Родител наби седмокласник заради тормоз над деца

Пореден случай на агресия в училище - баща нападна седмокласник в Златарица заради системен тормоз над децата му.

Обратно в новината

Коментари - Родител наби седмокласник заради тормоз над деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 15 г., когато дъщеря ми беше в 4-ти клас, за един месец й купихме 30 химикалки, моливи и д р. пособия. Обяснението й беше , че ги губи, докато един ден не се разплака й каза, че един ц.. от класа ги "оциганва" т. е. с тях си бърка в ушите, носа и ... и тя ги изхвърля. Мъжът ми побесня, отиде в училището и пред целия педагогически състав вдигна ц... във въздуха за дрехите. Каза му да не е приближил детето ни. А на възражението на директорката отговори, че и тя ще лети следващия път. И всичко се кротна. Има "деца", които не се разбират от думи. Подкрепям този родител.

Не си спомням при ретроградния социализъм да е имало такива работи, странно защо. Сигурно от склерозата. Или тогава учениците са били по-различни, знае ли човек...

Е ,имаше и тогава/но по-малко/! И слушахме повече! Защото ако направя беля даскала ще ме започне... А баща ми ще ме довърши! И то без да се притесняват нито от БХК ,нито от милиция ,нито от каквото и да било друго/ нали тогава нямаше Истанбулска "конфекция"!/. И СА БИЛИ ПРАВИ! Защото И баба ми казваше: "Бий дупе ,за да не биеш дупище!". :-))))

Бе то и на мен това ми идва на акъла и се чудя кога възпитанието е било по-правилно, тогава, или сега. Май и доста други неща има за сравнение за тогава и за сега...

разговаряно с ученика... Невменяемите искат друга педагогика. Късно е за китка.

Много хубаво са му снимали ръката на посеркото - вижте кокалчетата отпред! Тоя е ясен, набрал е шамарите които са се задавали, даже са закъснели. Циганката може да се жалва колкото ще, като не си е свършила работата, друг му е набил шамарите... В 7ми клас да чете и пише не може, директорката дрънка глупости пълни - не били агресивни, ама били буйни, ма туй ма онуй, противоречи си през дума... Забележка щял да получи.... Бащата следващия път да въздаде правосъдието извън училище, не 100, два лева са излишни за глоба в случая... Циганката трябва да му плаща за уроците по възпитание...

Миналата година в класа на дъщеря ми имаше подобен мизерник и на родителската среща помолих родителя на въпросното момче да се изправи, оказа се майка му е там. Отидох до нея и и казах да погледне към дъската и я пляснах яко по задника и после я хванах за циците изотзад и всичко почнаха да ме овикват, а коврата(вида и е такъв) стоеше като препарирана. След това излязох на катедрата и казах, че това прави нейния син с моята дъщеря всеки ден по няколко пъти пред съучениците и, въпреки, че на нея не и е приятно и всички се захилиха. Въпросната госпожа като се поокопити малко започна да заплашва, но не се впечатлих много. След няколко дни мъжа и цъфна на работата ми да ме търси, но като ме видя, че съм с една глава и 20 кг над него каза, че не търсел мен и си отиде. Но пък проблемите на дъщеря ми спряха. Просташко е, но върши работа. 2 пъти съм разговарял по телефона явно точно с въпросната госпожа за поведението на сина и, но всеки път ми се обясняваше, че той бил много кротък и било изключено подобно поведение и дъщеря ми го е предизвикала 100%. След срещата се разбра, че и други момичета, не само от нейния клас са потърпевши от поведението на въпросното момче. Каза ми го позната учителка, роднина на жена ми след време, тъй като за случката се е разчуло из преподавателските среди. :)

Браво на съдиите този път. Човекът е виновен по смисъла на закона, но изглежда съдията му е влязъл в положение и затова се е разминало леко. 100 лв си е платил глоба и това е малка цена за да знае, че оня урод няма да посмее да му закача дечицата повече.

