на извършителя, колкото и да лежи в затвора, стореното е факт и детето няма да се върне. Със сигурност и на него не му е все едно от това , което му се е случило. Никой не е застрахован от инциденти, които преобръщат животи. Както се казва да пази Бог!

Бате, ти малоумен ли си?

Стависки не влезе изобщо в затвора.

Живеем в правова държава., ама друг път,нямаш ли пари си нищо

Ти пък. Той премиера е баш мутра ти за правова държава ми говориш... Магаре и космос...

То и комсомолския племенник не влезе. Напротив - набиха канчетата на полицаите, които са го спряли.

Милият човек! Милата майка и близки! Болката им е неистова и е двойна - от жестоката загуба и от липсата на справедливост. Да са им живи и здрави дечицата и ужасно да ги радват! А за съдии, адвокати, престъпник и другата паплач - ще има възмездие. Всъщност и сега вече има - нямат душа, а това е страшно.

Ще осъдят ли министъра , който уби собственото си дете ?????

Като родител те питам: мислиш ли, че той не е наказан достатъчно? Мислиш ли, че с осъждането му на затвор ще го стреснат? Човек, за него няма вече бял ден! Да се молим на Годпод за душата на детенцето му, за душата на Петьо, за техните родители! По такива теми не е добре да злоупотребяваш по форумите, а преди това 5 пъти трябва да премислиш, да знаеш! Бъди здрав!

Божието и човешкото законодателство се различават, както виждаш от статията. Да се откажем от човешкото тогава и да оставим всичко на Господ?

даже няма и да влезе.

Да влачиш 50 м куче с колата в тая държава е по-наказуемо от това да влачиш дете... Просто нямам думи...

Са европ.препоръки.Защита на животни,педали и др. Но обикновените хора дс бъдат унищожавани,това ли е ЕС,па то е като в Турция и Русия

"Виновният шофьор е изтърпял малко над 3 години и 6 месеца от наказанието си" ... как се е случило това, след като е причинил катастрофата преди по-малко от 3 години, на 14.04.2015г??? Истината е, че е осъден на 4 години, поради съкратено производство присъдата му е намалена с 1/3, и сега искат предсрочно освобождаване, което означава, че реално присъдата му е около 2 години и половина, и то не лежане в затвора, а пребиваване в някакво общежитие от отворен тип/каквото и да означава това/!!!

В началото е имало виновен шофьор, а сега има виновен съдия, виновни законодатели, виновна държава, вината не се губи.

То Господ че има, има, но би трябвало и вие, близките на момчето /Бог да го прости/, да отдадете дължимото на наглия чорбаджия-изедник щом съдът не го прави.

Има Господ ама някой трябва да му помогне за срещата.

Пъков да гори в пъкала, с него и съдиите и адвокатът му.

Заради такива семейства, като това, ще пребъде България. Те са силата ни за оцеляване и продължаване въпреки всичко. На безбожниците ще кажа, ИМА БОГ и ТОЙ на истина е справедлив. Щастливи са тези, които са наказани от хората.

В парламента маймуните приемат законите. Тези срокове те са ги гласували. За да имат врата, ако те попаднат в ситуацията на подсъдимия, да не могат да бъдат осъдени на много години затвор. Тези закони не се пишат за ред и справедливост, а да не попадат пишещите ги някой ден в капан на тежки присъди.

Ми какво искате, бе имал пари човекът, платил си, намалили му присъдата. Защо и вие не платихте на съдията помече, че да го осъди на повече. Амааа, ха, не плащате, а после недоволни.

правосъдието е боклук!!!! Това не е правосъдие!!! сипрам вече секви коментари по тази и друга тема! Това не са закони убил дете и то по този начин и присъда наполовина, после по рано... нямам думи повече !!!! престъпна държава

И един мастит адвока смачка неграмотният и корумпиран съдия.Цецо искаше държава да управляваш,а ти за чеп......... Вече ви ненавиждаме изроди

Няма бог ......вендета

Вендета, добре, но нали трябва да гледа още едно дете човекът. А, ако го хванат и няма пари да си плати за вендетата?

Ботев го е казал и важи и за българския съд: "И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата." Жалко за детенцето и почернените родители! И не се надявайте на някакъв си господ!

То в БГ само Господ остана да наказва - другото всичко е за пари.

На полиция,съд и прокуратура в България да разчиташ,е все едно да вярваш че ще съживиш умрял кон с витамин C.Това са институции,кито само възпрепятстват и пречат да възтържествува истинската житейска правда.Институции гълтащи ОГРОМНИ ресурси и работещи единственно в полза на гадовете и богатите,и никога в полза на онеправданите.Винаги съм съжалявал че отминаха мутренските времена.По добре щеше да бъде,който оцелее.Щом е убил детето ти има само един изход за него.

С всичко съм съгласен, но не че мутренските времена са отминали! Не само не са отминали, но се усъвършенстваха в престъпната си дейност! Доказателство: Съдебната власт в услуга на мутри, мафиоти, отрепки! Ще има видов ден и за тях!

Зъб за зъб, кокък за кокъл, като излезе да ми се вземе и неговия живот да бъдат счупени и дете ръце, двата крака, да ми се извадят двете очи и накрая да ми се забие кол в сърцето.

Това хууу, ама човека трябва да гледа още 2 деца.

стига с този господ, време е да вземе правосъдието в наши ръце

В шита ни държава дават повече за убийство на куче.