Не откриха мини, а фашистка литература в дома на легионера

Фашистка литература вместо взривни материали откри полицията в дома на бившия легионер от тополовградското село Орешник.

Обратно в новината

Коментари - Не откриха мини, а фашистка литература в дома на легионера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тая фашистка литература? Да не е комунистическа? Всеки може да чете и притежава всякаква литература. Това е част от общата култура.

За поЧитателите на Винету литературата е опасно нещо.

открили "Фашизмът" на Ж.Желев

Тъпи ченгета :)

Какво означава "Фашистка литература"? Може ли по-конкретно със заглавия! Така и чисто икономическо-исторически книги тип "Икономика на третия райх" от Адам Туз могат да се квалифицират, като такива от някой не особено грамотен човечец или журналист.

Може ли повече подробности за тази литература. Например поне заглавията, за да се прецени колко е опасна.

БРАВО ,БРАВО НА МВР -ТО НИ ПАЗИ-за това Борисов им повиши заплатите -БАСТА -НЕ ИСКАМЕ ТАКИВА ПАЗИТЕЛЕ

Сега разбирам защо полицаите не ходят при циганите- щом само за един Българин им трябват шест пълни коли с полицаи- явно нямат достатъчно хора за "циганските гета".

Тръпки ме побиват от факта, че полицията изтъква като евентуално провинение притежанието на каквато и да е литература. Оттук до "451 градуса по Фарентхайт" на Рей Бредбъри крачката е само една. Осъзнавам, че все по малко хора разбират какво имам в предвид...

Позор и цирк - телевизия, тежка техника,сума ти народ в униформи все едно са тръгнали срещу цял батальон , а не срещу ЕДИН човек ! Било минирано !!! И с кво ?!? С фашистка литература ! Егати постановките !

Тази литература не може ли да бъде подхвърлена.

сигурно и бонбони е ял на закуска и за това е имал запек! Бреххх да му се невиди!! НОМЕРА Е ДРУГ! ОТДЕЛА КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С ОГНЕСТРЕЛНИТЕ ОРЪЖИЯ И БОЕПРИПАСИ НА МВР ИМА ЕДИН МНОГО ЛОШ НАВИК ДА ПРАВИ ОПИТИ ДА ОТНЕМА НЕЗАКОННО ОГНЕСТРЕЛНИТЕ ОРЪЖИЯ ОТ ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ ИМ! НАПРИМЕР ПОЧИВА ЛОВЕЦ КОЙТО ИМА ПУШКА С ИНКРУСТАЦИИ ПО ПРИГЛАДА, ПО ЛОЖАТА ИЛИ ПО МЕТАЛНИТЕ ЧАСТИ НА ОРЪЖИЕТО! ТО СЕ ПРИБИРА ОТ МВР! ОТИВА СИНЪТ ДА СИ ГО ПРИБЕРЕ СЛЕД КАТО Е МИНАЛ ВСИЧКИТЕ ПРОЦЕДУРИ И МУ ДАВАТ ПОРЕДНИЯ БОКЛУК КОЙТО СТОИ ТАМ! ТА ТАКА! А КАК СЕ Е ПРЕДАЛ ДОБРОВОЛНО ! АМИ ЛЕСНО ПУСНАЛИ СА МУ ГАЗЧИЦА!

Що бе !?!?!? Човекът е искал да се подготви за "празника" - Луков марш !!!! Нали стана "традиционен"!?!?!? И то сам, на село - не като в София по булевардите !!!!

МВР продължават да предизвикват хората, без да се съобразяват че на хората ом е писнало от всичко което се случва. А фашистката литература е на мода след 1990 г. което пролича най-вече в Украйна подкрепяна от САЩ и ЕС.

Трудно е човек да повярва, че може да съществува такава къща, като тази от снимката. Направо пещерна епоха..

ама ти в коя държава живееш? В тиквостан е пълно с подобни изоставени сгради, особенно по селата които демокрацията обезлюди! Не стой в миризливата столица, разходи се из тиквостан!

Най-некадърните и мързеливи стават Полицаи и Жандарми ! Защо безпокоят човека ! Циганите крадат повече ,но никой не смее да ги арестува ,те бият полицаите безнаказано ! Молете бога че не е извадил някой калашник щяхте да се Ок...! Аз също мразя полиция от Тошово време !

Значи не било компютри,а компоти.

омразата на българите към полицията и властта е ужасяваща. управляващите глупаво смятат, че европейските чиновници ще ги спасят..

Значи няма да оправдаят полицейската си лудост и проведения "луна парк"! На моменти съм отблъснат от нашата журналистика, която внушава, че един човек е опасен престъпник без той да е такъв. Не е случайно, че журналистите са толкова свързани с полицията и направо я обслужват, а един ден , когато обвинение не се докаже в съда всички опитват да замажат лайната си и обвиняват съда. Какво означава една медия да внуши, че е нещо лошо да се намери фашистка литература? Ако е фашистка, означава да се намерят тези на италианските националисти- фашистите...Ако се намери книгата "Моята борба" на Адолф Хитлер, то тази книга се продава свободно. Аз я четох и имам, оценявам я критично на фона на всички последвали катастрофални събития и не съм станал национал социалист.. Ако у човека е намерена някаква друга книга това не го прави нацист. Законодателството ни изисква извършване на активни действия на личността, а не пасивно поведение, каквото е четенето или само притежанието на подобна литература. Вижте, злото трябва да се познава, защото може да се повтори. Кой от вас иска да се повторят нещастията от Втората световна война. Лично аз не искам и се образовам при всеки възможен случай.