Много приказки на пазара. Грешката на родитела е, че го е млатил в училището. Трябвало е да го направи някъде навън. За такива олигофрени - такъв подход! Учителите са безсилни и с вързани ръце. Тоя родител да си даде банковата сметка, за да му превада сумата за глобата!

"...всеки един се е озовал на помощ да разговаряме и да търсим причините защо се стига до това положение." А причината е много проста и масова в нашето време на лигаво и либерално псевдовъзпитание. Навремето един мой познат я формулираше кратко и ясно така: "Не е биен, когато е трябвало".

Значи ако седмокласникът, който е от един печално известен етнос бие деца в училище всеки ден и обижда учители - не е никакъв проблем. Обаче ако един вбесен възрастен му зашие два шамара на етническия седмокласник моментално долитат БТВ и правят репортаж. Впрочем накараха го да прочете какво пише на корицата на учебника по география - не успя. Накара го да напише "съжалявам" пак не успя. А е стигнал 7 клас без да знае да чете и пише. Да не говорим, че скоро и матури ще вземе и ще продължи смело напред да мачка, бие безнаказано, защото е от етноса.

А скоро агресорчето ще има и шифиорска книжка...

Браво на бащата! Бих направил същото! А даскалиците и директорката се правят на ощипани моми - нищо не видели, нищо не разбрали...срам за професията учител. Защото мълчаливо са подкрепяли агресията в училище.

Пък в частните гимназии какво е -липсва дисциплина отвсякъде !Така е !И там децата си правят,каквото искат!Не ми говорете за частни гимназии !Във Варна има такива.

Абе какво ме интересуват частните гимназии във Варна? Я, лягай да спиш!

И мен ме тормозиха идиотите от класа ми,като бях в осми клас !Спукваха ме от бой и от подигравки всеки ден !С нищо не ги бях предизвикал,а един ден внезапно се настроиха срещу мен и започна тормоза.Да.Почнаха един хубав ден да ме тормозят.

Като не може да си свърши работата държавата, че срещу 100 лева всеки може да сложи на мястото му някое не разбрало "демокрацията" чаве. Аз веднага съм готов да финансирам превъзпитанието на такива с 500 лева

Проблема със сигурност е РЕШЕН. На пишлемето бащата му и майка му не са си на мястото и е трябвало някой друг да ги замести.

Груба грешка на родителя - трябвало е да пречука псето извън училището. Ама толкова е бил ядосан, че не е съобразил.

Здравият и редовен пердах от първия ден след като е посегнал на детето ми дава фантастични резултати.Ако родителите на разбойника протестират и за тях ще се отнася същото правило.

Родителите на тои хулиган трябва да платят глоба и да се затворят за 2 месеца в затова. Те са виновни,е са създали такаваотрепка,която утре ще е престъпник. А,чалкото келеменце в ТВУ. Трябва да се въърне ТВУ-то.

И по въпроса за възстановяване на Беленския затвор във вида му от преди 50 години трябва да се действа!

повече бой и по-рано да се случи. Защо е чакал, та тормозът да стане системен? Два силни шамара овреме вършат повече работа октолкото як тупаник след време.

Принципно е така, но вероятно човека е разчитал на спазване на правилата - оплакване до даскала, директора... Едва когато се е уверил, че правилата са ялови и резултат няма е взел нещата в свои ръце. За съжаление във всяко училище има по 1-2 такива деца. Обикновено бащата по някаква причина липсва, а майката няма достатъчно контрол над пишлемето си.

ееее -няма ли ТВУ за този

Ако глобата е само сто лева този пишлегар ще го бия всеки понеделник, докато се научи + по една тупаница и на родителите му родители, които са изтървали контрола върху мръхлявия си наследник.

когато вече е дошъл тоталния разпад на всички сфери на обществото-здравеопазване,образование,сигурност,...следват пълна циганизация и ислямизация..пардон-европеизация....на овчи народ-овча съдба...

