Обединени патриоти все повече играят соло

Макар формално да са все още заедно, сякаш нищо вече не събира Обединените патриоти (ОП).

Обратно в новината

Коментари - Обединени патриоти все повече играят соло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами те се обезличиха под сянката на мутрите (и с подкрепата им за тях), и при следвящите избори ще правят компания на РБ.

нал имаше от Д Донев едни рисувани филмчета Тримата глупаци

По-сложни са нещата, от колкото изглеждат. Атака е подставана партия на русия, изпълнява техни задачи и при команда ще напусне правителството. Каракачанов от ВМРО от 25 години всячески се опитва да влезе в парламента и сега му е звездния час - накрая успя и е в режим на постоянен ПР за да остане. НФСБ и Симеонов имат логика в действията, но се действа крайно, и по начин нетипичен за политици, защото Симеонов не е политик, а бизнесмен. Това има както предимства, така и недостатъци. След като и ако Атака се оттегли, ще влезе Марешки, които също ще прави циркове и тогава медиите ще се чудят на кой по-напред да отразяват глупостите - Симеонов ще бута сергии по морето, а Марешки аптеки и бензиностанции.

Тъпи коментарии.......

За копанята се дъркат. Кокала.

То беше от ясно по-ясно още при създаване на коалицията.Всичко беше въпрос на време...

Сидерчо, московско попче /завършил "богословие" в Москва, ченгето му недно/, идва жалкият ти край!!! За да спаси кожата си /и депутатските дивиденти/, даже и заплашва: "....Волен Сидеров предупреди, че който в обединената парламентарна групата гласува за конвенцията или се ошумолява и го няма в залата, ще бъде изключен. Той дори предрече падане на правителството, ако конвенцията мине." Вън глупако!

Не е Валери Симеонов,а е Валери Балевски - Винкела. Скоро ще се повторят картинките от близкото минало,когато "човечето с изрусена с перхидрол коса"(Валентин Касабов) отново ще залива с помия НФСБ и ВМРО,а привържениците им ще плюят тези на Атака и ще се бият с тях.

кой какъв е - всичките тези, заедно с дружките им от герб, приличат на свине - грозни, ниско интелигентни, излъчващи простащина мутри. Срам и позор за всички нас и гавра с паметта на истинските патриоти, е това, че сме позволили такива продажни и лакоми свине да наричат себе си патриоти.

Аз като бивш атакист много се кефя за разпада на коалицията "Обединени Идиоти". Отиват си трите патерици на Боцко : 1.Винкелът-Бабоблъскач и шалваросваляч, 2.Шкембе Войвода 3.и Белият Бродник. След тях падат самите Боцко и Цвъки...герберите нещо почнаха да увяхват....:)

А дано по-скоро!

герберите ги разедениха и разбиха

Ами то се знаеше още от начало,че така ще стане. Като са гламави та направиха коалиция с ГЕРБ...само дето хиляди техни привърженици (като мен и мои приятели и роднини)ги напуснаха...

трябва да се наричат обединени боклуци ! в бг патриот = боклук .

E как нема да се разделят като тоя дебелак Каракачанов и винкела се самозабравиха!Едно пееха преди да влязат в бандата,а сега абдикираха от всичко,и почнаха да се оцветяват като тези които критикуваха!Само Волен дето държи за изпълненията на обещанията и отговорност спрямо избирателите!

Ще изпаднат в Б група, където им е мястото. Най-важно е трапезата! Засега само алчността ги обединява.

Соло, моло, дъра-бъра.........:)))))))))... ... Тая сутрин джофрата Цвета Каракотамбеши----спомена за "Диктатура на Пролетариата"!:))))))))) ....Що бе, Цвете вмирисано---сама си го търсиш?:)))))))))))))))

Само диктатура на пролетариата ни спасява. Икспроприация на експроприаторите. Обиране на обирджиите. Парламентите са обществени говорилни, да не кажа тоалетни и нищо повече. Назначават комисии и виновен няма. Крадат под масата и довиждане народе мой прост. З да се свърши работа е нужен комисар, който ако не я свърши е на въжето. Толкова

защо не 10 депутати и референдуми, стига с тези 300 лични банкови сметки в народното събрание; по добре референдум за 30 000.. отколкото после загуби за милярди

...Цвета Кара...Ердоганджийката...демек Цвета Черната Ердоганджийка от Кърджали...Първа дружка на ВинкелО Симеонов и почетна гостенка на Конгреса на Ердогановата партия в Истанбул. Заедно с Цвъки Цветанов седяха на първия ред в залата и ръкопляскаха възторжено на всяко приповдигнато и войнствено изказване на Султана...:)

Играе се един голям театър-лапането е голямо за да се развали коалицията

Театърът е на път да приключи. Боцко постепенно им спира папкането, щото еврогейовете го натискат и му "обещават" ще спрат неговото папкане, ако продължава да управлява със "патеричния"смесен отбор от"фашисти" и "комунисти"...дето са се маскирали на еврогейтаци...Циркът е пълен...Свършиха парите и почнаха кавгите...

