Дъщерята и зетя на убития дядо с обвинения

Повдигнаха обвинения на дъщерята и зетя на възрастния мъж, намерен убит в блок в столичния квартал „Люлин”.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята и зетя на убития дядо с обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната демонстрация на некадърността на службите. Но пък, да си бранят правата и привилегиите ги бива. Да искат още и още също.

бяха казали в полицията, че в апартамента има терористи, дали полицаите щяха да си тръгнат просто така? Не, че не е било истина, защото да изолираш децата си толкова години от света, си е жив терор, но поне дядото можеше да е жив....

"От Община Люлин разбрали, че децата не ходят на училище и опитали да се срещнат с родителите. Но безуспешно " Наглост е бюрократите да се правят на умрели лисици и да си отглеждат само задниците! Тези трябва да бъдат уволнени за нежелание да си изпълняват задълженията. Това го има само на държавната ясла. И става с нашите пари. Позор.

убава работа ама бıлгарска работа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Родени в България, а никой не знае за тях. Ето я българската администрация. Ако не трябва да внасяш данъци, не се интересуваме!!!

Много точно казано.

По коя конвенция е бил защитен дядото да не бъде малтретиран и убит от дъщеря си?

По никоя, защото не я приеха. Ако имаше адекватни закони, дядото нямаше да има нужда да стига до телевизията. Закони няма и както се вижда, няма и воля да бъдат приети такива. Само много приказки, които да печелят гласове за изборите от наивници като пишещите в дира.

но не се спазват! А и наказания не се налагат. За какво да се напъват институциите?

Има достатъчно закони, които никой не изпълнява, защото държавата е на автопилот, а властващите от крадене нямат време да правят нищо. Ако се приеме тази ИК ще е само още един закон, но съпътстващите я уговорки ще ни опропастят децата на 100%.

дядото е трябвало много по-рано да се махне, некоя баба в некое село би го прибрала. от там е трябвало да се бори за внучките. оставаики заедно с тези хора е намерил смъртта си.

Защо представяте нещата изкривено? Убитият изобщо не е опитвал да спаси внучките си. Специално гледах предаването днес. Искаше дъщеря му да плати парното и за никакви деца не му дремеше. Че е жертва - жертва е, но не го изкарвайте герой.

От всички участници в тази скотска история - дядо, майка, баща, социални, полицаи,... Има и няколко нормални - съседите! Без да им се плаща и с риск за живота си са сигнализирали!

Изгледах предаването и бих предполжил, че стария човек е убит от дъщеря си. Но също така смятам, че с нашите калпави закони, тази жена няма да лежи в затвора. защото от километри и' личи, че е невменяема.

В България има много "циреи", но на-големия е МВР!!! Очистването и "дезинфекцията" му, ще възстанови имунната система на страната! Имаш ли защита и сигурност, може да бъдеш честен и смел! Алтернативата е ГЕРп!

Де да беше само МВР, ами са навсякъде - като почнеш от НС, правителство, т.н. политическа върхушка, занимаваща се само с крадене, кметове (в София начело със самоковката) общински служби занимаващи се със същото и с нищоправене и де що се сетиш. Но НИЕ си ги избрахме и създадохме, с нашия манталитет, български!

Ужас, горкият дядо... :( платил е с живота си... и горките деца, травмирани и осакатени психически за цял живот. Чудя се дядото защо просто не е подал една жалба в полицията вместо да ходи в предаването Съдебен спор.. но милият е направил каквото е могъл на тази преклонна възраст

Подал е не да жалба а десетки и то не само към некадърната полиция,а и към други некадърници социалните и прочие.Държавния служител освен да се чуди по цял ден какво да открадне и как да се уреди друго не го вълнува.

Жалба в полицията не е била достатъчна! Полицаите са били до вратата и като не са им отворили, са си отишли, понеже не е имало топурдия! Според мен развръзката е станала след предаването по телевизията, но практиката показва, че и този случай ще е "Всяко чудо за три дни!" Жалко, наистина......