Браво на този човек опитал се да защити собствените си децаот този явно доказал се примат!!!!!! Дай Боже повече такива хора в БГ от тук натам. НЕ МОГА да разбера ЗАЩО обществото така позорно мълчи и не го подкрепи?????? Той е защитавал децата си от СИСТЕМЕН ТОРМОЗ!!!! Помислете си , че утре може всеки един от нас да се окаже в такава ситуация...и тогава какво???? До кога така тъпо ще гледаш и стоиш безмълвно в ъгъла, БЪЛГАРИНО?????

еми щом закона не дава отговор на въпроса - значи 100 лева глоба за хулиганско поведение. макар, че ако ще се стига до саморазправа трябва родителите да се ошамарат, не детето.

Браво на съдията, отсъдил само 100лв. глоба. Има случай на родител, осъден на 1000лв. глоба за 1 шамар.

Стига сте пълнили училищата с тия отрепки!Те не само не желаят да учат но и тормозят и пречат на останалите. Гонете ги, че ще ви подгонят хората накрая и вас заедно с тях.Колко още ще издевателствате над тоя народ?

Нека всички родители знаят законното решение, защото така не се прави. Ако някой тормози детето ви. Първо правите медицинско освидетелстване, после взимате трите имена и адреса на виновника и завеждате гражданско дело за парично обезщетение срещу родителите му. Родителите са длъжни да носят отговорност за поведението на детето си. Те са длъжни да обезпечат поведение, което не вреди на другите деца. Като бъдат съдени два- три пъти, синчето им ще гледа като опърлено и няма да закача никого. После се вади изпълнителен лист, като след всяко плащане за разноските малкия дявол ще стане ангел.

Какво освидетестване ,когато виновника реве и пърди в час ,пуши където му падне краде джобни нарича госпожата курва, а учениците си педали и проституки и заплашва да ги коли!

алтернативата е, вместо ти да взимаш обезщетение за нанесени вреди, ти да плащаш за нанесен побой... демокрация, избор...

а ти глупако явно гледаш на децата си само като средство с което да изкараш някой лев без да се замисляш за психическите травми. ходи в циганската махал да си буташ децата пред колите. ще изкараш по бързо пари отколкото от граж. дела. немога да разбера ....плиткоумни разсъждения от родители...ужас

а сещаш ли се колко продължава едно гражданско дело в България? Ще има присъда на бала на децата :)

Ти ако имаш свободно време за всичките тия административни глупасти, то аз намам нито времето, нито нервите за това. Една торба на главата и бой доде шава - извън училище разбира се - и се решава проблема завинаги!

На теория е така, но какво да им вземат на тези. А като не можеш да ги удариш по джеба файда никаква. А и като си сметнеш загубеното време и транспортните разходи пак ще си дал 100лв ама напразно.

Приказвали му били всички от всякъде ама не го попитали дали разбира български. На зла круша зъл прът! По-добре е сега да отнесе два шамара отколкото да стигне до затвора. Учителите които са го докарали до 7-ми клас това природно недоумение, каква отговорност ще понесат? След време този тъпак ще вземе книжка и ще гази хора.

а възпитанието е работа на мама и тате. Учителят преподава уроци, а не бърше сополи, задници и др. подобни. Много си сбъркал, приятелю, дано не е фатално.

Човекът има предви, че учителите, които са се погрижили този неграмотник да минава от клас в клас въпреки липсата на знания трябва да понесат отговорност.

По циганския морален кодекс нециганите не са точно хора. Всичко е позволено спрямо тях, трябва само да са слаби или да не ползват силата си.

"Цигански", "морален", и "хора" - е, не вярвах, че тези понятия може да се навържат в едно изречение, но, евала, баце! Получи се.