Краят им се вижда,но не и на октопода Боко 3,щото оня паляк,снималия се с Папата Марешки и ДПС са на линия!!! ХО ХО ХО

Спокойно...В следващия парламент ще има само ТРИ партии - ГЕРБ,БСП и ДПС.Всички останали отиват на бунището при РЗС на Яне, НДСВ на Царя, и трите СеДе-растко-тъмносиньо-зелено- розови-костовистко- протестърски отломки...

Нека направим паралел.... Преди години се пося раздор между ГЕРБ и коалиционният им партньор заради анти-корупционното законодателство ГЕРБ не отстъпи и мандата завърши предсрочно. Сега раздора се получи заради една Истанбулска Конвенция и едни "джендъри". Явно е бил много сериозен проблем, щото ГЕРБ отстъпи, но мандатът виси на косъм отново. Та питам се Независимата съдебна система ли е по-важна или една конвенция за едни "джендъри"?(щото поправете ме, ама явно това е най-важната част от този документ)...

Разбира се, ЗАВИСИМАТА съдебна системе е по-важна, защото е проблем на миналото, на деня, бъдещето. Народът беден, болен, нелекуван измира. Това прави проблема спешен, по точно катастрофален. Джендър идеологията е бомба със закаснител, българите трудно ще влезем в тази матрица, но какво очаква децата ни! Засега това зависи от подписването на една Конвенция, няма да я подпишем, засега. Това отлага проблема във времето.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

НЕ НА БКП-БСП ДПС И АТАКА!!! НЕ НА ОМРАЗНИТЕ КОМУНИСТИ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ И ПСЕВДОПАТРИОТИ!!! ДА НА МЛАДИТЕ ПЕРСПЕКТИВНИ И ДЯСНИ МЛАДЕЖИ!!! ДА НА ГЕРБ ЕДИНСТВЕННАТА ДЯСНА АФТЕНТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ!!! КОЛКОТО И ИЗБОРИ ДА ИМА ЕДНО Е ЯСНО МНОГО ДОБРЕ СЕ РАЗБИРА ЧЕ ГЕРБ Е ПАРТИЯ ПОБЕДИТЕЛ И НЯМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА!!! ЕДИНСТВЕННО И САМО ГЕРБ ЗАСТАВА ЗАД ИНТЕРЕСИТЕ НА БИЗНЕСА И НАРОДА!!!

САМО АТАКА ! ДАВАЙ, АТАКА !

Колега, само за протокола, аФтентична се пише с В, а не с Ф. Иначе си лай - не ми пречиш.

се научи гербаджио да пишеш,после давай акъл.

Да поиграят соло сега, че ако се разделят следващия парламент ще го гледат отвънка.

Каракачанов и Сидеров задържаха падането на рейтинга си от подкрепата на ГЕРБ с правилната позиция против педофилската конвенция. Но още не са победили.

Ами конкуренция в бизнеса етническо предприемачество- сеена на страх , омраза , истерии и илюзии чрез пропаганда за събиране на гласове и получаване на политическа власт ,която после се осребрява -накратко порок срещу пари. Проблемът е , че този бизнес е много лесен и затова в голяма конкуренция . Тук осен освен тримата патриоти се включва четвърти играч- Божу Димитров, този бизнес се практикува традиционно и от БСП, особено откакто на папълно скъса с всякакъв политически разум и начело е Курнела , в по-умерена форма се ползва и от ГЕРБ , това прави и ДПС сред турците.

турците не си бяха направили две ...2 !!!! етнически партии а се държаха като български граждани а шведите също да постъпваха така , че участват в това общество не само да получават но и да дават дали щеше да има широка подкрапа едно такаова етническо противопоставяне ???

Единственото добро, което направиха е че се обединиха преди изборите. Сега се карат и отварят пътя на ДПС към управлението. Глупаци. Ако се разделят никой от тях няма да влезе в парламента.

За какво точно се карат ? Някой не е помогнал на другия да открадне повече. Тия освен да влачат и да си подсигуряват наследници си за нищо друго не мислят.

Трима се карат, никой не печели... Печелят комунистите, ще въведат диктатура на пролетариата, ще върнат и социализЪма, може и да станем Руска република и пак да караме Лада, да гледаме Електрон.

По конкретно моля,щото те са в различни партии.

Стига истерии, за каква руска република бълнуваш. Не виждаш ли, че сме колония на ЕС и САЩ.