не мога да разбера каква е ролята на полицията в обществения живот на българия щом законите не им дават никакви права, за този случай и за много други виновен е законодателя

За огромно съжаление това се случва ,когато няма Държава.

Ще ме прощавате, но бъркате. Държава има. С важното уточнение - мафията си има държава!

Ето така работи нашата полиция,само стачкуват за пари,а реално не вършат нищо,защото нямат никакви права. И така защо са ни полицаи-да харчат милиони от хазната без полза от тях.

Ако плеснеш шамар на собствено или чуждо дете на публично място, като нищо ще се задействат всевъзможни социални институции и може да те осъдят.Интересно, тия двамата, какви присъди трябва да получат, като са възпрепятствали образованието и социалното развитие на цели 3 деца?И дали ще получат въобще адекватна присъда, защото завинаги съсипвайки развитието на децата, би трябвало да получат и те доживотен.Отделно е убийството на дядото.И кога най-после ще видим реално наказани служители, които пряко са отговорни за случая?Не може социални и полиция да си размиват отговорността и всички чисти, вода ненапита!

Идва полицията, не чува шум, никой не отваря и си тръгва. Въпреки че човека живеещ на адреса е обявен за изчезнал... Това майтап ли е ?

Не е майтап а булгаристан

Сега убития дядо с обвинения... Трагедия

Цялата държава се управлява на пожарникарски принцип. Трябва да възникне пожара, за да се загаси. Само, че докато загасят пожара то всичко вече е изгоряло. А и щетите по гасенето понякога са и по-големи. Всъщност на никой вече не пука за нищо, освен за пари. Ако не вярвате питайте Горанов или Борисов.

Някой е имал психичен проблем !

Май полицаите ...

"Тази държава" е олицетворение на "майката партия" (ГЕРБ), които извършват геноцид над народа вече 9 години... Безочливи, неморални същества... Говоря за тия, които на горните "етажи" знаят какво правят, а не тези, които им се подчиняват...

геноцида не е от 9 години, а от доста повече, да речем 74

" Отзовалият се на сигнала патрул обаче не чул шум и викове от апартамента. И никой не отворил вратата. Не можели да влязат вътре без да са сигурни, че нечий живот е застрашен." Опитайте се да го обясните това на някой, който живее на запад от Сърбия? Ще ви гледа като препариран. Има сигнал - някой вика за помощ от апартамента. Идват полицаите - е, вече е спрял да вика, не е наша работа. б--ти

Кьорав полицай не се вижда по улиците, при това живея на централен булевард. Иначе данъците ни растат.Кога на 80-те процента ще им светне, че тази партия, сбириток от кръстовища, в която баш титанът на мисълта е Цвета с най-високата длъжност в страната, не става и за чеп за зеле...Кога бе, дебилчета?

Полицаите са звънели на вратата на входа , Ослушали се не са чули нищо и са си тръгнали ! А Бе на кой му пука !

Няма държава! Просто сбирщина хора живеят на едно място, отчитайки номера,че уж спазват някакви правила

Тази държава е подигравка към гражданите си.

Не,ве-е-е ,след като са го обявили за издирване не са го потърсили в къщи.Га са одили в тях, е бил жив.После е патакламата.

Не влезли вътре да проверят какво става и човекът оттогава лежи мъртъв...Срамота! МИШКИ!

Ужасно закъсняла намеса, която коства един отнет живот и три други със сигурност осакатени на млади хора. Мнозина се чувстват безнаказани, както в този случай, така и майката с близнаците, и още много други. Злобата и скодоумието най-често се маскират уж като бедни, защото знаят, че така печелят незаслужено съчувствие. Но най-лошото е, че личната отговорност се размива като непрекъснато се натяква, че обществото и държавата са виновни.

сигнали и поводи за намеса е имало предостатъчно,ама един не знаел, друг не можел, на трети не било негова работа

какво значи безуспешно ? след няколко опита да влязат в контакт с родителите ,идва прокурорско решение за осигуряване на достъп до децата,защо това не е направено ?

Бе ти луд ли си за 600 лв искаш и да работим ли? ??

Даже и 600 не заслужавате....