дядo_star

И съд си имат. Имат някакви подобия на кланова организация. Нищо общо с цивилизацията, но горе-долу я следват. Затова можем да се смесим колкото водата и олиото.

Закон за защита на детето, щото то е без(защ ...)погрешно. Права и само права, без задължения. Е, намерило си Зрънцето майстора и ... изяло шамарите. А любящата го майка го е освидетелствала вместо да му забие още два шамара. Бил лош соца, че имало ТВУ - трудово възпитателни училища, е за този какво друго да се измисли, след като цялото училище е дигнало ръце от него???????

този може да чука камъни обществено полезно някой и друг месец.

побойникът-неграмотник е цигане, разбира се. въпреки дългата статия с мазни лафчета-ученикът, седмокласникът, момчето и тям подобни евфемизми, не означаващи нищо. циганин, завършен бъдещ престъпник, тероризиращ децата около себе, тероризиращ и учителите! до една година той самият ще има чавета, а както разбрахте, не се е научил нито да чете, нито да пише. нито да говори български дори!!! представете си, за какво нещо става дума. дадоха репортаж с майката на чавето, която крещеше като изоглавена, както винаги правят тия, че... имало конвенция, защищаваща правата на жените и децата!!! както винаги-агресивни, нагли и мързеливи, но с претенции за права, права, права... сигурно се мъкне на училище, заради детските надбавки и за да се забавлява, биейки беззащитните деца, щото в маалата може и да си го отнесе от същите примати като него. браво РОДИТЕЛЯ!!! БРАВО!!!

Ама за цигане ли става въпрос? Защо това леко е пропуснато в статията??? Тогава всичко си идва на мястото!!!!

за да пускаме коментари от типа "ауу, какво общество сме", "ауу, не сме народ ний..." и прочее самоплювачески простотии. статиите за тъмнозелените вече ги подушвам още от второто изречение. впрочем, те повече 80% (хм) от новините с гадости са за цигани! а още дори не са мнозинство...така че, преди да коментирате, проверявайте за какви индивиди иде реч. а циганката как крещи я показаха и по телевизията.

Гаменчетата се възпитават само така! "системен психически и физически тормоз над децата му..." "В училището признават, че действащите законови механизми за справяне с проблемните деца не дават резултат." Надявам се действията на бащата да дадат резултат!

Сега трябва от всички институции, които са сигнализирани, барабар с народното събрание произвело неработещи закони , да се вземат по 100 лв. да се плати глобата и останалото да се даде на човека за награда дето е свършил повече работа по случая от "институциите".

Защото липсват институции като детска педагогическа стая и Бойчиновци

"...разказа, че е стигнал до крайната мярка след системен психически и физически тормоз над децата му..."

Тоягата от памтивека душата твърда прави мека...

Е че за 100 лв и аз ще му ударя два шамара на Това лйно !

Е за това са нужни камерите мадам Такева! Да показват както тормозът от хулигани в училището, както неадекватни възпитателки, така и агресията на родители или близки, тръгнали на саморазправа! Камери и паник бутони във всяко училище, детски дом или забавачка! НЕЗАБАВНО!

И да ги дават директно по телевизора.???

Джендю сбъркан, разликата е тиган и месечина! Ако камерата запише учител да бие,за учителя има веднага уволнение,а ако запише ученик да бие и тормози децата наказание никакво- само празни приказки! Тези сбъркани правила ги въведохте вие- нпо кучките на сорос и джудит бътлър!

Ми като учител без причина упражнява насилие, да го уволняват! Ако хулиганче тормози, да го местят в Бойчиновци или друго подходящо място за "трудни" деца! Ако нахлуят от махалата да се саморазправят да идва незабавно полиция или охранителна фирма и да става веднага спокойно! Камерите показват ФАКТИ, а не изявления от рода:- "той и малко буен", или "не се е преди проявявал така", или "никога не сме знаели", не са ни се оплаквали!