Не се впечатлявате от незнанието на журналята, то си е типично за съвременните представители на гилдията. Не правят разлика, както и повечето всезнайковци-комунисти, между национал-социализъм и фашизъм. Грамотността им пък е друга тема - трагично е.

сега баретите да тръгват по всички къщи наред и да прибират комунистическите книги от народонаселението щото заразата е една фашизъм = комунизъм

ФАШИЗЪМ - е унищожаване на нации и народи по расова пренадлежност. КОМУНИЗЪМ - е борба за социална справедливост в рамките на един народ. (при установяване на зговор са допустими крайни контрамерки).

Прочети "Фашизмът" и опиши разликите между двете... А после гледай "Смъртта на Сталин"...

Най-правилната литература- герберската литература

И сега ще си оправите ли къщата на човека? Ровихте,търсихте и вие незнаете какво,редно е да я възстановите. И се пренасочете към онези двамата които хванахте преди 2 дена с крадени коли- там са парите. Вижте им сметките,къщите. Или там пари и не се пипа,по лесно е някой селянин.

освен ,,мини,, от кравата на съседа други не бяха открити...!!!

Не виждам в какво е прегрешил човека, че требва да го арестуват?!?! За това, че се бил барикадирал в къщата си ли? Ами нали си е у дома, неговия дом. Ще прави каквото си иска. Значи ако аз се барикадирам, демек вдигна циментова здрава ограда и залостя портата ще дойдат да ми е избушат и ще ме арестуват. Ами то тогава онези от затворените и охраняеми комплекси са направо за трепане.

А магарето на легионера е батман под прикритие.

Намерили книги. Кой ли им ги прочете, да разберат какви са. Не е #Кой де.

Има нашето МВР... изтрепаха се да търсят мини, а намериха книги...ха ха ха.Предлагам да им се дадат още 100 000000 лева за заплати, щото им не стигат заплатите. АААА и да ги пенсионират на .,35 г. За да са във форма през цялото време

Начетените си ги тепаме ние, не може те да знаят повече от нас..

чудят се с какво да ни отвлекат вниманието от проблемите

Слава богу,че не пратиха минохвъргачки и тем подобни,както направи преди време един секретар на МВР.

..ми то вече и това няма...всичко замина за Cиря...

За пореден път постановка. Последните години няма наистина търсене на престъпници, а само постановки за различни хора, които те- полиция, прокуратура и политици са нарочили И на всичкото отгоре сега ще му спретват задържане за неподчинение. Кога като отидат в дома ти с оръжие ,трябва да се подчиняваш.? Народе, стана по лошо от 1934 г когато са въвели закон за защита на държавата. Дано не го убият в ареста

Кой ще плаща масрафа за цирка?

Намирисва на добър адвокат и 6 цифри от Страсбург за сметка на матриало. Па са осрме.

Тия още малко и ще открият литература против Джендърската Конвеция!

оставете човека да си засее, все пак успя да накара милиционерите да му прекопаят двора

Ама защо ли никой не ви вярва...

големи откриватели на Боко и на Цоко цървулите смешниците...доскоро ми ревяха за Народен съд - днес фашистка литература открили ....що тъй ва....един човек стотина баш супер пупер кобри пепелянки и не знам кви ви направи на смешни....

Ровят, белким намерят нещо за пробация да му закачат, че иначе срам 80 милиционера чакат един селяк да реши да излезе на двора.

Отново ЦИРКОВИ изпълнения!!!! Тия клоуни да отидат в цирка !!! Няма нужда да се маскират дори!!

Ушевите пак се излагат.

Демокрация , дава възможност да четеш всякаква литература . Във всички демократични страни продават свободно всякаква литература . Явно нашите още трябва да се учат преди да се нарекат демократи .

ционистите мразят демокрацията -конфликт на интереси .между демокрацията и талмуда няма нищо общо .

Налазили са ни някакви,търсят чипове по кучетата,аман от легионери.

Да идат на " Славейков"- литература всякаква , даже има и луксозни издания на борбъта от оня келеш.

Моята Борба като я четеш, осъзнаваш колко сме назад и какви цървули ни управляват...

Спрете бе хора,ставате смешни!! Утре ще съобщите и колко презерватива сте открили!!

стига с това "бивш легионер" бе! ставате смешни! ми тоя е и бившо дете, бивш ученик, вероятно бивш редник от ба, и бивш ученик, може и да е бивш общ работник, и бивш овчар, бивш строител или бивш кондуктор!

ааа, и да попитам, какво означава фашистка литература?? нещо от трудовете на мусолини, или ленин? а може би живков?? или последната управленска програма на бсп??

нетаняху или тръмп ....

аз кат зема точилката шъ спреш да питаш казах ти да не пушимш трева ама тоя път че я чупя оу гърба ти смотаняко

Пърдоне муа- антитерористите.Ако изстрела е бил само един, казуса ще е заплетен.Говореха за престрелка.

Улави началници, объркаха и анти спесиалистите!

...поредня цирк...ама за сметка на народа !!!

Даже селяните вече разбират, че фюрера в бил прав:)

Грешал е само в едно - НАЙ-ВАЖНОТО. И затова пукна като псе, отровено с антифриз твоя фюрер.

За Ленин ли говориш. Умре горкият от червен сифилис.

Не бързай много...