ВОЛЕНЕ ПИТАМ СЕ КАКВО ПРАВИШ ОЩЕ В ТАЗИ ВОНЯЩА ОТ ВСЯКЪДЕ КОАЛИЦИЯ И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ПОГРЕБВАШ ОНЯ ВОЛЕН КОЙТО ПЪЛНЕШЕ ЗАЛИ И ПЛОЩАДИ ???

Осъзнай се,момче! Това е друг Волен, не е оня от 2005. Сега е Болен руски агент, продажник и ретроград, вреден за България.

Тиквун пИчели! Целта му е да ги скара, защото повечето им гласоподаватели ще гласуват за него, когато "патриотичната" седенка се разтури. Така прецака и онези ДЕБ* "реформаторите", така ще прецака и сегашните смешковци.

ПАРИЧНИЯ ФОНД сай разклатил.. Ами то за Далаверко - нови пари за поддръжка на Великата българска оградка.. За КАРАКАЧАНСКАТА ОФЧАРКА - комисионни от аероплани, от корабите - отпаднаха, ама с нови Брадлита ша си наваксва.. Пък за Болен - сал парламенталната им група му дали да командва.. Ново Варадеро, млада булка в Париж в пет звезди как да води.

Карат се колкото вие да пишете, иначе си крадат

Ъ ? Ко казА ? Ко казА ?

Имаше една приказка за ТРИМАТА ГЛУПАЦИ. Ама по-глупаци са тия дето гласуват за тях.

Обединени патриоти - Обединени идиоти, а много скоро Разделени идиоти. Всяка формация коалилара се с ГЕРБ отива в тоалетната и няма втори шанс. Заслужават го в крайна сметка. Продажници

Накрая и комунягите ще се коалират с ГЕРБ щото нямат друг шанс, хихи

Браво Сидеров ,другите двама са за парите ,ти си за доброто на Народа Български !

Няма каране между тях има спорове по отделни въпроси но това са си нормални демократични неща! Така се изработва обща политика , а и не е необходимо във всичко да са еднакви и съгласни с един човек , както беше в тоталитарното време!

Мостът тръгна. Скоро пак ще пием бира и ще ядем кюфтета на корем. Надявам се тази година да има и суджук. Много го обичам.

То именно това е идеята на караницата - никой да не печели. Никой от тримата. ..но един-двама от опозицията ще намажат;)) Фикуса си е проект на БСП и ДПС и за който не е очевидно да потърси офталмолог ;)

на кой е проект?

Единственият, който има далавера от това е Тиквун Бей - твоя любимец.

/стара басня/ Парите ли са малко, пиенето ли, та се дърляме кой да води бащина дружина?

Словакия няма да ратифицира конвенцията на Съвета на Европа за борба с насилието над жени, по-известна като Истанбулската конвенция.

Докато в коалицията се карат и дърлят за писти, шейнички, за джендърски конференции, мутата тайно, задкулисно, нагло и по мафиотски си приватизира ЧЕЗ с подставена фуста, чията изаммна фирма миналатагодина била на загуба, т.е. трябва да е фалирала. Мафията на мутрата си купи 1/3 от държавната ел.преносна мрежа.

Обеднелите патриоти не могат да се разберат защото са слуги на своите господари олигарси . Дупедавци

от това, което чета Сидеров е с най-адекватни мнения.

Симионов скочи на руснаците при Коритаров и веднага другите двама върху му

От самото начало в съществуването на тази коалиция е ясно, че ще се стигне дотук. Тримата са много различни, всеки е защитавал свои конкретни идеи и няма начин да не влязат в противоречие. Сидеров е прав, че забравиха най-важното - да мислят за народа и преди всичко - за доходите. Симеонов се самозабрави и изпадна в мания за величие, което се очакваше. Каракачанов се зае с трудни проблеми, които не кореспондират пряко с интересите на хората. Не корегират ли политиката си, за следващо НС нямат шанс.

Кокала, кокалаааа! Докато тия тримата са захапали кокала няма как да се разделят. Видяхме ги колко са патриоти и при едни предсрочни избори ги очаква съдбата на реформаторския блок.

каквото свърши...и като по-интелигентен от тримата...мисли да оцелее като партия и в бъдеще...не друго.. ПростоСидеров е разбрал че хоризонта на правителството е къс и започва да се дистанцира,защото му е нужно време за да обърне плочата. Каракачанов е в по-трудна ситуация защото не може да спечели избиратели с темата за армията ,но така се е вживял да е военен министър...та не види по -далеч от носа си... Симеонов вече не може да скрие от пенсионерите че е лобист..и или ще изпадне от политиката или ще се лепне за лобистка партия,но....ще носи само негативи.

Време е отново да смените заглавието.

От сол тшак към соло...хахаха. Не знм защо народът се връзва и гласува за такива партийки, приличащи по-скоро на АД-та

Шило

Ми хайде де, едни нови избори и това е.