За такива гамени евро нпо са въвели следните наказания в закона- мъмрене,предупреждение,пак мъмрен,пак предупреждение и разбира се черешката на тортата-на седянка с психолог! Който учител се осмели да го насилва с шамари,се записва и на другия ден дебилите от господари на ефира,нова и бтв ще го гонят като мечка с въпроси-Кажете как изтезавахте детенцето? Кажете какво удоволствие изпитахте?

Ако някой ми каже как,аз бих платил глобата.

Преди време проблемите се решаваха от даскала по физическо, даскала по военно и още някой даскал. Но и нямаше мрънкащи родители за някое опънато ухо или свеж задвратник на по-разпуснатите синковци. Сега си е джунгла като навсякъде и ще се засилва. Ама пак сме по-добре от САЩ, където Тръмп призовава за въоръжаване на даскалите. Те това е Демокрация и див запад в действие.У нас още имаме да напредваме. Докато стигнем американците и здравите престрелки в училищата.

Не само ще го набие, да го е смлял така че да помни и да не си отваря джуката повече! Законът повелява: щом малолетен или непълнолетен е провалил час и обидил учител - настойниците, сиреч родителите - на съд за уронване на престиж и системен тормоз и да се ръснат поне с 25 бона да им дойде акъла евентуално.

Саморазправата над дете е нередна. Браво на този баща! Някакъв агресор многократно е тормозил децата му,а и не само неговите.И понеже няма адекватно наказание,човекът е прегрял. Аман от липса на адекватност спрямо малолетни изгродчета.

едно време имаше Бойчиновци, сега саморазправа. съжалявам бащата, немога да си представя какво бих направил на негово място.

d4

високограмотния седмокласник от кой етнос е?? щото в Златарица са.. и каква е тая работа - хем в стола, хем на двора, хем в училище, майки, биячи и роднини...... поне да го беше нобил като хората...

естествено, че е ман..л, но авторът го спестява

Да го ..хат бате Гойко! Щом не са го възпитали келешчето, че го биеме.

Ами като няма баща да го ошамари работата ще я свършат чуждите бащи.

Макар че по правилното действие е да се открие бащата пройдоха и да се пребие хубаво.

Родителка представя фалшива медицинска бележка, но после завежда детето в детската градина, защото то всъщност е здраво и си отива в къщи да спи и да яде...

Провалът е на учителите. Не са успели да се справят с насилника. И се е наложило бащата да се намеси. Че няма да си остави децата да ги бият !?

Човече, болен си! Първите 7 години са изцяло за родители, а по-нататък е споделено между родител и учител! Ти като си ебал по кръчмите и си надигал чашката 7 години, после какво да направи учителят, като му тръснат пишлеме със закърнял мозък и без никакво възпитание и навици? Тъп си като галош!

Директорката признала, че ПРЕДИ месец пак имало нарушенийце на юнака и той ЩЯЛ да получи забележка?! И защо толкова бързат да му наложат забележка-можеше да почакат още 3-4 месеца...!?

Модератора, не трий коментарите, защото все някой " отговорен" фактор трябва да ги прочете и да вдене, че търпимостта на нормалните хора има граници!

Добре е направил! И аз ще направя същото ако някой се гаври и тормози децата ми! Другите спът като овце

WTF? момчето трудно обясни какво се е случило, не можа да прочете заглавието на един учебниците му и не беше в състояние да напише Съжалявам

Без да съм лекар, май това са признаци на мозъчно сътресение

пък мисля, че са признаци на кретенизъм!

При раждането майка му го е изтърсила на глава и оттогава си е със сътресение! Ама чак пък " мозъчно"....

хайде някой да обясни как е стигнал до 7-и клас без да може да чете и да пише.как са го оценявали учителите това умно ромско дете,на мама и на пастрока му гордоста

освен това,на колко години е седмокласника и разбира ли обществото,че този индивид до края на йивота си ще е паразит...