Австрия подаде иск срещу АЕЦ Пакш-2 в Унгария

Австрия подаде иск в Съда на ЕС срещу изграждането на АЕЦ Пакш-2 в Унгария.

Обратно в новината

Коментари - Австрия подаде иск срещу АЕЦ Пакш-2 в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска не е срещу АЕЦ-а, а срещу финансирането от фондовете на ЕС/ЕК. Друг е въпроса, защо в Унгария може да се финансира такъв проект от ЕС/ЕК, а в България не може да бъде изградена нова мощност с финансиране от ЕС/ЕК

Но ако финансирането е от тези европейски фондове ще има контрол как се инвестират парите.Което означава,че ако се откраднат от руско българската комуно мафия ще има последствия!Съдени и осъдени!И затова нашите комунисти и шефовете им от Москва предпочитат да ни крадат от бюджета!А и тизи блокове не са нужни на Унгария,но популиста Орбанутлер вероятно има ,,зимане-даване с Путлер!Който иска да заложи и една атомна мина по средата на Европа!

Avstriq I Sveicariq sa protiv atomnata energetika poprincip.

Швейцария има 5 реактора!

Господата съюзници от ЕС----получават евросюргюн, щом някоя бивша соцстрана реши да прави АЕЦ!:))))))))))) ....и мълчат кат бити г..ове за АЕЦ от Турция, Франция, Англоидиотия и Сащ!!:))))))) НЕМА ДВОЕН СТАНДАРТ ВЕ, БАЙ ГАНЬО ,:)))))))

Гюнтер Ферхойген-- Я , Я ВУНДЕРШЬОЙН, Я...:)))))))

В Докладите на ДП на САЩ и ЦРУ ясно пише че трябва да се спира всячески енергиина НЕЗАВИСИМОСТ на дьржавите така техните стоки са значително по ЕВТИНИ и конкурентни на пазара и повишават стандарта на живот което отдалечава плановите на САЩ за НСР-Нов СВетовен Ред В други доклади се посочва че ОТРАБОТЕНОТО ядрено гориво се използва от дьржавите за направа на атомни орьжия /ИРАН Пакистан .планИндия /което е НЕдопустимо и НАТО и САЩ и оспорва лидерство и баланса на силите в Межд.план

ха ха ха ...орбан не е тиквун ...

Кои бяха тези Австрия? А, да, задника на Германия, сетих се :)

Как беше приказката? Немците като пръднат, автрийците се насират.

Е, па нали и двамата идваха онзи ден при Бацето. Да окне какво са му казали.

Я австрийците да се оплачат и от султанската Акую да видим ще им се отвори ли парашута ?нашите павиани не си ли затвориха два напълно здрави и работещи реактора чак от международните атомни организации им паднаха ченетата какво направиха нашите кауни че въпроса беше политически а не че уж за безопасност !

Защо австрийците не си скачат в техния гьол?!

Ами подават иск защото се опитват да спрат руснаците които ще я строят. Отчаяни опити на ЕУ да навреди на всичко което се прави от руснаците. ЕУ повтаря историята с Белене. Егати ЕУ- то дето иска да решава дали някой ще пръдне или не.

ОТ БРЮКСЕЛ Е ДОШЛА ДЕПEША. .. Да сменят табелите на Беляне!

отпуска субсидии на Унгария за братската и дружба с Расия.

Амчи тъй де, кви са тея атомни централи в 21век? Само перки, соларки и слама е бъдещето на ЕС.

Аз чакам да ми се оплачете за турската АЕЦ, която ще строят под Резово. Няма на кой друг!

По заповед от Белата Колиба.

Виктор Стефанов да беше дал малко повече информация в тази статия. Защо е бил подаден този иска, какво има против Австрия, и т.н.

Толкоз е новината, която тече по РБК Русия.